Dit is Miracle Roadmap in het kort:

Miracle Roadmap is een persoonlijk ontwikkelingsprogramma waarin je in 16 weken een andere manier van denken, kijken, voelen en leven gaat ontwikkelen. Wij geloven dat je een andere wereld gaat zien als jij anders in het leven staat. Tijdens het programma gaan we van de laagste frequenties (angst, schuld en zorgen) naar de hogere frequenties (liefde, dankbaarheid en vreugde).

De afgelopen jaren hebben we veel kennis en inzichten opgedaan uit onder andere het Boeddhisme, de cursus in Wonderen, non-dualiteit, Acceptance Commitment Therapy en Compassion Focused Therapy en daaruit is dit programma geboren. Het programma is totaal anders dan wat we ooit eerder hebben gedaan. Het gaat niet over grote doelen en succes behalen maar over vrede vinden met wat nu is. Het gaat over dankbaarheid, vertrouwen en liefde. Over leven zonder verwachtingen, oordelen, angst en belemmerende overtuigingen.

En dat ziet er dan ongeveer zo uit:

Druk op play!

De 4 gebieden voor een gelukkiger leven

Gedurende de 16 weken reizen we langs de vier belangrijkste gebieden voor een gelukkiger en betekenisvoller leven. Elke 4 weken staat 1 van de vier gebieden centraal. We reizen bewust langs alle 4 de gebieden omdat ze allemaal invloed op elkaar hebben.

Module 1: mentale gezondheid (bewustzijn)

In module 1 gaan we het hebben over het beeld dat je van jezelf en de wereld hebt en de gevolgen die dat heeft voor hoe je je voelt. Het is tijd om de stem van je innerlijke criticus het zwijgen op te leggen en jezelf te omarmen met vriendelijkheid en compassie. Maar hoe doe je dat? We gaan ontdekken hoe je leven eruit ziet als je je eigen begrenzing loslaat: verwachtingen, angsten en onzekerheid.

In module 1 leer je onder andere:

 • Anders kijken naar de gebeurtenissen in je leven en alles wat er in het verleden is gebeurd een plek te geven
 • Gedachten en patronen herkennen en deze te doorbreken zodat je de baas wordt in je eigen leven en je de baas bent over je eigen mindset
 • Hoe je het leven kunt omarmen zoals het nu is en jezelf omarmen zoals je nu bent zodat je je krachtiger en zelfverzekerder voelt dan ooit

Module 2: Relaties

In module 2 gaan we het hebben over hoe je op een liefdevolle manier naar jezelf, anderen en de wereld kunt kijken, zonder oordeel. Het leven draait niet om wie je bent, het leven draait om met wie je bent. Maar waarom oordelen we dan altijd zo snel over anderen en vinden we altijd dat we het zelf beter zouden doen?

In module 2 leer je onder andere:

 • De onstopbare liefdesstroom te activeren zonder dat je er zelf op leegloopt
 • Jezelf niet alleen als individu te zien maar als onderdeel van een groter geheel
 • Hoe je je op een dieper niveau kunt verbinden, dit gaat over je liefdesrelatie, maar ook de relaties met je ouders, kinderen, vrienden of collega’s

Module 3: Werk

In module 3 ga je jouw eigen roeping ontdekken. Wat als je niet jezelf afvraagt wat jij wilt van het leven, maar vraagt wat het leven van jou wil? Je gaat onderzoeken waar in de wereld je het verschil kunt maken en waar jouw innerlijke vuur van aangaat. We gaan het hebben over vermoeidheid, angst, stress en verveling. Maar ook over het vertrouwen op het plan van het universum en het loslaten van je verlangen naar macht en geld.

In module 3 leer je onder andere:

 • Wat jouw plek in de wereld is en hoe je jouw innerlijke vuur (je passie) naar buiten kunt brengen
 • Jezelf bevrijden van de sluier van vermoeidheid, angst, stress of verveling
 • Hoe je de comfort van carrière, macht of middelen niet langer je leven laat bepalen

Module 4: Overvloed

In module 4 gaan we aan de slag met het veranderen van je focus van wat ontbreekt naar wat er wel is. Het gaat over de kunst van het loslaten van verwachtingen en het omarmen van het nu. Door je te richten op wat je hebt en dankbaarheid te cultiveren, open je jezelf voor de stroom van overvloed in je leven. Misschien gaat het ook wel over overgave. Durf je te vertrouwen dat het universum voor je zorgt? En geloof je dat er altijd genoeg zal zijn? 

In module 4 leer je onder andere:

 • Jezelf openstellen voor de stroom van overvloed (denk aan overvloed in energie, tijd, geld en liefde)
 • Het leven omarmen zoals het nu is en dankbaar te zijn voor wat er is
 • Dat overvloed niet gaat over resultaat maar over vreugde ervaren op de weg er naartoe, en hoe je dat doet

Hoe zien de 16 weken er uit?

Miracle Roadmap bestaat uit 3 onderdelen…..

Krachtige online sessies

Onder leiding van Arjan Vergeer

Ieder thema uit de 4 gebieden trappen we af met een live online sessie. Tijdens deze live sessies gaan we aan de slag met je Mindset rondom het desbetreffende thema. Als je je eigen gedachten leert onderzoeken, krijg je vanzelf door wat je handig doet en wat niet. Samen maken we een routekaart naar jouw droomleven. Ook heb je tijdens de live sessies (d.m.v. break out sessies) contact met andere deelnemers en heb je de mogelijkheid live je vragen aan Arjan te stellen.

BONUS: je krijgt tijdens jouw programma onbeperkt toegang tot de opnames van de online sessies zodat je deze wanneer je wilt kunt bekijken.

Waanzinnige live events

Onder leiding van David de Kock

Naast de live sessies, ontmoeten we elkaar elke vier weken live in de zaal in Veenendaal. Tijdens deze livedagen gaan we het thema van die maand extra verdiepen. Deze dagen staan in het teken van diepgang en verbinding, voelen en ervaren. Verwacht 4 livedagen vol spectaculaire oefeningen, mindblowing inzichten, live coaching, praktische oefeningen, meditaties en familieopstellingen. Ook heb je tijdens deze dagen voldoende ruimte om je cirkelgenoten, je coach en andere deelnemers te ontmoeten. Daarnaast krijg je de mogelijkheid live je vragen aan David te stellen.

Onmisbare cirkel van support

Onder leiding van een ervaren 365-coach

Wat Miracle Roadmap zo bijzonder maakt, is dat je het samen met anderen volgt. In veel andere coaching-programma’s ben je op jezelf aangewezen. Wij hebben de afgelopen jaren ontdekt dat de échte kracht van geluk en succes juist zit in het samen ontdekken daarvan. Daarom wordt je in Miracle Roadmap onderdeel van een intieme cirkel met deelnemers bij jou uit de regio. Je ontmoet elkaar op de live dagen en je steunt, inspireert en motiveert elkaar waar nodig. Iedere cirkel heeft een eigen ervaren 365-coach waar je terecht kunt voor je vragen.

Is Miracle Roadmap voor mij?

Miracle Roadmap is een programma dat aansluiting vindt bij vrijwel elke levensfase. Of je nu bezig bent met jouw carrière of eigen bedrijf, een gezin bent gestart, of gestopt bent met werken en op zoek bent naar zingeving. Net 25 of al 69, dat maakt niet uit, je bent nooit te vroeg of te laat in je eigen leven. Maar uiteindelijk kun jij zelf natuurlijk het beste beoordelen of het programma bij je past, Maar om je te helpen, hebben we een simpele test voor je gemaakt!

Een inkijkje in het programma:
de 7 waarheden

De methodiek van Miracle Roadmap is gebaseerd op kennis en inzichten uit onder andere het Boeddhisme, de cursus in Wonderen, non-dualiteit, Acceptance Commitment Therapy en Compassion Focused Therapy.

Hieruit zijn de 7 waarheden ontstaan waarmee we in het programma aan de slag gaan:

Liefde is onze superkracht.

Wanneer we leren vergeven, oordeelloos kijken naar en compassie kunnen hebben voor onszelf en anderen, ervaren we vanzelf vrede. Vrede volgt uit liefde. Liefde ligt in ieders hart en alle wegen buiten onszelf die naar liefde moeten leiden, leiden ons er juist vandaan.

Alles is één.

De versplintering waar we in geloven is niets anders dan een truc van het ego om grip en controle te houden op een wereld waar liefde genoeg is. Als je ziet dat alles ten diepste verbonden is, hoef je nergens meer tegen te vechten.

Pijn is onvermijdelijk, maar lijden is een keuze.

In ieder leven is pijn. Die emoties hoeven niet weg; die mogen maximaal worden gevoeld. Maar niet in ieder leven hoeft lijden te blijven. Beoefen een strategie om met de pijn te zijn, zonder te lijden – en je vindt het leven terug.

Het ik bestaat niet.

Het ‘zelf’ waarin je gelooft, is een constructie van je omgeving en je ego en een manier om te af te scheiden van ‘de ander’. Hoe meer identificatie met het ‘ik’, hoe meer eenzaamheid, terwijl neurowetenschappers al weten: er is geen ik.

Je gedachten zijn onbelangrijk.

We denken ons gedachten te moeten geloven omdat we ze zo vaak horen, maar ze betekenen niks. Het zijn mentale gebeurtenissen als blaadjes in de wind. Betekenisloos commentaar, wat je niet hoeft te geloven óf te veranderen.

Angst is een illusie.

Angst is een gevolg van het misverstand dat we alles moeten begrijpen en beheersen, omdat anders het kwade gebeurt. We kunnen alleen helemaal niet beoordelen wat het kwade is – en dus is angst wel echt, maar niet waar.

Alleen nu bestaat echt.

Morgen en gisteren bestaan niet. Er is alleen maar nu. Omarm het leven zoals het nu is, omarm jezelf zoals je nu bent, want het is alles wat je hebt. Je hoeft nooit meer jezelf af te wijzen of je leven af te wijzen. Al het andere zal nooit bestaan en dat hoeft ook niet, want nu is alles goed.

Wil je meer lezen over de methodiek die we gebruiken in het programma?

Lees dan deze blogs voor inspiratie

Perspectivistische lenigheid
 • Geluk
 • Spiritualiteit

Hoe helpt perspectivistische lenigheid je naar een gelukkiger leven?

Lees meer

17672 Views

 • Geluk

Stop met leven in het verleden: waarom het je niet hoeft te blijven achtervolgen?

Lees meer

4364 Views

 • Geluk

Is het mogelijk om oordeelloos te zijn? En hoe doe je dat dan?

Lees meer

1635 Views

Kan ik ervaringen van eerdere deelnemers lezen?

Wat je droom ook is en waar je ook staat in je leven, Miracle Roadmap gaat je leven positief veranderen. De resultaten van eerdere deelnemers laten zien dat het allemaal kan. We hebben een aantal bijzondere, ontroerende en inspirerende verhalen van eerdere deelnemers voor je verzameld.

Wanneer kan ik starten met Miracle Roadmap?

De volgende groep start in september 2024. Vervolgens gaan we 4 maanden met elkaar aan de slag en creëren een nieuwe kijk op het leven. Het 16 weekse programma begint met een online sessie, gevolgd door de eerste livedag waar je jouw persoonlijke coach en mede cirkelgenoten ontmoet.

Let op: de verkoop voor deze groep is nog niet gestart. Je kunt je wel aanmelden voor de wachtlijst zodat je als eerste op de hoogte wordt gebracht wanneer de verkoop is geopend. Heb je een vraag? Stuur ons dan een whatsapp berichtje met je vragen via 0621997689.

Meld je aan voor Miracle Roadmap

Starten in februari 2024

Betaal in 1 keer

97% uitverkocht
€3000
 • Start op 12 februari 2024
 • 4 magische live dagen in Veenendaal t.w.v. 4000 euro
 • 4 krachtige online kennissessies t.w.v. 4000 euro
 • Je wordt onderdeel van een klein groepje deelnemers bij jou uit de buurt onder leiding van een coach
 • Inclusief bonus: het jaarprogramma t.w.v. 5000
Uitverkocht

Miracle Roadmap is momenteel uitverkocht! De volgende groep start weer in september 2024. De verkoop hiervoor is nog niet gestart maar je kunt je wel aanmelden voor de wachtlijst. Je wordt dan als eerste op de hoogte gebracht als de deuren openen!

Tip: vraag je werkgever (mee) te betalen aan je deelname aan Miracle Roadmap

Het gebeurt vaak dat de werkgever betaalt. En dat snappen we helemaal. Het programma helpt jou als werknemer namelijk te groeien, zowel privé als in werk. Hoe fijn is het voor je werkgever als jij minder stress, angst en onzekerheid ervaart? Je beter in je eigen kracht staat, innerlijke rust ervaart en daardoor productiever en meer ontspannen in het leven staat? Precies, heel fijn!

We hebben alle informatie voor je werkgever alvast verzamelt, dan hoef jij het alleen nog maar op te sturen.
Stuur deze pagina naar je werkgever en wie weet wil je werkgever bijdrage aan jouw persoonlijke groei!

Liever eerst nog even bellen?

We snappen dat het een spannende stap kan zijn. Plan daarom een vrijblijvend gesprek in dan kijken we samen hoe het programma op dit moment in je leven, je agenda en je portemonnee past.

Antwoord op de meest gestelde vragen

 • Niveau: geen voorkennis nodig
 • Taal: Nederlands
 • Duur: 36 uur | 16 weken
 • Certificaat van deelname

Wil je graag meer informatie over Miracle Roadmap of twijfel je nog? Stuur ons een e-mail of vraag hier een persoonlijk 1 op 1 gesprek aan.  Of zet gewoon die eerste stap en ga ervoor. Het zal je ogen openen en je al meteen verlichting geven. Beloofd.