Geef jezelf een online training cadeau:

De reis van je leven
4 maanden programma Start 14 februari

Miracle Roadmap

Een epische reis van 16 weken langs de vier belangrijkste gebieden in je leven: mentale gezondheid, liefdevolle relaties, passievol werk en overvloed. Op basis van de bewezen 365 methodiek.
Prijs € 3000,-
Meer informatie
Word een succesvolle coach
Online programma Inclusief live Coach calls met Arjan

Het 365 Coachprogramma

Met het stappenplan uit het 365 Coachprogramma heb ook jij binnen no-time een succesvolle coachpraktijk. Maximale vrijheid, impact maken in het leven van anderen én genoeg geld verdienen.
Prijs € 2500,-
Meer informatie
Transformeer je singlesleven
Speciaal voor singles Direct beginnen

Superrelatie programma singles

In het Superrelatie Programma ontdek je stap-voor-stap hoe je in no-time een geweldige liefdesrelatie laat ontstaan.
Prijs € 997,-
Meer informatie
De relatie van je dromen
Speciaal voor stellen Direct beginnen

Het superrelatie programma stellen

Het Superrelatie Programma is een stap voor stap handleiding die zorgt dat je elkaar weer aantrekkelijk vindt en beter leer begrijpen.
Prijs € 997,-
Meer informatie
Inzicht in je familiesysteem
Familieopstellingen Direct beginnen

Spoedcursus Familieopstellingen

In deze online training maak je kennis met de praktische en diepgaande kracht van Familieopstellingen.
Prijs € 397,-
Meer informatie
Leven van je passie
Geld verdienen Direct beginnen

Spoedcursus geld verdienen met je passie

Ontdek in deze online training hoe je geld verdient met wat je het allerliefste doet en creëer jouw verdienmodule die je duurzaam inkomen oplevert.
Prijs € 397,-
Meer informatie
Grip op je gedachten
Positiever leven Direct beginnen

Mindset Meesterschap

Met de online Training Mindset Meesterschap leer je hoe je voor eens en voor altijd afscheid kunt nemen van je negatieve gedachten.
Prijs € 397,-
Meer informatie
Boost je zelfvertrouwen
Onzekerheid Direct beginnen

Spoedcursus Zelfvertrouwen

Deze online training leert je alles over hoe je op een leuke, krachtige manier kunt leven vol zelfvertrouwen. Een leven vol zelfvertrouwen kun je leren!
Prijs € 397,-
Meer informatie
Afscheid nemen van je stress
Burn-out en stress Direct beginnen

Leven Zonder Stress

In deze online training leer je alles over omgaan met stress en het vergroten van je draagkracht. Omgaan met stress kun je leren!
Prijs € 397,-
Meer informatie
Weer helemaal verliefd
Speciaal voor stellen Direct beginnen

Love Quest voor stellen

De online training Love Quest is een bijzondere reis naar een relatie met meer verbinding, intimiteit, diepgang en plezier.
Prijs € 397,-
Meer informatie
Zin in een nieuwe liefde
Speciaal voor singles Direct beginnen

Love Quest voor singles

De Love Quest voor singles is een training speciaal voor singles die verlangen naar een liefdevolle verbinding.
Prijs € 397,-
Meer informatie
De 13 stappen van 365
Gratis voor iedereen Mini training

13 stappen training

Maak kennis met de 13 stappen voor een leuker leven uit de 365-methodiek en zet de eerste stap in het ontdekken hoe jouw beste leven eruit gaat zien.
Prijs € 0,-
Meer informatie
Omgaan met rouw
Rouwen Direct beginnen

Ik lust je rouw training

In deze online cursus leert rouw-expert Annemiek Dogan je hoe je om kunt gaan met rouw.
Prijs € 397,-
Meer informatie
Een stressvrij leven
Direct starten Mini training

Stress de baas training

In deze online training delen we een aantal praktische tips en eye-openers waardoor je radicaal anders tegen stress aan zult kijken en uiteindelijk minder stress zult hebben.
Prijs € 47,-
Meer informatie
Verbinden zonder angst
Gratis voor premium leden Mini training

Volwassen Liefde training

Online training waarin je ontdekt hoe je je bindings- en verlatingsangst achter je laat zodat je je op een volwassen en liefdevolle manier kan verbinden met jezelf en anderen.
Prijs € 67,-
Meer informatie

Leuker leven doe je samen

Wij geloven dat tijd je meest kostbare bezit is. Dus waarom zou je jouw tijd verdoen aan stress, onzekerheid, slechte relaties, een stomme baan of een leven dat je niet wilt? Gelukkig hoeft dat ook niet: leven kun je leren. ‘Geluk’ is een vaardigheid. Daarom is er de 365Academy. De plek om samen met anderen, te werken aan jouw mooiste leven. 

Na 10 jaar 365 hebben we besloten om al onze programma’s trainingen en evenementen te bundelen op één plek. Een plek die in het teken staat van verbinding en persoonlijke groei. En een plek waar mensen samenkomen: de 365 Academy.

De academy ziet er fantastisch uit. De programma’s staan heel overzichtelijk bij elkaar en je kunt gemakkelijk contact maken met andere deelnemers.

Richard van der Hoek

Meer dan 3500 deelnemers gingen je al voor!

Ik zou de training aanraden aan andere singles. Je krijgt veel inzichten in zelfliefde, in je eigen systeem en in vorige liefdes. De training bevat veel mooie modellen en metaforen en concrete opdrachten. Daarnaast vind ik de positieve kijk op liefde en de humoristische touch heel leuk!

Arma Kleinepier

Ik ben voor het eerst sinds mijn kindertijd (en misschien wel voor het eerst in mijn hele 25 jaar) blij met waar ik nu ben en ik heb meer energie om de dingen aan te pakken die belangrijk voor mij zijn.

Ginny de Bruin

Ik leer veel van de filmpjes en de opdrachten vanuit het werkboek. Ik heb veel geleerd over waar angsten vandaan komen en tools gekregen om anders met gedachten om te gaan. Bewustwording en catch myself in het moment.

Yvanca van Rijswijk

Ik ben dankbaar en ook erg trots! Ik ben milder naar mezelf, probeer de lat niet onrealistisch hoog te leggen en betrap me steeds vaker op belemmerende gedachten/overtuigingen.

Acelya Dogan

Lees het hele verhaal

Hoe werkt de 365 Academy?

De 365 Academy is dé plek waar al onze trainingen en programma’s gebundeld zijn op één plek. Het is de plek voor persoonlijke groei en verbinding. Je kunt hier dagelijks aan de slag met je eigen ontwikkeling door het volgen van programma’s en trainingen op allerlei gebieden zoals zelfvertrouwen, stress, relaties, werk, mindset en ondernemen. Maar je wordt ook onderdeel van onze levendige community van leuke mensen zoals jij, die hun leven niet aan het toeval over willen laten en die het maximale uit hun leven willen halen. Je kunt gratis onderdeel worden van de 365 Academy. Je krijgt dan toegang tot onze community en exclusieve content.

Wil jij ook op een leuke en effectieve manier werken aan je eigen groei? Sluit je dan nu aan bij de 365 Academy.