Miracle Roadmap is momenteel uitverkocht! De volgende groep start weer in september 2024. De verkoop hiervoor is nog niet gestart maar je kunt je wel aanmelden voor de wachtlijst. Je wordt dan als eerste op de hoogte gebracht als de deuren openen!

Check dit eens bij jezelf:

Leef jij je leven zoals je dat écht wilt? Sta je stevig in het leven of twijfel je veel aan jezelf? Krijg je nog energie van je werk, of kóst het je alleen maar energie? Hoe gaat het in de liefde, merk je nog sprankeling of staat je relatie onder druk? Voel je diep vanbinnen dat er méér in je zit, in jou en in je leven? Of misschien gaat alles juist wel goed maar mis je soms de diepgang in je leven? En ben je nieuwsgierig naar wat het leven nog meer te bieden heeft?

De kans is groot dat je wel eens ervaart dat het niet altijd gaat zoals jij wilt in je leven. En hoewel dat iets is wat bij het leven hoort, betekent dat niet dat je helemaal geen invloed hebt op hoe je jouw leven kunt inrichten. Miracle Roadmap is een magische reis die je kijk op het leven zal veranderen en daarmee ook de inrichting van je leven. Zonder belemmerende overtuigingen zijn we tot veel meer in staat.

Voor wie is het?

Miracle Roadmap is een programma dat aansluiting vindt bij vrijwel elke levensfase. Of je nu bezig bent met jouw carrière of eigen bedrijf, een gezin bent gestart, of gestopt bent met werken en op zoek bent naar zingeving. Net 25 of al 69, dat maakt niet uit, je bent nooit te vroeg of te laat in je eigen leven.

Tot nu toe lag het pad voor je klaar: school, studie en dan aan de slag. Maar nu? Je voelt de druk van het ‘echte leven’, maar weet niet wat je stem is en hoe je die ontdekt. Gelukkig kan een goede quarter-life-crisis het begin zijn van iets heel moois, als je er maar op tijd voor durft te kiezen.

Het is nogal veel: een carrière die veel van je vraagt, leuke vrienden, grote financiële verplichtingen en nu ook het gehannes rondom een gezinnetje (of juist niet, omdat het op dat gebied allemaal niet zo lukt – terwijl je het echt probeert). Hoe houd je al die ballen in de lucht?

Daar zit je dan met je baan of je onderneming, die net geen vleugels krijgt, maar wel veel van je vraagt. In je relatie lijkt de sjeu er ook een beetje uit. Je bent allebei met andere dingen bezig en toevallig woon je in hetzelfde huis. Je bent continue druk, maar waar is de tijd voor jezelf? Je bent de veertig gepasseerd en toen je vroeger nadacht over ‘later’, was dat zo’n beetje nu. Is het gelukt? Is dit het nou?

Vroeger begon je af te bouwen na je vijftigste. Tegenwoordig zien we gelukkig het tegenovergestelde. Kinderen gaan zo’n beetje het huis uit en het is NU. ECHT. TIJD. VOOR. JEZELF. Wie ben je ook alweer? Wat wilde je ook alweer? Een eigen onderneming? Een leuke relatie? Een beetje verdieping en balans?

Je bent gestopt met werken. Tijd en misschien wel geld in overvloed. Je bent nog vol leven en wil de tijd niet uitzitten, maar hoe geef je deze rest van je leven vorm? Hoe geef je het opnieuw richting? Meer zingeving en betekenis?

Nieuwsgierig naar verhalen van huidige deelnemers?

Krijg een beter beeld van Miracle Roadmap door de ogen van echte deelnemers. Ontdek of Miracle Roadmap ook bij jou past!

 • Geluk

Renger: “Ik dacht dat dit gesprek het einde van onze relatie zou betekenen. Het bracht ons juist bij elkaar.”

Lees meer

4926 Views

 • Zelfvertrouwen

Sammie: “Ik ben gaan beseffen dat ik nog steeds van mijn ex houd, maar niet in romantische zin.”

Lees meer

3400 Views

 • Geluk

Natasja: “Het voelde alsof ik alles kwijt was: mijn huis, werk, relatie en de kinderen.”

Lees meer

10905 Views

 • Geluk

Anna: “Ik keek altijd eerst wat ieder ander wil en zette mezelf dan op de laatste plek.”

Lees meer

1622 Views

 • Geluk

Lena: “Ik stopte als marketingmanager. Maar wie was ik eigenlijk zonder die baan?”

Lees meer

4827 Views

 • Geluk

Peter regelde 2 maanden vrij van zijn werk: “Ik had tijd voor mezelf nodig om te kunnen ontdekken wat ik nu écht belangrijk vind.”

Lees meer

7785 Views

Meer verhalen lezen?

Hoe weet ik of dit ook voor mij werkt?

Miracle Roadmap is alleen bedoeld voor dappere mensen die daadwerkelijk een stap willen zetten in hun leven. Die zich niet neerleggen bij de routines van vroeger en de verwachtingen van anderen. Die het anders durven doen. Die durven af te wijken, durven op te staan en die zich uit durven spreken. Die ondanks tegenslag de moed hebben om te zeggen: ik ga ervoor. Bekijk hier reviews van deelnemers met ieder hun eigen verhaal en waarom zij voor Miracle Roadmap hebben gekozen.

Toen ik begon met Miracle Roadmap had ik als behoefte om meer inzicht te krijgen in m’n leven en wat dichter tot m’n zelf te kunnen komen. Ik ben nu 3 maanden verder dankzij het programma kom ik stap je voor stapje steeds meer tot de kern. Ik voel steeds meer dat ik de juiste richting loop in mijn leven.

Laura Roos

Het Miracle Roadmap programma is voor mij heel waardevol omdat ik in de verschillende gebieden in mijn leven aan het werk kan gaan. Het is een heel rijk en vol programma en daarin kan ik kiezen wat voor mij passend is.

Rob Renia

Miracle Roadmap heeft mijn leven veranderd. Ik straal, het voelt gewoon lekker. Het voelt vrij, samen, verbonden, ik heb geen angst meer om in verbinding te gaan. Dit gun ik iedereen!

Hille Obbels

Hoe ziet mijn leven eruit na Miracle Roadmap?

Na een fantastische ontdekkingsreis met Miracle Roadmap weet jij wie je écht bent, wat je wilt en hoe je dat bereikt. Niet eenmalig, maar voor de rest van je leven.

 • Je weet eindelijk hoe je in elkaar zit (en waarom!).
 • Je hebt je diepste dromen ontdekt (die misschien wel zo ver verstopt zitten dat je niet eens wist dat je ze had).
 • Je hebt (her)ontdekt wat je belangrijk vindt en hoe je jouw leven vormt zoals jij het wilt.
 • Je voelt waar je passie voor hebt en je heb je verborgen talent leren kennen.
 • Je hebt ontdekt welke belemmeringen je altijd klein hebben gehouden.
 • Je luistert weer naar jezelf en durft te vertrouwen op je intuïtie.
 • Je zit weer vol energie, haalt voldoening uit wat je doet, voelt liefde en leeft in overvloed.
 • Je waardeert je (mentale) gezondheid, je (liefdes) relaties, je werk en je financiële situatie meer dan ooit.

Kan ik ervaringen van eerdere deelnemers lezen?

We hebben een aantal bijzondere, ontroerende en inspirerende verhalen van eerdere deelnemers voor je verzameld. Van een doodlopende relatie naar een geweldige relatie dankzij Miracle Roadmap. Van een oké baan naar werk waar je écht gelukkig van wordt. Van bang naar vol zelfvertrouwen. Lees en bekijk de verhalen van wat Miracle Roadmap heeft betekend voor eerdere deelnemers.

Wanneer kan ik starten met Miracle Roadmap?

De volgende groep start in september 2024. Vervolgens gaan we 4 maanden met elkaar aan de slag en creëren een nieuwe kijk op het leven. Het 16 weekse programma begint met een online sessie, gevolgd door de eerste livedag waar je jouw persoonlijke coach en mede cirkelgenoten ontmoet.

Let op: de verkoop voor deze groep is nog niet gestart. Je kunt je wel aanmelden voor de wachtlijst zodat je als eerste op de hoogte wordt gebracht wanneer de verkoop is geopend. Heb je een vraag? Stuur ons dan een whatsapp berichtje met je vragen via 0621997689.

Meld je aan voor Miracle Roadmap

Betaal in 1 keer

97% uitverkocht
€3000
 • Start op 12 februari 2024
 • 4 magische live dagen in Veenendaal t.w.v. 4000 euro
 • 4 krachtige online kennissessies t.w.v. 4000 euro
 • Je wordt onderdeel van een klein groepje deelnemers bij jou uit de buurt onder leiding van een coach
 • Inclusief bonus: het jaarprogramma t.w.v. 5000
Uitverkocht

Miracle Roadmap is momenteel uitverkocht! De volgende groep start weer in september 2024. De verkoop hiervoor is nog niet gestart maar je kunt je wel aanmelden voor de wachtlijst. Je wordt dan als eerste op de hoogte gebracht als de deuren openen!

Tip: vraag je werkgever (mee) te betalen aan je deelname aan Miracle Roadmap

Het gebeurt vaak dat de werkgever betaalt. En dat snappen we helemaal. Het programma helpt jou als werknemer namelijk te groeien, zowel privé als in werk. Hoe fijn is het voor je werkgever als jij minder stress, angst en onzekerheid ervaart? Je beter in je eigen kracht staat, innerlijke rust ervaart en daardoor productiever en meer ontspannen in het leven staat? Precies, heel fijn!

We hebben alle informatie voor je werkgever alvast verzamelt, dan hoef jij het alleen nog maar op te sturen.
Stuur deze pagina naar je werkgever en wie weet wil je werkgever bijdrage aan jouw persoonlijke groei!

Mijn leven is eigenlijk al best wel leuk. Is dit dan iets voor mij?

Het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven, is een probleem. Want dan ben je genoodzaakt andere keuzes te maken. Maar wat als je leven als best leuk is? Is dat dan een reden om nooit meer iets te veranderen? Ga eens bij jezelf na hoe je je over 5 jaar voelt als er niets zou veranderen. Ben je dan gelukkig? Leef je een leven waar je energie van krijgt?

Voor veel mensen is dit inzicht pijnlijk. En dat is goed! Als het idee dat alles hetzelfde blijft je ongelukkig maakt. Als je voelt dat er meer is. Dat het fijner kan. Dan is Miracle Roadmap voor jou! (Ondanks je nu al fijne leven). Laten we samen op zoek gaan naar meer diepgang en betekenis in je leven, in welke vorm dan ook.

Twijfel je nog, doe dan de simpele test om te zien of Miracle Roadmap bij je past.

Ik sta er zelf versteld van wat er allemaal al is veranderd in 2 maanden

Annet

Mijn leven ziet er hierdoor totaal anders uit. Veel meer rust, ruimte en eigenaarschap in mijn leven.

Floris Lem

Geweldige ervaring.. veel insight en prachtig samenspel. Kortom een magische dans met vele lagen

Harmien

Liever eerst nog even bellen?

We snappen dat het een spannende stap kan zijn. Plan daarom een vrijblijvend gesprek in dan kijken we samen hoe het programma op dit moment in je leven, je agenda en je portemonnee past.

Antwoord op de meest gestelde vragen

 • Niveau: geen voorkennis nodig
 • Taal: Nederlands
 • Duur: 36 uur | 16 weken
 • Certificaat van deelname

Wil je graag meer informatie over Miracle Roadmap of twijfel je nog? Stuur ons een e-mail of vraag hier een persoonlijk 1 op 1 gesprek aan.  Of zet gewoon die eerste stap en ga ervoor. Het zal je ogen openen en je al meteen verlichting geven. Beloofd.