Direct starten?

Je volgt de training Ondernemers Mindset in de Academy, een fijne plek waar al meer dan 10.000 anderen leden dagelijks werken aan hun persoonlijke groei.

Mindset hacks voor een succesvolle business

Wanneer het gaat over echt belangrijke dingen in je leven, bepaalt je mindset welke keuzes je maakt en hoe je leven en ook je onderneming er vervolgens uitziet. We nemen je in vijf lessen mee naar een discipline die je helpt naar een fijne ondernemersmindset en geven onderweg een paar handige oefeningen.

De training Ondernemers Mindset volg je in de 365 Academy. Iedereen die interesse heeft in persoonlijke ontwikkeling kan zich aansluiten bij de Academy. 

 

Ontroerend, hartverwarmend, zo massaal en gelijk zo veilig, kwetsbaar en klein.

Rianne

Toen viel bij mij ineens het kwartje waar ik eigenlijk al jaren tegenaan liep.

Mark Smit

Heerlijk, die nuchtere kijk van jullie op het leven. Eigenlijk is geluk zo eenvoudig; als je er maar voor openstaat. Ik raad het iedereen aan!

Chantal van Kuyen

De training volgen in de 365 Academy

Hoe werkt dat?

De 365 Academy is dé plek waar al onze trainingen en programma’s gebundeld zijn op één plek. Het is de plek voor persoonlijke groei en verbinding. Je kunt hier dagelijks aan de slag met je eigen ontwikkeling door het volgen van programma’s en trainingen op allerlei gebieden zoals zelfvertrouwen, stress, relaties, werk, mindset en ondernemen. Maar je wordt ook onderdeel van onze levendige community van leuke mensen zoals jij, die hun leven niet aan het toeval over willen laten en die het maximale uit hun leven willen halen.

Wil je full speed doorpakken op je eigen ontwikkeling en wat meer de diepte in op specifieke thema’s? Ontdek dan de vele andere online mini-trainingen in de 365 Academy  

Schrijf je nu in en start vandaag nog!

Online mini-training

Ondernemers Mindset

67,-
47,- Je bespaart 20 euro!
Dit krijg je
 • Onbeperkt toegang, 1 jaar lang
 • 14 dagen niet goed-geld terug garantie
 • Inclusief community met gelijkgestemden
Dit krijg je allemaal:
 • 5 videolessen van David & Arjan
 • Een werkboek vol met oefeningen en inzichten
 • Extra bonus: ontspannende meditatie van David

Dit ga je allemaal ontdekken in de training:

Les 1 S
Les 2 I
Les 3 M
Les 4 O
Les 5 N

Om de juiste mindset als ondernemer te krijgen heb je jezelf maar één vraag te stellen: Wat zou Simon doen? Simon is niet een of andere man die we aan je willen voorstellen, maar een ezelsbruggetje. Elke letter heeft een eigen betekenis. In deze les gaan we aan de slag met de eerste letter: de S. Deze letter staat misschien wel tegenover wat je hebt geleerd op school…

De “I” van Simon kan goed werken als een magneet op anderen. Juist voor jou als ondernemer wil je duidelijk hebben waar die letter in jouw onderneming voor staat. In deze les vertellen David en Arjan waar de tweede letter van Simon voor staat.

Er bestaat een mythe dat succesvolle ondernemers ook de slimste mensen zijn. David en Arjan denken daar iets anders over. De derde letter van het ezelsbruggetje Simon heeft daarmee te maken. We leggen het je uit in deze les.

Inmiddels zijn we bij de letter O aangekomen en juist deze letter zorgt in onze samenleving voor vaak een wat krampachtige houding. Waar de letter O voor staat, vertellen David en Arjan in deze video. Ook geven ze je tips hoe je ‘m kunt inzetten in je leven en in je onderneming.

De letter N, een succesvolle ondernemer zet deze letter in als onderdeel van zijn levensstijl. En het helpt je eventuele belemmerende gedachten direct de kop in te drukken. Nieuwsgierig geworden? Het kan jou ook helpen!

Wat kun je verwachten?

 • 5 lessen met video’s, oefeningen en praktische tips;
 • Een uitgebreid werkboek met verdiepende vragen en inzichten;
 • Je behoudt een jaar lang toegang tot de training dus je kunt hem zo vaak herhalen als je wilt;
 • Toegang tot de levendige community in de 365-Academy met meer dan 10.000 deelnemers;
 • En als extra bonus een fijne meditatie van meditatiemaster David de Kock.

Van €97,- nu voor slechts €47,-

Antwoord op de meest gestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? En wil je graag meer informatie over deze training of twijfel je nog? Stuur ons dan een berichtje via support@365dagensuccesvol.nl en we helpen je graag verder.

De online training, je community en de bonussen staan in onze online leeromgeving de 365 Academy. Ook vind je hier een agenda met de Live Q&A momenten. Je krijgt hier persoonlijke inloggegevens van. Zo heb je altijd toegang en kun je alles bekijken wanneer jij wilt.

Je krijgt een jaar toegang tot al het lesmateriaal en de community. Als de training vernieuwd wordt krijg je ook daar automatisch toegang toe zonder extra kosten.

Dit programma ervaar je in de 365 Academy. Dit is de plek voor verbinding en persoonlijke groei en biedt je naast het volgen van het programma ook toegang tot de online 365 community. Rouw kan vaak alleen voelen. Maar dat ben je niet! We zijn hier met zoveel. In het ontmoeten van gelijkgestemden, ervaar je meteen meer rust en vertrouwen in jezelf. Samen kunnen we zoveel.

Daarnaast krijg je nu als extra bonus 1 keer per maand vraag- en antwoord sessies met ons zodat je nooit vast komt te zitten en een stok achter de deur hebt om de goede dingen te blijven doen.

In het werkboek staat kort en bondig alle informatie en oefeningen die we in de videoles met je bespreken. In de werkboeken kun je aan de slag gaan met de oefeningen, ook is hier voldoende ruimte om aantekeningen in te maken

Ontdek ook deze 365-Academy trainingen:

Financiële vrijheid
Gratis voor premium leden Mini training

Financiële flow training

In deze online training leren we je in zes praktische stappen een mindset en een discipline die je helpt naar financiële vrijheid met dat wat je het liefst doet.
Prijs € 97,-
Ja dit wil ik!
Grip op je gedachten
Positiever leven Direct beginnen

Mindset Meesterschap

Met de online Training Mindset Meesterschap leer je hoe je voor eens en voor altijd afscheid kunt nemen van je negatieve gedachten.
Prijs € 397,-
Ja dit wil ik!
Leven van je passie
Geld verdienen Direct beginnen

Spoedcursus geld verdienen met je passie

Ontdek in deze online training hoe je geld verdient met wat je het allerliefste doet en creëer jouw verdienmodule die je duurzaam inkomen oplevert.
Prijs € 397,-
Ja dit wil ik!