Direct starten?

Je volgt de training Financiële Flow in de Academy, een fijne plek waar al meer dan 10.000 anderen leden dagelijks werken aan hun persoonlijke groei.

In zes stappen dichterbij financiële vrijheid

Nadenken over geld is in Nederland vaak nog een taboe. We doen net alsof geld niet belangrijk is. Of erger nog: alsof je het niet belangrijk mag vinden. En daarmee doen we onszelf tekort.

In deze audiotraining leren we je in zes praktische stappen een mindset en een discipline die je helpt naar financiële flow.

De training Financiële Flow volg je in de 365 Academy. Iedereen die interesse heeft in persoonlijke ontwikkeling kan zich aansluiten bij de Academy. 

Dikke aanrader voor iedere (kleine) ondernemer!!

Manon

Ik werk nu minder, vraag hogere prijzen, ben meer aan het genieten en verdien meer geld!

Nancy

 

Ontroerend, hartverwarmend, zo massaal en gelijk zo veilig, kwetsbaar en klein.

Rianne

De training volgen in de 365 Academy

Hoe werkt dat?

De 365 Academy is dé plek waar al onze trainingen en programma’s gebundeld zijn op één plek. Het is de plek voor persoonlijke groei en verbinding. Je kunt hier dagelijks aan de slag met je eigen ontwikkeling door het volgen van programma’s en trainingen op allerlei gebieden zoals zelfvertrouwen, stress, relaties, werk, mindset en ondernemen. Maar je wordt ook onderdeel van onze levendige community van leuke mensen zoals jij, die hun leven niet aan het toeval over willen laten en die het maximale uit hun leven willen halen.

Wil je full speed doorpakken op je eigen ontwikkeling en wat meer de diepte in op specifieke thema’s? Ontdek dan de vele andere online mini-trainingen in de 365 Academy  

Online mini-training

Financiële Flow

Online training Direct starten
197,-
97,- Je bespaart 100 euro!
Dit krijg je
 • Onbeperkt toegang, 1 jaar lang
 • 14 dagen niet goed-geld terug garantie
 • Inclusief community met gelijkgestemden
Dit krijg je allemaal:
 • 6 videolessen van David en Arjan
 • Een werkboek vol met oefeningen en inzichten
 • Extra bonus: ontspannende meditatie van David
Les 1 Hoe staat het ervoor, nu en straks?
Les 2 Van tekortdenken naar overvloeddenken
Les 3 Hoe je geprogrammeerd bent rondom geld
Les 4 De stroom van overvloed
Les 5 Het systeem van miljonairs
Les 6 Drie tips om meteen mee te beginnen

In de eerste les geven we antwoordt op vraag: Hoe ga je flow ervaren als het gaat over geld? We maken de balans op en je ontdekt hoe het er nu voorstaat. Hoe denk je eigenlijk over geld? En hoe voel je je daarbij?

Mensen zijn van nature tekortdenkers en dat tekort manifesteert zich haast automatisch op allerlei manieren. Het helpt als je je ervan bewust bent wanneer zo’n tekortgedachte omhoog komt, en vervolgens deze onder de loep durft te nemen. Daar gaan we in deze les mee aan de slag.

Vanuit onze opvoeding en onze omgeving hebben we allemaal een “verhaal” gecreëerd over geld. Wat is jouw verhaal? Dat gaan we ontdekken in deze les. Dit doen we aan de hand van een fijne visualisatie die je confronteert met je eigen overtuigingen.

In deze les wordt er meer ingezoomd op overvloed. Wanneer je leert te leven in overvloed, ontstaat er financiële flow. Maar het gaat verder. Op meer gebieden zul je overvloed gaan ervaren. Het hangt allemaal met elkaar samen en je kunt het op meerdere vlakken trainen.

Zodra er meer inkomsten zijn, gaan vaak de uitgaven omhoog. Voor veel mensen is dit herkenbaar. Dit zorgt voor meer stress en spanning en daarom gaan we in deze les kijken naar een systeem die je daarmee kan helpen.

De laatste stap op weg naar financiële flow. In deze les delen we drie cruciale tips zodat je concreet aan de slag kunt met je financiële flow. Ook kijken we naar je financiële identiteit.

Wat kun je verwachten?

 • 5 lessen met video’s, oefeningen en praktische tips;
 • Een uitgebreid werkboek met verdiepende vragen en inzichten;
 • Je behoudt een jaar lang toegang tot de training dus je kunt hem zo vaak herhalen als je wilt;
 • Toegang tot de levendige community in de 365-Academy met meer dan 10.000 deelnemers;
 • En als extra bonus een fijne meditatie van meditatiemaster David de Kock.

Van €197,- nu voor slechts €97,-

Antwoord op de meest gestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? En wil je graag meer informatie over deze training of twijfel je nog? Stuur ons dan een berichtje via support@365dagensuccesvol.nl en we helpen je graag verder.

De online training, je community en de bonussen staan in onze online leeromgeving de 365 Academy. Ook vind je hier een agenda met de Live Q&A momenten. Je krijgt hier persoonlijke inloggegevens van. Zo heb je altijd toegang en kun je alles bekijken wanneer jij wilt.

Je krijgt een jaar toegang tot al het lesmateriaal en de community. Als de training vernieuwd wordt krijg je ook daar automatisch toegang toe zonder extra kosten.

Dit programma ervaar je in de 365 Academy. Dit is de plek voor verbinding en persoonlijke groei en biedt je naast het volgen van het programma ook toegang tot de online 365 community. Rouw kan vaak alleen voelen. Maar dat ben je niet! We zijn hier met zoveel. In het ontmoeten van gelijkgestemden, ervaar je meteen meer rust en vertrouwen in jezelf. Samen kunnen we zoveel.

 

In het werkboek staat kort en bondig alle informatie en oefeningen die we in de videoles met je bespreken. In de werkboeken kun je aan de slag gaan met de oefeningen, ook is hier voldoende ruimte om aantekeningen in te maken

Mindset hacks voor ondernemers
Gratis voor premium leden Mini training

Ondernemers Mindset training

Je mindset is bepalend voor alles wat je doet. Dus ook voor je onderneming! In deze videotraining leer je hoe je een optimale ondernemersmindset krijgt.
Prijs € 47,-
Meer informatie
Een stressvrij leven
Direct starten Mini training

Stress de baas training

In deze online training delen we een aantal praktische tips en eye-openers waardoor je radicaal anders tegen stress aan zult kijken en uiteindelijk minder stress zult hebben.
Prijs € 47,-
Meer informatie
Inzicht in je familiesysteem
Familieopstellingen Direct beginnen

Spoedcursus Familieopstellingen

In deze online training maak je kennis met de praktische en diepgaande kracht van Familieopstellingen.
Prijs € 397,-
Meer informatie