Direct starten?

Je volgt de training Van Falen naar Stralen in de Academy, een fijne plek waar al meer dan 10.000 anderen leden dagelijks werken aan hun persoonlijke groei.

In 7 stappen naar minder onzekerheid en faalangst

Faalangst is natuurlijk niet iets wat je zomaar even uitzet, maar je kunt er zeker iets tegen doen. De eerste stap is om te herkennen dat je bang bent om fouten te maken én hierdoor misschien wel je eigen geluk in de weg staat. Herken jij dit gevoel? Goed dat je hier bent!

In deze audiotraining ontdek je hoe je jouw onzekerheid en faalangst kunt veranderen in aantrekkingskracht, energie en zichtbaarheid. We nemen je stap voor stap mee in het persoonlijke proces van falen naar stralen aan de hand van 7 audiolessen. Daarnaast bevat deze audiotraining een werkboek en een fijne meditatie.

De training van Falen naar Stralen volg je in de 365 Academy. Iedereen die interesse heeft in persoonlijke ontwikkeling kan zich aansluiten bij de Academy. 

 

Ontroerend, hartverwarmend, zo massaal en gelijk zo veilig, kwetsbaar en klein.

Rianne

Toen viel bij mij ineens het kwartje waar ik eigenlijk al jaren tegenaan liep.

Mark Smit

Ik vond het een hele mooie en inspirerende dag. Mij viel op dat ik aan het eind van de dag mij licht en vol energie voelde. Dit heb ik de laatste jaren niet gevoeld. Na werk of studie ben ik meestal leeg en op. Nu had ik na een hele dag nog energie.

Nienke Reitsma

De training volgen in de 365 Academy

Hoe werkt dat?

De 365 Academy is dé plek waar al onze trainingen en programma’s gebundeld zijn op één plek. Het is de plek voor persoonlijke groei en verbinding. Je kunt hier dagelijks aan de slag met je eigen ontwikkeling door het volgen van programma’s en trainingen op allerlei gebieden zoals zelfvertrouwen, stress, relaties, werk, mindset en ondernemen. Maar je wordt ook onderdeel van onze levendige community van leuke mensen zoals jij, die hun leven niet aan het toeval over willen laten en die het maximale uit hun leven willen halen.

Wil je full speed doorpakken op je eigen ontwikkeling en wat meer de diepte in op specifieke thema’s? Ontdek dan de vele andere online mini-trainingen in de 365 Academy

Online mini-training

Van Falen naar Stralen

Online training Direct starten
97,-
47,- Je bespaart 50,-!
Dit krijg je
 • Onbeperkt toegang, 1 jaar lang
 • 14 dagen niet goed-geld terug garantie
 • Inclusief community met gelijkgestemden
Dit krijg je allemaal
 • 7 videolessen van David en Arjan
 • Een werkboek vol met oefeningen en inzichten
 • Extra bonus: ontspannende meditatie van David

Dit ga je allemaal ontdekken in de training:

Les 1 Onderweg van het zwarte gat naar de zon
Les 2 De nulmeting: hoe sta je ervoor?
Les 3 De lelijke vorm van stralen
Les 4 Inzoomen op de zon
Les 5 De 3 bewustzijnsniveaus
Les 6 Ontmoet je hogere Zelf (meditatie)
Les 7 Straalangst: bang voor je eigen potentieel

In deze eerste les vertellen David en Arjan waarom die veelgehoorde wens om in het licht te staan niet helpend is. Ook gaan we kijken naar je gedachten over falen én over stralen.

Sta jij jezelf toe om gelukkig te zijn? Dit is zo’n vraag waar veel mensen aan het eind van hun leven het meeste spijt bij voelen. Ze wilden gelukkig zijn, maar er stond te veel in de weg. Daar gaan we in deze les mee aan de slag.

In deze les delen we het grootste misverstand over stralen of in het licht staan. De vraag die we je hierbij stellen is deze: Wat is de werkelijke reden dat je graag wilt stralen?

Als jij maximaal in je element bent, kun je maximaal gaan stralen. Dus het is belangrijk te achterhalen aan welke criteria moet worden voldaan om dat te bereiken. Daarom gaan we in deze les onderzoeken wat jij belangrijk vindt en waar jij energie van krijgt. Dit noemen wij kernwaarden.

We introduceren in deze les de 3 bewustzijnsniveaus. Wij als mensen functioneren op elk niveau, maar het helpt te weten wanneer je op welk niveau zit zodat je jezelf kunt betrappen op bepaald gedrag. Door dat te herkennen en erkennen kun je vervolgens het gesprek met jezelf aangaan.

Wie denkt dat mediteren alleen voor zweverige types en ervaren beoefenaars is, heeft het mis. Het is een fijne en makkelijke manier om dichter bij jezelf en je verlangen te komen. In deze meditatie ontmoet je je hogere zelf.

Kijk eens naar wat je tot nu toe hebt ontdekt over jezelf, en waar je nu staat op de lijn tussen het zwarte gat en de zon. In deze les vertellen we je wat de ultieme win-win is als het aankomt op stralen. En we geven je 3 belangrijke tips aan de hand van de stappen die je hebt gezet.

Wat kun je verwachten?

 • 7 lessen met video’s, oefeningen en praktische tips;
 • Een uitgebreid werkboek met verdiepende vragen en inzichten ;
 • Je behoudt een jaar lang toegang tot de training dus je kunt hem zo vaak herhalen als je wilt;
 • Toegang tot de levendige community in de 365-Academy met meer dan 10.000 deelnemers;
 • En als extra bonus een fijne meditatie van meditatiemaster David de Kock

Van €97,- nu voor slechts €47,-

 

Antwoord op de meest gestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? En wil je graag meer informatie over deze training of twijfel je nog? Stuur ons dan een berichtje via support@365dagensuccesvol.nl en we helpen je graag verder.

De online training, je community en de bonussen staan in onze online leeromgeving de 365 Academy. Ook vind je hier een agenda met de Live Q&A momenten. Je krijgt hier persoonlijke inloggegevens van. Zo heb je altijd toegang en kun je alles bekijken wanneer jij wilt.

Je krijgt een jaar toegang tot al het lesmateriaal en de community. Als de training vernieuwd wordt krijg je ook daar automatisch toegang toe zonder extra kosten.

Dit programma ervaar je in de 365 Academy. Dit is de plek voor verbinding en persoonlijke groei en biedt je naast het volgen van het programma ook toegang tot de online 365 community. Rouw kan vaak alleen voelen. Maar dat ben je niet! We zijn hier met zoveel. In het ontmoeten van gelijkgestemden, ervaar je meteen meer rust en vertrouwen in jezelf. Samen kunnen we zoveel.

Daarnaast krijg je nu als extra bonus 1 keer per maand vraag- en antwoord sessies met ons zodat je nooit vast komt te zitten en een stok achter de deur hebt om de goede dingen te blijven doen.

In het werkboek staat kort en bondig alle informatie en oefeningen die we in de videoles met je bespreken. In de werkboeken kun je aan de slag gaan met de oefeningen, ook is hier voldoende ruimte om aantekeningen in te maken

Ontdek ook deze 365-Academy trainingen:

Boost je zelfvertrouwen
Onzekerheid Direct beginnen

Spoedcursus zelfvertrouwen

Deze online training leert je alles over hoe je op een leuke, krachtige manier kunt leven vol zelfvertrouwen. Een leven vol zelfvertrouwen kun je leren!
Prijs € 397,-
Ja dit wil ik!
Mindset hacks voor ondernemers
Gratis voor premium leden Mini training

Ondernemers Mindset training

Je mindset is bepalend voor alles wat je doet. Dus ook voor je onderneming! In deze videotraining leer je hoe je een optimale ondernemersmindset krijgt.
Prijs € 47,-
Ja dit wil ik!
Inzicht in je familiesysteem
Familieopstellingen Direct beginnen

Spoedcursus Familieopstellingen

In deze online training maak je kennis met de praktische en diepgaande kracht van Familieopstellingen.
Prijs € 397,-
Ja dit wil ik!