Let op: Miracle Roadmap februari 2024 is uitverkocht! De volgende groep start weer in september 2024. De verkoop hiervoor is nog niet gestart maar je kunt je wel aanmelden voor de interesselijst. Je wordt dan als eerste op de hoogte gebracht als de deuren openen!

Wat is Miracle Roadmap?

Miracle Roadmap is een ontdekkingsreis van 16 weken langs de vier belangrijkste gebieden voor een gelukkig leven: mentale gezondheid, relaties, werk en overvloed. Met elk van deze thema’s ga je een maand lang aan de slag om zo stap voor stap dichterbij jezelf te komen. Het is een magische reis waarin je een nieuwe manier van kijken, voelen, denken en vertrouwen zult ontwikkelen. Gedurende 16 weken komen we maandelijks bij elkaar tijdens de live seminars in en de online kennissessies. Daarnaast word je onderdeel van een kleine cirkel van support met deelnemers bij jou uit de buurt. Een bijzonder en waardevol onderdeel van het programma.

Ik leer mee te bewegen met de obstakels en problemen in mijn leven, waardoor ik veel zorgelozer in het leven sta. Het is een fantastisch programma met een fijne afwisseling tussen humor, diepgang, ontspanning, spanning en directheid

Yvonne Snijders

Voordat ik aan het programma begon had ik zo mijn twijfels in hoeverre dit voor mij zou werken en of er werkelijk iets nieuws onder de zon was voor mij. Ik kan nu zeggen “ja, dit werkt”.

Arnoud Baatsen

Wat maken die mannen van 365 hier toch weer een bijzondere ervaring van! Het online deel van Arjan en vooral de live dagen met David maken diepe indruk op me en geven echt inzichten waar je wat mee kunt. Bij mij komt steeds boven: “Ik wil meer!!!!”

Richard van der Hoek

Is Miracle Roadmap iets voor mij?

Check dit eens bij jezelf:

Leef jij je leven zoals je dat écht wilt? Sta je stevig in het leven of twijfel je veel aan jezelf? Krijg je nog energie van je werk, of kóst het je alleen maar energie? Hoe gaat het in de liefde, merk je nog sprankeling of staat je relatie onder druk? Voel je diep vanbinnen dat er méér in je zit, in jou en in je leven? Of misschien gaat alles juist wel goed maar mis je soms de diepgang in je leven? En ben je nieuwsgierig naar wat het leven nog meer te bieden heeft?

De kans is groot dat je wel eens ervaart dat het niet altijd gaat zoals jij wilt in je leven. En hoewel dat iets is wat bij het leven hoort, betekent dat niet dat je helemaal geen invloed hebt op hoe je jouw leven kunt inrichten. Miracle Roadmap is een magische reis die je kijk op het leven zal veranderen en daarmee ook de inrichting van je leven. Zonder belemmerende overtuigingen zijn we tot veel meer in staat.

Maar… hoe weet ik of dit ook voor mij werkt?

Miracle Roadmap is alleen bedoeld voor dappere mensen die daadwerkelijk een stap willen zetten in hun leven. Die zich niet neerleggen bij de routines van vroeger en de verwachtingen van anderen. Die het anders durven doen. Die durven af te wijken, durven op te staan en die zich uit durven spreken. Die ondanks tegenslag de moed hebben om te zeggen: ik ga ervoor. Bekijk hier reviews van deelnemers met ieder hun eigen verhaal en waarom zij voor Miracle Roadmap hebben gekozen.

Toen ik begon met Miracle Roadmap had ik als behoefte om meer inzicht te krijgen in m’n leven en wat dichter tot m’n zelf te kunnen komen. Ik ben nu 3 maanden verder dankzij het programma kom ik stap je voor stapje steeds meer tot de kern. Ik voel steeds meer dat ik de juiste richting loop in mijn leven.

Laura Roos

Het Miracle Roadmap programma is voor mij heel waardevol omdat ik in de verschillende gebieden in mijn leven aan het werk kan gaan. Het is een heel rijk en vol programma en daarin kan ik kiezen wat voor mij passend is.

Rob Renia

Miracle Roadmap heeft mijn leven veranderd. Ik straal, het voelt gewoon lekker. Het voelt vrij, samen, verbonden, ik heb geen angst meer om in verbinding te gaan. Dit gun ik iedereen!

Hille Obbels

Ik heb zelf ook getwijfeld om deel te nemen, is dit wel iets voor mij? Met zo veel mensen? Ik weet niet precies wat ik kan verwachten. Maar ik heb er nog geen seconde spijt van gehad. Omdat ik zo veel handvatten krijg om vervolgstappen te zetten in m’n persoonlijke groei. Dat is de investering dubbel en dwars waard.

Sander van Beek

Wat ik merkte dat ik mijn leven in een cirkeltje bleef lopen. Ik was niet echt bij de essentie van wat wil IK nou echt. Ik was eigenlijk meer het leven aan het leven zoals dat van mij verwacht werd. Toen kwam Miracle Roadmap op mijn pad.

Annelies van Berckel

Wanneer kan ik starten met Miracle Roadmap?

De volgende groep start in september 2024. Vervolgens gaan we 4 maanden met elkaar aan de slag en creëren een nieuwe kijk op het leven. Het programma begint met een online sessie, gevolgd door de eerste livedag waar je jouw persoonlijke coach en mede cirkelgenoten ontmoet.

Let op: de verkoop voor deze groep is nog niet gestart. Je kunt je wel aanmelden voor de interesselijst zodat je als eerste op de hoogte wordt gebracht wanneer de verkoop is geopend. Heb je een vraag? Stuur ons dan een whatsapp berichtje met je vragen via 0621997689.

Wat ga je leren?

Gedurende de 16 weken reizen we langs de vier belangrijkste gebieden voor een gelukkiger en betekenisvoller leven. Elke 4 weken staat 1 van de vier gebieden centraal. We reizen bewust langs alle 4 de gebieden omdat ze allemaal invloed op elkaar hebben.

Module 1: mentale gezondheid (bewustzijn)

In module 1 gaan we het hebben over het beeld dat je van jezelf en de wereld hebt en de gevolgen die dat heeft voor hoe je je voelt. Het is tijd om de stem van je innerlijke criticus het zwijgen op te leggen en jezelf te omarmen met vriendelijkheid en compassie. Maar hoe doe je dat? We gaan ontdekken hoe je leven eruit ziet als je je eigen begrenzing loslaat: verwachtingen, angsten en onzekerheid.

In module 1 leer je onder andere:

 • Anders kijken naar de gebeurtenissen in je leven en alles wat er in het verleden is gebeurd een plek te geven
 • Gedachten en patronen herkennen en deze te doorbreken zodat je de baas wordt in je eigen leven en je de baas bent over je eigen mindset
 • Hoe je het leven kunt omarmen zoals het nu is en jezelf omarmen zoals je nu bent zodat je je krachtiger en zelfverzekerder voelt dan ooit

Module 2: Relaties

In module 2 gaan we het hebben over hoe je op een liefdevolle manier naar jezelf, anderen en de wereld kunt kijken, zonder oordeel. Het leven draait niet om wie je bent, het leven draait om met wie je bent. Maar waarom oordelen we dan altijd zo snel over anderen en vinden we altijd dat we het zelf beter zouden doen?

In module 2 leer je onder andere:

 • De onstopbare liefdesstroom te activeren zonder dat je er zelf op leegloopt
 • Jezelf niet alleen als individu te zien maar als onderdeel van een groter geheel
 • Hoe je je op een dieper niveau kunt verbinden, dit gaat over je liefdesrelatie, maar ook de relaties met je ouders, kinderen, vrienden of collega’s

Module 3: Werk

In module 3 ga je jouw eigen roeping ontdekken. Wat als je niet jezelf afvraagt wat jij wilt van het leven, maar vraagt wat het leven van jou wil? Je gaat onderzoeken waar in de wereld je het verschil kunt maken en waar jouw innerlijke vuur van aangaat. We gaan het hebben over vermoeidheid, angst, stress en verveling. Maar ook over het vertrouwen op het plan van het universum en het loslaten van je verlangen naar macht en geld.

In module 3 leer je onder andere:

 • Wat jouw plek in de wereld is en hoe je jouw innerlijke vuur (je passie) naar buiten kunt brengen
 • Jezelf bevrijden van de sluier van vermoeidheid, angst, stress of verveling
 • Hoe je de comfort van carrière, macht of middelen niet langer je leven laat bepalen

Module 4: Overvloed

In module 4 gaan we aan de slag met het veranderen van je focus van wat ontbreekt naar wat er wel is. Het gaat over de kunst van het loslaten van verwachtingen en het omarmen van het nu. Door je te richten op wat je hebt en dankbaarheid te cultiveren, open je jezelf voor de stroom van overvloed in je leven. Misschien gaat het ook wel over overgave. Durf je te vertrouwen dat het universum voor je zorgt? En geloof je dat er altijd genoeg zal zijn? 

In module 4 leer je onder andere:

 • Jezelf openstellen voor de stroom van overvloed (denk aan overvloed in energie, tijd, geld en liefde)
 • Het leven omarmen zoals het nu is en dankbaar te zijn voor wat er is
 • Dat overvloed niet gaat over resultaat maar over vreugde ervaren op de weg er naartoe, en hoe je dat doet

Wie zit er achter Miracle Roadmap?

Miracle Roadmap wordt geleid door David de Kock en Arjan Vergeer, oprichters van 365 Dagen Succesvol. Ze schreven samen 6 bestellers, bereiken meer dan 2 miljoen mensen per week via social media en hielpen al meer dan 100.000 mensen naar innerlijke rust en geluk in hun leven.

Onze missie is wereldvrede. Wij geloven namelijk dat als iedereen in vrede leeft met zichzelf, er vanzelf wereldvrede is. Met innerlijke vrede bedoelen we dat je leven vrij is van onzekerheid, stress, angst, ontevredenheid, boosheid en belemmerende overtuigingen. Innerlijke vrede komt niet omdat je veel bereikt, je bereikt veel als je leeft in innerlijke vrede.

Kan ik ervaringen van eerdere deelnemers lezen?

Wat je droom ook is en waar je ook staat in je leven, Miracle Roadmap gaat je leven positief veranderen. De resultaten van eerdere deelnemers laten zien dat het allemaal kan. We hebben een aantal bijzondere, ontroerende en inspirerende verhalen van eerdere deelnemers voor je verzameld.

Is Miracle Roadmap iets voor mij?

Miracle Roadmap is een programma dat aansluiting vindt bij vrijwel elke levensfase. Of je nu bezig bent met jouw carrière of eigen bedrijf, een gezin bent gestart, of gestopt bent met werken en op zoek bent naar zingeving. Net 25 of al 69, dat maakt niet uit, je bent nooit te vroeg of te laat in je eigen leven. Uiteindelijk kun jij zelf natuurlijk het beste beoordelen of het programma bij je past, maar om je te helpen, hebben we een simpele test voor je gemaakt!

Meld je aan voor Miracle Roadmap

Betalen in 1 keer

Al voor 97% uitverkocht!
€3000
 • Start op 12 februari 2024
 • 4 magische live dagen in Veenendaal t.w.v. 4000 euro
 • 4 krachtige online kennissessies t.w.v. 4000 euro
 • Je wordt onderdeel van een klein groepje deelnemers bij jou uit de buurt onder leiding van een coach
 • Inclusief bonus: het jaarprogramma t.w.v. 5000
Uitverkocht

Miracle Roadmap februari 2024 is uitverkocht! De volgende groep start weer in september 2024. De verkoop hiervoor is nog niet gestart maar je kunt je wel aanmelden voor de interesselijst. Je wordt dan als eerste op de hoogte gebracht als de deuren openen!

Tip: vraag je werkgever (mee) te betalen aan je deelname aan Miracle Roadmap

Het gebeurt vaak dat de werkgever betaalt. En dat snappen we helemaal. Het programma helpt jou als werknemer namelijk te groeien, zowel privé als in werk. Hoe fijn is het voor je werkgever als jij minder stress, angst en onzekerheid ervaart? Je beter in je eigen kracht staat, innerlijke rust ervaart en daardoor productiever en meer ontspannen in het leven staat? Precies, heel fijn!

We hebben alle informatie voor jouw werkgever alvast verzameld, dan hoef jij het alleen nog maar op te sturen. Stuur deze pagina naar je werkgever en wie weet wil je werkgever bijdrage aan jouw persoonlijke groei!

He jij, ben je klaar voor Miracle Roadmap?

We snappen dat het een spannende stap kan zijn. Plan daarom een vrijblijvend gesprek in dan kijken we samen hoe het programma op dit moment in je leven, je agenda en je portemonnee past. Of stuur ons een berichtje via whatsapp.

Lees de verhalen van deelnemers

 • Geluk

Natasja: “Het voelde alsof ik alles kwijt was: mijn huis, werk, relatie en de kinderen.”

Lees meer

10732 Views

 • Geluk
 • Keuzes maken

Miracle Roadmap: ik maak nu keuzes die mij gelukkig maken

Lees meer

1361 Views

 • Geluk

Yvonne: “Gezien worden vond ik vroeger doodeng. Nu ben ik juist blij dat ik gezien word.”

Lees meer

2967 Views

Remember who you truly are

Miracle Roadmap februari 2024 is al voor 97% uitverkocht! Wil je er nog bij zijn? Wacht dan niet te lang.

Antwoord op de meest gestelde vragen

 • Niveau: geen voorkennis nodig
 • Taal: Nederlands
 • Duur: 36 uur | 16 weken
 • Certificaat van deelname

Wil je graag meer informatie over Miracle Roadmap of twijfel je nog? Stuur ons een berichtje via whatsapp of vraag hier een persoonlijk 1 op 1 gesprek aan.  Of zet gewoon die eerste stap en ga ervoor. Het zal je ogen openen en je al meteen verlichting geven. Beloofd.