“Waar is het vuur gebleven?”

De kans is groot dat je hier nu bent omdat de verliefdheid en verbinding in je relatie stilletjes is weggekropen. Je ziet elkaar niet meer echt. Je raakt elkaar te weinig aan. Stapje voor stapje ben je elkaar kwijt geraakt. Het maakt je onzeker en verdrietig. Je raakt niet alleen je geliefde kwijt, maar steeds vaker ook jezelf. Je voelt je vaker alleen dan je zou willen – en er komt geen einde aan. 

Veel stellen worstelen met precies hetzelfde. En vragen zich af: waarom is het niet meer zoals in het begin? Waar komt die kramp en frustratie vandaan die je voelt? Waar is ons spannende seksleven heen gegaan? Moeten we misschien uit elkaar? Je bent misschien wel gaan geloven dat een relatie nooit meer zo leuk kan zijn als in het begin en dat sleur in een relatie er “gewoon bij hoort.”

Maar dat klopt helemaal niet! Wij geloven dat je een relatie kunt uitbouwen tot een levenslange reis vol intimiteit en verlangen. Je moet er alleen wel constant hard voor blijven werken.

Stel je eens voor hoe het zou zijn, als de passie, het lachen, het thuiskomen bij elkaar weer is zoals vroeger. Dat je weer helemaal jezelf kunt zijn en je maximaal aantrekkelijk voelt bij de ander. Die hunkering weer voelt, bij jezelf en bij je partner. Weer zin hebt om samen te zijn, je best te doen, te vrijen en samen de wereld te veroveren.

“Ja, maar…..”

 • We hebben al zoveel geprobeerd samen, maar tot nu toe verandert er niks.
 • Mijn partner staat totaal niet open voor dit soort dingen…
 • Een relatie hoort vanzelf te gaan toch?
 • Het gaat ook weer niet zó slecht tussen ons…
 • We hebben zo’n druk leven dat we nauwelijks tijd hebben voor elkaar.
 • Moeten we onze problemen niet gewoon zelf kunnen oplossen?
 • Ik denk niet dat dit ons zal helpen… We hebben meer nodig!
 • Wat vinden anderen/mijn omgeving hiervan..
 • Wat als we door de training juist uit elkaar groeien omdat mijn partner niet openstaat voor groei?

Allemaal goede redenen om het niet te doen. En dat is precies wat je nu tegenhoudt om wél die leuke relatie te hebben.

De kwaliteit van je relaties bepaalt de kwaliteit van je leven.

In de Love Quest ontdek je hoe je jouw relatie kan laten bloeien, keer op keer, ongeacht hoe het er nu voor staat of in welke fase je zit.

Super fijn programma waar je echt samen groeit en waar ook je persoonlijke kant binnen een relatie versterkt wordt.

Andre Nijzink

Het is een hele mooie reis om samen te maken. Je maakt echt contact met elkaar en leert nieuwe inzichten om echt met elkaar te zijn. Om weer open te staan voor elkaar en uit de dagelijkse sleur te stappen.

Bianca Spijkerman

Het programma heeft enorme mooie gesprekken opgeleverd met mijn vriend, waardoor we elkaar beter leren kenen en er steeds meer verbinding is. Het durven om samen ook een beetje uit je veilige comfort-zone te komen. De oefeningen helpen ons daarbij.

Astrid Schrauwen

Tijd voor actie!

Dit programma is ontwikkeld in samenwerking met relatietherapeute Emanuela Deyanova. Emanuela is, naast gewild relatietherapeute, oprichter van het online platform School of Love, auteur van het in vijf talen verschenen boek ‘Oneindige Liefde’, spreker en de expert op het gebied van liefde en relaties binnen 365 Dagen Succesvol.

Haar missie is ‘creating world peace, one couple at a time’. Van intieme seminars tot het uitverkochte Superrelatie Weekend in de Ziggo Dome, Emanuela heeft duizenden mensen geïnspireerd en geholpen. Ze is opgeleid in Emotionally Focused Therapy (EFT) en Imago Therapie en begeleid al jaren stellen in haar praktijk bij het versterken en verdiepen van hun relatie. Emanuela woont met haar gezin in Amsterdam en is bijna dertien jaar samen met David. Aan de buitenkant heeft hun relatie er altijd sprookjesachtig uitgezien, maar achter de schermen heeft daar een enorme transformatie voor moeten plaatsvinden.

In dit programma deelt zij haar beste tips, inzichten en oefeningen met je om jou en je partner weer dichter tot elkaar te brengen.

Een inspirerend programma met mooie opdrachten. Duidelijke uitleg, goede voorbeelden en stof tot nadenken voor jezelf en je relatie. Hoe sta ik in mijn relatie, wat doe ik en wat doet mijn partner.

Frederique Paardekooper

Breng het vuur terug in je relatie!

 Dit is jullie wake-up call: Het is tijd om weer te investeren in je relatie! Je loopt geen enkel risico, je krijgt namelijk 14 dagen niet goed, geld terug garantie.

 • 25 videolessen van Emanuela.
 • Een jaar lang toegang tot alle content, inclusief alle updates.
 • Zes uitgebreide werkboeken waarin je alle oefeningen kunt uitwerken en direct in je leven kunt toepassen.
 • Een jaar lidmaatschap voor de 365 Academy, met toegang tot de exclusieve besloten 365 Community.
 • BONUS: 6 bonus trainingen om je verder te verdiepen in je leven (€642)
 • BONUS: Ebook ‘4 tips om je relatie te verbeteren’
 • BONUS: 5 magische meditaties van meditatie-master David (€47)
 • Nu tijdelijk met €403 euro korting!

De normale prijs voor de online training Love Quest Stellen is 700 euro. Nu kun je al meedoen voor 397 euro! Dit is een tijdelijke aanbieding. Daarna gaat de prijs omhoog.

Hoe fijn zou het zijn als je over een aantal maanden weer:

 • pure verliefdheid voelt voor elkaar zoals dat ooit was?
 • elkaar op een dieper niveau zó goed kent, dat je ook in spanning en conflict met liefde en compassie samen kan zijn?
 • intens geniet van je vurige seksleven?
 • vrij bent van oude pijn, wrok, gekwetstheid en wonden? En in openheid en vertrouwen verbonden bent? 
 • een steengoede communicatie hebt? Zodat je elkaar nooit meer ‘niet begrijpt’?
 • je daadwerkelijk gehoord voelt in je relatie?
 • vervelende patronen die je in de weg zitten herkent en ze eindelijk hebt doorbroken?
 • precies weet hoe je conflict kan omtoveren naar ultieme leermomenten?
 • ook op een non-seksuele manier intimiteit ervaart en meer verbinding voelt samen?

Wie je al voor gingen:

En hoe het positieve verandering heeft gebracht!

Het hele programma straalt liefde en verbinding uit! Ja zeggen tegen deze training, is ja zeggen tegen een magische reis voor jullie samen. Samen ontwikkelen op het gebied van liefde was heel helend voor onze relatie. Het was speciaal om even echt met elkaar te kunnen zijn, om bij de ander te zijn.

André en Esther

Het heeft onze relatie gered! Het heeft ons zoveel gebracht: we praten meer, staan meer open voor elkaar en lachen meer.

Iris en Peter

Ik herontdekte mijn man, herontdekte mijn liefde voor hem en leerde hem op een heel andere manier kennen. Het zorgt er ook voor dat ik het stukje intimiteit opnieuw wil onderzoeken. Ik voel me nu veilig en gewaardeerd genoeg om hier samen aan te werken.

Sandra Bouwman

Help! Mijn partner wil niet meedoen, en nu?

Geen zorgen! Je kunt het programma uitstekend zonder je partner volgen en je zult merken dat het net zo effectief zal zijn en dat je zo toch toe kunt werken naar een superrelatie.

Dit is wat je gaat leren:

In deze training delen we de bewezen methodiek die jouw relatie zal omtoveren tot een superrelatie!

Module 1

Terug naar de romantische fase

In een lange relatie vervallen we nog wel eens in gewoonte. We vinden het vanzelfsprekend dat de ander er is. Je leeft je leven. Dat is niet zo fijn, toch? Je wilt natuurlijk terug naar die hartstochtelijke verbinding samen. Dat kan écht!

Om opnieuw te verbinden met je partner moeten je er wel iets voor doen. Denk eens na: Ken jij de liefdestaal van je partner? Grote kans, dat je dit niet meer echt voelt of weet. Geen zorgen. Deze eerste module staat compleet in het teken van het opnieuw verbinden met je partner.

 • Hoe je (opnieuw) contact kunt maken en je liefdevol kunt communiceren met je partner
 • De verschillende manieren waarop we liefde geven en ontvangen en hoe je partner liefde op een andere manier kan begrijpen en ontvangen dan jij
 • Het belang van rituelen en hoe ze je verbinding kunnen verdiepen
 • De verbinding versterken aan de hand van de drie pijlers die elke liefdesrelatie ondersteunen
Module 2

Patronen doorbreken en de verbinding herstellen

Elke relatie die je hebt gehad in het verleden heeft onbewust bijgedragen aan gewenningen en patronen die zich weer uiten in je huidige relatie. Dit geldt natuurlijk ook voor je partner. Dat is soms niet eerlijk. Geef je elkaar zo wel écht een kans om dingen los te laten en elkaar te vertrouwen?

Daar gaan we in deze module mee aan de slag: Het ontrafelen van onbewuste patronen in je relatie. We duiken in het cyclische karakter van relaties.

 • Waarom pijn, crisis en verbroken verbinding kansen zijn om te groeien
 • Te bewegen door de “plafonds” en “muren” die we tegenkomen in onze relaties
 • Hoe je kunt oefenen om jouw waarheid te spreken
 • Waarom kwetsbaarheid essentieel is om een relatie te laten gedijen
 • Hoe je een veilige omgeving creëert zodat je je ook op emotioneel vlak aan elkaar kunt blootstellen
Module 3

Ontdek conflict als een mogelijkheid tot groei

Weet je nog hoe je aan het begin van je relatie zo geduldig en lief was naar elkaar toe? Aandachtig naar elkaar luisteren en een vloeiende communicatie. Maar die tijd zijn jullie nu voorbij. Irritatie, triggers, geen geduld, hoge emoties. Of is het helemaal stilgevallen tussen jullie?

Linksom of rechtsom: Het is weer tijd voor genezing. Tijd om weer communicatie op een heel diep emotioneel niveau te ervaren.

In deze module zal je door middel van Beeldtherapie en EFT (Emotional Focused Therapy, een effectieve vorm van relatietherapie) in contact komen met je diepste (onuitgesproken) emoties. Zo blijft er niets meer ongehoord!

 • Hoe je van een (aankomende) relatiebreuk een doorbraak maakt
 • Hoe nieuwsgierigheid je door een relatiecrisis heen kan helpen
 • Hoe je de brug naar elkaars wereld oversteekt en een sacred space creëert om te delen
 • Waarom bepaalde dingen over je partner je triggeren en vice versa
 • Welke emoties je in je jeugd niet kon uiten en waarom het veilig leren uitdrukken hiervan de sleutel is tot je eigen heling en die van je relatie
Module 4

Intimiteit herontdekken en de vlam opnieuw aansteken

​​Daar zit je dan: In de sleurHet voelt alsof je honderd jaar samen bent en het vuur is er helemaal uit. De mooiste dromen liggen achter je en de toekomst is wel zo’n beetje geweest. Intimiteit is het raam uitgevlogen. Geef nog niet op!

In deze module duiken we diep in alles wat te maken heeft met intimiteit, seks, voorspel, het vrouwelijke en het mannelijke: In deze module word je een ware liefdes-alchemist!

 • Wat intimiteit is en hoe je het creëert
 • Waarom intimiteit en seks twee verschillende dingen zijn, maar intimiteit wel kan leiden tot seks
 • Wat aantrekkingskracht is en hoe het werkt
 • Hoe aantrekkingskracht het tegenovergestelde nodig heeft van wat liefde nodig heeft
 • Hoe het vrouwelijke werkt in seksualiteit en hoe dit anders is dan het mannelijke?
 • Hoe “geen verlangen om seks te hebben” eigenlijk een uitnodiging is om uit de comfortzone te stappen en seks keer op keer te herdefiniëren
Module 5

Je kracht en je leven terugwinnen

Om echt van een ander te houden, helpt het om eerst jezelf intens lief te hebben. De relatie die je hebt met jezelf beïnvloedt al je andere relaties met de buitenwereld. Hoe zit dat bij jou?

Merk je ook dat jij jezelf al een tijd uit het oog bent verloren? Niet meer bewust genoeg bent van je eigen behoeften? 

Weten hoe je je emoties kunt aanboren en ze als leidraad kunt gebruiken, is de sleutel tot een succesvolle relatie. Vergeet niet: Je mag er zijn!

 • Hoe je je eigen unieke sterke punten herontdekt en beseft hoe speciaal je bent
 • Dat je je behoeften alleen door je gevoelens kunt realiseren
 • Hoe je die behoeften duidelijker kunt krijgen door je emoties aan te boren
 • Dat vergeving bevrijdend is en jou en je partner de vrijheid geeft om weer verbinding te maken
 • Hoe je jezelf en je partner vergeeft
 • Je emotionele immuunsysteem versterken
Module 6

Creëer je eigen liefdeshaven

We hebben allemaal een ideaalbeeld van dé ultieme relatie. Jij vast ook! Wat is jouw visie voor een ultieme relatie?

Weet je dan ook wat nodig is om dat te bereiken? Geen zorgen! In deze module gaan we samen aan de slag met het bouwen van een plan voor jouw droomtoekomst. Zet stappen naar jouw ideale liefdesleven!

 • Hoe je een visie voor je relatie creëert en die visie omzet in een actieplan
 • Hoe je een betere luisteraar kunt worden en hoe dat je relatie zal veranderen
 • Hoe je ruimte kunt creëren om te dromen en die dromen met elkaar kunt delen
 • Hoe je een belangrijke techniek uit de Imagotherapie kunt toepassen op jouw relatie
 • Hoe je die echte verbintenis aan kunt gaan met jezelf, je partner en jullie relatie

2 bonussen die je er NU bij krijgt

Dit krijg je er helemaal gratis bij!

6x extra mini-training (€642)

Krijg een jaar lang gratis toegang tot 6 mini-trainingen over liefde, relaties, stress, zelfvertrouwen, ondernemen en geld. Zo kun je het maximale uit jezelf halen op alle belangrijke gebieden in je leven.

5x magische meditatie

Diepgaande unieke 365-meditaties om jezelf beter te leren kennen en afscheid te nemen van je angsten. Begeleide meditaties zoals alleen David het kan.

Ga weer terug naar die ultieme relatie vol passie en liefde!

Het programma werkt enorm verbindend en is vooral gericht op heel veel oefeningen samen. Vooral het ervaren zorgt ervoor dat dingen veranderen! Samen ontdekken op een leuke, fijne en verbindende manier.

Wietske vd Meij

Het heeft ons enorm geholpen om (be)grip te krijgen op onze (mis)communicatie, weer aan regelmatig verliefdmakende dates geholpen en het vuurwerk in bed, maar ook daarbuiten gebracht.

Jolijn

Ik vind het zo fijn dat er bruikbaar en meteen toepasbare dingen /situaties in het programma zitten. Als je partner daar ook voor open staat, kan het je liefdesrelatie zo tot hoger niveau brengen.

Inge Huibers

Twijfels?

Dat is precies waarom dit voor jou is!

Ja maar…. Ik weet niet of mijn relatie nog te redden valt?

Dat snappen we heel goed. Om daar achter te komen is er enkel één voorwaarde voor nodig: bereidheid. Als jij bereid bent om hard te werken voor een betere relatie, zal er gegarandeerd veel veranderen. Samen (ook als je partner niet mee wilt doen aan de training) zul je jullie relatie uitbouwen tot een levenslange reis vol intimiteit en verlangen. De training zal je de handvatten bieden die je helpen de relatie te krijgen waarin je je gezien, verbonden en gewaardeerd voelt. Ben jij bereid hiervoor te werken? Verlang je naar meer? Ga ervoor!

Ja maar…. hoe weet ik of dit voor mij ook werkt?

Dat weet je niet. Maar de methodiek die wij gebruiken, heeft al tienduizenden stellen geholpen naar een fijner, mooier en leukere relatie. Daarnaast loop je geen enkel risico, we geven je namelijk een 14 dagen niet goed, geld terug garantie. Denk je dus na 14 dagen: “dit werkt niet voor mij”, dan stop je er gewoon mee. Maar we kunnen je verklappen dat minder dan 0,5% van al onze deelnemers hier gebruik van maakt.

Ja maar…. het is online en dat heb ik liever niet. 

De training is inderdaad online, maar dat geeft jou/jullie juist onwijs veel vrijheid. Je volgt de training helemaal in je eigen tijd en tempo en je behoudt een jaar lang toegang tot alle content. Als je de training helemaal volgt en dat was je leert toepast in jullie relatie, zul je gegarandeerd verandering zien. Daarnaast word je onderdeel van een fijne community met gelijkgestemden. We zien vaak dat deelnemers elkaar helpen en motiveren in het groei proces, ideaal dus!

Word onderdeel van onze community met gelijkgestemden

Doe mee met de training en sluit je aan bij onze exclusieve 365 Community met meer dan 20.000 leden. Vind hier gelijkgestemden om je ervaringen mee te delen, je te laten inspireren, eens mee te bellen, wandelen of koffie te drinken. Er zijn al vele vriendschappen gesloten in de community. Ook krijg je toegang tot een besloten groep met deelnemers die ook deze training volgen zodat je het niet alleen hoeft te doen en van elkaar kunt leren.

De 365 Academy is een warm bad met gelijkgestemden!

Het is heel mooi dat ik met ander cursisten in de academy ervaringen kan uitwisselen en van elkaar kunnen leren. De interactieve omgeving die jullie gecreëerd hebben vindt ik fantastisch

Ben

Ik vind het heel fijn om in de Academy ervaringen van anderen, die dezelfde training volgen, te kunnen lezen. Dit heeft me al een aantal keer geholpen/geïnspireerd tijdens het doen van opdrachten.

Ginny

De 365 Academy voelt als een fijne, veilig plek. Dat blijkt voor mij in alles wat ik daar durf te delen.

Karoline

"Tot ik mezelfde beloofde: dit nooit meer! "

Ik ben nu ruim 11 jaar samen met David en dat is bepaald niet makkelijk geweest. We hebben nogal een worsteling gehad samen. De eenzaamheid die daarbij hoort! De rauwe, diepe pijnHet onbegrip. In 1 huis wonen en elkaar dan toch zo kwijt zijn. Hoe kan de liefde van je leven toch zo’n vreemde voor je zijn? Toen kwam het. De eerste keer dat ik dacht: Was er nog wel een toekomst voor ons samen? Ik weet de paniek nog die door mijn lijf raasde – over mijn leven, mijn kinderen, mijn liefde. We verlangden allebei zó naar liefde en verbinding, maar we wisten zó slecht hoe dat moest. Ik zet in mijn hoofd de klok nog wel eens een paar jaar terug en dan voel ik het weer. Omdat ik toen besloot: dit nooit meer.

Ik ben gaan studeren. Gaan lezen en onderzoeken, gaan experimenteren en gaan praten. Ik ontdekte dit: Liefde is een vaardigheidJe hoeft het niet vanzelf te kunnen, zolang je maar bereid bent het te leren. Dat veranderde alles voor me! Mijn relatie met David groeit en bloeit en we ontdekken elkaar elke dag. Het betekent heel veel voor me deze lessen met je te mogen delen.

– Emanuela Deyanova

Een basisopleiding die, iedereen die een liefdesrelatie wil aangaan, gevolgd zou moeten hebben. Je hebt hierdoor meer begrip, compassie en gevoel voor jezelf en elkaars zwaktes en speerpunten.

Floris Lem

In 4 weken tijd hebben we veel nieuwe dingen geleerd van, over en met elkaar en onszelf. Er worden veel aspecten onder de aandacht gebracht die elk op een andere manier kunnen bijdragen aan een goede en vooral gezonde relatie.

Sebastiaan

Mijn grootste inzicht is dat het mogelijk is om weer echt samen verbinding te krijgen op een moment dat je zo ver uit elkaar bent.

Natasja

"Het gaat ook weer niet zó slecht tussen ons…"

Dat is fijn! Maar je bent hier vast niet zonder reden. Ergens heb je toch het gevoel iets te missen in je relatie. Zo op het oog lijkt het inderdaad alsof het helemaal niet zó slecht gaat… Maar kijk eens kritisch naar jezelf en naar je eigen relatie: hoeveel tijd spendeer je nou echt samen? En hoeveel tijd investeer JIJ nou echt aan je partner?

Wat zou er gebeuren als je samen op deze manier doorgaat? Voordat je het weet verstrijken er rustig maanden of misschien wel jaren. Je doet nog wel leuke dingen samen, maar de momenten worden steeds schaarser. En de passie is er ook wel een beetje vanaf. En zo ben je straks jaren verder en is er eigenlijk niks veranderd, of zijn jullie alleen nog maar verder uit elkaar gegroeid. Hoe zonde zou dat zijn? Juist omdat je er NU iets aan kunt doen zodat het al die jaren wél leuk is! Niet alleen nu, maar ook over 10 jaar.

Ja maar….
“Moeten we dat dit niet gewoon zelf kunnen oplossen?”

Dat kan natuurlijk, als je hier allebei 100% voor gaat. Maar als we 1 ding hebben geleerd in de afgelopen 10 jaar is dat een training je kan helpen deze commitment te geven. Zie het als een stok achter de deur. Daarnaast hoef je niet zelf op zoek te gaan naar de juiste weg. Wel zo fijn, dan kun jij (of jullie) je namelijk 100% focussen op elkaar!

Op naar een relatie vol verbinding, passie en intimiteit

Schrijf je vandaag in en start direct! Je hebt nog:

Online Training Love Quest Stellen

Kies voor 12 termijnen

Online training Tijdelijke aanbieding Betaal per maand
Dit krijg je allemaal:
 • 25 lessen videolessen van Emanuela
 • Een jaar lang toegang tot alle content, inclusief alle updates
 • Drie uitgebreide werkboeken
 • Toegang tot de exclusieve 365 Community
En krijg ook nog deze bonussen:
 • BONUS: 6x bonus training om je verder te verdiepen in je leven (€642)
 • BONUS: 5x magische meditatie van meditatie-master David (€47)
 • BONUS: Maak jezelf vrij van verwachtingen door middel van een online begeleide familie-opstelling (€70)
 • BONUS: Ebook 4 tips om je relatie te verbeteren'

Online Training Love Quest Stellen

Ga voor de beste prijs

Direct beginnen Tijdelijke aanbieding Betaal in 1 keer
700,-
397,- Je bespaart 303,-
Dit krijg je allemaal:
 • 25 lessen videolessen van Emanuela
 • Een jaar lang toegang tot alle content, inclusief alle updates
 • Drie uitgebreide werkboeken
 • Toegang tot de exclusieve 365 Community
En krijg ook nog deze bonussen:
 • BONUS: 6x bonus training om je verder te verdiepen in je leven (€642)
 • BONUS: 5x magische meditatie van meditatie-master David (€47)
 • BONUS: Maak jezelf vrij van verwachtingen door middel van een online begeleide familie-opstelling (€70)
 • BONUS: Ebook '4 tips om je relatie te verbeteren'

Nu je helemaal tot hier gekomen bent, denk dan eens hierover na

Wat als slechts één inzicht in de hele Love Quest… je onmiddellijk helpt om (weer) de diepere verbinding aan te gaan met je partner?
Wat als slechts één techniek in de hele Love Quest… je leert hoe je met elkaar kan blijven communiceren zonder verwijten en gedoe, simpelweg omdat je elkaar beter begrijpt.
Wat als slechts één oefening in de hele Love Quest… je leert om de spanning terug te krijgen in jullie seksleven?
Wat zouden die inzichten je opleveren als jij en je geliefde er de rest van jullie leven van profiteren? Wat levert het jullie op in liefde, intimiteit, verbinding, voldoening en energie?

Je hebt niks te verliezen en een liefdesleven te winnen. Ga ervoor.

Crisis is your biggest opportunity for a Breakthrough, not a break-up

Ontdek hoe je conflict binnen je relatie kunt omzetten in krachtige leermomenten!

Praktische info en veelgestelde vragen

 • Niveau: geen voorkennis nodig
 • Taal: Nederlands
 • Duur: 14 uur | gemiddeld 6 weken
 • Certificaat van deelname

Staat je vraag er niet tussen? En wil je graag meer informatie over deze training of twijfel je nog? Mail ons gerust al je vragen via support@365dagensuccesvol.nl. Of ga er gewoon voor. Het zal je ogen openen en je al meteen verlichting geven. Beloofd.

 • Heb je het gevoel dat je relatie toe is aan meer diepgang?
 • Worstel je met een relatiecrisis uit het verleden en wil je hier voor eens en voor altijd afscheid van nemen?
 • Wil je minder sleur en frustratie ervaren en meer intimiteit, plezier en verbinding?
 • Staat je relatie op een breekpunt en weet je niet hoe je verder moet?
 • Wil je worden gezien om wie je bent?
 • Wil je leren omgaan met tegenslagen in jullie relatie, ook als je er geen invloed op hebt?
 • Wil je een superrelatie vol plezier en perspectief?
Doe dan mee!

Geen zorgen! Je kunt het programma uitstekend zonder je partner volgen en je zult merken dat het net zo effectief zal zijn en dat je zo toch toe kunt werken naar een superrelatie.

De online training bestaat uit 6 modules. Elke module is opgebouwd in kleine krachtige stappen. Je kunt de training op je eigen tempo in je eigen tijd volgen. De duur van de training bedraagt zo’n 6 weken waarin je elke dag zo’n 15 a 20 minuten met ons aan het leren bent. Zo combineer je het eenvoudig met je drukke leven en zorg je ondertussen toch voor blijvende transformatie. Mocht je niet elke dag een stapje willen zetten? Dan kun je natuurlijk ook 1 keer in de week een iets grotere stap zetten. Je houdt een jaar toegang tot deze training, dus je bepaalt zelf wanneer je ermee aan de slag gaat.

De training bestaat uit 35 (video) lessen en wordt gegeven door Emanuela Deyanova. De videolessen, de community en de bonussen staan in onze online leeromgeving de 365 Academy. De 365 Academy is dé plek waar al onze trainingen en programma’s gebundeld zijn op één plek. Het is de plek voor persoonlijke groei en verbinding. De 365 Academy draait op het Huddle platform. Dit kun je via desktop of mobiele app gebruiken. Je krijgt hier persoonlijke inloggegevens van via e-mail. Zo heb je altijd toegang en kun je alles bekijken wanneer jij wilt.

Ondertussen bevinden zich al meer dan 50.000 deelnemers zich in de Academy. Dit is direct ook een fijne kans voor jou want je hebt hiermee direct toegang tot je eerste klanten. En daarnaast is het een fijn platform waar iedereen elkaar graag helpt.

Je hoeft geen examens te doen, wel krijg je worksheets en templates met vrijblijvende opdrachten en bonus programma’s zodat je de mogelijkheid hebt om je extra te verdiepen in de onderwerpen die je aanspreken. Na afronding van de training krijg je een certificaat.

Je volgt het programma individueel en kunt hierover sparren in groepsvorm. Dit programma volg je in de 365 Academy. Dit is de plek voor verbinding en persoonlijke groei en biedt je naast het volgen van het programma ook toegang tot de online 365 community. Hier vind je support, plezier en het samen doen. Wie weet houd je er ook nog een superrelatie aan over (je zou niet de eerste zijn!).

Tijdens de maandelijks live Q&A kun je al je vragen stellen. 

Je krijgt levenslange toegang tot al het lesmateriaal. De investering die je nu doet, is dus echt eenmalig en je hebt er de rest van je leven profijt van.

Als de training vernieuwd wordt krijg je ook daar automatisch toegang toe zonder extra kosten.

In de werkboeken staat kort en bondig alle informatie en oefeningen, die we in de training geven, maar dan zonder de voorbeelden en extra uitleg. In de werkboeken kun je aan de slag gaan met de oefeningen, ook is hier voldoende ruimte om aantekeningen in te maken. Je vindt jouw werkboek bij iedere module van jouw training in de 365 Academy, te downloaden in pdf. 

Mail ons op support@365dagensuccesvol.nl met je vragen. We helpen je graag!