365
Over 365 Dagen Succesvol

Dankjewel dat je erbij bent.

We vinden het te gek om je welkom te heten in de snel groeiende community van 365 Dagen Succesvol. Samen zijn we een groep mensen die, hoe verschillend we allemaal ook zijn, onderling is verbonden door onze open blik, onze nieuwsgierigheid naar de wereld, ons verlangen om dingen beter te maken en de wereld mooier achter te laten dan we ‘m aantroffen. Zo wordt Nederland een voorbeeld voor de rest van de wereld.

Jip Keijzer

Dé inspiratie achter 365 Dagen Succesvol

“Je weet niet hoeveel tijd je hebt! Is dit dan wat je met die tijd wilt doen? Ruzie maken? Overspannen zijn? Ongelukkig zijn in je werk of in je relatie? Dit is geen generale repetitie voor het ‘echte leven’ dat straks begint. Dit is het.”

Waren de emotionele woorden van Jip Keijzer, die hij wel van de daken wilde schreeuwen, toen hij hoorde dat hij hoorde dat zijn lijf vol kanker zat. 

Jip, onze dierbare vriend en collega, met zijn enorme glimlach, zijn eindeloze interesse en nieuwsgierigheid is dé inspiratie achter 365 Dagen Succesvol. 

Jip was 24 en een held. Hij overleed aan de gevolgen van botkanker. Misschien ken je Jip: hij werd bekend via de BNN-serie Over Mijn Lijk en hij was de eerste postume spreker op een TEDx-event. We maakten de ziekte van Jip van dichtbij mee, als goede vrienden en collega’s. En Jip leerde ons iets onvergetelijks: iedereen gaat dood, maar niet iedereen leeft echt. 

Het gaat niet om je hoeveelheid tijd, maar om de hoeveelheid leven in die tijd. 

Het grootste gedeelte van de tijd ben je dood, dus doe met die paar jaar dat je leeft alsjeblieft iets waar je zielsgelukkig van wordt. 

Het eerlijke verhaal is dit: Jip schudde ons wakker.

"Sterf niet met me mee, doe er iets mee"

Deze woorden waren voor ons toentertijd genoeg om te stoppen met de dingen waarmee we bezig waren en slechts één ding te gaan doen: dit verhaal blijven vertellen.

We keken om ons heen: hoeveel mensen zitten vast in een baan die ze helemaal niet willen? Hoeveel mensen hebben een grote droom voor zichzelf waar ze niet aan durven te beginnen? Hoeveel mensen zijn ongelukkig in hun relatie? Hoeveel mensen kunnen amper doen waar ze energie van krijgen, omdat ze zo druk zijn met andere dingen? 

Dat gold niet in het minst voor onszelf. We hadden een goede baan als directeur in een groeiende organisatie met bijna 1000 medewerkers – en we waren er niet gelukkig mee. 

Onze weg naar succes

Van droom naar succes en alles wat daartussen zit

We besloten alles achter ons te laten en ons leven volledig te organiseren rondom die ene missie van ons: Nederland is het gelukkigste land van de wereld. Drie weken later tekenden we het contract bij de uitgever om het eerste 365 Dagen Succesvol boek te schrijven. Het boek werd in enkele weken een enorme bestseller. Er dook allerlei media bovenop, zoals De Telegraaf, VPRO’s Tegenlicht, Koffietijd, Hart van Nederland en NRC Next. 

Wij zijn David en Arjan en het is onze missie dat Nederland het gelukkigste land ter wereld is. 

Als je ons een paar jaar geleden had verteld wat er in zo’n korte tijd kan gebeuren, hadden we je niet geloofd. Dat we boeken zouden schrijven die bestsellers zouden worden (meer dan 120.00 exemplaren). Dat we online honderdduizenden mensen zouden helpen met een leven vol energie, voldoening, overvloed en liefde. 

Dat we uitverkochte evenementen zouden organiseren op bijzondere locaties zoals de Beurs van Berlage, de  Ziggo Dome en Afas Live. 

En dit alles hebben we bereikt met het schrijven van boeken en (online) programma’s allemaal gebaseerd op onze unieke 365 methodiek en de 365 Filosofie. 

Eén ding hebben we de afgelopen jaren geleerd: als je iets echt graag wilt en je kiest een bewezen methodiek om er te komen, dan kan alles. 

Niet alleen in je hoofd, maar vooral in het echt.

“Wees de leraar van je eigen leven” – Jip Keijzer. 

We hebben eindeloos veel van Jip geleerd en de filosofie van 365 is voor een belangrijk deel op hem gebaseerd. 

Ben je benieuwd naar de 365-methodiek die wij zelf dagelijks gebruiken? 

Lees even mee… 

Wij geloven dat ieder mens een leven kan leiden zoals je dat het allerliefste wilt.

Geluk is een vaardigheid die je kunt leren. Je kunt leren hoe je op een ontspannen manier je dromen waar kunt maken, hoe je liefdevolle relaties krijgt en houdt en hoe je fijne keuzes kunt maken over je werk, zonder dat dat voelt als een zware last.

We ontvangen dagelijks berichten van mensen die met onze methode werken. Dat zijn berichten als ‘dankzij deze methode heb ik mijn droom kunnen verwezenlijken’ en ‘niet alleen inspirerend maar ook transformerend’ tot zelfs ‘de beste investering die je in jezelf kunt doen’.

Zo kan het nog eens gaan lukken ook, met dat gelukkigste land, zodat het overlijden van Jip (hoe verdrietig ook) hopelijk niet helemaal voor niets is geweest.

De 365 methodiek is een bewezen stappenplan voor iedereen die;

  • een volgende stap wil zetten in haar of zijn leven, maar niet weet hoe.
  • is vastgeroest in een relatie en dat graag anders wil.
  • graag geld wil verdienen met datgene wat hij of zij het liefste doet.
  • van betekenis wil zijn voor de wereld, maar niet weet hoe.

Waar word je nu eigenlijk écht gelukkig van? En hoe bereik je dat?

Op basis van de ervaringen van duizenden mensen, de lessen van Jip en de belangrijkste inzichten uit de positieve psychologie, de stoïcijnse filosofie, Systeemopstellingen, NLP, Cognitieve gedragstherapie, leiderschap en management is de 365 methodiek ontwikkeld. 

Die methodiek bestaat uit 13 stappen en is gericht op de vier universele gebieden in je leven waar je stress van kunt krijgen en die het meest bepalend zijn voor een gelukkig leven. Die vier gebieden zijn je (fysieke en mentale) gezondheid, je relaties, je werk en je bankrekening. Uiteraard bestaat je leven uit meer gebieden dan deze vier, maar wanneer je ergens problemen ervaart, dan komt dat vrijwel altijd door gedoe in een van deze vier gebieden.

En dat is logisch: wanneer je bijvoorbeeld veel stress hebt op je werk dan kun je nog zo’n goede gezondheid hebben, maar toch voelt je leven niet zoals je wilt. 

De bewezen formule voor oprechte verandering, geluk en succes

Nu, 10 jaar later, kunnen we alvast dit vaststellen: onze methodiek – werkt! Honderdduizenden mensen lazen de afgelopen 10 jaar onze boeken of volgden een van onze programma’s en passen dit met succes toe in hun leven.

Zit ‘m in een paar belangrijke punten:

  • Leren op je eigen tempo, als onderdeel van een krachtige helpende community.
  • Betrokken begeleiding die dichtbij je is.
  • Kleine, praktische stappen zetten met een onmiddellijk effect in je leven.
  • Een eerlijke en veilige omgeving waarin je helemaal jezelf kunt zijn.
  • Een stok achter de deur zodat je niet opgeeft. Je elke dag even helpen.

 

Wij geloven in de energie van mensen die met elkaar hun schouders ergens onder zetten. Krachtig. Samen. En heel erg leuk.

DOE DE 365 GELUKS-CHECK

Wil je kennismaken met de 365-methodiek voor een gelukkig leven?

In deze korte en krachtige audio training inclusief handige checklist ontdek je direct hoe het met je gaat op gebied van je gezondheid, relaties, werk en geld. Zo weet je direct waar nog werk aan de winkel is. Meer dan tienduizend mensen gingen je al voor.

Lees meer dan 900 eerlijke reviews

Lees wat anderen van 365 Dagen Succesvol vinden

Ons hele team is natuurlijk laaiend enthousiast over onze programma’s. Maar belangrijker nog: zijn onze deelnemers dat ook? Met 4,6/5 op Facebook en 4,9/5 op Google geloven we van wel. Lees wat anderen van 365 Dagen Succesvol vinden. 

‘Van doen wat anderen verwachten naar mijn eigen passie ontdekken’ – Chantal

‘Van een voortkabbelend bestaan naar een bruisend leven’ – Johan

‘Van piekeren en malen naar luisteren en vertrouwen op mijn eigen keuzes’ – Glenda

‘Van die eeuwige zoektocht naar vinden wie ik werkelijk ben’ – Pascal

‘Van een vrouw die zichzelf wegcijfert naar een vrouw die zegt wat ze vindt’ – Manon

‘Van op mijn tenen lopen naar een ontspannen leven’ – Jacqueline

‘Van uitstellen naar beginnen’ – Jeroen

‘Van uitgeblust naar opgeladen’ – Janet

‘Van een middelmatig leven naar het beste leven voor mij’ – Sonya

Britta had het gevoel dat ze haar eigen identiteit kwijtraakte. "Ik weet nu wie ik ben, wat ik wil en wat voor mij belangrijk is”
"Ik stond op een kruispunt in mijn leven en wist niet meer welke weg ik moest nemen."
Harm wilde meer zelfvertrouwen. Stoppen met twijfelen. En er (eindelijk!) uithalen wat er in zit. “ ik had van binnen het gevoel dat er veel meer in me zit dan ik durf te laten”
Jan-Willem liep tegen bindingsangst aan en wilde graag een leuke relatie. “Ik kwam tot het inzicht dat het vooral over mezelf en zelfliefde gaat”
Vactures

Ben jij binnenkort onze nieuwe collega?

Wil je mensen helpen een leuker leven te leiden? Terwijl je doet waar jij goed in bent? Bij 365 Dagen Succesvol werk je in een missiegedreven commerciële organisatie. Je maakt onderdeel uit van een gedreven team met slimme, ondernemende vakidioten. Samen werken we elke dag keihard om mensen blij te maken.

Bekijk op deze pagina of we een passende vacature voor jou hebben!