We werken steeds harder en moeten steeds meer van onszelf, opgejaagd en ontevreden, op zoek naar die oase die de maatschappij je voorhoudt. We zijn streng voor onszelf en streng voor elkaar. In die hypnose van valse beloften, jagen we op status en op geld, op betekenis en voldoening, op goedkeuring en op liefde. Op zoek naar die plek in de wereld waar je eindelijk voelt: nu ben ik thuis. Maar hoe harder je het probeert, hoe verder je er vandaan raakt.

De oogst van een volgepropt leven, is nog meer leegte.
Dus daarom maken we Miracle Roadmap.

Omdat we geloven dat je niet hoeft te vechten. Omdat we geloven dat je niet iets hoeft te worden, wat je al lang bent. Omdat we geloven dat in het dualistische denken vol hekjes en hokjes, niet de antwoorden liggen. Omdat we geloven dat innerlijke vrede de oplossing is voor alles.

“Ja, maar…..”

 • Dan moet ik zeker mijn hele leven overhoop gooien?
 • Ben ik niet veel te laat hiermee?
 • Ik heb allemaal ideeën in mijn hoofd, maar weet niet goed waar ik moet beginnen.
 • Ik weet heel goed wat ik niet wil, maar niet zo goed wat ik wel wil.
 • Hoe ga ik dit regelen voor mezelf? Ik heb ook gewoon een hypotheek en een druk leven.
 • Ik vind het veel te spannend om voor mijzelf te kiezen.
 • Moet je niet gewoon tevreden zijn met wat je hebt?

Allemaal goede redenen om niet in beweging te komen. En dat is precies wat je nu tegenhoudt.

Hoe ziet het programma eruit?

Miracle Roadmap is een magische reis waarin je een nieuwe manier van kijken, voelen, denken en vertrouwen zult ontwikkelen. Het is een ontdekkingsreis van 100 dagen en heeft betrekking op de vier belangrijkste gebieden voor een gelukkig leven: mentale gezondheid, relaties, werk en overvloed. Met elk van deze thema’s gaan we aan de slag om zo stap voor stap dichterbij jezelf te komen. Gedurende 100 dagen komen we maandelijks bij elkaar tijdens de live seminars en de online sessies. Daarnaast krijg je elke dag een korte waardevolle videoles met een krachtig inzicht of inspirerende oefening. Hierdoor integreer je het makkelijk in je dagelijks leven. Tot slot word je onderdeel van een klein groepje van support met deelnemers bij jou uit de buurt. Een bijzonder en waardevol onderdeel van het programma waaraan je misschien wel vrienden voor het leven overhoudt.

 Een stukje chocola = kort, Miracle Roadmap = langdurig geluksgevoel!

Corien ⭐⭐⭐⭐⭐

Proef de sfeer zelf

Druk op play en ontdek!

Ik zou iedereen willen aanraden het programma Miracle Roadmap te volgen! Ik heb het voor mijzelf ervaren als een onmisbare aanvulling op psychologische hulp; bij de psycholoog leer je de ‘theorie’ en met Miracle Roadmap leef je het als het ware in de praktijk. Ik heb bij jullie zoveel geleerd over om kunnen gaan met dingen uit het verleden, de oefeningen en meditaties hebben daar heel fijn bij geholpen.

Marcelle ⭐⭐⭐⭐⭐

Miracle Roadmap is alleen bedoeld voor dappere mensen die daadwerkelijk een stap willen zetten in hun leven. Die zich niet neerleggen bij de routines van vroeger en de verwachtingen van anderen. Die het anders durven doen. Die durven af te wijken, durven op te staan en die zich uit durven spreken. Die ondanks tegenslag de moed hebben om te zeggen: ik ga ervoor.

Dit ga je ontdekken

Wij kiezen ervoor om in eerste instantie externe doelen buiten beschouwing te laten en meteen naar het gevoel van innerlijke vrede te gaan. Als je kunt leven vanuit innerlijke vrede en rust, dan wordt het veel makkelijker om je relaties goed te houden, wordt het veel makkelijker om je carrière doelen uit te stippelen en te bepalen, wordt het veel makkelijker om het geld te verdienen wat je wilt, wordt het veel makkelijker om je fit te voelen. Dus juist door de volgorde om te draaien heb je én eerder die innerlijke vrede, én krijg je veel meer gedaan in je leven. Dit is waar Miracle Roadmap over gaat en dit doen we aan de hand van 5 pijlers.

Na het programma:

 • ervaar je een veel diepere verbinding met jezelf, wat zich uit in zelfliefde, zelfacceptatie en zelfvertrouwen.
 • heb je geleerd hoe je pijn en ongemak kunt omzetten in groeimogelijkheden en doorbraken.
 • heb je ontdekt hoe je je grootste obstakels kunt transformeren tot kansen voor persoonlijke groei.
 • heb je een positieve levenshouding ontwikkeld die niet afhankelijk is van positief denken, waardoor je vol veerkracht omgaat met uitdagingen.

Na het programma:

 • heb je je losgemaakt van hardnekkige patronen en innerlijke kritiek, waardoor je meer in het nu leeft en je eindelijk weer vrij voelt.
 • heb je het vermogen ontwikkeld om jezelf en anderen te vergeven, waardoor je innerlijke rust en empowerment ervaart.
 • heb je jouw zorgen en spijt over het verleden losgelaten, zodat je jouw energie en focus kunt richten op het heden en de toekomst. Je hebt hiermee je diepste kracht weer teruggevonden.
 • heb je een gevoel van acceptatie en loslaten in je leven geïntegreerd, waardoor je beter kunt dealen met alles wat er gebeurt en voel je meer innerlijke vrede dan ooit.

Na het programma:

 • kun je 100% jezelf zijn zonder angst voor afwijzing, waardoor je diepere verbindingen kunt opbouwen.
 • ben je jouw doelen en dromen aan het verwezenlijken door trouw te blijven aan jezelf.
 • ben je in balans en ontspannen, waardoor je extreem productief en effectief bent.
 • heb je geleerd conflicten constructief op te lossen en escalaties te vermijden, waardoor je relaties zijn versterkt.

Na het programma:

 • ervaar je maximale voldoening en betekenis zonder hard te werken.
 • weet je hoe je van tegenslag en teleurstelling een enorme kans maakt.
 • heb je doelen bereikt zonder stress en strijd, je bent hierdoor in harmonie met jezelf en je omgeving.
 • heb je duidelijkheid en richting gevonden, waardoor je krachtige keuzes maakt en doelgericht kunt handelen.

Na het programma:

 • leef je vanuit lichtheid, liefde en vreugde, je ervaart een diep gevoel van geluk en tevredenheid.
 • ervaar je maximale overvloed op alle gebieden van je leven, waardoor je kunt genieten van materiële en immateriële rijkdom.
 • blijf je ontspannen en vol vertrouwen in alle situaties, je voelt je opgewassen tegen uitdagende tijden.
 • inspireer en help je anderen op een authentieke manier, waardoor je een positieve impact hebt zonder jezelf te verliezen.

Deze resulaten haalden deelnemers

Ik durf nu de dromen en dingen te doen die ik graag wil zonder dat ik bang ben voor de meningen van anderen. Ik durf weer mezelf te zijn. Van belemmeringen naar mogelijkheden. Dat is zo fijn. Ik voel me echt 10 kilo lichter na deze weken. Magisch!

Marit ⭐⭐⭐⭐⭐

Ik heb zoveel liefde, verbinding, magie en spiritualiteit ervaren, zonder dat het echt zweverig is. Daarmee is het een programma voor iedereen. Je komt echt tot de kern van jezelf, of je nu al jaren therapie of coaching hebt gehad of voor het eerst aan de slag gaat met persoonlijke ontwikkeling, het maakt niet uit!

Marjolein van der Waal ⭐⭐⭐⭐⭐

Het heeft mij veel geholpen bij mijn werkmissie, maar Miracle Roadmap gaat veel dieper en verder dan dat. Als je je wilt omringen met heart minded mensen, meer vanuit je hart en overvloed wilt leven of next level wilt gaan, dan helpt Miracle Roadmap je om op allerlei vlakken op een dieper niveau naar jezelf te kijken. Dat had ik niet willen missen!

Doris ⭐⭐⭐⭐⭐

Ik ben een gelukkiger mens geworden!

Anton Verbeek ⭐⭐⭐⭐⭐

Het beste kado wat ik mezelf ooit heb gegeven. Mijn leven wordt steeds leuker en lichter ondanks dat ik voor de 3de keer kanker heb, in 5 jaar tijd. Ik voel me sterk en krachtig!

Hilda de Bie ⭐⭐⭐⭐⭐

Meedoen aan Miracle Roadmap is het mooiste cadeau aan mezelf geweest. Het heeft mij veel bewustwording, verbinding, inzichten en groei opgeleverd.

Esther Fransen ⭐⭐⭐⭐⭐

Door deel te nemen aan de Miracle Roadmap heb ik ontdekt waar bepaalde patronen die ik had ontwikkeld, vandaan kwamen. En vooral, hoe ik daar anders mee om kon gaan. Praktische oefeningen geven je daarbij handvatten. Het heeft mijn leven compleet veranderd; liefdevol en in verbinding met de mensen om mij heen, rust en vertrouwen.

Femke Frings ⭐⭐⭐⭐⭐

Een geweldige ervaring, welke mij nog meer herkenning, verdieping en een hele diepe liefde heeft gebracht. Miracle Roadmap is sprankelend, innovatief en hart verwarmend.

Gerda Hoekstra ⭐⭐⭐⭐⭐

Alle kennis die ik afgelopen 10 jaar heb opgedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling valt nu op zijn plek. Wat een bevrijding!

Lobke Koopman ⭐⭐⭐⭐⭐

Ik ben eindelijk bezig met en voor mezelf ipv voor anderen. Ik word weer heel en durf weer te stralen.

Simone Driessen ⭐⭐⭐⭐⭐

365 geeft mij de input waardoor ik steeds krachtige keuzes maak in mijn leven. Nu heb ik al een leuk leven, maar het kan dus nóg leuker. En vooral meer ontspannen. Het leven is niet zo ingewikkeld, ik maakte het ingewikkeld. Dat leer ik te zien. Dank voor jullie heerlijke, rake en luchtige programma!

Corien Gemser ⭐⭐⭐⭐⭐

Ik heb er zoveel van geleerd en mijn leven is zoveel leuker geworden! Ik heb dingen uit het verleden kunnen verwerken. Belangrijke keuzes kunnen maken op een liefdevolle en zachte manier. Ik vecht niet meer met mijn ego. Deze hulp op zulke schaal vind je niet bij een psycholoog. Al zoveel bereikt in een jaar tijd!

Hilde ⭐⭐⭐⭐⭐

Gemiddeld gaven deelnemers aan het begin van een 365 programma hun leven een 5,5.
Aan het eind gaven deelnemers hun leven een 8,77. Dat is 3,2 punten hoger, een stijging van 60%!

De reis van je leven wacht op je. Tijd voor actie dus!

Wij gaan vanaf september 100 dagen samen op reis: de reis van je leven, ga je mee?

 

 • Het gloednieuwe 100 dagen Miracle Roadmap programma in de 365 Academy met elke dag een superkorte videoles met een inspirerend inzicht of krachtige oefening om nog sneller tot je eigen essentie te komen en om het makkelijk te integreren in je dagelijks leven (twv 2000 euro)
 • 4 indrukwekkende magische seminars onder leiding van David de Kock
  met live coaching, indrukwekkende oefeningen, life changing meditaties en familieopstellingen (twv 4000 euro)
 • 5 Online Roadmap Sessies met Arjan Vergeer met de nieuwste mindblowing inzichten en praktische oefeningen zodat je zichtbaar en voelbaar resultaat manifesteert (twv 2500 euro)
 • Een eigen 365 Miracle Journal (dagboek) + verrassing (twv 50 euro)
 • Toegang tot je eigen 365 Cirkel bestaande uit een groepje met deelnemers bij jou uit de buurt onder begeleiding van een ervaren Miracle Mentor (twv 1000 euro)
 • BONUS: Toegang tot het populaire programma Deal with it met de krachtigste technieken om om te gaan met pijn en tegenslag. Ook leer je hoe je dit kunt toepassen op anderen, zodat je er je kinderen, vrienden of cliënten mee kunt helpen (twv 1000 euro).
 • Tot slot: het programma heet niet voor niets Miracle Roadmap. Laat je vooral verrassen en verwonderen. Want als je nog niet alles hebt bedacht, is er pas ruimte voor miracles en mogen dingen ontstaan.

Totale waarde €10.550

Nu voor 3000 euro!

Toen ik begon met Miracle Roadmap had ik als behoefte om meer inzicht te krijgen in m’n leven en wat dichter tot m’n zelf te kunnen komen. Ik ben nu 3 maanden verder dankzij het programma kom ik stap je voor stapje steeds meer tot de kern. Ik voel steeds meer dat ik de juiste richting loop in mijn leven.

Laura Roos ⭐⭐⭐⭐⭐

Het Miracle Roadmap programma is voor mij heel waardevol omdat ik in de verschillende gebieden in mijn leven aan het werk kan gaan. Het is een heel rijk en vol programma en daarin kan ik kiezen wat voor mij passend is.

Rob Renia ⭐⭐⭐⭐⭐

Miracle Roadmap heeft mijn leven veranderd. Ik straal, het voelt gewoon lekker. Het voelt vrij, samen, verbonden, ik heb geen angst meer om in verbinding te gaan. Dit gun ik iedereen!

Hille Obbels ⭐⭐⭐⭐⭐

Ik heb zelf ook getwijfeld om deel te nemen, is dit wel iets voor mij? Met zo veel mensen? Ik weet niet precies wat ik kan verwachten. Maar ik heb er nog geen seconde spijt van gehad. Omdat ik zo veel handvatten krijg om vervolgstappen te zetten in m’n persoonlijke groei. Dat is de investering dubbel en dwars waard.

Sander van Beek ⭐⭐⭐⭐⭐

Wat ik merkte dat ik mijn leven in een cirkeltje bleef lopen. Ik was niet echt bij de essentie van wat wil IK nou echt. Ik was eigenlijk meer het leven aan het leven zoals dat van mij verwacht werd. Toen kwam Miracle Roadmap op mijn pad.

Annelies van Berckel ⭐⭐⭐⭐⭐

Janine

Waar en wanneer is het?

Zet de volgende data in je agenda

De online Roadmap sessies worden gegeven op:

 • Woensdag 11 september 9.00 – 11.00 uur
 • Woensdag 2 oktober 9.00 – 11.00 uur
 • Woensdag 6 november 9.00 – 11.00 uur
 • Woensdag 27 november 9.00 – 11.00 uur
 • Woensdag 18 december 9.00 – 11.00 uur

Deze sessies zijn je gehele programma terug te kijken.

De magische live dagen in Veenendaal vinden plaats op:

 • Vrijdag 13 september 10.00 – 18.30 uur
 • Vrijdag 11 oktober 10.00 – 18.30 uur
 • Vrijdag 15 november 10.00 – 18.30 uur
 • Vrijdag 13 december 10.00 – 18.30 uur

De magische live dagen vinden altijd plaats in de Basiliek in Veenendaal. Dit is een fijne locatie, is goed bereikbaar met het OV en biedt daarnaast voldoende gratis parkeergelegenheid.

Dit maakt het programma zo uniek en effectief

Waanzinnige live events

Onder leiding van David de Kock

We ontmoeten elkaar elke vier weken voor een live Magic Miracle Experience onder leiding van David. Deze dagen staan in het teken van diepgang en verbinding, voelen en ervaren. Denk aan magische live events vol verrassende en uitdagende oefeningen, mindblowing inzichten, live coaching, meditaties en familieopstellingen. Intieme momenten. Glitters en verrassingen. 

Ook heb je contact met je cirkelgenoten en andere deelnemers, je Miracle Mentor en de mogelijkheid live je vragen aan David te stellen.

Als er op mijn school zo les gegeven was, zoals David het doet bij Miracle Roadmap… Dan was ik met veeeeel meer plezier naar school gegaan!!!

Paula Sweers ⭐⭐⭐⭐⭐

Krachtige online sessies

Onder leiding van Arjan Vergeer

Tijdens deze live online sessies gaan we aan de slag met je Miracle Mindset. Als je je eigen gedachten leert onderzoeken, krijg je vanzelf door wat je handig doet en wat niet. En hoe je dat kunt veranderen. De vrijheid die dat oplevert is pure magie. Door de praktische en inspirerende combinatie van live coaching, diepgaande psychologie en toepasbare filosofie kun je na afloop direct aan de slag. Ook heb je tijdens de break out sessies contact met andere deelnemers en heb je de mogelijkheid live je vragen aan Arjan te stellen. BONUS: je krijgt tijdens jouw programma onbeperkt toegang tot de opnames van de Roadmap sessies zodat je ze wanneer je wilt of keer op keer kunt bekijken.

Ik heb tijdens de online sessies van Arjan veel opgestoken over hoe de psyche van de mens werkt, onze geautomatiseerde reacties en overlevingsstrategieën en de tools gekregen hoe patronen te doorbreken.

Maaike Hoonhout ⭐⭐⭐⭐⭐

Je doet het samen met gelijkgestemden

Onder leiding van een Miracle Mentor

Wat Miracle Roadmap zo bijzonder maakt, is dat je het samen met anderen volgt. In veel andere coaching-programma’s ben je op jezelf aangewezen. Wij hebben de afgelopen jaren ontdekt dat de échte kracht van geluk en succes juist zit in het samen ontdekken daarvan. 

Beeld je in dat je je voor langere tijd omringt met mensen die in je geloven, open staan, oprecht zijn, geïnteresseerd zijn, kansen zien. Hoe voelt dat? Mensen die begrip hebben voor je verlangens, die je helpen herinneren als je het zelf even vergeet, die je een liefdevolle schop onder de kont geven en die je een spiegel voorhouden door de lessen van hun fouten met je te delen. Je bent al vaak genoeg op jezelf aangewezen. Daarom volg je Miracle Roadmap in je eigen cirkel met deelnemers bij jou uit de buurt onder leiding van een ervaren Miracle Mentor. Zo hoef je niet in je eentje aan te rommelen zonder resultaat, kun je leren van anderen en heb je een stok achter de deur om door te zetten. En het is nog eens leuker ook!

Met een bonkend hart begon ik aan 365 Dagen Succesvol. In zo’n grote groep aan mezelf werken leek me erg spannend. Ik voelde mij gelukkig gelijk thuis in de groep met zoveel fijne mensen die allemaal hetzelfde willen: het beste uit zichzelf en het leven halen.

Moniek Pronk ⭐⭐⭐⭐⭐

De kracht van dit programma is de onderlinge verbindingen die gelegd worden . Een netwerk van mensen om je heen die dezelfde taal spreken dat is magisch!!!

Carla ⭐⭐⭐⭐⭐

Miracle Roadmap is een mooie combinatie tussen positiviteit zonder de realiteit uit het oog te verliezen. Miracle Roadmap doe je voor jezelf en terwijl je dat doet, doe je het ook voor de dierbare mensen om je heen. Het voelt als thuiskomen bij je authentieke zelf.

Nicole van Hirtum ⭐⭐⭐⭐⭐

Doe mee met de beste editie ooit!

In september starten we met de vijfde editie en we kunnen je alvast vertellen dat deze editie toffer wordt dan ooit! We zijn het programma achter de schermen continu aan het doorontwikkelen en we durven zelfs te stellen dat de editie van september alles gaat overtreffen van wat we de afgelopen 13 jaar gemaakt hebben. Dit wil je niet missen!

Wie zijn wij?

David de Kock

Wanneer ieder mens in vrede leeft met zichzelf, ontstaat er vanzelf wereldvrede!

David is dé master in Nederland als het gaat om live coaching. Zijn familie-opstellingen, live interventies en meditatiesessies horen bij de populairste en beste van Nederland. David en Arjan organiseren al 13 jaar lang de drukst bezochte seminars van Nederland.

Arjan Vergeer

Logica brengt je van A naar B; verbeelding brengt je overal.

Arjan is 1 van de bekendste stemmen in Nederland op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, filosofie en business. Hij schreef 6 bestsellers en zijn wekelijkse column werd door 2 miljoen mensen gelezen. Arjan en David begeleiden al 13 jaar meer dan 500.000 mensen live en online.

Emanuela Deyanova

Crisis is your biggest opportunity for a breakthrough, not a breakup

Emanuela is een veelgevraagd relatie-expert, relatietherapeut, auteur van het al in 4 talen vertaalde bestsellerboek ‘Oneindige liefde’ en oprichter van de School of Love. Ze is opgeleid in Emotionally Focused Therapy (EFT) en Imagotherapie, is de expert op het gebied van liefde en relaties en begeleidt al jaren koppels.

Wat zeggen anderen?

In 1 woord: fantastisch! Wat je hier met elkaar beleeft is gewoon een miracle. Het verrijkt je persoonlijke groei op alle fronten van het leven. Je doet het met z’n allen en niet alleen en dat maakt het krachtig. Een absolute aanrader voor iedereen!

Alien van Spijkeren ⭐⭐⭐⭐⭐

Miracle Roadmap is een heel mooi programma om samen de slingers van het leven op te hangen en dit ten volste te vieren. Dit komt door de veilige ruimte, wat een diepgaande verbondenheid tussen deelnemers mogelijk maakt. Zeker een aanrader!!!

Joost van Arendonk ⭐⭐⭐⭐⭐

Wat een mooie inzichten, liefde en energie krijg je hiervan, echt fantastisch, en ik kan het iedereen aanraden. Werkelijk waar een van de meest schitterende reizen die ik ooit gemaakt heb.

Rutger ⭐⭐⭐⭐⭐

Waarom je vandaag nog wilt starten

 

BONUS: Online programma Deal with it (€1000)

Toegang tot het populaire programma Deal with it met de krachtigste technieken om om te gaan met pijn en tegenslag. Ook leer je hoe je dit kunt toepassen op anderen, zodat je er je kinderen, vrienden of cliënten mee kunt helpen. Bovendien krijg je een inkijkje in de methodische achtergrond van ons flagship-programma Miracle Roadmap en zul je gaan snappen waarom we de dingen doen die we doen.

Verlang jij er naar om je eigen pad te ontdekken en keuzes te maken die bij je passen?

Miracle Roadmap september 2024

Kies voor het grootste voordeel

3000,-
Dit krijg je:
 • Elke dag een superkorte krachtige videoles (2000 euro)
 • 4 indrukwekkende magische seminars (4000 euro)
 • 5 Online Radiant Roadmap Sessies (2500 euro)
 • Een persoonlijke Miracle Journal + verrassing (50 euro)
 • Klein intiem groepje met deelnemers bij jou uit de buurt onder begeleiding van een Miracle Mentor (1000 euro)
En krijg alleen nu ook nog deze bonus
 • BONUS: online programma Deal with it (1000 euro)

Miracle Roadmap september 2024

Kies voor 8 termijnen

399,-
Dit krijg je allemaal:
 • Elke dag een superkorte krachtige videoles (2000 euro)
 • 4 indrukwekkende magische seminars (4000 euro)
 • 5 Online Radiant Roadmap Sessies (2500 euro)
 • Een persoonlijke Miracle Journal + verrassing (50 euro)
 • Klein intiem groepje met deelnemers bij jou uit de buurt onder begeleiding van een Miracle Mentor (1000 euro)
En krijg alleen nu ook nog deze bonus
 • BONUS: online programma Deal with it (1000 euro)

Tip: vraag je werkgever (mee) te investeren in je deelname aan Miracle Roadmap

Het gebeurt vaak dat de werkgever betaalt. En dat snappen we helemaal. Het programma helpt jou als werknemer namelijk te groeien, zowel privé als in werk. Hoe fijn is het voor je werkgever als jij minder stress, angst en onzekerheid ervaart? Je beter in je eigen kracht staat, innerlijke rust ervaart en daardoor productiever en meer ontspannen in het leven staat? Precies, heel fijn!

We hebben alle informatie voor jouw werkgever alvast verzameld, dan hoef jij het alleen nog maar op te sturen. Stuur deze pagina naar je werkgever en wie weet wil je werkgever bijdragen aan jouw persoonlijke groei!

Voordat ik aan het programma begon had ik zo mijn twijfels in hoeverre dit voor mij zou werken en of er werkelijk iets nieuws onder de zon was voor mij. Ik kan nu zeggen “ja, dit werkt”.

Arnoud Baatsen

Dat klinkt top, maar wat als het niet voor mij blijkt te werken?

Dat kan natuurlijk. Maar stel je dit eens voor:
Wat als slechts één inzicht… je onmiddellijk helpt om te leven vanuit jouw diepste kern waardoor je volop ontspanning, vertrouwen en rust ervaart en niet langer bezig bent met wat anderen van je denken of verwachten.
Wat als slechts één techniek … je leert hoe je makkelijker keuzes vanuit je intuïtie maakt, waardoor je nooit meer hoeft te piekeren of twijfelen en je je krachtiger voelt dan ooit.
Wat als slechts één oefening… je leert om te leven met alles wat er is gebeurd – en daar juist de vruchten van te plukken.
Wat zouden die inzichten je opleveren als je er de rest van je leven van profiteert? Wat levert het je op in voldoening, liefde, energie, tijd en geld? Je hebt niks te verliezen en een leven te winnen. Ga ervoor.

Daarnaast loop je geen enkel risico, we geven je namelijk een 14 dagen niet goed, geld terug garantie. Denk je dus binnen 14 dagen na aankoop: “het voelt toch niet goed om 100% voor mezelf te kiezen”, dan laat je het ons gewoon weten. Maar we kunnen je verklappen dat minder dan 0,5% van al onze deelnemers hier gebruik van maakt.

Antwoord op de meest gestelde vragen

 • Niveau: geen voorkennis nodig
 • Taal: Nederlands
 • Duur: 60 uur | 100 dagen
 • Certificaat van deelname

Staat je vraag er niet tussen? En wil je graag meer informatie over Miracle Roadmap of twijfel je nog? Stuur ons een Whatsapp bericht (0621997689) of vraag hier een persoonlijk 1 op 1 gesprek aan. Of zet gewoon die eerste stap en ga ervoor. Het zal je ogen openen en je al meteen verlichting geven. Beloofd.

Miracle Roadmap is een ontdekkingsreis van 100 dagen en heeft betrekking op de vier belangrijkste gebieden voor een gelukkig leven: mentale gezondheid, relaties, werk en overvloed. Met elk van deze thema’s ga aan de slag om zo stap voor stap dichterbij jezelf te komen. Het is een magische reis waarin je een nieuwe manier van kijken, voelen, denken en vertrouwen zult ontwikkelen. Gedurende 100 dagen komen we maandelijks bij elkaar tijdens de live seminars en de online sessies. Daarnaast krijg je elke dag een korte waardevolle videoles met een krachtig inzicht of inspirerende oefening. Hierdoor integreer je het makkelijk in je dagelijks leven. Tot slot word je onderdeel van een kleine cirkel van support met deelnemers bij jou uit de buurt. Een bijzonder en waardevol onderdeel van het programma waar je misschien wel vriendschappen voor het leven aan overhoudt.

Houd rekening met de volgende data:

De online Roadmap sessies worden gegeven op:

 • Woensdag 11 september 9.00 – 11.00 uur
 • Woensdag 2 oktober 9.00 – 11.00 uur
 • Woensdag 6 november 9.00 – 11.00 uur
 • Woensdag 27 november 9.00 – 11.00 uur
 • Woensdag 18 december 9.00 – 11.00 uur

Deze sessies zijn je gehele programma terug te kijken.

De magische live dagen in Veenendaal vinden plaats op:

 • Vrijdag 13 september 10.00 – 18.30 uur
 • Vrijdag 11 oktober 10.00 – 18.30 uur
 • Vrijdag 15 november 10.00 – 18.30 uur
 • Vrijdag 13 december 10.00 – 18.30 uur

De magische live dagen vinden altijd plaats in de Basiliek in Veenendaal. Dit is een fijne locatie, is goed bereikbaar met het OV en biedt daarnaast voldoende gratis parkeergelegenheid.

Check dit eens bij jezelf:

Leef jij je leven zoals je dat écht wilt? Sta je stevig in het leven of twijfel je veel aan jezelf? Krijg je nog energie van je werk, of kóst het je alleen maar energie? Hoe gaat het in de liefde, merk je nog sprankeling of staat je relatie onder druk? Voel je diep vanbinnen dat er méér in je zit, in jou en in je leven? Of misschien gaat alles juist wel goed maar mis je soms de diepgang in je leven? En ben je nieuwsgierig naar wat het leven nog meer te bieden heeft?

De kans is groot dat je weleens ervaart dat het niet altijd gaat zoals jij wilt in je leven. En hoewel dat iets is wat bij het leven hoort, betekent dat niet dat je helemaal geen invloed hebt op hoe je jouw leven kunt inrichten. Miracle Roadmap is een magische reis die je kijk op het leven zal veranderen en daarmee ook de inrichting van je leven. Zonder belemmerende overtuigingen zijn we tot veel meer in staat.

We zijn alleen op zoek naar gecommitteerde mensen omdat we gaan voor duurzaam resultaat. Wil jij een magic pil?, Dan is dit niet voor jou.

We gaan aan de slag met de 4 belangrijkste gebieden in je leven: je (mentale) gezondheid, relaties, werk en je financiële situatie. Je volgt het programma individueel, in groepsvorm. Veel van de oefeningen pas je toe in je eigen leven en doe je zelf in je eigen tempo en op je eigen manier. Maar daarnaast wordt je onderdeel van een intieme betrokken community. Daarmee vind je de diepgang, het plezier en het samen doen.

Je krijgt:

 • Het gloednieuwe 100 dagen Miracle Roadmap programma in de 365 Academy met elke dag een superkorte videoles met een inspirerend inzicht of krachtige oefening om nog sneller tot je eigen essentie te komen en om het makkelijk te integreren in je dagelijks leven (twv 2000 euro)
 • 4 indrukwekkende magische seminars onder leiding van David de Kock
  met live coaching, indrukwekkende oefeningen, life changing meditaties en familieopstellingen (twv 4000 euro)
 • 5 Online Roadmap Sessies met Arjan Vergeer met de nieuwste mindblowing inzichten en praktische oefeningen zodat je zichtbaar en voelbaar resultaat manifesteert (twv 2500 euro)
 • Een eigen 365 Miracle Journal (dagboek) + verrassing (twv 50 euro)
 • Toegang tot je eigen 365 Cirkel bestaande uit een groepje met 15-20 deelnemers bij jou uit de buurt + toegang tot een ervaren Miracle Mentor (twv 1000 euro)
 • Tot slot: het programma heet niet voor niks Miracle Roadmap. Laat je vooral ook verrassen en verwonderen. Pas als je nog niet alles hebt bedacht, is er ruimte voor miracles en mogen de dingen ontstaan.

Snappen we. Gelukkig zijn er altijd meer opties dan je nu denkt. We onderzoeken graag samen met jou hoe het voor jou mogelijk is. Maar voordat we dat doen, check eerst eens dit: is geld werkelijk het probleem? Bij heel veel mensen blijkt namelijk dat het wel te organiseren valt, maar dat het gewoon spannend is. Dat spannende gevoel zal nog wel even blijven en dat is precies goed. Bij mensen die het het meeste spannend vinden, is de doorbraak of transformatie vaak het grootst. Omdat er de meeste noodzaak is. Dus stel jezelf een andere vraag. Niet: kan ik het betalen? Maar: hoe ga ik het mogelijk maken? Want dat het zich dubbel en dwars terugverdient, hebben al je voorgangers al lang bewezen.

Wil je er met ons over sparren? Stuur ons een berichtje op whatsapp (0621997689) of een mailtje naar support@365dagensuccesvol.nl.

Ja, dat kan. Je kunt in 4 maandelijkse termijnen betalen en dan ontvang je nog steeds ALLE bonussen.

Dat gebeurt heel vaak. Er zijn twee routes: je schiet de investering voor en regelt het zelf met je werkgever, of we sturen je werkgever een factuur. Wil je dat we je werkgever een factuur sturen? Neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar support@365dagensuccesvol.nl of bel naar 020 700 9396.

Tip: ben je in loondienst en wil jij je inschrijving voor dit programma via je werkgever regelen? Stuur deze pagina dan door. Hierop vind je werkgever alle informatie over het programma en waarom het voor jou als werknemer een mooie stap is om te zetten (die ook ten goede komt aan jou als werkende professional).

 • Je ervaart meer rust en vrede, leert mensen te vergeven en kunt verbindingen herstellen.
 • Je ontmoet vrienden voor het leven: gelijkgestemden die, als je dat wilt, ook na die 100 dagen nog met je blijven meelopen.
 • Je bent onderdeel van een groep bij wie je op een veilige manier diepere dingen kunt delen dan met de mensen om je heen. Dat verbindt.
 • Je gaat weer voelen wie je ten diepste bent in plaats van iets anders te doen dan wie je bent. 
 • Je kunt makkelijker keuzes maken doordat je meer vanuit je intuïtie voelt wat het juiste is om te doen in plaats van daar continu over te twijfelen. Dingen voelen logisch in alle opzichten.
 • Je ervaart meer zelfvertrouwen en minder twijfel.
 • Je kijkt met zachtere ogen naar de wereld.

Miracle Roadmap is een way of life. Het werkt door in jou, in de mensen om je heen en in de samenleving als geheel. Zie het als een multiply-effect: als jij met zachtere ogen naar de wereld kijkt, dan worden de ogen van anderen ook zachter.

Je bent niet de enige die zo’n grote groep spannend vindt of lastig. We werken expres met veel mensen omdat het een geweldige stok achter de deur is om nu echt te gaan doen wat je het allerliefste wilt. Door de hulp van de Miracle Mentors is er veel persoonlijke aandacht tijdens de seminar-dagen. Ook werk je vaak in kleinere groepen of tweetallen. Je wordt onderdeel van een kleine groep met 15-20 deelnemers. Jouw vertrouwde cirkel. Je verdwijnt dus niet meer in de massa. Je ontmoet je cirkel tijdens de livedagen en in de 365 Academy. Er zijn binnen de cirkels al veel mooie nieuwe vriendschappen ontstaan! Onze ervaring is dat juist de mensen die het meeste tegen een grote groep hebben opgezien, er ook de meeste baat bij hebben gehad, omdat ze nu voor het eerst leren hoe ze zichzelf staande houden in zo’n grote groep door helemaal zichzelf te zijn.

Het is een programma waarin je leert het zelf te doen. Zo ben je niet afhankelijk van ons of het programma en kun je er na het programma zelf mee doorgaan. Toch bieden we je superveel ondersteuning:

Miracle Mentors
Elke cirkel staat onder leiding en toezicht van een ervaren Miracle Mentor: dat betekent ongeveer 1 mentor per 15-20 deelnemers. Zij staan onder begeleiding van een ervaren en BIG-geregistreerde GZ-psycholoog.

Live coaches
Op de seminarweekenden zijn Miracle Mentors beschikbaar om je overal mee te helpen.

Online coaches
In de online community zijn moderators en Miracle Mentors actief.

Hosting Team
Op de seminars staat er een geweldig team van gastheren en gastvrouwen voor je klaar om je te helpen.

David en Arjan
Met regelmaat organiseren we tijdens de live dagen of de online sessies vraag-en-antwoordsessies voor al je vragen.

Succes Team
Achter de schermen is een groot team bezig om jou maximale waarde te geven. Je kunt ze bereiken via support@365dagensuccesvol.nl

Weet je wat het is, mensen zijn van nature uitstellers. Steeds weer gebeuren er dingen waardoor je van je voorgenomen pad afgebeukt wordt. Steeds weer stel je bij, stel je uit en stel je af. Dit is je wake-up call: het leven heeft een deadline. Dit is geen generale repetitie voor het ‘echte leven’ dat straks begint. Dit is het. Laat je niet meer leiden door angst en leef je eigen leven!

Spiritueel teacher Byron Katie zei ooit tegen ons:
“The sky isn’t the limit.
The mind that sees the sky is the limit”

Ofwel: de beperking of begrenzing die je ervaart, is een constructie van je mind. Je zou het kunnen zien als een trucje van het ego, dat er op uit is om je te beschermen en je te laten overleven: je mind creëert grenzen, zodat je daarbinnen blijft en veilig bent. Alleen: boten zijn het veiligst in de haven, maar daar zijn ze niet voor gebouwd. De miracles zijn out there.

Ga er gewoon voor, je hebt niets te verliezen en een mooier leven te winnen.

Misschien ben je bang om te verliezen wat je hebt opgebouwd. Dat het mislukt. Dat je egoïstisch overkomt als je voor jezelf kiest. Of, geloof je wel dat het kan, maar heb je geen idee hoe. Dat is allemaal normaal en menselijk. Maar weet dit: het hebben van een goed leven is het grootste gevaar voor het hebben van een geweldig leven. Goed is namelijk voor veel mensen goed genoeg.  Wij geloven dat er meer is dan “goed”. Een geweldig leven is voor iedereen weggelegd! De weg ernaartoe lijkt misschien ingewikkeld, onrealistisch of ronduit onmogelijk, maar niets is minder waar. Het is een kwestie van onderzoeken wie je nu werkelijk bent, wat je nu echt belangrijk vindt en erachter komen wat jou nu ECHT gelukkig maakt (en wat juist niet). En dat in een omgeving die precies zo is ingericht dat je maximaal tot je recht komt. Met onze coaches en ondersteuning. En de praktische oefeningen of spannende diepgang. Met de onvergetelijke ervaringen en waanzinnige intimiteit.

Wij geloven in de energie van mensen die met elkaar hun schouders ergens onder zetten. Omdat samen aan je persoonlijke groei werken niet alleen veel effectiever, maar vooral veel leuker is. Waarom moeilijk doen als het samen kan? De kracht van het in een groep doen is dat je heel veel inspirerende voorbeelden om je heen verzameld hebt. Wij noemen dit ook wel het zachte leren. Dat is het voordeel van zo’n grote groep; er zit altijd wel iemand in met een vergelijkbaar verhaal en die zie je er dan misschien in eerste instantie mee worstelen en dan vervolgens oplossen. En dan denk je, maar hee dat is eenvoudig, dat ga ik ook doen. Je hoeft helemaal niet zelf door al die dingen heen. Integendeel, het meeste is allang gedaan en dan kun je er zo op aanhaken. Onze ervaring is dat juist de mensen die het meeste tegen een grote groep hebben opgezien, er ook de meeste baat bij hebben gehad, omdat ze nu voor het eerst leren hoe ze zichzelf staande houden in zo’n grote groep door helemaal zichzelf te zijn.

“Met een bonkend hart begon ik aan 365 Dagen Succesvol. In zo’n grote groep aan mezelf werken leek me erg spannend. Ik voelde mij gelukkig gelijk thuis in de groep met zoveel fijne mensen die allemaal hetzelfde willen: het beste uit zichzelf en het leven halen.” – Moniek Pronk

Miracle Roadmap is gebaseerd op

Non-dualiteit

 • Een Cursus in Wonderen: een spirituele leerweg die gaat over het transformeren van angst- en aanvalsgedachten naar liefdevolle interpretaties, met als doel het bereiken van innerlijke vrede.
 • Advaita Vedanta (in het Hindoeïsme): Deze stroming benadrukt de eenheid (advaita) tussen het individuele zelf (atman) en het universele zelf (Brahman). Het leert dat de dualiteit tussen het individu en het goddelijke een illusie is.
 • Zen Boeddhisme (Boeddhisme): In de Zen-traditie wordt non-dualisme vaak geïllustreerd door het begrip van ‘sunyata’ of leegte. Het benadrukt het transcendente karakter van het bewustzijn en de eenheid van alle dingen.
 • Ook andere religieuze benaderingen van non-dualiteit zoals Tao, Soefisme, Mystiek, Gnostiek en Kabbala beïnvloeden Miracle Roadmap.

Therapie

 • ACT / Acceptance en Commitment Theory: een vorm van cognitieve gedragstherapie die zich richt op het accepteren van onvermijdelijke uitdagingen, het cultiveren van psychologische flexibiliteit, en het actief nastreven van waarden-gedreven doelen
 • Imago Therapie: een vorm van psychotherapie die zich richt op het bewust maken en veranderen van beeldvorming en interactiepatronen in relaties om persoonlijke groei en verbeterde communicatie te bevorderen.
 • EFT / Emotionally Focused Therapy: een vorm van psychotherapie die zich richt op het begrijpen en transformeren van emotionele reacties binnen relaties om hechting en emotionele gezondheid te bevorderen.
 • Positieve psychologie: een benadering binnen de psychologie die zich richt op het bevorderen van welzijn, deugden en menselijke krachten om een vervullend en betekenisvol leven te cultiveren.

Wil jij niets liever dan investeren in jezelf en meedoen aan Miracle Roadmap? Maar is Miracle Roadmap op dit moment financieel écht niet mogelijk voor je? Dan helpen we je graag! Het sponsorprogramma is speciaal ontwikkeld voor iedereen die voelt dat die klaar is voor meer maar het financieel erg lastig heeft. Lees hier meer over het sponsorprogramma en hoe je hier kans op kunt maken.