Let op: Miracle Roadmap februari 2024 is uitverkocht! De volgende groep start weer in september 2024. De verkoop hiervoor is nog niet gestart maar je kunt je wel aanmelden voor de wachtlijst. Je wordt dan als eerste op de hoogte gebracht als de deuren openen!

Data en tijden

Houd rekening met de volgende data:

Momenteel is Miracle Roadmap uitverkocht. De volgende groep start in september 2024. De verkoop voor deze groep is nog niet gestart. Je kunt je wel aanmelden voor de wachtlijst zodat je als eerste op de hoogte wordt gebracht wanneer de verkoop is geopend. Heb je een vraag? Stuur ons dan een whatsapp berichtje met je vragen via 0621997689.

De data voor de septembergroep volgen zo snel mogelijk. Wil je niks missen? Meld je dan aan op de wachtlijst en ontvang alle informatie als eerste!

Locatie van de Live Magic Experience dagen

De live Magic Experience dagen vinden altijd plaats in de Basiliek in Veenendaal. Een fijne locatie waar we 4 keer gedurende het programma zullen samenkomen. We bieden altijd een optie voor lunch aan, hier ontvang je tegen die tijd een mailtje over. De basiliek in Veenendaal is goed bereikbaar met het OV en biedt daarnaast voldoende gratis parkeergelegenheid.

Ik leer mee te bewegen met de obstakels en problemen in mijn leven, waardoor ik veel zorgelozer in het leven sta. Het is een fantastisch programma met een fijne afwisseling tussen humor, diepgang, ontspanning, spanning en directheid

Yvonne Snijders

Voordat ik aan het programma begon had ik zo mijn twijfels in hoeverre dit voor mij zou werken en of er werkelijk iets nieuws onder de zon was voor mij. Ik kan nu zeggen “ja, dit werkt”.

Arnoud Baatsen

Wat maken die mannen van 365 hier toch weer een bijzondere ervaring van! Het online deel van Arjan en vooral de live dagen met David maken diepe indruk op me en geven echt inzichten waar je wat mee kunt. Bij mij komt steeds boven: “Ik wil meer!!!!”

Richard van der Hoek

Wat ga je leren?

Gedurende de 16 weken reizen we langs de vier belangrijkste gebieden voor een gelukkig leven: je (mentale)
gezondheid, je relaties, je werk én je financiële situatie. Elke 4 weken staat 1 van de vier gebieden centraal. We reizen bewust langs alle 4 de gebieden omdat ze allemaal invloed op elkaar hebben. Bekijk hier per thema wat je zult leren en ervaren. Omdat het een programma gericht is op jou is dit vaak uiteindelijk voor iedereen weer iets anders. Het zal in ieder geval je kijk op het leven voorgoed veranderen!

Module 1: mentale gezondheid (bewustzijn)

In module 1 gaan we het hebben over het beeld dat je van jezelf en de wereld hebt en de gevolgen die dat heeft voor hoe je je voelt. Het is tijd om de stem van je innerlijke criticus het zwijgen op te leggen en jezelf te omarmen met vriendelijkheid en compassie. Maar hoe doe je dat? We gaan ontdekken hoe je leven eruit ziet als je je eigen begrenzing loslaat: verwachtingen, angsten en onzekerheid.

In module 1 leer je onder andere:

 • Anders kijken naar de gebeurtenissen in je leven en alles wat er in het verleden is gebeurd een plek te geven
 • Gedachten en patronen herkennen en deze te doorbreken zodat je de baas wordt in je eigen leven en je de baas bent over je eigen mindset
 • Hoe je het leven kunt omarmen zoals het nu is en jezelf omarmen zoals je nu bent zodat je je krachtiger en zelfverzekerder voelt dan ooit

Module 2: Relaties

In module 2 gaan we het hebben over hoe je op een liefdevolle manier naar jezelf, anderen en de wereld kunt kijken, zonder oordeel. Het leven draait niet om wie je bent, het leven draait om met wie je bent. Maar waarom oordelen we dan altijd zo snel over anderen en vinden we altijd dat we het zelf beter zouden doen?

In module 2 leer je onder andere:

 • De onstopbare liefdesstroom te activeren zonder dat je er zelf op leegloopt
 • Jezelf niet alleen als individu te zien maar als onderdeel van een groter geheel
 • Hoe je je op een dieper niveau kunt verbinden, dit gaat over je liefdesrelatie, maar ook de relaties met je ouders, kinderen, vrienden of collega’s

Module 3: Werk

In module 3 ga je jouw eigen roeping ontdekken. Wat als je niet jezelf afvraagt wat jij wilt van het leven, maar vraagt wat het leven van jou wil? Je gaat onderzoeken waar in de wereld je het verschil kunt maken en waar jouw innerlijke vuur van aangaat. We gaan het hebben over vermoeidheid, angst, stress en verveling. Maar ook over het vertrouwen op het plan van het universum en het loslaten van je verlangen naar macht en geld.

In module 3 leer je onder andere:

 • Wat jouw plek in de wereld is en hoe je jouw innerlijke vuur (je passie) naar buiten kunt brengen
 • Jezelf bevrijden van de sluier van vermoeidheid, angst, stress of verveling
 • Hoe je de comfort van carrière, macht of middelen niet langer je leven laat bepalen

Module 4: Overvloed

In module 4 gaan we aan de slag met het veranderen van je focus van wat ontbreekt naar wat er wel is. Het gaat over de kunst van het loslaten van verwachtingen en het omarmen van het nu. Door je te richten op wat je hebt en dankbaarheid te cultiveren, open je jezelf voor de stroom van overvloed in je leven. Misschien gaat het ook wel over overgave. Durf je te vertrouwen dat het universum voor je zorgt? En geloof je dat er altijd genoeg zal zijn? 

In module 4 leer je onder andere:

 • Jezelf openstellen voor de stroom van overvloed (denk aan overvloed in energie, tijd, geld en liefde)
 • Het leven omarmen zoals het nu is en dankbaar te zijn voor wat er is
 • Dat overvloed niet gaat over resultaat maar over vreugde ervaren op de weg er naartoe, en hoe je dat doet

Wat krijg je allemaal?

Te gek dat je mee wilt doen aan Miracle Roadmap. Dit is wat je allemaal van ons krijgt:

 • 4 indrukwekkende live seminars in Veenendaal onder leiding van David de Kock
  met live coaching, indrukwekkende oefeningen, life changing meditaties en familieopstellingen t.w.v. 4000 euro
 • 4 Online Roadmap Sessies met Arjan Vergeer met de nieuwste inzichten en praktische oefeningen zodat je zichtbaar en voelbaar resultaat manifesteert t.w.v. 4000 euro
 • Een persoonlijke 365 Miracle Journal (dagboek) vol verrassende vragen
 • Je wordt onderdeel van een cirkelgroep met deelnemers bij jou uit de buurt, onderleiding van een ervaren 365 coach
 • Wekelijkse audio mantra’s om je te helpen bij het manifesteren van je droomleven
 • Toegang tot het online Jaarprogramma t.w.v. €5000 euro
 • BONUS: 6 bonus trainingen om je verder te verdiepen in je leven (t.w.v. €642)
 • BONUS: Iedere maand Live Q&A coachcall met David, Arjan of een andere 365-expert voor al je vragen over wat er op dat moment maar in jouw leven speelt (t.w.v. €397)
 • Tot slot: het programma heet niet voor niks Miracle Roadmap. Laat je vooral ook verrassen en verwonderen. Pas als je nog niet alles hebt bedacht, is er ruimte voor miracles en mogen de dingen ontstaan.

Meld je aan voor Miracle Roadmap

Betalen in 1 keer

97% uitverkocht
€3000
 • Start op 12 februari 2024
 • 4 magische live dagen in Veenendaal t.w.v. 4000 euro
 • 4 krachtige online kennissessies t.w.v. 4000 euro
 • Je wordt onderdeel van een klein groepje deelnemers bij jou uit de buurt onder leiding van een coach
 • Inclusief bonus: het jaarprogramma t.w.v. 5000
Uitverkocht

Let op: Miracle Roadmap februari 2024 is uitverkocht! De volgende groep start weer in september 2024. De verkoop hiervoor is nog niet gestart maar je kunt je wel aanmelden voor de wachtlijst. Je wordt dan als eerste op de hoogte gebracht als de deuren openen!

Tip: vraag je werkgever (mee) te betalen aan je deelname aan Miracle Roadmap

Het gebeurt vaak dat de werkgever betaalt. En dat snappen we helemaal. Het programma helpt jou als werknemer namelijk te groeien, zowel privé als in werk. Hoe fijn is het voor je werkgever als jij minder stress, angst en onzekerheid ervaart? Je beter in je eigen kracht staat, innerlijke rust ervaart en daardoor productiever en meer ontspannen in het leven staat? Precies, heel fijn!

We hebben alle informatie voor je werkgever alvast verzameld, dan hoef jij het alleen nog maar op te sturen.
Stuur deze pagina naar je werkgever en wie weet wil jouw werkgever bijdrage aan jou persoonlijke groei!

Kan ik ervaringen van eerdere deelnemers lezen?

Wat je droom ook is en waar je ook staat in je leven, Miracle Roadmap gaat je leven positief veranderen. De resultaten van eerdere deelnemers laten zien dat het allemaal kan. We hebben een aantal bijzondere, ontroerende en inspirerende verhalen van eerdere deelnemers voor je verzameld.

 • Geluk

Lena: “Ik stopte als marketingmanager. Maar wie was ik eigenlijk zonder die baan?”

Lees meer

3873 Views

 • Geluk

Peter regelde 2 maanden vrij van zijn werk: “Ik had tijd voor mezelf nodig om te kunnen ontdekken wat ik nu écht belangrijk vind.”

Lees meer

6855 Views

 • Geluk

Natasja: “Het voelde alsof ik alles kwijt was: mijn huis, werk, relatie en de kinderen.”

Lees meer

9929 Views

 • Zelfvertrouwen

Sammie: “Ik ben gaan beseffen dat ik nog steeds van mijn ex houd, maar niet in romantische zin.”

Lees meer

2572 Views

 • Geluk

Anna: “Ik keek altijd eerst wat ieder ander wil en zette mezelf dan op de laatste plek.”

Lees meer

802 Views

 • Geluk

Renger: “Ik dacht dat dit gesprek het einde van onze relatie zou betekenen. Het bracht ons juist bij elkaar.”

Lees meer

4121 Views

Is Miracle Roadmap voor mij?

Miracle Roadmap is een programma dat aansluiting vindt bij vrijwel elke levensfase. Of je nu bezig bent met jouw carrière of eigen bedrijf, een gezin bent gestart, of gestopt bent met werken en op zoek bent naar zingeving. Net 25 of al 69, dat maakt niet uit, je bent nooit te vroeg of te laat in je eigen leven.

Liever eerst nog even bellen?

We snappen dat het een spannende stap kan zijn. Plan daarom een vrijblijvend gesprek in dan kijken we samen hoe het programma op dit moment in je leven, je agenda en je portemonnee past. Of Stuur ons een whatsapp berichtje met je vraag via 0621997689.

Antwoord op de meest gestelde vragen

 • Niveau: geen voorkennis nodig
 • Taal: Nederlands
 • Duur: 36 uur | 16 weken
 • Certificaat van deelname

Wil je graag meer informatie over Miracle Roadmap of twijfel je nog? Stuur ons een mailtje op support@365dagensuccesvol.nl.Of zet gewoon die eerste stap en ga ervoor. Het zal je ogen openen en je al meteen verlichting geven. Beloofd.