365 Dagen Succesvol Podcasts

Ontdek de verschillende podcasts van 365 Dagen Succesvol, zoals de wekelijkse afleveringen of de exclusieve podcastserie voor coaches.

365 Dagen Succesvol Podcast

In deze podcast show delen David en Arjan van 365 Dagen Succesvol praktische tips en overdenkingen op de 4 universele gebieden voor een gelukkig leven: gezondheid, werk, relaties en geld. Voor iedereen die aan de slag wil met persoonlijke ontwikkeling. In deze 20 minuten durende podcasts laten ze je nadenken over wat je nu echt wilt in je leven, maar óók hoe je dat kunt bereiken. Raak geïnspireerd, vind antwoorden en geef richting en betekenis aan je leven.

Podcast De waarheid over coaches

Dit is een podcast voor coaches. En, eerlijk gezegd, ook voor iedereen die de droom heeft om coach te worden. Er gaat in Nederland nogal wat onzin rond over hoe je succesvol wordt als coach. Daarom is het tijd voor de waarheid. Je zult in deze podcast niet horen dat je morgen 100.000 euro verdient. Dat je supersimpel programma’s verkoopt van 10.000 euro per stuk. En dat het echt een eitje is om een miljoen volgers op sociale media te krijgen. Iedereen die dat zegt, vertelt je niet het hele verhaal. De hoogste tijd om dat wel te doen.