Zij vertellen je in 2 minuten alles over Miracle Roadmap:

Deelnemers aan het woord

Het is lastig om in woorden uit te drukken wat Miracle Roadmap precies voor je kan betekenen. We hebben daarom de eerste groep deelnemers gevraagd hun ervaring te delen zodat het voor jou makkelijker kiezen is. Dus luister niet naar ons, luister vooral naar hen. Op deze pagina vind je een kleine selectie van de verhalen van deelnemers.

Het is het allergrootste cadeau wat je jezelf kunt geven

Laura Roos

Volgens Laura is Miracle Roadmap de plek waar de 'magic happens'

Laura is 33 jaar en is begonnen met Miracle Roadmap omdat ze behoefte had om meer inzicht te krijgen in haar leven en wat dichter tot zichzelf te kunnen komen. “Ik ben nu 3 maanden verder, dankzij het programma kom ik stapje voor stapje steeds meer tot de kern. Ik voel steeds meer dat ik de juiste richting loop in mijn leven.” Bekijk het hele verhaal van Laura door op de play button te klikken. 

Met een bonkend hart begon ik aan 365 Dagen Succesvol. In zo’n grote groep aan mezelf werken leek me erg spannend. Ik voelde mij gelukkig gelijk thuis in de groep met zoveel fijne mensen die allemaal hetzelfde willen: het beste uit zichzelf en het leven halen.

Moniek Pronk

Ik ben nu al een gelukkiger mens en zie ook echt de miracles langskomen in mijn leven.

Op dit moment volg ik de Miracle Roadmap en het is een prachtige combi voor verbinding met anderen en verdieping in jezelf. De Miracle Roadmap is heel fijn omdat er ook live-dagen bij zitten waar je echt blij wordt. Online met Arjan is ook altijd heel interessant en leerzaam. Kortom ik ben nu al een gelukkiger mens en zie ook echt de miracles langskomen in mijn leven.

Paula Grotendorst

De snelheid, waarmee David of Arjan bij mensen binnenkomt en precies de vinger op de zere plek weet te leggen.En het gemak waarmee er een open en veilige sfeer wordt gecreëerd met zoveel mensen. Je voelt je gedragen door coaches en deelnemers. Dit geeft heel veel vertrouwen.

Kees Holtrigter

Sinds ik besloot aan de Miracle Roadmap deel te nemen zijn de miracles al begonnen. Vanuit het niets komt alles op mijn pad, ik sta er zelf versteld van wat er allemaal al is veranderd in 2 maanden. De sessies met Arjan zijn helder en inspirerend, ik krijg duidelijke inzichten in mijn gedrag en oude patronen en doordat er echt iets ‘klikt’ ben ik in staat het te doorzien en te veranderen. Ook de live-dag met David was als een thuiskomen, een veilige omgeving met gelijkgestemden waar ik me kwetsbaar mag en durf op te stellen, wat een transformatie teweeg brengt waar ik via andere wegen veel langer over zou doen. Waar ik voorheen opzag tegen ‘werken aan mezelf’ is deze manier laagdrempelig, fijn en leuk! I want more! 🙂

Annet Jansen

Nieuwsgierig naar echte verhalen?

Bekijk de video's van deze deelnemers!

Wat ik merkte dat ik mijn leven in een cirkeltje bleef lopen. Ik was niet echt bij de essentie van wat wil IK nou echt. Ik was eigenlijk meer het leven aan het leven zoals dat van mij verwacht werd. Toen kwam Miracle Roadmap op mijn pad.

Annelies van Berckel

Het Miracle Roadmap programma is voor mij heel waardevol omdat ik in de verschillende gebieden in mijn leven aan het werk kan gaan. Het is een heel rijk en vol programma en daarin kan ik kiezen wat voor mij passend is.

Rob Renia

Miracle Roadmap heeft mijn leven veranderd. Ik straal, het voelt gewoon lekker. Het voelt vrij, samen, verbonden, ik heb geen angst meer om in verbinding te gaan. Dit gun ik iedereen!

Hille Obbels

Net als deze deelnemers meer inzicht krijgen in je leven?

Sluit je dan aan bij de volgende groep en ontdek jouw eigen verhaal!

Ik leer mee te bewegen met de obstakels en problemen in mijn leven, waardoor ik veel zorgelozer in het leven sta. Het is een fantastisch programma met een fijne afwisseling tussen humor, diepgang, ontspanning, spanning en directheid

Yvonne Snijders

Dit is Miracle Roadmap in 1 zin....

Ik sta er zelf versteld van wat er allemaal al is veranderd in 2 maanden

Annet

Mijn leven ziet er hierdoor totaal anders uit. Veel meer rust, ruimte en eigenaarschap in mijn leven.

Floris Lem

Geweldige ervaring.. veel insight en prachtig samenspel. Kortom een magische dans met vele lagen

Harmien

Ik geniet van de wonderen die om me heen plaatsvinden en in mezelf!

Joan Wery

Een mooie, liefdevole, praktische en vaak ook humoristische reis

Ronald

Erg blij dat ik de stap heb gezet om dit te volgen

Bettina

De kracht van Miracle Roadmap is dat je dingen over jezelf ontdekt die je hiervoor nog niet wist

Sander van Beek

Volgens Sander is het de investering dubbel en dwars waard ;)

Benieuwd waarom? Bekijk zijn video!

Sander vertelt dat hij zelf ook getwijfeld heeft om deel te nemen. “Is dit wel iets voor mij? Met zoveel mensen? Ik weet niet precies wat ik kan verwachten. Maar ik heb er nog geen seconde spijt van gehad“, vertelt hij. Twijfel is heel normaal. Veel deelnemers twijfelden te vaak in hun leven, waardoor ze nooit gelukkiger werden. Sander vertelt je waarom je juist wel de stap moet zetten.

De methodiek van 365 helpt mij om weer zelf de route te bepalen waar ik heen wil. Ik kies weer zelf en laat het niet meer door anderen bepalen. Ik creëer stap voor stap het leven wat ik wil en wat bij me past.

Sieska Bervoets

Wat de live dagen met je doen?

Ik heb mij in een opwelling opgegeven en wist niet wat mij te wachten stond. Ik ben er met een open blik ingestapt en heb alles vol overgave meegedaan. Geheel uit mijn comfortzone…. en ik raad het iedereen aan.

Jose van Maanen

Hier zijn geen woorden voor, dit moet je voelen, beleven en doorleven. Je gevoelens te zien en te mogen delen met je buurman of buurvrouw en te ontdekken dat je echt niet de enige bent die soms meer vragen dan antwoorden heeft in zijn leven. Maar om dit te mogen delen geeft je zoveel kracht, om er het mooiste leven van te maken.

Peter van der Kemp

Wat maken die mannen van 365 hier toch weer een bijzondere ervaring van! Het online deel van Arjan en vooral de live dagen met David maken diepe indruk op me en geven echt inzichten waar je wat mee kunt. Bij mij komt steeds boven: “Ik wil meer!!!!”

Richard van der Hoek

David en Arjan zijn de absolute geluks-experts van Nederland.

Psychologie Magazine

En dit is wat deelnemers zeggen over de online sessies

De sessies met Arjan zijn helder en inspirerend, ik krijg duidelijke inzichten in mijn gedrag en oude patronen en doordat er echt iets ‘klikt’ ben ik in staat het te doorzien en te veranderen.

Annet

De online sessies met Arjan vond ik erg goed. Inspirerend, en het heeft me aan het denken gezet op een goede manier. Wauw! Dat zit goed in elkaar. Gaaf, fantastisch zijn de dingen die ik daarbij denk! Dus dankjewel daarvoor.

Eveline

De eerste online sessies met Arjan geven al veel eye openers. Leuk ook om met mensen in losse breakout rooms te praten. Ik wist dat ik niet veel moeite heb met kletsen maar al zo snel echt praten over persoonlijke dingen, bijzonder.

Wendy

365 heeft me op het punt gebracht waar ik oud verdriet en oude patronen heb kunnen verwerken en een plek kunnen geven. Natuurlijk zijn er af en toe nog worstelingen maar ik heb met alle oefeningen geleerd altijd mezelf het meest in het zonnetje te zetten en dat als prioriteit te stellen.

Alice Goor

Het is een mooi programma waar ik veel dingen heb geleerd en mooie mensen heb ontmoet. Veel liefde heb ontvangen van mensen die ik niet eens ken. Erg blij dat ik de stap heb gezet om dit te volgen 😊😘

Bettina

In 1 woord: fantastisch! Wat je hier met elkaar beleefd is gewoon miracle. Het verrijkt je persoonlijke groei op alle fronten van het leven. Je doet het niet alleen maar met z’n allen en dat maakt het sterk. Een absolute aanrader voor iedereen!

Alien van Spijkeren

Nog niet helemaal overtuigd?

In deze video zetten we het nog even allemaal voor je op een rijtje.

Ga voor de reis van je leven!

Wil je net als al deze deelnemers je eigen pad ontdekken en weer helemaal JA zeggen tegen het leven? Ga er dan gewoon voor. Zet die eerste stap. Het zal je ogen openen en je al meteen verlichting geven. Beloofd.