Direct starten?

Je volgt de training Ontdek je Passie in de Academy, een fijne plek waar al meer dan 10.000 anderen leden dagelijks werken aan hun persoonlijke groei.

Kom dichter tot je passie

In deze online mini training delen we een aantal praktische tips en eye-openers waardoor je erachter komt wat je grote  passie is die al jaren in je schuilt

In zes praktische lessen leer je hoe je je grote passie kunt vinden en in de toekomst je passie kan blijven noemen. Met inzichtgevende video’s, inspirerende achtergrondinformatie en praktische oefeningen. Je rondt de training af met een concreet plan van aanpak. Zo zorg je dat je stappen zet en wat je leert meteen in de praktijk brengt.

De training Ontdek je Passie volg je in de 365 Academy. Iedereen die interesse heeft in persoonlijke ontwikkeling kan zich aansluiten bij de Academy. 

Af en toe denk ik nu op vrijdagavond: ik heb eigenlijk wel weer zin in maandag

Esther Pennekamp

Toen viel bij mij ineens het kwartje waar ik eigenlijk al jaren tegenaan liep.

Mark Smit

Heerlijk, die nuchtere kijk van jullie op het leven. Eigenlijk is geluk zo eenvoudig; als je er maar voor openstaat. Ik raad het iedereen aan!

Chantal van Kuyen

De training volgen in de 365 Academy

Hoe werkt dat?

De 365 Academy is dé plek waar al onze trainingen en programma’s gebundeld zijn op één plek. Het is de plek voor persoonlijke groei en verbinding. Je kunt hier dagelijks aan de slag met je eigen ontwikkeling door het volgen van programma’s en trainingen op allerlei gebieden zoals zelfvertrouwen, stress, relaties, werk, mindset en ondernemen. Maar je wordt ook onderdeel van onze levendige community van leuke mensen zoals jij, die hun leven niet aan het toeval over willen laten en die het maximale uit hun leven willen halen.

Wil je full speed doorpakken op je eigen ontwikkeling en wat meer de diepte in op specifieke thema’s? Ontdek dan de vele andere online mini-trainingen in de 365 Academy  

Online mini-training

Ontdek je Passie

Online training Direct starten
97,-
47,- Je bespaart 50 euro!
Dit krijg je
 • Onbeperkt toegang, 1 jaar lang
 • 14 dagen niet goed-geld terug garantie
 • Inclusief community met gelijkgestemden
Dit krijg je allemaal:
 • 6 videolessen van Arjan
 • Een werkboek vol met oefeningen en inzichten
 • Extra bonus: ontspannende meditatie van David

Dit ga je allemaal ontdekken in de training:

Les 1 Passie?
Les 2 Het grote misverstand
Les 3 Een klassieker
Les 4 Het kan ook leuk
Les 5 Het kan ook stom
Les 6 Gevonden? En nu?

Misschien twijfel je of je wel een passie hebt? Dat is normaal. Misschien twijfel je omdat je wel 100 passies denkt te hebben? Ook normaal. Wat het ook is: deze training gaat je helpen. In de eerste les gaan we ontdekken waarom het vinden van je passie eigenlijk zo belangrijk is.

Passie is een modewoord. Je ziet het op Instagram en in tijdschriften, je hoort het van trainers, coaches en LinkedIn-goeroe’s en ondertussen is er niemand die je even uitlegt wat de werkelijke betekenis is van ‘het vinden van je passie’. In deze les ontdek je wat ‘passie’ nou eigenlijk betekent en starten we met ontdekken van jouw eigen grote passie.

In deze les doen we een krachtige confronterende oefening met elkaar die je gaat helpen om in actie te komen. Ook zal de oefening je helpen om eens anders naar jezelf te kijken. Wie weet ontdek je wel een nieuwe kant van jezelf (en een passie). 

Je ervaart flow als wie je bent en wat je doet samen één wordt. Dat maakt het ook meteen veel groter dan een gemoedstoestand. Werkelijke flow gaat verder dan dat: het is een vorm van vrede. Ontdek in deze les hoe flow je kan helpen bij het waarmaken van je dromen.

 

We komen in deze les op het punt dat je langzaam je passie zult gaan zien. In deze les doen we daar nog een schepje bovenop en gaan we aan de slag met een aantal vragen die je helpen om antwoord te krijgen op je grote levensvraag. Zet je schroom aan de kant en voel goed wat je hart je vertelt.

In de laatste les geven we je mee hoe je nu verder kunt, nu je jouw passie kraakhelder hebt. Er ligt namelijk gevaar op de loer. Deze fijne tips en tricks zullen je helpen!

 

Wat kun je verwachten?

 • 6 lessen met video’s, oefeningen en praktische tips;
 • Een uitgebreid werkboek met verdiepende vragen en inzichten;
 • Je behoudt een jaar lang toegang tot de training dus je kunt hem zo vaak herhalen als je wilt;
 • Toegang tot de levendige community in de 365-Academy met meer dan 10.000 deelnemers;
 • En als extra bonus een fijne meditatie van meditatiemaster David de Kock.

Van €97,- nu voor slechts €47,-

Antwoord op de meest gestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? En wil je graag meer informatie over deze training of twijfel je nog? Stuur ons dan een berichtje via support@365dagensuccesvol.nl en we helpen je graag verder.

De online training, je community en de bonussen staan in onze online leeromgeving de 365 Academy. Ook vind je hier een agenda met de Live Q&A momenten. Je krijgt hier persoonlijke inloggegevens van. Zo heb je altijd toegang en kun je alles bekijken wanneer jij wilt.

Je krijgt een jaar toegang tot al het lesmateriaal en de community. Als de training vernieuwd wordt krijg je ook daar automatisch toegang toe zonder extra kosten.

Je volgt de training individueel en kunt hierover sparren in groepsvorm. Deze online training consumeer je in de 365 Academy. Dit is de plek voor verbinding en persoonlijke groei en biedt je naast het volgen van de training ook toegang tot de online 365 community. Hier vind je support, plezier en het samen doen. 

In het werkboek staat kort en bondig alle informatie en oefeningen die we in de videoles met je bespreken. In de werkboeken kun je aan de slag gaan met de oefeningen, ook is hier voldoende ruimte om aantekeningen in te maken

Ontdek ook deze 365-Academy trainingen:

Mindset hacks voor ondernemers
Gratis voor premium leden Mini training

Ondernemers Mindset training

Je mindset is bepalend voor alles wat je doet. Dus ook voor je onderneming! In deze videotraining leer je hoe je een optimale ondernemersmindset krijgt.
Prijs € 47,-
Ja dit wil ik!
Leven van je passie
Geld verdienen Direct beginnen

Spoedcursus geld verdienen met je passie

Ontdek in deze online training hoe je geld verdient met wat je het allerliefste doet en creëer jouw verdienmodule die je duurzaam inkomen oplevert.
Prijs € 397,-
Ja dit wil ik!
Grip op je gedachten
Positiever leven Direct beginnen

Mindset Meesterschap

Met de online Training Mindset Meesterschap leer je hoe je voor eens en voor altijd afscheid kunt nemen van je negatieve gedachten.
Prijs € 397,-
Ja dit wil ik!