Vragen en antwoorden..

over de praktische punten

Miracle Roadmap is geen programma van a naar b met een concreet stappenplan. Een leven dat precies gaat volgens plan, hoeft eigenlijk niet meer geleefd te worden. Dus laten we samen op reis gaan, een onderzoek, een ontdekkingstocht, voorbij alles wat we weten of denken te weten. Juist daar gebeuren de wonderen.

Samen maken we in 16 weken een ontdekkingsreis langs de vier belangrijkste thema’s. Een magische reis die je kijk op het leven zal veranderen. Elk van deze thema’s werken we uit aan de hand van verschillende oefeningen tijdens de magische live seminars, krachtige online Roadmap sessies, Miracle Mantra’s en je persoonlijke Miracle Journal. Dit alles onder leiding van David en Arjan. Je wordt onderdeel van een betrokken community (je Cirkel) onder leiding van een ervaren 365 Coach. Het is een omgeving met gelijkgestemden waarin je je veilig voelt en jezelf kunt zijn. Je vindt hier fijne gesprekken, diepgang en humor. Daarnaast is het je stok achter de deur om stappen te zetten die soms spannend zijn.

Momenteel is Miracle Roadmap uitverkocht. De volgende groep start in september 2024. De data voor de septembergroep volgen zo snel mogelijk. Wil je niks missen? Meld je dan aan op de wachtlijst en ontvang alle informatie als eerste! Heb je al een vraag hierover? Stuur ons dan een whatsapp berichtje met je vragen via 0621997689.

Let op: De verkoop voor deze groep is nog niet gestart. Je kunt je wel aanmelden voor de wachtlijst zodat je als eerste op de hoogte wordt gebracht wanneer de verkoop is geopend.

Twintigers vol ambitie
Tot nu toe lag het pad voor je klaar: school, studie en dan aan de slag. Maar nu? Je voelt de druk van het ‘echte leven’, maar weet niet wat je stem is en hoe je die ontdekt. Gelukkig kan een goede quarter-life-crisis het begin zijn van iets heel moois, als je er maar op tijd voor durft te kiezen.

Dertigers vol dromen
Het is nogal veel: een carrière die veel van je vraagt, leuke vrienden, grote financiële verplichtingen en nu ook het gehannes rondom een gezinnetje (of juist niet, omdat het op dat gebied allemaal niet zo lukt – terwijl je het echt probeert). Hoe houd je al die ballen in de lucht?

Veertigers vol verlangen
Daar zit je dan met je baan of je onderneming, die net geen vleugels krijgt, maar wel veel van je vraagt. In je relatie lijkt de sjeu er ook een beetje uit. Je bent allebei met andere dingen bezig en toevallig woon je in hetzelfde huis. Je bent continue druk, maar waar is de tijd voor jezelf? Je bent de veertig gepasseerd en toen je vroeger nadacht over ‘later’, was dat zo’n beetje nu. Is het gelukt? Is dit het nou?

Vijftigers vol leven
Vroeger begon je af te bouwen na je vijftigste. Tegenwoordig zien we gelukkig het tegenovergestelde. Kinderen gaan zo’n beetje het huis uit en het is NU. ECHT. TIJD. VOOR. JEZELF. Wie ben je ook alweer? Wat wilde je ook alweer? Een eigen onderneming? Een leuke relatie? Een beetje verdieping en balans?

Zestigers op zoek naar zingeving
Je bent gestopt met werken. Tijd en misschien wel geld in overvloed. Je bent nog vol leven en wil de tijd niet uitzitten, maar hoe geef je deze rest van je leven vorm? Hoe geef je het opnieuw richting? Meer zingeving en betekenis?

We gaan aan de slag met de 4 belangrijkste gebieden in je leven: je (mentale) gezondheid, relaties, werk en je financiële situatie. Je volgt het programma individueel, in groepsvorm. Veel van de oefeningen pas je toe in je eigen leven en doe je zelf in je eigen tempo en op je eigen manier. Maar daarnaast wordt je onderdeel van een intieme betrokken community. Daarmee vind je de diepgang, het plezier en het samen doen.

Je krijgt:

 • 4 spectaculaire Live Magic Miracle Experience dagen met o.a. familie-opstellingen, live coaching, manifesteren en mindblowing inzichten met David en andere experts.
 • 4 Online Radiant Roadmap sessies voor maximale transformatie en verdieping met Arjan.
 • Een persoonlijk Miracle Roadmap Journal; elke dag een kleine oefening zorgt ervoor dat je het simpel toepast in je dagelijks leven, je niet opgeeft en je creëert blijvende nieuwe gewoontes.
 • Je wordt onderdeel van een kleine groep met deelnemers (max 25). Jouw vertrouwde cirkel onder leiding van een ervaren 365 Coach.
 • Het Next Level Bonuspakket zodat je nu al van start kunt.
 • En heel veel toffe tools en verrassingen om het maximale uit jezelf te halen.

In het programma leer je de bewezen filosofie van 365. Het is namelijk geen toeval dat we 30 keer voor een volle AFAS Live hebben gestaan. Het is ook geen toeval dat we de afgelopen jaren honderdduizenden tevreden deelnemers hebben geholpen naar een fijner en gelukkiger leven. Het is ook geen toeval dat we op Facebook ruim 750 beoordelingen hebben met een gemiddelde beoordeling van 4,5 ster (van de 5). Het is geen toeval dat het levensgeluk van deelnemers gemiddeld van een 5,5 naar een 8,8 stijgt na het volgen van het programma. 

Dat is allemaal geen toeval, want dit komt omdat er een bewezen filosofie achter zit. En die filosofie leren we jou ook graag. Het programma is gericht op het ontdekken wie je écht bent, wat jouw wensen zijn en hoe je de keuzes maakt die bij je passen. Rond deze vragen zijn de 4 praktische modules van Miracle Roadmap ontwikkeld. Daarbij komen alle zaken die in je leven spelen voorbij. Van je (mentale) gezondheid, tot je (liefdes-)relaties, je werk en je financiële situatie. Je ervaart stap voor stap hoe je jouw persoonlijke dromen en doelen bereikt. 

Zo leer je onder andere: 

 • om sterker, meer ontspannen en meer jezelf te zijn
 • om je niet langer te laten leiden door meningen van anderen of negatieve gedachten
 • wat je passie is en hoe je je passie kunt leven
 • je persoonlijke plan maken
 • de moed te ontwikkelen om risico’s te nemen en nieuwe manieren uit te proberen 
 • hoe je doelen en dromen bereikt zonder stress
 • te leven vanuit moeiteloosheid
 • je veerkracht vergroten zodat je opgewassen bent tegen hoge druk en kritiek

Na het programma:

 • Heb je meer inzicht in jezelf, je dromen en je doelen
 • Ken je verschillende tools en technieken om je zelfvertrouwen en draagkracht te vergroten zodat je sterker, meer ontspannen en meer jezelf kunt zijn
 • Heb je belemmerende overtuigingen geïdentificeerd en weet je deze om te zetten in positieve overtuigingen die je zelfvertrouwen versterken.
 • Laat je je niet langer leiden door meningen van anderen of negatieve gedachten
 • Ken je verschillende technieken en oefeningen voor stressvermindering, zoals mindfullness, ademhalingsoefeningen en meditatie
 • Ben je in staat om beter om te gaan met uitdagingen en kansen in je persoonlijke en professionele leven

Twijfel je nog of Miracle Roadmap bij je past? Doe dan deze simpele test.

Deelnemers werden veel gelukkiger: gemiddeld gaven ze hun leven een 5,5 voordat ze begonnen. Aan het eind van de opleiding was dit veranderd in gemiddeld maar liefst een 8,77. We hebben de mooiste veranderingen mogen zien bij onze deelnemers. Er begonnen mensen succesvol voor zichzelf, stellen kregen weer verbinding en intimiteit met elkaar, er groeiden vriendschappen. Bekijk hier de reviews van mensen die je voorgingen, een feest!

Vragen en antwoorden..

over de inhoud van het programma

Miracle Roadmap is een ontdekkingsreis van 16 weken langs de vier belangrijkste gebieden voor een gelukkig leven: gezondheid, relaties, werk en geld. Een magische reis die je kijk op het leven zal veranderen. Elk van deze thema’s werken we uit aan de hand van verschillende oefeningen tijdens de magische live seminars, krachtige online Roadmap sessies, Miracle Mantra’s en je persoonlijke Miracle Journal. Dit alles onder leiding van David en Arjan. Je wordt onderdeel van een betrokken community (je Cirkel) onder leiding van een ervaren 365 Coach. Het is een omgeving met gelijkgestemden waarin je je veilig voelt en jezelf kunt zijn. Je vindt hier fijne gesprekken, diepgang en humor. Daarnaast is het je stok achter de deur om stappen te zetten die soms spannend zijn.

De training bestaat uit 4 online Roadmap sessies met Arjan Vergeer en 4 live Magic Miracle Experience dagen in de Basiliek in Veenendaal onder leiding van David de Kock. De videolessen, de community en de bonussen staan in onze online leeromgeving de 365 Academy. De 365 Academy is dé plek waar al onze trainingen en programma’s gebundeld zijn op één plek. Het is de plek voor persoonlijke groei en verbinding. Je krijgt hier persoonlijke inloggegevens van. Zo heb je altijd toegang en kun je alles bekijken wanneer jij wilt.

Ondertussen bevinden zich al meer dan 30.000 deelnemers zich in de Academy. Dit is direct ook een fijne kans voor jou want je hebt hiermee direct toegang tot je eerste klanten. En daarnaast is het een fijn platform waar iedereen elkaar graag helpt.

Je hoeft geen examens te doen, wel krijg je worksheets en templates met vrijblijvende opdrachten en bonus programma’s zodat je de mogelijkheid hebt om je extra te verdiepen in de onderwerpen die je aanspreken. Na afronding van de training krijg je een certificaat. Elke maand kun je via Zoom meedoen aan een live Q&A gegeven door een van de 365 trainers. Deze Q&A’s zijn optioneel. Voorafgaand aan deze sessies sturen we je instructies over hoe je via Zoom kunt meedoen.

We ontmoeten elkaar elke vier weken voor een live Magic Miracle Experience onder leiding van David. Deze dagen staan in het teken van diepgang en verbinding, voelen en ervaren. Denk aan magische live events vol verrassende en uitdagende oefeningen, mindblowing inzichten, live coaching, meditaties en familieopstellingen. Intieme momenten. Manifesteren en visualiseren. Glitters en verrassingen.

Ook heb je contact met je cirkelgenoten en andere deelnemers, je 365 coach en de mogelijkheid live je vragen aan David te stellen.

Tijdens deze live online sessies gaan we aan de slag met je Miracle Mindset. Als je je eigen gedachten leert onderzoeken, krijg je vanzelf door wat je handig doet en wat niet. En hoe je dat kunt veranderen. De vrijheid die dat oplevert is pure magie. Door de praktische en inspirerende combinatie van live coaching, diepgaande psychologie en toepasbare filosofie kun je na afloop direct aan de slag. Ook heb je tijdens de break out sessies contact met andere deelnemers en heb je de mogelijkheid live je vragen aan Arjan te stellen. BONUS: je krijgt tijdens jouw programma onbeperkt toegang tot de opnames van de Roadmap sessies zodat je ze wanneer je wilt of keer op keer kunt bekijken.

Het programma is zo opgebouwd dat je zelf kunt bepalen hoeveel tijd je ermee bezig bent. Concreet gezien is er eens per maand een live seminardag, eens per maand een online kennissessie van 2 uur en eens per week krijg je een mantra en overdenking. Daar tussendoor bepaal je zelf hoeveel tijd je met je cirkel doorbrengt en of je gebruik wilt maken van de online bonustrainingen die je erbij krijgt. Je combineert het dus eenvoudig met je drukke leven.

Wat Miracle Roadmap zo bijzonder maakt, is dat je het samen met anderen volgt. In veel andere coaching-programma’s ben je op jezelf aangewezen. Wij hebben de afgelopen jaren ontdekt dat de échte kracht van geluk en succes juist zit in het samen ontdekken daarvan.

Beeld je in dat je je voor langere tijd omringt met mensen die in je geloven, open staan, oprecht zijn, geïnteresseerd zijn, kansen zien. Hoe voelt dat? Mensen die begrip hebben voor je verlangens, die je helpen herinneren als je het zelf even vergeet, die je een liefdevolle schop onder de de kont geven en die je een spiegel voorhouden door de lessen van hun fouten met je te delen. Je bent al vaak genoeg op jezelf aangewezen. Daarom volg je Miracle Roadmap in je eigen cirkel met deelnemers bij jou uit de buurt en heb je toegang tot een ervaren 365 coach. Zo hoef je niet in je eentje aan te rommelen zonder resultaat, kun je leren van anderen en heb je een stok achter de deur om door te zetten. Oja en het is nog eens veel leuker ook!

Het is een programma waarin je leert het zelf te doen. Zo ben je niet afhankelijk van ons of het programma en kun je er na het programma zelf mee doorgaan. Toch bieden we je superveel ondersteuning:

Community-coaches
Elke community staat onder leiding en toezicht van een ervaren 365-coach: dat betekent ongeveer 1 coach per 25 deelnemers.

Live coaches
Op de seminarweekenden zijn 365 coaches beschikbaar om je overal mee te helpen.

Online coaches
In de online community zijn moderators en coaches actief.

Hosting Team
Op de seminars staat er een geweldig team van gastheren en gastvrouwen voor je klaar om je te helpen.

David en Arjan
Met regelmaat organiseren we vraag-en-antwoordsessies voor al je vragen.

Succes Team
Achter de schermen is een groot team bezig om jou maximale waarde te geven. Je kunt ze bereiken via support@365dagensuccesvol.nl

Vragen en antwoorden..

over money enzo

Snappen we. Gelukkig zijn er altijd meer opties dan je nu denkt. We onderzoeken in een adviesgesprek hoe het voor jou mogelijk is. Maar voordat we dat doen, check eerst eens dit: is geld werkelijk het probleem? Bij heel veel mensen blijkt namelijk dat het wel te organiseren valt, maar dat het gewoon spannend is. Dat spannende gevoel zal nog wel even blijven en dat is precies goed. Bij mensen die het het meeste spannend vinden, is de doorbraak of transformatie vaak het grootst. Omdat er de meeste noodzaak is. Dus stel jezelf een andere vraag. Niet: kan ik het betalen? Maar: hoe ga ik het mogelijk maken? Want dat het zich dubbel en dwars terugverdient, hebben al je voorgangers al lang bewezen.

Ja, dat kan. Je kunt in 4 maandelijkse termijnen betalen en dan ontvang je nog steeds ALLE bonussen.

Dat gebeurt heel vaak. Er zijn twee routes: je schiet de investering voor en regelt het zelf met je werkgever, of we sturen je werkgever een factuur. Wil je dat we je werkgever een factuur sturen? Neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar support@365dagensuccesvol.nl of bel naar 020 700 9396.

Tip: ben je in loondienst en wil jij je inschrijving voor dit programma via je werkgever regelen? Stuur deze pagina dan door. Hierop vind je werkgever alle informatie over het programma en waarom het voor jou als werknemer een mooie stap is om te zetten (die ook ten goede komt aan jou als werkende professional).

Vragen en antwoorden..

over veelgehoorde twijfels en bezwaren

Bij Miracle Roadmap gebruiken we een uitgebalanceerde techniek om je direct de resultaten te laten halen die je wilt op basis van de 365 methodiek. Die zich de afgelopen 10 jaar al bij duizenden deelnemers heeft bewezen. De combinatie van online en offline op deze manier in 1 krachtig programma is uniek in Nederland. Het is niet in korte tijd theorie stampen, maar doen, beleven, voelen en elke dag in kleine stapjes met korte oefeningen langdurig resultaat halen.

Je komt in een cirkel met maximaal 25 mensen uit je postcodegebied onder begeleiding van een ervaren 365 Coach. Zij slepen je er doorheen als het moet, maar je zult zien dat je met elke oefening meer gemotiveerd raakt.

Je bent niet de enige die zo’n grote groep spannend vindt of lastig. We werken expres met veel mensen omdat het een geweldige stok achter de deur is om nu echt te gaan doen wat je het allerliefste wilt. Door de hulp van de coaches is er veel persoonlijke aandacht tijdens de seminar-dagen. Ook werk je vaak in kleinere groepen of tweetallen. Je wordt onderdeel van een kleine groep met deelnemers (max 25). Jouw vertrouwde cirkel. Je verdwijnt dus niet meer in de massa. Je ontmoet je cirkel tijdens de livedagen en in de 365 Academy. Er zijn binnen de cirkels al veel mooie nieuwe vriendschappen ontstaan! Onze ervaring is dat juist de mensen die het meeste tegen een grote groep hebben opgezien, er ook de meeste baat bij hebben gehad, omdat ze nu voor het eerst leren hoe ze zichzelf staande houden in zo’n grote groep door helemaal zichzelf te zijn.

Dat kun je alleen zelf bepalen. Het is iets voor jou wanneer je voelt dat je toe bent aan de volgende stap in je leven en je niet zeker weet hoe je die kunt zetten. Je wilt graag een leven vol overvloed, fijne resultaten, ontspanning, geluk en succes, maar je vindt het lastig om dat zelf te creëren. Als je je daarin herkent, is het iets voor jou. Als je daarover twijfelt: doe het lekker niet.

Weet je wat het is, mensen zijn van nature uitstellers. Steeds weer gebeuren er dingen waardoor je van je voorgenomen pad afgebeukt wordt. Steeds weer stel je bij, stel je uit en stel je af. Dit is je wake-up call: het leven heeft een deadline. Dit is geen generale repetitie voor het ‘echte leven’ dat straks begint. Dit is het. Laat je niet meer leiden door angst en leef je eigen leven!

Spiritueel teacher Byron Katie zei ooit tegen ons:
“The sky isn’t the limit.
The mind that sees the sky is the limit”

Ofwel: de beperking of begrenzing die je ervaart, is een constructie van je mind. Je zou het kunnen zien als een trucje van het ego, dat er op uit is om je te beschermen en je te laten overleven: je mind creëert grenzen, zodat je daarbinnen blijft en veilig bent. Alleen: boten zijn het veiligst in de haven, maar daar zijn ze niet voor gebouwd. De miracles zijn out there.

Ga er gewoon voor, je hebt niets te verliezen en een mooier leven te winnen.

Misschien ben je bang om te verliezen wat je hebt opgebouwd. Dat het mislukt. Dat je egoïstisch overkomt als je voor jezelf kiest. Of, geloof je wel dat het kan, maar heb je geen idee hoe. Dat is allemaal normaal en menselijk. Maar weet dit: het hebben van een goed leven is het grootste gevaar voor het hebben van een geweldig leven. Goed is namelijk voor veel mensen goed genoeg.  Wij geloven dat er meer is dan “goed”. Een geweldig leven is voor iedereen weggelegd! De weg ernaartoe lijkt misschien ingewikkeld, onrealistisch of ronduit onmogelijk, maar niets is minder waar. Het is een kwestie van onderzoeken wie je nu werkelijk bent, wat je nu echt belangrijk vindt en erachter komen wat jou nu ECHT gelukkig maakt (en wat juist niet). En dat in een omgeving die precies zo is ingericht dat je maximaal tot je recht komt. Met onze coaches en ondersteuning. En de praktische oefeningen of spannende diepgang. Met de onvergetelijke ervaringen en waanzinnige intimiteit.

Het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven, is een probleem. Want dan ben je genoodzaakt andere keuzes te maken. Het lastige bij mensen is dat ze liever kiezen voor bekende pijn dan voor onbekend geluk. Het gaat vaak wel okee, dus waarom zou je veranderen? Ga eens bij jezelf na hoe je je over 5 jaar voelt als er niets zou veranderen. Ben je dan gelukkig? Leef je een leven waar je energie van krijgt? Hoe zit het over 15 jaar? En 25 jaar?

Voor veel mensen is dit inzicht pijnlijk. En dat is goed! Niet omdat we je pijn willen doen, maar omdat je pas echt in beweging komt als je verlangen naar iets anders groot genoeg is. Als het idee dat alles hetzelfde blijft je ongelukkig maakt. Als je voelt dat er meer is. Dat het beter kan. Bedenk dit goed: aan het einde van je leven leg je alleen verantwoording af aan jezelf. Ben je dan tevreden?

Dat kan natuurlijk. Maar stel je dit eens voor:
Wat als slechts één inzicht… je onmiddellijk helpt om te leven in ontspanning, vertrouwen en overvloed?
Wat als slechts één techniek … je leert hoe je elke dag betaald krijgt voor wat je het allerliefste doet (en met jouw droom miljoenen mensen kunt bereiken als je dat wilt)?
Wat als slechts één oefening… je leert om te leven met alles wat er is gebeurd – en daar juist de vruchten van te plukken.
Wat zouden die inzichten je opleveren als je er de rest van je leven van profiteert? Wat levert het je op in voldoening, liefde, energie, tijd en geld? Je hebt niks te verliezen en een leven te winnen. Ga ervoor.

Twijfel is heel normaal. Wist je dat je ook daaraan gaat werken tijdens Miracle Roadmap? Veel deelnemers twijfelden te vaak in hun leven, waardoor ze nooit gelukkiger werden. Je leert naar je gevoel te luisteren en echt in actie te komen. Meedoen met Miracle Roadmap kan jouw eerste bewijs voor jezelf zijn dat je durft te kiezen.

We helpen je graag met je vraag!

We snappen dat het een spannende stap kan zijn. Plan daarom een vrijblijvend telefonisch gesprek in dan kijken we samen hoe het programma op dit moment in je leven, je agenda en je portemonnee past.

Heb je je antwoord niet kunnen vinden?

Staat je vraag er niet tussen? Wil je graag meer informatie over Miracle Roadmap of twijfel je nog? Stuur ons een mailtje naar support@365dagensuccesvol.nl of vraag hier een persoonlijk gesprek aan. We staan voor je klaar en helpen je graag!