Wie wil het nou niet: een ontspannen en stressvrij leven

Zie je na ieder weekend weer op tegen de maandag? Ben je veel vaker moe dan je zou willen? Heb je het idee dat je lichamelijke klachten zouden verminderen als je ander werk zou doen, een andere relatie zou krijgen of minder zorgen zou hebben? Vraag jij je weleens af waar je het allemaal voor doet? Al het piekeren, rennen en vliegen, weekenden doorwerken en uren slaap inleveren… Herkenbaar? Dikke kans dat je stress hebt. Wist je dat slechts een kwart van de mensen die aangeeft stress te hebben, probeert actief om de situatie te veranderen? De belangrijkste reden voor de overige driekwart om er niets aan te doen is dat zij denken dat ‘stress vanzelf wel weer overgaat‘.

We willen je graag helpen om meer grip te krijgen op je stress. Daarom organiseren we nu eenmalig in samenwerking met IZZ speciaal voor zorgprofessionals de Masterclass Stop de Stress. Dat over niks anders gaat dan hoe je, jawel, méér ontspanning en energie kunt hebben en minder stress. En zo met veel meer plezier je leven kunt leiden. In 1,5 uur geven we je een aantal inzichten die je kijk op stress zomaar voor eens en altijd kunnen veranderen!

Ik snap nu veel beter waar mijn stress vandaan komt. De balans tussen draaglast en draagkracht is echt een eye-opener!

Jurinda

Deze Masterclass wordt gegeven door Arjan Vergeer

Speciaal voor zorgprofessionals

Ik ben Arjan Vergeer, mede-oprichter van 365 Dagen Succesvol. In dit webinar deel ik een aantal krachtige inzichten uit 10 jaar 365 waarvan we keer op keer hebben gezien dat ze helpen om je ontspannen en vol energie te voelen, minder gestresst te zijn en vanuit ontspanning je leven te leiden. 

Daarnaast ontdek je in de masterclass van 1,5 uur:

  • De nummer #1 methode die ervoor zorgt dat je je stress voor eens en voor altijd achter je kunt laten;
  • Hoe je nooit meer stress hoeft te krijgen van je werk;
  • Waarom je het nooit meer druk zult hebben;
  • Technieken die je helpen om weer met een lach naar je werk te gaan.

Ben jij er op 13 september bij? Je kunt je gratis aanmelden. 

Bedankt Arjan voor je reactie en je mooie woorden. Tranen in mijn ogen!

Vivien

Deze Masterclass is opgezet in samenwerking met