Geef jezelf een online training cadeau:

Categoriën filteren
Bouw je droombedrijf
Voor ondernemers Direct beginnen

365 Business Tribe

De Tribe is een online platform voor ondernemers met hierop trainingen over álle onderdelen van het ondernemerschap die je nodig hebt om je business goed te runnen.
Prijs € 1197,-
Ja dit wil ik!
Een magische reis
Uniek in Nederland Uitverkocht

Diamond jaarprogramma

Een bijzonder jaarprogramma door de ultieme combinatie van offline en online met 10 impactvolle live dagen in kleine groepjes op een magische plek midden in de natuur.
Prijs € 3297,-
Ja dit wil ik!
Een jaar aan de slag met 365
Jaarprogramma Direct starten

Het 365 Jaarprogramma

Ga een jaar lang op reis en ontdek wie je bent, wat je wilt en hoe je jouw dromen kunt waarmaken. Gebaseerd op de bewezen 13 stappen methodiek van 365.
Prijs € 1997,-
Ja dit wil ik!
Dagelijks samen mediteren
Meditatie app

Het 365 Meditatie Programma

In onze eigen app volg je dit exclusieve programma bestaande uit een bibliotheek met meer dan 50 meditaties en de mogelijkheid om dagelijks samen live te mediteren!
Prijs € 100,-
Ja dit wil ik!
Next Level Living
Miracle Roadmap Start 14 september

Miracle Roadmap

Een epische reis van 16 weken langs de vier belangrijkste gebieden in je leven: maximale gezondheid, liefdevolle relaties, passievol werk en geld in overvloed. Op basis van de bewezen 365 methodiek.
Prijs € 1678,-
Ja dit wil ik!
De 13 stappen van 365
Gratis voor iedereen Mini training

13 stappen training

Maak kennis met de 13 stappen voor een leuker leven uit de 365-methodiek en zet de eerste stap in het ontdekken hoe jouw beste leven eruit gaat zien.
Prijs € 0,-
Ja dit wil ik!
Inzicht in je familiesysteem
Familieopstellingen Direct beginnen

Spoedcursus Familieopstellingen

In deze online training maak je kennis met de praktische en diepgaande kracht van Familieopstellingen.
Prijs € 397,-
Ja dit wil ik!
Financiële vrijheid
Gratis voor premium leden Mini training

Financiële flow training

In deze online training leren we je in zes praktische stappen een mindset en een discipline die je helpt naar financiële vrijheid met dat wat je het liefst doet.
Prijs € 97,-
Ja dit wil ik!
Leven van je passie
Geld verdienen Direct beginnen

Spoedcursus geld verdienen met je passie

Ontdek in deze online training hoe je geld verdient met wat je het allerliefste doet en creëer jouw verdienmodule die je duurzaam inkomen oplevert.
Prijs € 379,-
Ja dit wil ik!
Omgaan met rouw
Rouwen Direct beginnen

Ik lust je rouw training

In deze online cursus leert rouw-expert Annemiek Dogan je hoe je om kunt gaan met rouw.
Prijs € 397,-
Ja dit wil ik!
If you win the night, You win the day
Direct starten Mini training

Lekker Slapen training

In deze online training ontdek je in zeven lessen hoe je afstand neemt van (onbewuste) onrustige nachten, iedere ochtend uitgerust kan opstaan en meer uit je dag kunt halen.
Prijs € 47,-
Ja dit wil ik!
Harmonie in huis
Voor ouders Direct beginnen

Liefdevol ouderschap

In het online programma Liefdevol Ouderschap krijg je fijne tools, handige oefeningen én luchtige content die je helpt radicaal anders naar jezelf, je kinderen en de opvoeding te kijken.
Prijs € 397,-
Ja dit wil ik!
Weer helemaal verliefd
Speciaal voor stellen Direct beginnen

Love Quest voor stellen

De online training Love Quest is een bijzondere reis naar een relatie met meer verbinding, intimiteit, diepgang en plezier.
Prijs € 397,-
Ja dit wil ik!
Zin in een nieuwe liefde
Speciaal voor singles Direct beginnen

Love Quest voor singles

De Love Quest voor singles is een training speciaal voor singles die verlangen naar een liefdevolle verbinding.
Prijs € 397,-
Ja dit wil ik!
Grip op je gedachten
Positiever leven Direct beginnen

Mindset Meesterschap

Met de online Training Mindset Meesterschap leer je hoe je voor eens en voor altijd afscheid kunt nemen van je negatieve gedachten.
Prijs € 397,-
Ja dit wil ik!
Mindset hacks voor ondernemers
Gratis voor premium leden Mini training

Ondernemers Mindset training

Je mindset is bepalend voor alles wat je doet. Dus ook voor je onderneming! In deze videotraining leer je hoe je een optimale ondernemersmindset krijgt.
Prijs € 47,-
Ja dit wil ik!
Superhelder wat jouw grote passie is
Direct starten Mini training

Ontdek je Passie training

In deze online mini training delen we een aantal praktische tips en eye-openers waardoor je erachter komt wat die grote passie is die misschien al wel jaren in je schuilt.
Prijs € 47,-
Ja dit wil ik!
Afscheid nemen van je stress
Burn-out en stress Direct beginnen

Leven Zonder Stress

In deze online training leer je alles over omgaan met stress en het vergroten van je draagkracht. Omgaan met stress kun je leren!
Prijs € 397,-
Ja dit wil ik!
Een stressvrij leven
Direct starten Mini training

Stress de baas training

In deze online training delen we een aantal praktische tips en eye-openers waardoor je radicaal anders tegen stress aan zult kijken en uiteindelijk minder stress zult hebben.
Prijs € 47,-
Ja dit wil ik!
Transformeer je singlesleven
Speciaal voor singles Direct beginnen

Superrelatie programma singles

In het Superrelatie Programma ontdek je stap-voor-stap hoe je in no-time een geweldige liefdesrelatie laat ontstaan.
Prijs € 997,-
Ja dit wil ik!
De relatie van je dromen
Speciaal voor stellen Direct beginnen

Het superrelatie programma stellen

Het Superrelatie Programma is een stap voor stap handleiding die zorgt dat je elkaar weer aantrekkelijk vindt en beter leer begrijpen.
Prijs € 997,-
Ja dit wil ik!
Meer intimiteit in je relatie
Gratis voor premium leden Mini training

Meer intimiteit training

In deze training leer je alles over de ruimte tussen jou en je partner en hoe deze invloed heeft op jullie verbinding. Ga in 7 stappen van verhaal naar verbinding.
Prijs € 47,-
Ja dit wil ik!
Zeg gedag tegen faalangst
Direct beginnen Mini training

Falen naar stralen training

In deze online audiotraining ontdek je hoe je jouw onzekerheid en faalangst kunt veranderen in aantrekkingskracht, energie en zichtbaarheid.
Prijs € 47,-
Ja dit wil ik!
Verbinden zonder angst
Gratis voor premium leden Mini training

Volwassen Liefde training

Online training waarin je ontdekt hoe je je bindings- en verlatingsangst achter je laat zodat je je op een volwassen en liefdevolle manier kan verbinden met jezelf en anderen.
Prijs € 67,-
Ja dit wil ik!
Boost je zelfvertrouwen
Onzekerheid Direct beginnen

Spoedcursus Zelfvertrouwen

Deze online training leert je alles over hoe je op een leuke, krachtige manier kunt leven vol zelfvertrouwen. Een leven vol zelfvertrouwen kun je leren!
Prijs € 397,-
Ja dit wil ik!

Leuker leven doe je samen

Wij geloven dat tijd je meest kostbare bezit is. Dus waarom zou je jouw tijd verdoen aan stress, onzekerheid, slechte relaties, een stomme baan of een leven dat je niet wilt? Gelukkig hoeft dat ook niet: leven kun je leren. ‘Geluk’ is een vaardigheid. Daarom is er de 365Academy. De plek om samen met anderen, te werken aan jouw mooiste leven. 

Na 10 jaar 365 hebben we besloten om al onze programma’s trainingen en evenementen te bundelen op één plek. Een plek die in het teken staat van verbinding en persoonlijke groei. En een plek waar mensen samenkomen: de 365 Academy.

De academy ziet er fantastisch uit. De programma’s staan heel overzichtelijk bij elkaar en je kunt gemakkelijk contact maken met andere deelnemers.

Richard van der Hoek

Meer dan 3500 deelnemers gingen je al voor!

Ik zou de training aanraden aan andere singles. Je krijgt veel inzichten in zelfliefde, in je eigen systeem en in vorige liefdes. De training bevat veel mooie modellen en metaforen en concrete opdrachten. Daarnaast vind ik de positieve kijk op liefde en de humoristische touch heel leuk!

Arma Kleinepier

Ik ben voor het eerst sinds mijn kindertijd (en misschien wel voor het eerst in mijn hele 25 jaar) blij met waar ik nu ben en ik heb meer energie om de dingen aan te pakken die belangrijk voor mij zijn.

Ginny de Bruin

Ik leer veel van de filmpjes en de opdrachten vanuit het werkboek. Ik heb veel geleerd over waar angsten vandaan komen en tools gekregen om anders met gedachten om te gaan. Bewustwording en catch myself in het moment.

Yvanca van Rijswijk

Ik ben dankbaar en ook erg trots! Ik ben milder naar mezelf, probeer de lat niet onrealistisch hoog te leggen en betrap me steeds vaker op belemmerende gedachten/overtuigingen.

Acelya Dogan

Lees het hele verhaal

Hoe werkt de 365 Academy?

De 365 Academy is dé plek waar al onze trainingen en programma’s gebundeld zijn op één plek. Het is de plek voor persoonlijke groei en verbinding. Je kunt hier dagelijks aan de slag met je eigen ontwikkeling door het volgen van programma’s en trainingen op allerlei gebieden zoals zelfvertrouwen, stress, relaties, werk, mindset en ondernemen. Maar je wordt ook onderdeel van onze levendige community van leuke mensen zoals jij, die hun leven niet aan het toeval over willen laten en die het maximale uit hun leven willen halen. Je kunt gratis onderdeel worden van de 365 Academy. Je krijgt dan toegang tot onze community en exclusieve content.

Wil jij ook op een leuke en effectieve manier werken aan je eigen groei? Sluit je dan nu aan bij de 365 Academy.