Direct starten?

Je volgt de training van eenzaamheid naar meer intimiteit in de Academy, een fijne plek waar al meer dan 10.000 anderen leden dagelijks werken aan hun persoonlijke groei.

In 7 stappen naar meer verbinding met je partner

Een bijzondere audiotraining die je 7 lessen helpt naar veel meer ontspanning en intimiteit in je relatie. In de training leren we je dat liefde een vaardigheid is, een vaardigheid die je helaas niet op school geleerd hebt. Hoe beter jij en je partner elkaar leren te begrijpen, hoe makkelijker wordt met elkaar te verbinden. Alles begint met die eerste stap.

En het mooie is: je kunt deze training gewoon in je eentje volgen. Wanneer jij iets anders, iets nieuws, iets positiefs, inbrengt in je relatie wordt je relatie direct anders.

De training Van eenzaamheid naar meer intimiteit volg je in de 365 Academy. Iedereen die interesse heeft in persoonlijke ontwikkeling kan zich aansluiten bij de Academy. 

Je haalt de rem van jezelf af en leert zien en ervaren wat je echte mogelijkheden zijn.

Alijne Verhaar

Het is bijzonder, intens, confronterend, leuk, … Alle oefeningen en meditaties vallen in elkaar als een puzzel. Het is fijn dat de focus ligt op jezelf maar dat het ook samen is.

Cindy Heere

Heerlijk, die nuchtere kijk van jullie op het leven. Eigenlijk is geluk zo eenvoudig; als je er maar voor openstaat. Ik raad het iedereen aan!

Chantal van Kuyen

De training volgen in de 365 Academy

Hoe werkt dat?

De 365 Academy is dé plek waar al onze trainingen en programma’s gebundeld zijn op één plek. Het is de plek voor persoonlijke groei en verbinding. Je kunt hier dagelijks aan de slag met je eigen ontwikkeling door het volgen van programma’s en trainingen op allerlei gebieden zoals zelfvertrouwen, stress, relaties, werk, mindset en ondernemen. Maar je wordt ook onderdeel van onze levendige community van leuke mensen zoals jij, die hun leven niet aan het toeval over willen laten en die het maximale uit hun leven willen halen.

Wil je full speed doorpakken op je eigen ontwikkeling en wat meer de diepte in op specifieke thema’s? Ontdek dan de vele andere online mini-trainingen in de 365 Academy

Online mini-training

Eenzaamheid naar meer Intimiteit

Online training Direct starten
67,-
47,- Je bespaart 20 euro!
Dit krijg je
 • Onbeperkt toegang, 1 jaar lang
 • 14 dagen niet goed-geld terug garantie
 • Inclusief community met gelijkgestemden
Dit krijg je allemaal
 • 7 videolessen van David & Emanuela
 • Een werkboek vol met oefeningen en inzichten
 • Extra bonus: ontspannende meditatie van David

Dit ga je allemaal ontdekken in de training:

Les 1 De vruchtbare tuin
Les 2 Hoe verzorg je de tuin
Les 3 Welk pad bewandel jij?
Les 4 Focus op het positieve
Les 5 Breinpatronen
Les 6 Van verhaal naar verbinding
Les 7 Je partner is je grootste leermeester

In deze les hoor je Emanuela en haar partner David spreken over de ruimte tussen jou en je partner: The Sacred Space. Dit is als het ware de derde entiteit. Je kunt het ook zien als een tuintje tussen jullie in. Een vruchtbare tuin, een liefdestuin. Of lijkt het misschien meer op een verdorde tuin die onderhoud nodig heeft? De vraag die we hierbij stellen is: kijk eens naar de tuin tussen jullie in, hoe ziet deze eruit?

In deze les bespreken Emanuela en David hoe je bewust en onbewust de tuin tussen jullie in kunt vervuilen. Je gaat ontdekken hoe jij bijdraagt aan het vervuilen van de ruimte tussen jullie in (de tuin) en welke behoeftes hierin verscholen liggen. Een bijzondere oefening die je helpt om anders naar jullie relatie en behoeftes te kijken.

Emanuela legt uit dat we in de eerste zeven jaar van ons leven een pad ‘kiezen’ wat veel invloed heeft op de verdere verloop van ons (liefdes)leven. Waarschijnlijk zijn er veel dingen uit je jeugd die je kunt terug herleiden naar huidige situaties. Leer jezelf en je partner beter begrijpen.

In deze les bespreken Emanuela en David een oefening die een enorm helpend is geweest in hun relatie. In plaats van voortdurend bezig zijn met onderzoeken wat er níet goed gaat in de relatie hebben zij de focus gelegd op het benoemen wat wél goed gaat in de relatie. Hoe ze dat doen ontdek je in deze les.

In deze les neemt Emanuela je mee via een geleide visualisatie naar een bijzondere ontmoeting. Een ontmoeting met je jongere zelf helpt je om jouw brein patronen te ontdekken. Met deze patronen probeert het brein ons te beschermen. Maar is dat wel altijd zo handig die bescherming?

In deze les vertelt Emanuela over het voordeel van een kleine pauze inlassen tussen het moment dat je je aan iets irriteert en hierop reageert. ‘Tussen de prikkel en de reactie zit altijd een stukje ruimte – daar, in die ruimte zit onze vrijheid.’

Als je in veilige verbinding met elkaar bent, kun je echt vrijuit spreken. Wat gebeurt er wanneer je feedback niet als kritiek ervaart maar als lesstof. Je partner is in zoveel het tegenovergestelde van jou, daar kun je zoveel van leren. Durf jij te leren van de feedback van je partner? Kun jij ‘dankjewel’ zeggen wanneer je partner kritiek geeft?

Wat kun je verwachten?

 • 7 lessen met video’s, oefeningen en praktische tips;
 • Een uitgebreid werkboek met verdiepende vragen en inzichten;
 • Je behoudt een jaar lang toegang tot de training dus je kunt hem zo vaak herhalen als je wilt;
 • Toegang tot de levendige community in de 365-Academy met meer dan 10.000 deelnemers;
 • En als extra bonus een fijne meditatie van meditatiemaster David de Kock.

Van €67,- nu voor slechts €47,-

Antwoord op de meest gestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? En wil je graag meer informatie over deze training of twijfel je nog? Stuur ons dan een berichtje via support@365dagensuccesvol.nl en we helpen je graag verder.

De online training, je community en de bonussen staan in onze online leeromgeving de 365 Academy. Ook vind je hier een agenda met de Live Q&A momenten. Je krijgt hier persoonlijke inloggegevens van. Zo heb je altijd toegang en kun je alles bekijken wanneer jij wilt.

Je krijgt een jaar toegang tot al het lesmateriaal en de community. Als de training vernieuwd wordt krijg je ook daar automatisch toegang toe zonder extra kosten.

Dit programma ervaar je in de 365 Academy. Dit is de plek voor verbinding en persoonlijke groei en biedt je naast het volgen van het programma ook toegang tot de online 365 community. Rouw kan vaak alleen voelen. Maar dat ben je niet! We zijn hier met zoveel. In het ontmoeten van gelijkgestemden, ervaar je meteen meer rust en vertrouwen in jezelf. Samen kunnen we zoveel.

Daarnaast krijg je nu als extra bonus 1 keer per maand vraag- en antwoord sessies met ons zodat je nooit vast komt te zitten en een stok achter de deur hebt om de goede dingen te blijven doen.

In het werkboek staat kort en bondig alle informatie en oefeningen die we in de videoles met je bespreken. In de werkboeken kun je aan de slag gaan met de oefeningen, ook is hier voldoende ruimte om aantekeningen in te maken

Boost je zelfvertrouwen
Onzekerheid Direct beginnen

Spoedcursus zelfvertrouwen

Deze online training leert je alles over hoe je op een leuke, krachtige manier kunt leven vol zelfvertrouwen. Een leven vol zelfvertrouwen kun je leren!
Prijs € 397,-
Ja dit wil ik!
Mindset hacks voor ondernemers
Gratis voor premium leden Mini training

Ondernemers Mindset training

Je mindset is bepalend voor alles wat je doet. Dus ook voor je onderneming! In deze videotraining leer je hoe je een optimale ondernemersmindset krijgt.
Prijs € 47,-
Ja dit wil ik!
Inzicht in je familiesysteem
Familieopstellingen Direct beginnen

Spoedcursus Familieopstellingen

In deze online training maak je kennis met de praktische en diepgaande kracht van Familieopstellingen.
Prijs € 397,-
Ja dit wil ik!