Even voorstellen

Wij zijn David de Kock en Arjan Vergeer en oprichters van 365 Dagen Succesvol. Het is onze grote missie dat Nederland het gelukkigste land van de wereld is. We werken aan dat doel in onze 365 Academy, dé online plek voor verbinding en persoonlijke groei, vol inspirerende en praktische trainingen voor iedereen die een mooier leven wil. Daarnaast organiseren we een paar keer per jaar de Miracle Roadmap, een waanzinnig live programma dat je leven verandert.

We vinden het te gek om je welkom te heten in de snel groeiende community van 365 Dagen Succesvol. Samen zijn we een groep mensen die, hoe verschillend we allemaal ook zijn, onderling is verbonden door onze open blik, onze nieuwsgierigheid naar de wereld, ons verlangen om dingen beter te maken en de wereld mooier achter te laten dan we ‘m aantroffen. Zo wordt Nederland een voorbeeld voor de rest van de wereld.

Dé inspiratie achter 365 Dagen Succesvol

“Je weet niet hoeveel tijd je hebt! Is dit dan wat je met die tijd wilt doen? Ruzie maken? Overspannen zijn? Ongelukkig zijn in je werk of in je relatie? Dit is geen generale repetitie voor het ‘echte leven’ dat straks begint. Dit is het.”

Waren de emotionele woorden van Jip Keijzer, die hij wel van de daken wilde schreeuwen, toen hij hoorde dat zijn lijf vol kanker zat. Jip, onze dierbare vriend en collega, met zijn enorme glimlach, zijn eindeloze interesse en nieuwsgierigheid is dé inspiratie achter 365 Dagen Succesvol.

Jip was 24 en een held. Hij overleed aan de gevolgen van botkanker. Misschien ken je Jip: hij werd bekend via de BNN-serie Over Mijn Lijk en hij was de eerste postume spreker op een TEDx-event. We maakten de ziekte van Jip van dichtbij mee, als goede vrienden en collega’s. En Jip leerde ons iets onvergetelijks: iedereen gaat dood, maar niet iedereen leeft echt. Het grootste gedeelte van de tijd ben je dood, dus doe met die paar jaar dat je leeft alsjeblieft iets waar je zielsgelukkig van wordt.

Zie wat er goed gaat, bij jezelf en bij anderen. Geniet van mooie muziek, van de zon die opkomt, van de geur van de bakker. Zet al je zintuigen open en ontdek wat er is.

Jip Keijzer

"Sterf niet met me mee, doe er iets mee"

Deze woorden waren voor ons toentertijd genoeg om te stoppen met de dingen waarmee we bezig waren en slechts één ding te gaan doen: dit verhaal blijven vertellen.

We keken om ons heen: hoeveel mensen zitten vast in een baan die ze helemaal niet willen? Hoeveel mensen hebben een grote droom voor zichzelf waar ze niet aan durven te beginnen? Hoeveel mensen zijn ongelukkig in hun relatie? Hoeveel mensen kunnen amper doen waar ze energie van krijgen, omdat ze zo druk zijn met andere dingen?

Dat gold niet in het minst voor onszelf. We hadden een goede baan als directeur in een groeiende organisatie met bijna 1000 medewerkers – en we waren er niet gelukkig mee.

Van droom naar succes en alles wat daartussen zit

We besloten alles achter ons te laten en ons leven volledig te organiseren rondom die ene missie van ons: Nederland is het gelukkigste land van de wereld. Drie weken later tekenden we het contract bij de uitgever om het eerste 365 Dagen Succesvol boek te schrijven. Het boek werd in enkele weken een enorme bestseller. Er dook allerlei media bovenop, zoals De Telegraaf, VPRO’s Tegenlicht, Koffietijd, Hart van Nederland en NRC Next.

Een paar jaar geleden had nog niemand van ons en onze krachtige methode naar geluk en succes gehoord. En nu, een paar jaar later, bereiken we elke week 2 miljoen mensen op sociale media, hebben we 5 bestsellers op rij geschreven en hebben al meer dan 10.000 mensen zich aangesloten bij de 365 Academy. We schreven een veelgelezen column in het AD, gaven 30 uitverkochte seminars in AFAS LIVE en het Superrelatie Weekend in de Ziggo Dome werd het grootste van de wereld. En we zijn nog lang niet klaar.

10 Jaar marktleider
120.000 Boeken verkocht
100.000 Tevreden deelnemers

Ik ben zo ontzettend dankbaar dat David & Arjan met 365 Dagen Succesvol op mijn pad zijn gekomen. Dankzij hun inspirerende 13-stappen-methode ben ik in beweging gekomen en rolt het nog altijd door.

Cynthia-Roos Kempers

365 heeft mij al veel inzicht gegeven en sterke verbindingen met anderen opgeleverd. Ik heb minder last van negatieve gedachten en ben veel meer van mezelf gaan houden.

Ina Tanis

Je haalt de rem van jezelf af en leert zien en ervaren wat je echte mogelijkheden zijn.

Alijne Verhaar

Ik zette mezelf altijd in de schaduw van anderen, afwachtend en op de 2e plek. Nu creëer ik mijn eigen werk, wereld, liefde en geluk!

Anna van der Wal

Heerlijk, die nuchtere kijk van jullie op het leven. Eigenlijk is geluk zo eenvoudig; als je er maar voor openstaat. Ik raad het iedereen aan!

Chantal van Kuyen

Het is bijzonder, intens, confronterend, leuk, … Alle oefeningen en meditaties vallen in elkaar als een puzzel. Het is fijn dat de focus ligt op jezelf maar dat het ook samen is.

Cindy Heere

Zonder 365 Dagen Succesvol was ik nu nog steeds werkzaam voor mijn vader en misschien wel ongelukkig.

Dennis Alders

Hoewel ik vooraf erg terughoudend was, ben ik blij dat de gehanteerde formule ook mensen, die net als ik terughoudend en sceptisch zijn voor “massa seminars”, uit hebben kunnen dagen je open te stellen voor deelname.

Erwin Houtzager

Wauw! Wat een fijne manier waarop jullie de begeleiding doen. Het lijkt voor mij alsof in jullie methode alle begeleiding en therapie, die ik in de loop der jaren heb mogen ervaren, samen komen. Ik ben er klaar voor!

Maika de Haan

Door 365 heb ik weer mooie nieuwe inzichten gekregen. Het is een heel fijn programma om mee bezig te zijn in mijn eigen tijd en het samen delen in een groep is ook heel inspirerend.

Margo Vlaming

Ik vond het een hele mooie en inspirerende dag. Mij viel op dat ik aan het eind van de dag mij licht en vol energie voelde. Dit heb ik de laatste jaren niet gevoeld. Na werk of studie ben ik meestal leeg en op. Nu had ik na een hele dag nog energie.

Nienke Reitsma

“Het allermooiste is dat ik echt ben gaan leven en voelen. Ik heb nu zoveel meer vreugde en liefde in mijn leven, heerlijk! “

Sandra Hoving

Onze 365-methodiek

Eén ding hebben we de afgelopen jaren geleerd: als je iets echt graag wilt en je kiest een bewezen methodiek om er te komen, dan kan alles. Niet alleen in je hoofd, maar vooral in het echt.

Op basis van de ervaringen van duizenden mensen, de lessen van Jip en de belangrijkste inzichten uit de positieve psychologie, de stoïcijnse filosofie, Systeemopstellingen, NLP, Cognitieve gedragstherapie, leiderschap en management is de 365 methodiek ontwikkeld.

We ontdekten dat er vier gebieden zijn in je leven die je stress bezorgen of juist geluk: je gezondheid, je relaties, je werk en je financiële situatie. We besloten dat we expert wilden worden op die vier gebieden en met behulp van het werk van slimme wetenschappers, denkers, filosofen, ondernemers, goeroes en schrijvers ontwikkelden we een krachtige methodiek. Dit is de 365-methode die je terugvindt in de 365 Academy, in Miracle Roadmap en in al ons werk: inspirerend, praktisch, superhelder en ontzettend resultaatgericht.

De 365 methodiek is een bewezen stappenplan voor iedereen die:

 • Voor iedereen die zich ontspannen, zelfverzekerd en vrij wil voelen, maar niet weet hoe
 • Voor iedereen die is vastgeroest in een relatie en dat graag anders wil.
 • Voor iedereen die graag voor zichzelf wil beginnen, maar niet weet hoe.
 • Voor iedereen die graag geld wil verdienen met datgene wat hij of zij het liefste doet.
 • Voor iedereen die graag van betekenis wil zijn voor de wereld, maar niet weet hoe.
 • Voor iedereen die graag een volgende stap wil zetten in haar of zijn leven, maar niet weet hoe.

Ontdek deze 365-Academy trainingen

Afscheid nemen van je stress
Direct beginnen Burn-out en stress

Leven zonder stress training

In deze online training leer je alles over omgaan met stress en het vergroten van je draagkracht. Omgaan met stress kun je leren!
Prijs € 397,-
Ja dit wil ik!
Boost je zelfvertrouwen
Onzekerheid Direct beginnen

Spoedcursus zelfvertrouwen

Deze online training leert je alles over hoe je op een leuke, krachtige manier kunt leven vol zelfvertrouwen. Een leven vol zelfvertrouwen kun je leren!
Prijs € 397,-
Ja dit wil ik!
Grip op je gedachten
Positiever leven Direct beginnen

Mindset Meesterschap

Met de online Training Mindset Meesterschap leer je hoe je voor eens en voor altijd afscheid kunt nemen van je negatieve gedachten.
Prijs € 397,-
Ja dit wil ik!
Harmonie in huis
Voor ouders Direct beginnen

Liefdevol ouderschap

In het online programma Liefdevol Ouderschap krijg je fijne tools, handige oefeningen én luchtige content die je helpt radicaal anders naar jezelf, je kinderen en de opvoeding te kijken.
Prijs € 397,-
Ja dit wil ik!
Zin in een nieuwe liefde
Speciaal voor singles Direct beginnen

Love Quest voor singles

De Love Quest voor singles is een training speciaal voor singles die verlangen naar een liefdevolle verbinding.
Prijs € 397,-
Ja dit wil ik!
Weer helemaal verliefd
Speciaal voor stellen Direct beginnen

Love Quest voor stellen

De online training Love Quest is een bijzondere reis naar een relatie met meer verbinding, intimiteit, diepgang en plezier.
Prijs € 397,-
Ja dit wil ik!
Inzicht in je familiesysteem
Familieopstellingen Direct beginnen

Spoedcursus Familieopstellingen

In deze online training maak je kennis met de praktische en diepgaande kracht van Familieopstellingen.
Prijs € 397,-
Ja dit wil ik!
Omgaan met rouw
Rouwen Direct beginnen

Ik lust je rouw training

In deze online cursus leert rouw-expert Annemiek Dogan je hoe je om kunt gaan met rouw.
Prijs € 397,-
Ja dit wil ik!
Transformeer je singlesleven
Speciaal voor singles Direct beginnen

Superrelatie programma singles

In het Superrelatie Programma ontdek je stap-voor-stap hoe je in no-time een geweldige liefdesrelatie laat ontstaan.
Prijs € 997,-
Ja dit wil ik!
De relatie van je dromen
Speciaal voor stellen Direct beginnen

Het superrelatie programma stellen

Het Superrelatie Programma is een stap voor stap handleiding die zorgt dat je elkaar weer aantrekkelijk vindt en beter leer begrijpen.
Prijs € 997,-
Ja dit wil ik!

De bewezen formule voor oprechte verandering, geluk en succes

Nu, 10 jaar later, kunnen we alvast dit vaststellen: onze methodiek – werkt! Honderdduizenden mensen lazen de afgelopen 10 jaar onze boeken of volgden een van onze programma’s en passen dit met succes toe in hun leven.

Zit ‘m in een paar belangrijke punten:

 • Leren op je eigen tempo, als onderdeel van een krachtige helpende community.
 • Betrokken begeleiding die dichtbij je is.
 • Kleine, praktische stappen zetten met een onmiddellijk effect in je leven.
 • Een eerlijke en veilige omgeving waarin je helemaal jezelf kunt zijn.
 • Een stok achter de deur zodat je niet opgeeft. Je elke dag even helpen.

Wij geloven in de energie van mensen die met elkaar hun schouders ergens onder zetten. Krachtig. Samen. En heel erg leuk.

Lees wat anderen van 365 Dagen Succesvol vinden

Iedereen die voelt ‘er zit nog meer in mijn leven’: doe dit, probeer het uit!

Britta May

Ik had van binnen het gevoel dat er veel meer in me zit dan ik durf te laten. Ik had van binnen het gevoel dat er veel meer in me zit dan ik durf te laten.

Harm van Zutphen

De methodiek van 365 heeft me geholpen meer rust, vrede en vertrouwen in de toekomst en in het nu te ervaren.

Jan - Willem

Wat ik fijn vind aan de 365 Academy dat je echt met gelijkgestemden zit. Het geeft zoveel herkenning en het is goed om te weten dat je niet de enige bent die belemmerde overtuigingen heeft.

Jorit Schellens

Ben jij binnenkort onze nieuwe collega?

Wil je mensen helpen een leuker leven te leiden? Terwijl je doet waar jij goed in bent? Bij 365 Dagen Succesvol werk je in een missiegedreven commerciële organisatie. Je maakt onderdeel uit van een gedreven team met slimme, ondernemende vakidioten. Samen werken we elke dag keihard om mensen blij te maken.

Bekijk op deze pagina of we een passende vacature voor jou hebben!