Ik zou iedereen willen aanraden het programma Miracle Roadmap te volgen! Ik heb het voor mijzelf ervaren als een onmisbare aanvulling op psychologische hulp; bij de psycholoog leer je de ‘theorie’ en met Miracle Roadmap leef je het als het ware in de praktijk. Ik heb bij jullie zoveel geleerd over om kunnen gaan met dingen uit het verleden, de oefeningen en meditaties hebben daar heel fijn bij geholpen.

Marcelle ⭐⭐⭐⭐⭐

Lees hier inspirerende interviews met eerdere deelnemers

In een aantal openhartige interviews vertellen deelnemers waarom ze besloten deel te nemen aan Miracle Roadmap, de lessen die ze geleerd hebben én hoe hun leven er nu uitziet.

 • Echte verhalen
 • Geluk

Anna: “Ik keek altijd eerst wat ieder ander wil en zette mezelf dan op de laatste plek.”

Lees meer

2384 Views

 • Echte verhalen
 • Geluk

Lena: “Ik stopte als marketingmanager. Maar wie was ik eigenlijk zonder die baan?”

Lees meer

5681 Views

 • Echte verhalen
 • Geluk

Peter regelde 2 maanden vrij van zijn werk: “Ik had tijd voor mezelf nodig om te kunnen ontdekken wat ik nu écht belangrijk vind.”

Lees meer

8570 Views

 • Echte verhalen
 • Geluk

Natasja: “Het voelde alsof ik alles kwijt was: mijn huis, werk, relatie en de kinderen.”

Lees meer

11754 Views

 • Echte verhalen
 • Zelfvertrouwen

Sammie: “Ik ben gaan beseffen dat ik nog steeds van mijn ex houd, maar niet in romantische zin.”

Lees meer

4146 Views

 • Echte verhalen
 • Mindset

Mayke: “Ik had compleet in de stress kunnen schieten, maar bleef verrassend kalm.”

Lees meer

2093 Views

 • Echte verhalen
 • Geluk

Renger: “Ik dacht dat dit gesprek het einde van onze relatie zou betekenen. Het bracht ons juist bij elkaar.”

Lees meer

5673 Views

 • Echte verhalen
 • Geluk

Doris: “Ik voelde van binnen dat ik energiehealings mocht geven, maar iets hield me tegen.”

Lees meer

3215 Views

 • Echte verhalen
 • Geluk

Hester: “Onze relatie is gered doordat we ons niet meer laten leiden door angsten.”

Lees meer

5790 Views

Wat een bijzondere, liefdevolle en bevrijdende reis! Ik heb veel tegenslagen meegemaakt in de afgelopen jaren, wat me echt even van de weg heeft geslagen en al mijn passie en enthousiasme had uitgedoofd. Ik was al goed op weg om hieruit te klimmen, maar Miracle Roadmap heeft mij gelanceerd! Ik kan weer ademhalen en mijn vertrouwen begint langzaamaan weer te groeien. Heel bijzonder en mijn dank is groot!

Marieke

Het is de eerste keer dat ik op een plek ben geweest waar zoveel liefde gewoon mocht ‘zijn’. Niemand had een masker op en dat voelde zo rauw, puur, kwetsbaar en naakt, dat ik er letterlijk van ben overstroomd. Ik vind het onwijs inspirerend hoe jullie spirituele wijsheid op zo’n aardse, behapbare manier toegankelijk maken voor het grote publiek. Dank jullie wel voor deze mooie ervaring!

Kiki Duren

Wat een geweldige reis heb ik en andere deelnemers mogen maken. Zo bijzonder! Ik ben gaan deelnemen omdat ik mijn zelfvertrouwen kwijt was. De reis was niet makkelijk en in de afgelopen 4 maanden ben ik door diepe dalen gegaan, maar ik weet nu: het leven is niet altijd makkelijk en leuk, maar ik heb een keuze hoe ik daarmee om ga. En ik kan zeggen: ik geloof in wonderen! Ze komen op mijn pad en nu herken ik ze. Dank jullie wel!

Aline Trompetter

Miracle Roadmap heeft me veel opmerkelijke inzichten gebracht die ik niet had verwacht en me weer verder helpen. Stil zijn tijdens een meditatie voelt vertrouwd, ook in een grote zaal vol mensen, een fijn gevoel van verbinding zonder woorden. Er stroomt energie, ik sta weer open!

Ronald Sentner

Het is het allergrootste cadeau wat je jezelf kunt geven

Laura Roos ⭐⭐⭐⭐⭐

Volgens Laura is Miracle Roadmap de plek waar de 'magic happens'

Laura is 33 jaar en is begonnen met Miracle Roadmap omdat ze behoefte had om meer inzicht te krijgen in haar leven en wat dichter tot zichzelf te kunnen komen. “Ik ben nu 3 maanden verder, dankzij het programma kom ik stapje voor stapje steeds meer tot de kern. Ik voel steeds meer dat ik de juiste richting loop in mijn leven.” Bekijk het hele verhaal van Laura door op de play button te klikken. 

Met een bonkend hart begon ik aan 365 Dagen Succesvol. In zo’n grote groep aan mezelf werken leek me erg spannend. Ik voelde mij gelukkig gelijk thuis in de groep met zoveel fijne mensen die allemaal hetzelfde willen: het beste uit zichzelf en het leven halen.

Moniek Pronk ⭐⭐⭐⭐⭐

Denk je ook wel eens; had ik maar wat meer innerlijke rust, en betere verbindingen mezelf en met anderen? Kreeg ik maar meer energie vanuit mijn werk/activiteiten? Ik heb ervaren dat het Miracle Roadmap programma een inspirerende weg is waarmee dat kan worden verkregen.

Albert Dolmans

Echte verhalen van echte deelnemers:

Ik heb zelf ook getwijfeld om deel te nemen, is dit wel iets voor mij? Met zo veel mensen? Ik weet niet precies wat ik kan verwachten. Maar ik heb er nog geen seconde spijt van gehad. Omdat ik zo veel handvatten krijg om vervolgstappen te zetten in m’n persoonlijke groei. Dat is de investering dubbel en dwars waard.

Sander van Beek ⭐⭐⭐⭐⭐

Miracle Roadmap heeft mijn leven veranderd. Ik straal, het voelt gewoon lekker. Het voelt vrij, samen, verbonden, ik heb geen angst meer om in verbinding te gaan. Dit gun ik iedereen!

Hille Obbels ⭐⭐⭐⭐⭐

Ik vroeg me af ‘Hoe kan ik alles uit de komende twintig jaar halen en écht alles doen wat ik wil hebben gedaan? Is dit het wel?’. Miracle Roadmap is totaal anders dan andere programma’s die ik had gezien. Het was dé boost die ik kon gebruiken. Miracle Roadmap heeft me geleerd dat juist de kleine wondertjes die je normaal vergeet zo belangrijk zijn. Als je die gaat zien, maakt dat je veel gelukkiger!

Peter ⭐⭐⭐⭐⭐

Het was altijd mijn valkuil om veel te investeren in relaties (ook met vrienden of familie). Door Miracle Roadmap ben ik meer gaan kijken naar wat ik nodig heb en durf ik dat ook aan te geven. Daardoor zijn sommige vriendschappen overgegaan die niet in balans waren, en ben ik met andere mensen in gesprek gegaan om de balans weer goed te krijgen. Ook heb ik afscheid kunnen nemen van mijn straalangst!

Sammie ⭐⭐⭐⭐⭐

Het programma was een enorme spiegel op mijn eigen processen. Stapje voor stapje ga je dingen verwerken, andere keuzes maken en ook je schaduwen en schadeplekken omarmen. Dat is een heleboel bij elkaar. Maar dat alles, en vooral het stukje zelfacceptatie, heeft me wel een completer en gelukkiger mens gemaakt!

Natasja ⭐⭐⭐⭐⭐

Wat ik merkte dat ik mijn leven in een cirkeltje bleef lopen. Ik was niet echt bij de essentie van wat wil IK nou echt. Ik was eigenlijk meer het leven aan het leven zoals dat van mij verwacht werd. Toen kwam Miracle Roadmap op mijn pad.

Annelies van Berckel ⭐⭐⭐⭐⭐

Ik had van binnen het gevoel dat er veel meer in me zit dan ik durf te laten.

Harm van Zutphen

Ik vind het ontzettend mooi dat je in een zaal zit met mensen die alles uit het leven willen halen wat erin zit. Ik heb nu twee keer het Miracle Roadmap programma gevolgd. De eerste keer ben ik van mijn boosheid afgeraakt en de tweede keer heb ik nog meer van de energie kunnen genieten. Ik verheugde me echt op de live-dagen, zelfs net zoveel als wanner ik naar een popconcert zou gaan!

Kees ⭐⭐⭐⭐⭐

Het Miracle Roadmap programma is voor mij heel waardevol omdat ik in de verschillende gebieden in mijn leven aan het werk kan gaan. Het is een heel rijk en vol programma en daarin kan ik kiezen wat voor mij passend is.

Rob Renia ⭐⭐⭐⭐⭐

365 heeft mij enorm veel gebracht. Via de kennis inzichten en opdrachten krijg je zoveel inspiratie en keuzes voor jouw leven. Het is een kans die je niet wil missen om daadwerkelijk te worden wie je bent en wilt zijn. Ik kan het weten met mijn 65 jaar.

Brigitte de Bruijckere

Mijn deelname aan de 365 programma’s heeft ervoor gezorgd dat ik kan zijn met wat er op mijn pad komt. Het zorgde er in 2018 voor dat ik na de diagnose borstkanker kon zeggen dat het mijn mooiste jaar ooit was. Maar ook kleinere dingen zoals regen die mijn dag niet kan bederven en het genieten van kleine dingen. Door de Miracle Roadmap merk ik dat er meer innerlijke rust is en minder oordeel terwijl er veel speelt in mijn leven.

Iris van Maalsen

Ik vind het leven makkelijker geworden en heb het gevoel dat ik meer met het leven kan dansen

Mayke ⭐⭐⭐⭐⭐

Mayke leeft meer in het nu dankzij Miracle Roadmap

Als senior purser vliegt Mayke (60) de hele wereld over. Als we Mayke vragen naar het inzicht dat het meest bij haar is blijven hangen, hoeft ze niet lang na te denken: “Eerder dacht ik dat het goed was om zoveel mogelijk te doen op een dag. Nu besef ik dat je soms beter een pas op de plaats kunt maken. Even niet rennen en meer in het nu leven! Dan ontstaat er opeens ruimte om nieuwe mensen te ontmoeten of nieuwe dingen te proberen.”

Net als deze deelnemers meer inzicht krijgen in je leven?

Sluit je dan aan bij de volgende groep en ontdek jouw eigen verhaal!

Op dit moment volg ik de Miracle Roadmap en het is een prachtige combi voor verbinding met anderen en verdieping in jezelf. De Miracle Roadmap is heel fijn omdat er ook live-dagen bij zitten waar je echt blij wordt. Online met Arjan is ook altijd heel interessant en leerzaam. Kortom ik ben nu al een gelukkiger mens en zie ook echt de miracles langskomen in mijn leven.

Paula Grotendorst

Het grappige is dat ik voor dit hele avontuur begon best wat weerstand voelde. Livedagen rondom persoonlijke ontwikkeling in een zaal met honderden mensen die je niet kent? Dat is echt een verhaal wat ik mezelf heb wijsgemaakt. Ik heb zoveel geleerd van al deze mensen met verschillende leeftijden en achtergrond. Ik heb officieel geen groepserror meer! Stiekem best trots een beetje op mezelf.

Kiki Duren

Sinds ik besloot aan de Miracle Roadmap deel te nemen zijn de miracles al begonnen. Vanuit het niets komt alles op mijn pad, ik sta er zelf versteld van wat er allemaal al is veranderd in 2 maanden. De sessies met Arjan zijn helder en inspirerend, ik krijg duidelijke inzichten in mijn gedrag en oude patronen en doordat er echt iets ‘klikt’ ben ik in staat het te doorzien en te veranderen. Ook de live-dag met David was als een thuiskomen, een veilige omgeving met gelijkgestemden waar ik me kwetsbaar mag en durf op te stellen, wat een transformatie teweeg brengt waar ik via andere wegen veel langer over zou doen. Waar ik voorheen opzag tegen ‘werken aan mezelf’ is deze manier laagdrempelig, fijn en leuk! I want more! 🙂

Annet Jansen

Ik leer mee te bewegen met de obstakels en problemen in mijn leven, waardoor ik veel zorgelozer in het leven sta. Het is een fantastisch programma met een fijne afwisseling tussen humor, diepgang, ontspanning, spanning en directheid

Yvonne Snijders ⭐⭐⭐⭐⭐

Dit is Miracle Roadmap in 1 zin....

Ik sta er zelf versteld van wat er allemaal al is veranderd in 2 maanden

Annet

Mijn leven ziet er hierdoor totaal anders uit. Veel meer rust, ruimte en eigenaarschap in mijn leven.

Floris Lem

Geweldige ervaring.. veel insight en prachtig samenspel. Kortom een magische dans met vele lagen

Harmien

Ik geniet van de wonderen die om me heen plaatsvinden en in mezelf!

Joan Wery

Een mooie, liefdevole, praktische en vaak ook humoristische reis

Ronald

Erg blij dat ik de stap heb gezet om dit te volgen

Bettina

De kracht van Miracle Roadmap is dat je dingen over jezelf ontdekt die je hiervoor nog niet wist

Sander van Beek ⭐⭐⭐⭐⭐

Volgens Sander is het de investering dubbel en dwars waard ;)

Benieuwd waarom? Bekijk zijn video!

Sander vertelt dat hij zelf ook getwijfeld heeft om deel te nemen. “Is dit wel iets voor mij? Met zoveel mensen? Ik weet niet precies wat ik kan verwachten. Maar ik heb er nog geen seconde spijt van gehad“, vertelt hij. Twijfel is heel normaal. Veel deelnemers twijfelden te vaak in hun leven, waardoor ze nooit gelukkiger werden. Sander vertelt je waarom je juist wel de stap moet zetten.

Deze verhalen wil je zeker ook even lezen ;)

 • Echte verhalen
 • Geluk

Kees: “Door de boosheid naar mijn ex gaf ik mijn leven een 0. Nu zit ik eindelijk weer op een dikke 8!”

Lees meer

7526 Views

 • Echte verhalen
 • Keuzes maken

Ilse: “Ik plaatste mezelf steeds in de schaduw, maar nu durf ik eindelijk te stralen.”

Lees meer

4277 Views

 • Echte verhalen
 • Geluk

Judith: “Je kunt waarmaken waar je van droomt, als je van die droom maar het allerbelangrijkste maakt.”

Lees meer

5534 Views

 • Echte verhalen
 • Geluk

Marjolein: “Toen ik de bodem van de put had bereikt, schrok ik wakker. Dat veranderde alles.”

Lees meer

3588 Views

 • Echte verhalen
 • Geluk

Yvonne: “Gezien worden vond ik vroeger doodeng. Nu ben ik juist blij dat ik gezien word.”

Lees meer

4097 Views

Angelique
 • Echte verhalen
 • Zelfvertrouwen

Angélique: “Ik wilde stoppen met poppenkast spelen en niet meer steeds doen alsof ik het allemaal alleen redde.”

Lees meer

5795 Views

De methodiek van 365 helpt mij om weer zelf de route te bepalen waar ik heen wil. Ik kies weer zelf en laat het niet meer door anderen bepalen. Ik creëer stap voor stap het leven wat ik wil en wat bij me past.

Sieska Bervoets

Wat de live dagen met je doen?

Ik ben jullie heel dankbaar voor de grote verandering die ik dankzij Miracle Roadmap heb mogen ondergaan. Ik voel me bevrijd van mijn negativisme en beleef zoveel liefdevolle momenten. Maar er is ook nog veel te leren, dus ben ik er de volgende keer weer bij! 

Yvonne Jonker

Meer deelnemerverhalen

Bekijk de video's van deze deelnemers!

Wat ik merkte dat ik mijn leven in een cirkeltje bleef lopen. Ik was niet echt bij de essentie van wat wil IK nou echt. Ik was eigenlijk meer het leven aan het leven zoals dat van mij verwacht werd. Toen kwam Miracle Roadmap op mijn pad.

Annelies van Berckel ⭐⭐⭐⭐⭐

Het Miracle Roadmap programma is voor mij heel waardevol omdat ik in de verschillende gebieden in mijn leven aan het werk kan gaan. Het is een heel rijk en vol programma en daarin kan ik kiezen wat voor mij passend is.

Rob Renia ⭐⭐⭐⭐⭐

Miracle Roadmap heeft mijn leven veranderd. Ik straal, het voelt gewoon lekker. Het voelt vrij, samen, verbonden, ik heb geen angst meer om in verbinding te gaan. Dit gun ik iedereen!

Hille Obbels ⭐⭐⭐⭐⭐

De snelheid, waarmee David of Arjan bij mensen binnenkomt en precies de vinger op de zere plek weet te leggen. En het gemak waarmee er een open en veilige sfeer wordt gecreëerd met zoveel mensen. Je voelt je gedragen door coaches en deelnemers. Dit geeft heel veel vertrouwen.

Kees Holtrigter

Ik heb mij in een opwelling opgegeven en wist niet wat mij te wachten stond. Ik ben er met een open blik ingestapt en heb alles vol overgave meegedaan. Geheel uit mijn comfortzone…. en ik raad het iedereen aan.

Jose van Maanen

Hier zijn geen woorden voor, dit moet je voelen, beleven en doorleven. Je gevoelens te zien en te mogen delen met je buurman of buurvrouw en te ontdekken dat je echt niet de enige bent die soms meer vragen dan antwoorden heeft in zijn leven. Maar om dit te mogen delen geeft je zoveel kracht, om er het mooiste leven van te maken.

Peter van der Kemp

Wat maken die mannen van 365 hier toch weer een bijzondere ervaring van! Het online deel van Arjan en vooral de live dagen met David maken diepe indruk op me en geven echt inzichten waar je wat mee kunt. Bij mij komt steeds boven: “Ik wil meer!!!!”

Richard van der Hoek

David en Arjan zijn de absolute geluks-experts van Nederland.

Psychologie Magazine

En dit is wat deelnemers zeggen over de online sessies

De sessies met Arjan zijn helder en inspirerend, ik krijg duidelijke inzichten in mijn gedrag en oude patronen en doordat er echt iets ‘klikt’ ben ik in staat het te doorzien en te veranderen.

Annet

Jullie manier is zo helpend en verhelderend! Voor mij uniek, dit komt echt bij mij binnen. Ontzettend bedankt!

Rebecca

De eerste online sessies met Arjan geven al veel eye openers. Leuk ook om met mensen in losse breakout rooms te praten. Ik wist dat ik niet veel moeite heb met kletsen maar al zo snel echt praten over persoonlijke dingen, bijzonder.

Wendy

365 heeft me op het punt gebracht waar ik oud verdriet en oude patronen heb kunnen verwerken en een plek kunnen geven. Natuurlijk zijn er af en toe nog worstelingen maar ik heb met alle oefeningen geleerd altijd mezelf het meest in het zonnetje te zetten en dat als prioriteit te stellen.

Alice Goor

Het is een mooi programma waar ik veel dingen heb geleerd en mooie mensen heb ontmoet. Veel liefde heb ontvangen van mensen die ik niet eens ken. Erg blij dat ik de stap heb gezet om dit te volgen 😊😘

Bettina

In 1 woord: fantastisch! Wat je hier met elkaar beleefd is gewoon miracle. Het verrijkt je persoonlijke groei op alle fronten van het leven. Je doet het niet alleen maar met z’n allen en dat maakt het sterk. Een absolute aanrader voor iedereen!

Alien van Spijkeren

Ga voor de reis van je leven!

Wil je net als al deze deelnemers je eigen pad ontdekken en weer helemaal JA zeggen tegen het leven? Ga er dan gewoon voor. Zet die eerste stap. Het zal je ogen openen en je al meteen verlichting geven. Beloofd.

Nog niet helemaal overtuigd?

In deze video zetten we het nog even allemaal voor je op een rijtje.

Antwoord op de veelgestelde vragen

 • Niveau: geen voorkennis nodig
 • Taal: Nederlands
 • Duur: 36 uur | 16 weken
 • Certificaat van deelname

Wil je graag meer informatie over Miracle Roadmap of twijfel je nog? Stuur ons een e-mail of vraag hier een persoonlijk 1 op 1 gesprek aan.  Of zet gewoon die eerste stap en ga ervoor. Het zal je ogen openen en je al meteen verlichting geven. Beloofd.