Dit is Miracle Roadmap in het kort:

Miracle Roadmap is een ontdekkingsreis van 16 weken langs de vier belangrijkste gebieden voor een gelukkig leven: gezondheid, relaties, werk en geld. Een magische reis die je kijk op het leven zal veranderen. Elk van deze thema’s werken we uit aan de hand van verschillende oefeningen tijdens de magische live seminars en krachtige online Roadmap sessies. Daarnaast ga je er thuis mee aan de slag door middel van de fijne mantra’s (audio’s) en je persoonlijke Journal. Dit alles onder leiding van David en Arjan en jouw persoonlijke coach. Daarnaast wordt je onderdeel van een betrokken community onder leiding van een coach met wie je jouw reis kunt delen (als je daar behoefte aan hebt).

En dat ziet er dan ongeveer zo uit:

Druk op play!

De 4 gebieden voor een gelukkiger leven

Gedurende de 16 weken reizen we langs de vier belangrijkste gebieden voor een gelukkig leven: je (mentale)
gezondheid, je relaties, je werk én je financiële situatie. Elke 4 weken staat 1 van de vier gebieden centraal. We reizen bewust langs alle 4 de gebieden omdat ze allemaal invloed op elkaar hebben.

Module 1: Gezondheid
jij in relatie met jezelf en je lijf

Stel je voor dat je elke dag wakker wordt vol energie, zelfvertrouwen en zin in het leven: wat kan er dan allemaal gebeuren? Gezondheid is méér dan ‘niet ziek zijn’. Wanneer je vertrouwt op je lijf, je intuïtie en je eigen (veer)kracht, is er niets meer dat je kan stoppen. Ontdek hoe je in no-time fitter, sterker en blijer wordt door heel anders naar je gezondheid te kijken dan je tot nu toe deed.

In module 1 leer je onder andere:

 • Een groter zelfbewustzijn te creëren
 • Het concreet onder woorden brengen waar je naar verlangt, waar je voor staat, wat van jou is en wat van anderen 
 • Afrekenen met angsten en onzekerheid
 • De sleutels tot meer zelfvertrouwen en zelfliefde
 • Vertrouwen op je intuïtie
 • De baas te zijn in je eigen leven en weet je hoe je daar (veer)kracht uit haalt
 • ‘Echt’ jezelf (durven) zijn

Module 2: Relaties
jij in relatie met de ander

Het mooiste leven is een gedeeld leven. Uiteindelijk zijn het de relaties die je hebt, die je mens maken. Het leven draait niet om wie je bent, het leven draait om met wie je bent. Sterker nog: je bent je omgeving. Ontdek de krachtige geheimen van een sprankelende liefdesrelatie, hoe je omgaat met pijn, welk verschil communicatie maakt, hoe je samen groter wordt dan 1 + 1 en hoe je nooit meer alleen bent.

In module 2 leer je onder andere:

 • De ontstopbare liefdestroom te activeren zonder dat je er zelf op leegloopt
 • Jezelf niet alleen als individu te zien maar als onderdeel van een groter geheel
 • Dealen met alles wat er in het verleden is gebeurd
 • Effectief communiceren zodat misverstanden, frustratie en gedoe tot het verleden behoort
 • Hoe je je op een dieper niveau kunt verbinden, dit gaat over je liefdesrelatie, maar ook de relaties met je ouders, kinderen of anderen.

 

Module 3: Werk
jij in relatie met de wereld om je heen – het verschil dat je maakt in de wereld

Het leven gaat niet om een doel; het leven draait om de bedoeling. Het gaat over je plek in de wereld – waar kun je het verschil maken? Als je wilt leven vanuit passie, je innerlijke vuur, wil je jezelf bevrijden van de sluier van vermoeidheid, onduidelijkheid, stress of verveling. Leer leven in je element en je zult nooit meer willen stoppen met werken.

In module 3 leer je onder andere:

 • Waar jij het verschil kunt maken, je ontdekt jouw plek in de wereld
 • Hoe je jouw innerlijke vuur (je passie) naar buiten kunt brengen
 • Hoe je jouw maximale potentie aan kunt boren
 • Jezelf bevrijden van de sluier van vermoeidheid, onduidelijkheid, stress of verveling

Module 4: Geld
hoe deze relaties jou weer voeden in overvloed

Er is meer dan genoeg geld in de wereld voor jou, net zoals er meer dan genoeg liefde of aandacht is. Doordat het soms voelt alsof het niet zo is, houden we de daadwerkelijke overvloed buiten de deur. Je denkt jezelf arm. Het goede nieuws is dat je kunt leren hoe je dit verandert. Niet door knokken voor overvloed, want dan zal het er nooit zijn. Maar door onmiddellijk, vandaag nog, te leven in overvloed. Het is makkelijker dan je denkt – en je zult jezelf rijker voelen dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden.

In module 4 leer je onder andere:

 • De vrijheid te voelen om te dromen en deze waar te maken
 • Dat overvloed niet alleen om geld draait (op het moment dat je overvloed nog steeds afhankelijk is van het geld dat op je bankrekening staat, doe je nog precies het tegenovergestelde)
 • Hoe je daadwerkelijk kunt leven in overvloed

Hoe zien de 16 weken er uit?

Miracle Roadmap bestaat uit 3 onderdelen…..

Krachtige online sessies

Onder leiding van Arjan Vergeer

Ieder thema uit de 4 gebieden trappen we af met een live online sessie. Tijdens deze live sessies gaan we aan de slag met je Mindset rondom het desbetreffende thema. Als je je eigen gedachten leert onderzoeken, krijg je vanzelf door wat je handig doet en wat niet. Samen maken we een routekaart naar jouw droomleven. Ook heb je tijdens de live sessies (d.m.v. break out sessies) contact met andere deelnemers en heb je de mogelijkheid live je vragen aan Arjan te stellen.

BONUS: je krijgt tijdens jouw programma onbeperkt toegang tot de opnames van de online sessies zodat je deze wanneer je wilt kunt bekijken.

Waanzinnige live events

Onder leiding van David de Kock

Naast de live sessies, ontmoeten we elkaar elke vier weken live in de zaal in Veenendaal. Tijdens deze livedagen gaan we het thema van die maand extra verdiepen. Deze dagen staan in het teken van diepgang en verbinding, voelen en ervaren. Verwacht 4 livedagen vol spectaculaire oefeningen, mindblowing inzichten, live coaching, praktische oefeningen, meditaties en familieopstellingen. Ook heb je tijdens deze dagen voldoende ruimte om je cirkelgenoten, je coach en andere deelnemers te ontmoeten. Daarnaast krijg je de mogelijkheid live je vragen aan David te stellen.

Online verdieping & ritme

In de 365 Academy

Als je in één keer je doel wil bereiken, bereik je meestal helemaal niks. Die stap is namelijk véél te groot. De truc zit er in elke week een stapje te zetten, in een vast en fijn ritme. Tussen de online sessies en live dagen motiveren we je om zelf aan de slag te gaan met je mindset, je roadmap en je kijk op het leven. Je krijgt van ons toegang tot het een online verdieping in de 365 Academy, een fijn papieren journal waar je dagelijks in kunt schrijven én wekelijks nieuwe door David ingesproken Mantra’s om je mind te trainen. Heb je tussendoor een vraag of loop je vast? Dan is daar je cirkel en persoonlijke coach.

Je eigen cirkel & coach – wat houdt het precies in?

Wat Miracle Roadmap zo bijzonder maakt, is dat je het samen met anderen volgt. In veel andere coaching-programma’s ben je op jezelf aangewezen. Wij hebben de afgelopen jaren ontdekt dat de échte kracht van geluk en succes juist zit in het samen ontdekken daarvan.

Je eigen cirkel

Als deelnemer van Miracle Roadmap wordt je onderdeel van een kleine cirkel met deelnemers bij jou uit de regio. Je ontmoet elkaar op de live dagen en er is een mogelijkheid om wekelijks even online met elkaar te meeten (huddlen). Zo hoef je niet in je eentje aan te rommelen zonder resultaat en heb je een stok achter de deur om door te zetten. Een cirkel staat altijd onder leiding van een ervaren 365-coach.

Cirkel coach

Iedere cirkel heeft een eigen ervaren 365-coach waar je terecht kunt voor je vragen. Je cirkel coach is ook altijd aanwezig bij de live dagen zodat je bij aankomst altijd een bekend gezicht ziet. De coaches zullen je motiveren, inspireren en helpen waar nodig.

Community met gelijkgestemden

Naast je eigen cirkel, wordt je ook onderdeel van een fijne community met gelijkgestemden in de 365 Academy. Je hebt hier altijd de ruimte om je ervaringen te delen of om je te laten inspireren. Beeld je in dat je je voor langere tijd omringt met mensen die in je geloven, open staan, oprecht zijn, geïnteresseerd zijn, kansen zien. Hoe fijn zou dat zijn? En wie weet houd je er ook nog vrienden voor het leven aan over.

Is Miracle Roadmap voor mij?

Miracle Roadmap is een programma dat aansluiting vindt bij vrijwel elke levensfase. Of je nu bezig bent met jouw carrière of eigen bedrijf, een gezin bent gestart, of gestopt bent met werken en op zoek bent naar zingeving. Net 25 of al 69, dat maakt niet uit, je bent nooit te vroeg of te laat in je eigen leven.

Kan ik ervaringen van eerdere deelnemers lezen?

Wat je droom ook is en waar je ook staat in je leven, Miracle Roadmap gaat je leven positief veranderen. De resultaten van eerdere deelnemers laten zien dat het allemaal kan. We hebben een aantal bijzondere, ontroerende en inspirerende verhalen van eerdere deelnemers voor je verzameld.

Wanneer kan ik starten met Miracle Roadmap?

We starten op 14 februari. Vervolgens gaan we 4 maanden met elkaar aan de slag en creëren een nieuwe kijk op het leven. Het 16 weekse programma begint met een online sessie, gevolgd door de eerste livedag waar je jouw persoonlijke coach en mede cirkelgenoten ontmoet.

 

Meld je aan voor Miracle Roadmap

Starten op 13 september 2023

 • Je profiteert nog van het introductietarief!
 • Start op 13 september 2023
 • 4 magische live dagen in Veenendaal t.w.v. 4000 euro
 • 4 krachtige online kennissessies t.w.v. 4000 euro
 • Je wordt onderdeel van een klein groepje deelnemers bij jou uit de buurt onder leiding van een coach
 • Inclusief bonus: het jaarprogramma t.w.v. 5000
Uitverkocht

Starten in februari 2024

€3000
 • Start op 14 februari 2024
 • 4 magische live dagen in Veenendaal t.w.v. 4000 euro
 • 4 krachtige online kennissessies t.w.v. 4000 euro
 • Je wordt onderdeel van een klein groepje deelnemers bij jou uit de buurt onder leiding van een coach
 • Inclusief bonus: het jaarprogramma t.w.v. 5000

Liever eerst nog even bellen?

We snappen dat het een spannende stap kan zijn. Plan daarom een vrijblijvend gesprek in dan kijken we samen hoe het programma op dit moment in je leven, je agenda en je portemonnee past.

Antwoord op de meest gestelde vragen

 • Niveau: geen voorkennis nodig
 • Taal: Nederlands
 • Duur: 36 uur | 16 weken
 • Certificaat van deelname

Wil je graag meer informatie over Miracle Roadmap of twijfel je nog? Stuur ons een e-mail of vraag hier een persoonlijk 1 op 1 gesprek aan.  Of zet gewoon die eerste stap en ga ervoor. Het zal je ogen openen en je al meteen verlichting geven. Beloofd.