“Wie is mijn ideale levenspartner? Bestaat er zo iets als de ideale levenspartner en waar vind ik hem of haar?

Ideale levenspartners, bestaan ze?

“Wie is mijn juiste levenspartner? Bestaat er zo iets als de ideale levenspartner en mag ik van hem of van haar het beste verwachten en willen?” Marieke. 

In de afgelopen jaren hebben wij gemerkt dat er veel mensen zijn die zich afvragen of er wel zoiets bestaat als de ideale levenspartner. Ook zijn er heel veel mensen die niet gelukkig zijn in een relatie en daar verandering in willen brengen.

Is dit herkenbaar voor je? Wil je er achter komen of je ideale levenspartner bestaat en wat je eraan kunt doen om jezelf zodanig aantrekkelijk te maken om hem of haar naar je toe te trekken? Dan hebben wij iets leuks voor je: huiswerk waar je wel op zit te wachten!

niet gelukkig in relatie ideale levens parners

Hoe kom je er achter of je ideale partner bestaat?

Heel eenvoudig! 

1. Pak pen en papier en ga op een rustige plek zitten.

2. Omschrijf het ideale pakket van je ideale (huidige of toekomstige) levenspartner. Wat zou je willen zien in je ideale partner? Wat verwacht je van hem of haar? Wat wil je dat hij of zij doet, brengt en deelt in de relatie?

Schrijf al je eisen op: slank, gezond, zorgt goed voor zichzelf, ambitieus, vrolijk, uitbundig en houdt van uitgaan. Wil je liever een man of een vrouw die van huiselijkheid houdt? Heel lief is en attent voor jou en anderen? Het kan van alles zijn! Fantaseer erop los en schrijf het op.

3. Heb je je lijstje klaar? Goed bezig! Bekijk nu de video:

4. Schrijf voor jezelf op wat voor jou een eye opener is geweest.

Heb je nieuwe inzicht(en) gekregen? Wees zacht en liefdevol voor jezelf, maar durf te dromen.

 

Bedankt! Je bent geweldig!

Veel geluk,
David & Arjan

 

Sharing = Caring

Deel je inzicht(en) en dit artikel alsjeblieft met anderen! Wat voor jou een kleine moeite is, kan voor een ander grote (positieve) gevolgen hebben. 

  

P.S. gun jezelf meer liefde, meer passie, meer overvloed en een te gekke relatie!

P.S.S. Kom naar een Superrelatie Weekend en leer in 2 dagen hoe je in je huidige relatie een flinke dosis geluk kan inbrengen en een ware magneet wordt voor je (toekomstige) Ideale Partner.

Wat is jouw belangrijkste eye-opener in deze blog? Laat het ons hieronder weten! Zo kunnen we steeds betere artikelen maken waar je steeds méér aan hebt. Dankjewel!

Groet van David en Arjan

sam burriss 250706 min

Gratis e-book: Stop de Stress

Reken af met negatieve gedachten, spanning en frustratie.

Start nu