Direct starten?

Je volgt de training Lekker Slapen in de Academy, een fijne plek waar al meer dan 10.000 anderen leden dagelijks werken aan hun persoonlijke groei.

Pak je verdiende nachtrust!

In deze online mini training gaan we samen ontdekken hoe je jouw slaap kunt verbeteren en zo meer uit je dag kunt halen. De training is niet alleen interessant als je een slechte slaper bent, maar is juist voor jou als je je overdag vaak gehaast voelt en onrust ervaart.

In zeven praktische lessen leer je hoe je afstand neemt van (onbewuste) onrustige nachten, iedere ochtend uitgerust opstaat en meer uit je dag kunt halen. De training bestaat uit inzichtgevende video’s, inspirerende achtergrondinformatie en praktische oefeningen. Je rondt de training af met een concreet plan van aanpak. Zo zorg je dat je stappen zet en wat je leert meteen in de praktijk brengt.

De training Lekker Slapen volg je in de 365 Academy. Iedereen die interesse heeft in persoonlijke ontwikkeling kan zich aansluiten bij de Academy.

Heerlijk, die nuchtere kijk van jullie op het leven. Eigenlijk is geluk zo eenvoudig; als je er maar voor openstaat. Ik raad het iedereen aan!

Chantal van Kuyen

Toen viel bij mij ineens het kwartje waar ik eigenlijk al jaren tegenaan liep.

Mark Smit

Ik ben zo ontzettend dankbaar dat David & Arjan met 365 Dagen Succesvol op mijn pad zijn gekomen. Dankzij hun inspirerende 13-stappen-methode ben ik in beweging gekomen en rolt het nog altijd door.

Cynthia-Roos Kempers

De training volgen in de 365 Academy

Hoe werkt dat?

De 365 Academy is dé plek waar al onze trainingen en programma’s gebundeld zijn op één plek. Het is de plek voor persoonlijke groei en verbinding. Je kunt hier dagelijks aan de slag met je eigen ontwikkeling door het volgen van programma’s en trainingen op allerlei gebieden zoals zelfvertrouwen, stress, relaties, werk, mindset en ondernemen. Maar je wordt ook onderdeel van onze levendige community van leuke mensen zoals jij, die hun leven niet aan het toeval over willen laten en die het maximale uit hun leven willen halen.

Wil je full speed doorpakken op je eigen ontwikkeling en wat meer de diepte in op specifieke thema’s? Ontdek dan de vele andere online mini-trainingen in de 365 Academy  

Online mini-training

Lekker Slapen

Online training Direct starten
97,-
47,- Je bespaart 50 euro!
Dit krijg je
 • Onbeperkt toegang, 1 jaar lang
 • 14 dagen niet goed-geld terug garantie
 • Inclusief community met gelijkgestemden
Dit krijg je allemaal:
 • 7 videolessen van Arjan
 • Een werkboek vol met oefeningen en inzichten
 • Extra bonus: ontspannende meditatie van David

Dit ga je allemaal ontdekken in de training:

Les 1 Van harte welkom
Les 2 Je Lijf
Les 3 Je Slaapkamer
Les 4 Piekertijd
Les 5 Verhaaltjes voor het slapen gaan
Les 6 Ademhaling
Les 7 Vrolijk slapen

Lekker slapen lijkt alleen maar moeilijker te worden. Je neemt werk mee naar huis, er zijn steeds meer prikkels en er is altijd wel iets om je zorgen over te maken. Hoe vind je ooit die diepe rust waar je zo’n behoefte aan hebt? In de eerste les nemen we je huidige nachtrust en leven onder de loep. 

Een happy life begint met een happy lijf. Voordat we aan de slag gaan met het mentale deel van een goede nachtrust, kijken we naar dat grote ding dat altijd met jou onder de dekens gaat: je lijf. Welke stappen kun je zetten om beter in je lijf te zitten en daarmee misschien wel je nachtrust te verbeteren.

Je slaapkamer is een sacred plek  die eigenlijk maar is bedoeld voor 2 dingen. Ze beginnen allebei met een s. Toch ziet het er in veel slaapkamers anders uit en dat heeft grotere gevolgen dan je nu misschien denkt. In deze les gaan we eens om ons heen kijken, letterlijk, in jouw slaapkamer.

Je hersenen maken zich nu eenmaal zorgen. Daar kun je niet eens zo heel veel aan doen, zo zijn ze geprogrammeerd. Gelukkig kun je ze wel een beetje voor de gek houden. Zo kun je ook als je een piekeraar bent, beter ontspannen. In deze les geven we je tips fijne tips en tricks en ga je op zoek naar jouw eigen ontspanningsmomentje. 

Een verhaaltje voor het slapen gaan, is heel geruststellend. Behalve als het een verhaaltje is dat je zelf maakt, over wat er voor ellende kan gebeuren of gebeurd is. We praten onszelf meestal professioneel de put in. Is dat echt nodig? Of kun je het afleren om zo te piekeren? Ontdek het in deze les.

Je kunt jezelf kalm ademen. Als je je hersenen leert dat ze de tijd en ruimte hebben om rustig adem te halen, dan ontspannen ze. Vervolgens ontspant je lijf ook. In deze les ontdek je wat ademen kan betekenen voor jouw nachtrust.

Vrede kun je oefenen. Daardoor slaap je meteen beter. In deze les kijken we naar een paar krachtige vragen die je helpen om diep te ontspannen en op die manier vredig in slaap te vallen.

Wat kun je verwachten?

 • 7 lessen met video’s, oefeningen en praktische tips;
 • Een uitgebreid werkboek met verdiepende vragen en inzichten;
 • Je behoudt een jaar lang toegang tot de training dus je kunt hem zo vaak herhalen als je wilt;
 • Toegang tot de levendige community in de 365-Academy met meer dan 10.000 deelnemers;
 • En als extra bonus een fijne meditatie van meditatiemaster David de Kock.

Van €97,- nu voor slechts €47,-

Antwoord op de meest gestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? En wil je graag meer informatie over deze training of twijfel je nog? Stuur ons dan een berichtje via support@365dagensuccesvol.nl en we helpen je graag verder.

De online training, je community en de bonussen staan in onze online leeromgeving de 365 Academy. Ook vind je hier een agenda met de Live Q&A momenten. Je krijgt hier persoonlijke inloggegevens van. Zo heb je altijd toegang en kun je alles bekijken wanneer jij wilt.

Je krijgt een jaar toegang tot al het lesmateriaal en de community. Als de training vernieuwd wordt krijg je ook daar automatisch toegang toe zonder extra kosten.

Je volgt de training individueel en kunt hierover sparren in groepsvorm. Deze online training consumeer je in de 365 Academy. Dit is de plek voor verbinding en persoonlijke groei en biedt je naast het volgen van de training ook toegang tot de online 365 community. Hier vind je support, plezier en het samen doen. 

In het werkboek staat kort en bondig alle informatie en oefeningen die we in de videoles met je bespreken. In de werkboeken kun je aan de slag gaan met de oefeningen, ook is hier voldoende ruimte om aantekeningen in te maken

Ontdek ook deze 365-Academy trainingen:

Afscheid nemen van je stress
Direct beginnen Burn-out en stress

Leven zonder stress training

In deze online training leer je alles over omgaan met stress en het vergroten van je draagkracht. Omgaan met stress kun je leren!
Prijs € 397,-
Ja dit wil ik!
Zeg gedag tegen faalangst
Direct beginnen Mini training

Falen naar stralen training

In deze online audiotraining ontdek je hoe je jouw onzekerheid en faalangst kunt veranderen in aantrekkingskracht, energie en zichtbaarheid.
Prijs € 47,-
Ja dit wil ik!
Een stressvrij leven
Direct starten Mini training

Stress de baas training

In deze online training delen we een aantal praktische tips en eye-openers waardoor je radicaal anders tegen stress aan zult kijken en uiteindelijk minder stress zult hebben.
Prijs € 47,-
Ja dit wil ik!