Ontdek welk stresstype je bent
en leer beter omgaan met stress!

Download het gratis e-book

 

Vastzittende spieren, hartkloppingen. Slapeloze nachten. Zeurende hoofdpijn die maar niet weggaat. Neerslachtigheid. Al een tijdje heb je er last van, maar je weet niet waar het door komt. Je werk is leuk, je verdient goed. Je gezin draait. Tuurlijk, je zou graag wat vaker thuis willen zijn en wat meer leuke dingen willen doen, maar dat kan nu even niet. Hoort erbij. Toch?

Stress is een veel voorkomend probleem in onze samenleving. Maar liefst 1 op de 6 Nederlanders krijgt in zijn leven te maken met overspannenheid, burn-out of andere stressgerelateerde klachten. Meer dan een miljoen mensen (!) loopt jaarlijks het risico of een burn-out.

Stress ebook probleem1

Al ruim 35.000 keer gedownload!

Download het gratis e-book en ontdek:

  • Waar jij stress van krijgt (dat is gegarandeerd iets anders dan je verwacht)
  • Wat stress nu eigenlijk is
  • Hoe jij op stress reageert
  • Welk van de zes stresstypes je bent.
  • Handige, eenvoudige tips die je meteen kunt implementeren
  • Hoe ook jij een leuk en ontspannen leven kunt leven

ONTDEK WELK STRESSTYPE JIJ BENT: DOWNLOAD HET GRATIS E-BOOK

Over David & Arjan

Tot een paar jaar geleden hadden David en Arjan ook zo’n gestrest leven. Constante druk, veel verantwoordelijkheid, altijd moe. Elke ochtend snoozen. Relaties die gingen lijden onder werk wat door anderen als “goed voor elkaar” werd bestempeld. Ze besteedden nauwelijks aandacht aan hun gezondheid, zowel mentaal als fysiek.

Nu geven David en Arjan met hun bedrijf 365 Dagen Succesvol voor de 5e keer een succesvol jaarprogramma en organiseren ze deze zomer het grootste evenement op gebied van liefde en relaties OOIT in Nederland. Hun boeken zijn meer dan 70.000 keer verkocht en wekelijks kun je een column van David en Arjan lezen in het AD. Een druk, spannend en bovenal te gek leven waar nog steeds wel stress bij komt kijken, maar waar ze inmiddels zoveel energie uithalen dat de stress minder impact heeft. De lessen die David en Arjan daar zelf de afgelopen jaren over leerden delen ze nu met je in dit e-book!

Screen Shot 2017 02 09 at 09.55.38

ONTDEK WELK STRESSTYPE JIJ BENT EN HOE JE MET STRESS KUNT OMGAAN