Persoonlijke ontwikkeling voor iedereen

Elk jaar geven wij een aantal sponsortickets weg via ons sponsorprogramma – omdat iedereen het verdient om een leven te hebben waar ze van houden. Bij het sponsorprogramma wordt je deelname aan het Miracle Roadmap deels door ons gesponsord. Het is onze diepste intentie om een force for good te zijn. Om echte levens te veranderen. Om diepe positieve impact te maken in het leven van iedereen die met ons in aanraking komt. Omdat we weten dat het niet voor iedereen even makkelijk is om geld te reserveren voor persoonlijke ontwikkeling, hebben we dit initiatief opgericht.

Wil je meer informatie over het programma? Lees hier alles over Miracle Roadmap.

Voor wie is het sponsorprogramma?

Het Sponsorprogramma is specifiek bedoeld voor mensen die een groot verlangen hebben om deel te nemen aan Miracle Roadmap 2024, maar waar deelname financieel nu écht niet haalbaar is. Dat betekent: zonder een sponsorticket zou deelname op dit moment financieel niet mogelijk zijn. Ook helpen we graag studenten tot en met 27 jaar. Dus ben jij student, heb je het niet zo breed en lijkt Miracle Roadmap je geweldig? Meld je dan vooral aan. 

Maar let op! Het is niet voor iedereen. Miracle Roadmap is er voor de dappere mensen. We gaan in het programma met elkaar voor grote resultaten en echte transformaties. Dat past niet iedereen. We kiezen ervoor onszelf maximaal te delen en dat werkt alleen met deelnemers die daar open voor staan. Cynische, wantrouwende, trollende, agressieve en oneerlijke mensen worden geen onderdeel van onze community.

De sponsor tickets zijn voor mensen die 100% ‘ja’ zeggen. Mocht dit niet lukken, laat deze plek dan vooral vrij voor iemand anders die het goed kan gebruiken.

Meld je aan voor het Sponsorprogramma

Vul het formulier in en vertel hierin iets over jezelf en waarom je mee wilt doen met Miracle Roadmap. We zijn op zoek naar enthousiaste, bevlogen inzendingen. Overtuig ons waarom JIJ één van die sponsortickets verdient. Let op: de sponsortickets zijn niet gratis, dus deel vooral wat jij WEL kunt inleggen om deel te nemen.

Vul je gegevens in om kans te maken op een sponsorticket

Dit is wat huidige deelnemers zeggen over Miracle Roadmap:

Toen ik begon met Miracle Roadmap had ik als behoefte om meer inzicht te krijgen in m’n leven en wat dichter tot m’n zelf te kunnen komen. Ik ben nu 3 maanden verder dankzij het programma kom ik stap je voor stapje steeds meer tot de kern. Ik voel steeds meer dat ik de juiste richting loop in mijn leven.

Laura Roos

Ik heb zelf ook getwijfeld om deel te nemen, is dit wel iets voor mij? Met zo veel mensen? Ik weet niet precies wat ik kan verwachten. Maar ik heb er nog geen seconde spijt van gehad. Omdat ik zo veel handvatten krijg om vervolgstappen te zetten in m’n persoonlijke groei. Dat is de investering dubbel en dwars waard.

Sander van Beek

Wat ik merkte dat ik mijn leven in een cirkeltje bleef lopen. Ik was niet echt bij de essentie van wat wil IK nou echt. Ik was eigenlijk meer het leven aan het leven zoals dat van mij verwacht werd. Toen kwam Miracle Roadmap op mijn pad.

Annelies van Berckel

Het Miracle Roadmap programma is voor mij heel waardevol omdat ik in de verschillende gebieden in mijn leven aan het werk kan gaan. Het is een heel rijk en vol programma en daarin kan ik kiezen wat voor mij passend is.

Rob Renia

Miracle Roadmap heeft mijn leven veranderd. Ik straal, het voelt gewoon lekker. Het voelt vrij, samen, verbonden, ik heb geen angst meer om in verbinding te gaan. Dit gun ik iedereen!

Hille Obbels

Dus wil jij dolgraag meedoen aan Miracle Roadmap maar lukt het financieel niet?

Laat het ons dan weten en maak kans op een sponsorticket via het sponsorprogramma. Klik op de button hieronder om jouw inzending te starten:

Antwoord op de meest gestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? En wil je graag meer informatie over het sponsorprogramma of Miracle Roadmap? Mail ons dan op support@365dagensuccesvol.nl met in het onderwerp “sponsorprogramma”. Of stuur ons een Whatsapp bericht (0621997689

Miracle Roadmap is een ontdekkingsreis van 100 dagen en heeft betrekking op de vier belangrijkste gebieden voor een gelukkig leven: mentale gezondheid, relaties, werk en overvloed. Met elk van deze thema’s ga aan de slag om zo stap voor stap dichterbij jezelf te komen. Het is een magische reis waarin je een nieuwe manier van kijken, voelen, denken en vertrouwen zult ontwikkelen. Gedurende 100 dagen komen we maandelijks bij elkaar tijdens de live seminars en de online sessies. Daarnaast krijg je elke dag een korte waardevolle videoles met een krachtig inzicht of inspirerende oefening. Hierdoor integreer je het makkelijk in je dagelijks leven. Tot slot word je onderdeel van een kleine cirkel van support met deelnemers bij jou uit de buurt. Een bijzonder en waardevol onderdeel van het programma waar je misschien wel vriendschappen voor het leven aan overhoudt.

Miracle Roadmap 2023 start op 15 februari 2023.
De online Roadmap sessies vinden plaats op woensdag van 9:00 – 11:00 uur.
De live Magic Miracle Experience dagen vinden plaats op vrijdag in de Basiliek in Veenendaal van 10:00 – 17:00 uur.

Zet de volgende data in je agenda:

Gezondheid
Online Radiant Roadmap sessie: woensdag 15 februari
Magic Miracle Experience: vrijdag 17 februari

Relaties
Online Radiant Roadmap sessie: woensdag 8 maart
Magic Miracle Experience: vrijdag 17 maart * locatie volgt

Werk
Online Radiant Roadmap sessie: woensdag 19 april
Magic Miracle Experience: 
vrijdag 21 april

Geld
OnlineRadiant Roadmap sessie: woensdag 10 mei
Magic Miracle Experience: vrijdag 19 mei

Samen met je eigen cirkel bepaal je hoe vaak je elkaar tussendoor ziet. Je bepaalt zelf de hoeveelheid tijd die je investeert.

Check dit eens bij jezelf:

Leef jij je leven zoals je dat écht wilt? Sta je stevig in het leven of twijfel je veel aan jezelf? Krijg je nog energie van je werk, of kóst het je alleen maar energie? Hoe gaat het in de liefde, merk je nog sprankeling of staat je relatie onder druk? Voel je diep vanbinnen dat er méér in je zit, in jou en in je leven? Of misschien gaat alles juist wel goed maar mis je soms de diepgang in je leven? En ben je nieuwsgierig naar wat het leven nog meer te bieden heeft?

De kans is groot dat je weleens ervaart dat het niet altijd gaat zoals jij wilt in je leven. En hoewel dat iets is wat bij het leven hoort, betekent dat niet dat je helemaal geen invloed hebt op hoe je jouw leven kunt inrichten. Miracle Roadmap is een magische reis die je kijk op het leven zal veranderen en daarmee ook de inrichting van je leven. Zonder belemmerende overtuigingen zijn we tot veel meer in staat.

We zijn alleen op zoek naar gecommitteerde mensen omdat we gaan voor duurzaam resultaat. Wil jij een magic pil?, Dan is dit niet voor jou.

We gaan aan de slag met de 4 belangrijkste gebieden in je leven: je (mentale) gezondheid, relaties, werk en je financiële situatie. Je volgt het programma individueel, in groepsvorm. Veel van de oefeningen pas je toe in je eigen leven en doe je zelf in je eigen tempo en op je eigen manier. Maar daarnaast wordt je onderdeel van een intieme betrokken community. Daarmee vind je de diepgang, het plezier en het samen doen.

Je krijgt:

 • Het gloednieuwe 100 dagen Miracle Roadmap programma in de 365 Academy met elke dag een superkorte videoles met een inspirerend inzicht of krachtige oefening om nog sneller tot je eigen essentie te komen en om het makkelijk te integreren in je dagelijks leven (twv 2000 euro)
 • 4 indrukwekkende magische seminars onder leiding van David de Kock
  met live coaching, indrukwekkende oefeningen, life changing meditaties en familieopstellingen (twv 4000 euro)
 • 5 Online Roadmap Sessies met Arjan Vergeer met de nieuwste mindblowing inzichten en praktische oefeningen zodat je zichtbaar en voelbaar resultaat manifesteert (twv 2500 euro)
 • Een eigen 365 Miracle Journal (dagboek) + verrassing (twv 50 euro)
 • Toegang tot je eigen 365 Cirkel bestaande uit een groepje met 15-20 deelnemers bij jou uit de buurt + toegang tot een ervaren 365 Coach (twv 1000 euro)
 • Tot slot: het programma heet niet voor niks Miracle Roadmap. Laat je vooral ook verrassen en verwonderen. Pas als je nog niet alles hebt bedacht, is er ruimte voor miracles en mogen de dingen ontstaan.
 • Je ervaart meer rust en vrede, leert mensen te vergeven en kunt verbindingen herstellen.
 • Je ontmoet vrienden voor het leven: gelijkgestemden die, als je dat wilt, ook na die 100 dagen nog met je blijven meelopen.
 • Je bent onderdeel van een groep bij wie je op een veilige manier diepere dingen kunt delen dan met de mensen om je heen. Dat verbindt.
 • Je gaat weer voelen wie je ten diepste bent in plaats van iets anders te doen dan wie je bent. 
 • Je kunt makkelijker keuzes maken doordat je meer vanuit je intuïtie voelt wat het juiste is om te doen in plaats van daar continu over te twijfelen. Dingen voelen logisch in alle opzichten.
 • Je ervaart meer zelfvertrouwen en minder twijfel.
 • Je kijkt met zachtere ogen naar de wereld.

Miracle Roadmap is een way of life. Het werkt door in jou, in de mensen om je heen en in de samenleving als geheel. Zie het als een multiply-effect: als jij met zachtere ogen naar de wereld kijkt, dan worden de ogen van anderen ook zachter.

Het is een programma waarin je leert het zelf te doen. Zo ben je niet afhankelijk van ons of het programma en kun je er na het programma zelf mee doorgaan. Toch bieden we je superveel ondersteuning:

Cirkel-coaches
Elke cirkel staat onder leiding en toezicht van een ervaren 365-coach: dat betekent ongeveer 1 coach per 15-20 deelnemers. Zij staan onder begeleiding van een ervaren en BIG-geregistreerde GZ-psycholoog.

Live coaches
Op de seminarweekenden zijn 365 coaches beschikbaar om je overal mee te helpen.

Online coaches
In de online community zijn moderators en coaches actief.

Hosting Team
Op de seminars staat er een geweldig team van gastheren en gastvrouwen voor je klaar om je te helpen.

David en Arjan
Met regelmaat organiseren we tijdens de live dagen of de online sessies vraag-en-antwoordsessies voor al je vragen.

Succes Team
Achter de schermen is een groot team bezig om jou maximale waarde te geven. Je kunt ze bereiken via support@365dagensuccesvol.nl

Het Sponsorprogramma is specifiek bedoeld voor mensen waar deelname financieel niet mogelijk is. We kunnen geen refunds geven als je het programma al gekocht hebt.