Persoonlijke ontwikkeling voor iedereen

Elk jaar geven wij een aantal sponsor tickets weg via ons sponsorprogramma – omdat iedereen het verdient om een leven te hebben waar ze van houden. Een sponsor ticket is een door ons gesponsord ticket voor ons Miracle Roadmap programma dat start in februari 2023. Het is onze diepste intentie om een force for good te zijn. Om echte levens te veranderen. Om diepe positieve impact te maken in het leven van iedereen die met ons in aanraking komt. Omdat we weten dat het niet voor iedereen even makkelijk is om geld te reserveren voor persoonlijke ontwikkeling, hebben we dit initiatief opgericht.

Wil je meer informatie over het programma? Lees hier alles over Miracle Roadmap.

Voor wie zijn de sponsor tickets?

Het Sponsorprogramma is specifiek bedoeld voor mensen die een groot verlangen hebben om deel te nemen aan Miracle Roadmap 2023, maar waar deelname financieel écht niet haalbaar is. Dat betekent: zonder een sponsorticket zou deelname op dit moment financieel niet mogelijk zijn. Ook helpen we graag studenten. Dus ben jij student en lijkt Miracle Roadmap je geweldig? Meld je dan vooral aan. 

Maar let op! Het is niet voor iedereen. Miracle Roadmap is er voor de dappere mensen. We gaan in het programma met elkaar voor grote resultaten en echte transformaties. Dat past niet iedereen. We kiezen ervoor onszelf maximaal te delen en dat werkt alleen met deelnemers die daar open voor staan. Cynische, wantrouwende, trollende, agressieve en oneerlijke mensen worden geen onderdeel van onze community.

De sponsor tickets zijn voor mensen die 100% ‘ja’ zeggen. Mocht dit niet lukken, laat deze plek dan vooral vrij voor iemand anders die het goed kan gebruiken. Meer weten of Miracle Roadmap iets voor jou is? Klik dan even hier.

Zo meld jij je aan voor het sponsorprogramma:

Stap 1. Vul het formulier in

Vul het digitale formulier in en vertel hierin ook iets over jezelf, je dromen en doelen en waarom je mee wilt doen met Miracle Roadmap. We zijn op zoek naar enthousiaste, bevlogen en creatieve inzendingen. Overtuig ons waarom JIJ één van die 50 tickets verdient. Je mag natuurlijk ook een inzending doen voor iemand anders, maar wel alleen als die persoon het ook echt wil!

Zorg dat wij je aanmelding uiterlijk 17 januari 23.59 uur hebben ontvangen. 

Stap 2. Wacht geduldig 

We bekijken elke inzending zorgvuldig en dat kost tijd. De gelukkige krijgen van ons op 19 januari een berichtje.

Stap 3. Te gek als je ons laat weten dat je meedoet

We zouden het te gek vinden als je ons op social media laat weten dat je meedoet! Dat doe je door een reactie achter te laten onder deze post op Instagram of deze post op Facebook. Dit is niet verplicht natuurlijk, maar vinden we wel leuk!

Klik op de button hieronder om jouw inzending te starten:

Dit is wat huidige deelnemers zeggen over Miracle Roadmap:

Toen ik begon met Miracle Roadmap had ik als behoefte om meer inzicht te krijgen in m’n leven en wat dichter tot m’n zelf te kunnen komen. Ik ben nu 3 maanden verder dankzij het programma kom ik stap je voor stapje steeds meer tot de kern. Ik voel steeds meer dat ik de juiste richting loop in mijn leven.

Laura Roos

Ik heb zelf ook getwijfeld om deel te nemen, is dit wel iets voor mij? Met zo veel mensen? Ik weet niet precies wat ik kan verwachten. Maar ik heb er nog geen seconde spijt van gehad. Omdat ik zo veel handvatten krijg om vervolgstappen te zetten in m’n persoonlijke groei. Dat is de investering dubbel en dwars waard.

Sander van Beek

Wat ik merkte dat ik mijn leven in een cirkeltje bleef lopen. Ik was niet echt bij de essentie van wat wil IK nou echt. Ik was eigenlijk meer het leven aan het leven zoals dat van mij verwacht werd. Toen kwam Miracle Roadmap op mijn pad.

Annelies van Berckel

Het Miracle Roadmap programma is voor mij heel waardevol omdat ik in de verschillende gebieden in mijn leven aan het werk kan gaan. Het is een heel rijk en vol programma en daarin kan ik kiezen wat voor mij passend is.

Rob Renia

Miracle Roadmap heeft mijn leven veranderd. Ik straal, het voelt gewoon lekker. Het voelt vrij, samen, verbonden, ik heb geen angst meer om in verbinding te gaan. Dit gun ik iedereen!

Hille Obbels

Dus wil jij dolgraag meedoen aan Miracle Roadmap maar lukt het financieel niet?

Laat het ons dan weten en maak kans op een gesponsord ticket via het sponsorprogramma. Klik op de button hieronder om jouw inzending te starten:

Antwoord op de meest gestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? En wil je graag meer informatie over het sponsorprogramma of Miracle Roadmap? Mail ons dan op support@365dagensuccesvol.nl met in het onderwerp “sponsorprogramma”.

Vul het digitale formulier in en vertel hierin ook iets over jezelf, je dromen en doelen en waarom je mee wilt doen met Miracle Roadmap. We zijn op zoek naar enthousiaste, bevlogen en creatieve inzendingen. Overtuig ons waarom JIJ één van die 50 tickets verdient. Je mag natuurlijk ook een inzending doen voor iemand anders, maar wel alleen als die persoon het ook echt wil!

Zorg dat wij je aanmelding uiterlijk 17 januari 23.59 uur hebben ontvangen. Good luck! We bekijken elke inzending zorgvuldig en dat kost tijd. De gelukkige krijgen van ons op 19 januari een berichtje.

Het Sponsorprogramma is specifiek bedoeld voor mensen die een groot verlangen hebben om deel te nemen aan Miracle Roadmap 2023, maar waar deelname financieel écht niet haalbaar is. Dat betekent: zonder een sponsorticket zou deelname op dit moment financieel niet mogelijk zijn. In je aanmelding laat je ons weten wat de reden is waarom dit financieel niet mogelijk is en waarom je wel heel graag Miracle Roadmap zou willen doen. We vinden het belangrijk dat je echt enthousiast bent over Miracle Roadmap en het programma je aanspreekt.

Ook helpen we graag studenten. Dus ben jij student en lijkt Miracle Roadmap je geweldig? Meld je dan vooral aan en laat ons in je aanmelding weten dat je student bent.

Zorg dat wij je aanmelding uiterlijk 17 januari 23.59 uur hebben ontvangen. Good luck!

Ja dat mag, maar het is belangrijk dat deze persoon hier wel van op de hoogte is en hier 100% achter staat. Het Sponsorprogramma is specifiek bedoeld voor mensen die een groot verlangen hebben om deel te nemen aan Miracle Roadmap 2023, maar waar deelname financieel écht niet haalbaar is. Check dus even of de persoon die jij aanmeldt echt dit verlangen heeft en zich 100% wil committen aan het programma.

Miracle Roadmap 2023 start op 15 februari 2023.
De online Roadmap sessies vinden plaats op woensdag van 9:00 – 11:00 uur.
De live Magic Miracle Experience dagen vinden plaats op vrijdag in de Basiliek in Veenendaal van 10:00 – 17:00 uur.

Zet de volgende data in je agenda:

Gezondheid
Online Radiant Roadmap sessie: woensdag 15 februari
Magic Miracle Experience: vrijdag 17 februari

Relaties
Online Radiant Roadmap sessie: woensdag 8 maart
Magic Miracle Experience: vrijdag 17 maart * locatie volgt

Werk
Online Radiant Roadmap sessie: woensdag 19 april
Magic Miracle Experience: 
vrijdag 21 april

Geld
OnlineRadiant Roadmap sessie: woensdag 10 mei
Magic Miracle Experience: vrijdag 19 mei

Samen met je eigen cirkel bepaal je hoe vaak je elkaar tussendoor ziet. Je bepaalt zelf de hoeveelheid tijd die je investeert.

Wij gaan 16 weken op reis en dit is wat je allemaal kunt verwachten:

 • 4 indrukwekkende magische seminars onder leiding van David de Kock
  met live coaching, indrukwekkende oefeningen, life changing meditaties en familieopstellingen (€4000)
 • 4 Online Roadmap Sessies met Arjan Vergeer met de nieuwste mindblowing inzichten en praktische oefeningen zodat je zichtbaar en voelbaar resultaat manifesteert (€4000)
 • Een persoonlijke 365 Miracle Journal (dagboek) vol verrassende vragen (€27)
 • Toegang tot je eigen 365 Cirkel bestaande uit een groepje met deelnemers bij jou uit de buurt (onbetaalbaar)
 • Toegang tot een ervaren 365 Coach
 • BONUS: Tijdelijk met het online Jaarprogramma (€5000)
 • BONUS: 6 bonus trainingen om je verder te verdiepen in je leven (€642)
 • BONUS: Iedere maand Live Q&A coachcall met David, Arjan of een andere 365-expert voor al je vragen over wat er op dat moment maar in jouw leven speelt (€397)
 • Tot slot: het programma heet niet voor niks Miracle Roadmap. Laat je vooral ook verrassen en verwonderen. Pas als je nog niet alles hebt bedacht, is er ruimte voor miracles en mogen de dingen ontstaan.

Het Sponsorprogramma is specifiek bedoeld voor mensen waar deelname financieel niet mogelijk is. We kunnen geen refunds geven als je het programma al gekocht hebt.

Voor vragen kun je ons mailen op support@365dagensuccesvol.nl. Laat in je onderwerp even weten dat je een vraag hebt over het sponsorprogramma dan helpen we je zo snel mogelijk verder.

 • Alleen sollicitaties met volledig ingevuld formulier doen mee
 • Om je aanmelding definitief te maken moet je reageren onder DEZE POST.
 • De deadline voor aanmelden is 17 januari 23.59.
 • Sta je al ingeschreven voor Miracle Roadmap 2023? Het Sponsorprogramma is specifiek bedoeld voor mensen waar deelname financieel niet mogelijk is. We kunnen geen refunds geven als je het programma al gekocht hebt.
 • De gelukkige krijgen een berichtje op 19 januari.
 • Je mag ook iemand anders aandragen -te gek zelfs! Enige voorwaarde hiervoor is dat iemand dit zelf ook moet willen.

De inschrijving sluit op 17 januari om 23.59 uur. Belangrijk dat je daarvoor dus het formulier volledig hebt ingevuld én op social je reactie hebt achtergelaten. Uiterlijk 19 januari ontvangen de gelukkige van ons een persoonlijk berichtje.