Het is momenteel niet duidelijk wanneer de volgende STAP-aanvraag ronde is en of deze er nog komt.

Wil je als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media.

Wat is het STAP budget?

Je kunt als Nederlander 1000 euro van de overheid cadeau krijgen om te besteden aan enkele goedgekeurde opleidingen voor scholing en ontwikkeling. Een aantal van onze programma’s zijn ook goedgekeurd. Investeren in je persoonlijke ontwikkeling is nu dus voor iedereen toegankelijk! Bij 365 geloven we erin dat je door te investeren in jezelf en de kwaliteit van je leven ook professioneel op de werkvloer zult groeien. We zijn dus onwijs blij dat onze programma’s zijn goedgekeurd en vanaf nu toegankelijk zijn voor iedereen (wat je inkomen ook is).

Het budget van de overheid is beperkt, om je kans te vergroten helpen we je graag. 

Wil jij kosteloos meedoen aan een 365 programma middels het STAP-budget?

Het is momenteel niet duidelijk wanneer de volgende STAP-aanvraag ronde is en of deze er nog komt. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media.

Kies een programma

Kies welk programma je graag zou willen volgen en waarvoor je het STAP-budget wilt aanvragen. We bieden een keuze uit twee van onze meest populaire programma’s: het 365 Coachprogramma voor coaches (to be) en Miracle Roadmap voor iedereen die op zoek is naar meer verdieping en groei in het leven. Binnen Miracle Roadmap bieden we ook nog verschillende leerlijnen aan zodat het perfect aansluit op jouw leven.

Laat ons weten dat je mee wilt doen

Vul het aanmeldformulier van de door jou gekozen opleiding zo zorgvuldig mogelijk in, alle gegevens moeten overeenkomen met die op je paspoort. Vervolgens ontvang je van ons een e-mail met daarin een PDF aanmeldingsbewijs en instructies voor de volgende stappen. Dit PDF bestand heb je nodig om jouw aanvraag bij het UWV in te dienen.

Zet 3 juli in je agenda

Het volgende moment om het STAP-budget aan te vragen is op 3 juli om 10.00 uur. Het budget is vaak binnen een paar uur al op, het is dus belangrijk dat je maandag 3 juli 9.00 uur groot in je agenda zet zodat je het niet vergeet (en je ruim op tijd alle benodigde stappen hebt doorlopen). We zullen je hierover natuurlijk ook nog mailen en je stap voor stap helpen bij je aanvraag.

Deze programma's zijn kosteloos te volgen met STAP:

Normaal €1333,- met STAP-budget €0,-

365 Coachprogramma

Met het stappenplan uit het 365 Coachprogramma heb ook jij binnen no-time een succesvolle coachpraktijk bomvol leuke klanten. Speciaal voor coaches of iedereen met de droom coach te worden.

Normaal €1678,- met STAP-budget €0,-

Miracle Roadmap: Vergroot je Zelfvertrouwen

Wil jij tijdens jouw Miracle Roadmap programma extra aandacht besteden aan je zelfvertrouwen? Kies dan voor de Miracle Roadmap leerlijn Vergroot je Zelfvertrouwen.

Normaal €1678,- met STAP-budget €0,-

Miracle Roadmap: Werken & Leven zonder Stress

Wil jij tijdens jouw Miracle Roadmap programma extra aandacht besteden aan hoe je meer ontspannen en vol energie kunt leven? Kies dan voor de Miracle Roadmap leerlijn Leven en Werken zonder Stress.

Normaal €1678,- met STAP-budget €0,-

Miracle Roadmap: Verbeter je mindset, verbeter je leven

Wil jij tijdens jouw Miracle Roadmap programma extra aandacht besteden aan de kracht van je gedachten? Kies dan voor de Miracle Roadmap leerlijn Verbeter je Mindset, Verbeter je Leven.

Normaal €1678,- met STAP-budget €0,-

Miracle Roadmap: Geld verdienen met je passie

Wil jij tijdens jouw Miracle Roadmap programma extra aandacht besteden aan hoe je van je passie je werkt kunt maken? Kies dan voor de Miracle Roadmap leerlijn Geld verdienen met je Passie.

Het is momenteel niet duidelijk wanneer de volgende STAP-aanvraag ronde is en of deze er nog komt.

Wil je als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media.

Goed om te weten!

Je kunt alleen gebruik maken van het STAP-budget als je voldoet aan de volgende eisen:

 • Je ouder bent dan 18 jaar en nog geen AOW ontvangt
 • Je de afgelopen 27 maanden minstens 6 maanden in Nederland gewoond, gewerkt of een uitkering hebt gehad
 • Je dit kalenderjaar nog geen STAP-budget hebt gekregen en er nog budget is

Nogmaals op een rijtje

Doorloop deze stappen om je aanvraag te starten:

Stap 1. Laat ons weten dat je meedoet

Registreer jezelf gratis voor een 365 programma naar keuze. Dit is belangrijk anders kun je geen budget aanvragen. Mocht je uiteindelijk geen budget toegewezen krijgen dan vervalt je aanmelding automatisch. Let op! Vul het aanmeldformulier zorgvuldig in, alle gegevens moeten overeenkomen met die op je paspoort. Vervolgens ontvang je van ons een e-mail met daarin in de bijlage een PDF aanmeldingsbewijs samen met de instructies voor de volgende stap.

 

 

Stap 2. Zet 3 juli in je agenda

Het volgende moment om het STAP-budget aan te vragen is op 3 juli om 10.00 uur. Het budget is vaak binnen een paar uur al op, het is dus belangrijk dat je maandag 3 juli 9.00 uur groot in je agenda zet zodat je het niet vergeet (en je ruim op tijd alle benodigde stappen hebt doorlopen). We zullen je hierover natuurlijk ook nog mailen. Belangrijk: Zorg dat je jouw STAP aanmeldgingsbewijs en DigiD inloggegevens bij de hand hebt.

Stap 3. Geniet van je programma

Heb je jouw aanvraag op 3 juli succesvol ingediend dan gaat het UWV hiermee aan de slag. Zodra je aanvraag goedgekeurd is, ontvangen wij een notificatie van het UWV en voltooien wij je aanmelding. Hier kan maximaal 4 weken overheen gaan. Alle info over je programma ontvang je vervolgens via e-mail.

Het is momenteel niet duidelijk wanneer de volgende STAP-aanvraag ronde is en of deze er nog komt.

Wil je als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media.

Praktische info & veelgestelde vragen

Hiernaast staan de meestgestelde vragen op een rij. Heb je een andere vraag of kom je er niet uit? Laat het ons dan vooral weten. We zitten voor je klaar!
📧 support@365dagensuccesvol.nl
📞 020 – 700 93 96

Je krijgt maximaal één keer per kalenderjaar het STAP-budget toegekend. Oók als je opleiding minder dan € 1.000,- heeft gekost is het één keer per jaar mogelijk. Je kunt dus geen opleidingen ‘optellen’ tot €1000,-

Iedere Nederlander boven de 18 jaar kan het STAP budget aanvragen. Hier zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Zo kun je geen STAP budget aanvragen wanneer je:

 • AOW ontvangt van de overheid
 • in 2023 al gebruik hebt gemaakt van het STAP budget voor een andere opleiding
 • Je de afgelopen 24 maanden niet in Nederland gewerkt of gewoond hebt of een uitkering ontvangen
 • Geen DigiD hebt
 • Je niet op tijd jouw vooraanmelding hebt gedaan bij ons en je geen PDF inclusief studentnummer hebt.

Twijfel je? Doe dan de check op: https://www.stapuwv.nl/p/pre-check

Wanneer jij je op 3 juli gaat aanmelden voor het STAP budget, dan kost het invullen van het formulier ongeveer 5 minuten. Het aanmeldproces begint om 10.00 uur via de site van het UWV. Het kan zijn dat er een wachtrij is waardoor je moet wachten om dit formulier in te vullen. Wij kunnen natuurlijk niet voorspellen hoe lang de wachtrij is en wanneer het UWV je binnen kan laten. De wachtrij kan soms heel lang zijn, soms wel enkele uren, soms ben je binnen vijf minuten binnen. Het is belangrijk dat je gewoon blijft wachten, omdat je anders jouw kans op de subsidie laat schieten en dat zou zonde zijn!

Zorg dat je vóór 9:30 uur klaar zit, anders lukt het je niet om de aanvraag te doen! Wij adviseren om aanwezig te zijn bij de Live ZOOM call op 3 juli vanaf 09:00 uur. Dan doen we het samen en weet je zeker dat je op tijd kunt inloggen voor jouw STAP subsidieaanvraag.

Binnen Miracle Roadmap bieden we 4 verschillende leerlijnen aan. Deze leerlijnen zijn bedacht om je meer richting en verdieping te geven op een specifiek onderwerp in je leven. Goed om te weten: iedere leerlijn binnen Miracle Roadmap bestaat uit:

 • Het reguliere Miracle Roadmap programma bestaande uit 4 live dagen en 4 online roadmap sessies. Tijdens deze dagen gaan we aan de slag met de 4 gebieden voor een gelukkiger leven: gezondheid, relaties, werk en overvloed.
 • Een online verdieping gericht op de door jou gekozen leerlijn. Dit is een online training die voor je klaar staat in onze online leeromgeving: de 365 Academy.
 • Daarnaast wordt je onderdeel van een betrokken community onder leiding van een coach met wie je jouw reis kunt delen (als je daar behoefte aan hebt).

Voor de online verdieping kies je dus uit 1 van de volgende leerlijnen:

 1. Vergroot je zelfvertrouwen
 2. Leven & Werken zonder stress
 3. Verbeter je mindset, verbeter je leven
 4. Geld verdienen met je Passie

Twijfel je nog welke leerlijn het beste bij je past? Doe dan deze korte test.

Voor 2023 is er ongeveer €160M (genoeg voor 160.000 mensen) beschikbaar. Details over de beschikbaarheid van het budget en de volgende aanmeldperiode kan je hier vinden.

Elke keer als er weer budget beschikbaar is komt het altijd aan op ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’. De vraag is hoog dus wees snel! Daarom is het zo belangrijk dat je alvast een pre-registratie bij ons doet en je de aanvraag al compleet hebt binnen het STAP portaal. Zo sta je klaar voor wanneer de aanvraagperiode begint.

Nee, helaas. STAP-budget vraag je aan voordat je met een opleiding bent gestart. Je mag pas starten nadat het STAP-budget aan jou is toegekend.

Je kunt als Nederlander 1000 euro van de overheid cadeau krijgen om te besteden aan enkele goedgekeurde opleidingen. Die van 365 zitten daarbij en dat betekent dat als je mee wilt doen, de overheid bijspringt. Omdat 1000 euro niet genoeg is om de gehele prijs te dekken, hebben we besloten om je het tweede deel van de prijs te schenken. Het is voor jou dus nu eenmalig 100% gratis. We weten niet of we dit de volgende ronde nog zo kunnen doen. Daarnaast brengen wij niets in rekening, ongeacht of jouw STAP budget aanvraag wordt afgekeurd of goedgekeurd.

Het eerstvolgende STAP-budget aanvraagmoment is op 3 juli 2023 om 10:00 uur. Let op: Het budget is meestal binnen enkele uren op. Zorg daarom dat je vóór 9:30 aansluit in de digitale wachtrij en alle benodigdheden bij de hand hebt.

Dat zou heel zonde zijn, want dan krijg je geen toegang tot de opleiding. Hier krijg je alleen toegang toe als jouw aanvraag succesvol is geweest op 3 juli 2023. Zorg ervoor dat je 3 juli met hoofdletters in je agenda zet. Dit wil je niet missen! 

De PDF met daarin jouw aanmeldbevestiging en studentnummer, deze krijg je van ons. Daarbij heb je jouw inloggegevens van DigiD nodig. Je ontvangt jouw PDF direct na aanmelding. Ook sturen wij deze nogmaals één week voor aanvraag per mail. Jouw DigiD gegevens heb je als het goed is al. Zo niet, vraag deze dan tijdig aan via deze link.

Een STAP-aanmeldingsbewijs heb je nodig om de STAP-budget aanvraag te doen. Het is een pdf die je ontvangt nadat je je hebt ingeschreven voor jouw 365 opleiding. Op het STAP-aanmeldingsbewijs staat o.a. een inschrijfnummer en de einddatum van de opleiding.

Dat zou erg jammer zijn! Dit betekent dat je de subsidie voor de opleiding voor deze ronde niet krijgt van de overheid. Wij brengen jou niets in rekening. We zullen je op de hoogte houden van nieuwe aanvraagmomenten.