Direct starten?

Je volgt de training Volwassen Liefde in de Academy, een fijne plek waar al meer dan 10.000 anderen leden dagelijks werken aan hun persoonlijke groei.

Stap over de bindings- en verlatingsangst heen

Merk jij vaak een structurele angst om verlaten te worden door je geliefde, of door andere belangrijke hechtingsfiguren als je ouders, je kinderen of je beste vrienden? Dat maakt je leven behoorlijk ingewikkeld. Het is moeilijk helemaal jezelf te zijn, je bent vaker op je hoede, je kunt krampachtig reageren op voorvallen die op zichzelf niets betekenen, je hebt moeite met vertrouwen en loslaten en je vindt het moeilijk alleen te zijn. In deze training leer je de duurzame route om je bindings- en verlatingsangst te transformeren in Volwassen Liefde.

De training Volwassen Liefde volg je in de 365 Academy. Iedereen die interesse heeft in persoonlijke ontwikkeling kan zich aansluiten bij de Academy. 

Het programma heeft mij enorm veel eye-openers gegeven. De afwisseling hierin is ook super leuk. Je krijgt onwijs veel voorbeelden uit het dagelijkse leven. De rode draad; het geluk ligt bij jezelf. Iedere keer ben ik weer vol enthousiasme als ik weer een stukje doe van het programma.

Annemarie de Wolf

Het grootste pluspunt is dat ik eindelijk mijzelf heb ontdekt. Ik ben echt een stuk dichter bij mijzelf gekomen. Het is verrassend hoe ik mij kwetsbaar kan opstellen. Ook tranen komen spontaan. Mijn gevoelens zijn een stuk opener geworden.

Fred

De training is in een paar woorden: open minded, confronterend, heilzaam en verbindend. Ik heb veel geleerd over zowel mezelf als de dynamiek in een (toekomstige) relatie.

Peter de Jong

De training volgen in de 365 Academy?

Hoe werkt dat?

De 365 Academy is dé plek waar al onze trainingen en programma’s gebundeld zijn op één plek. Het is de plek voor persoonlijke groei en verbinding. Je kunt hier dagelijks aan de slag met je eigen ontwikkeling door het volgen van programma’s en trainingen op allerlei gebieden zoals zelfvertrouwen, stress, relaties, werk, mindset en ondernemen. Maar je wordt ook onderdeel van onze levendige community van leuke mensen zoals jij, die hun leven niet aan het toeval over willen laten en die het maximale uit hun leven willen halen.

Wil je full speed doorpakken op je eigen ontwikkeling en wat meer de diepte in op specifieke thema’s? Ontdek dan de vele andere online mini-trainingen in de 365 Academy

Online mini-training

Volwassen Liefde

147,-
67,- Je bespaart 55%!
Dit krijg je
 • Onbeperkt toegang, 1 jaar lang
 • 14 dagen niet goed-geld terug garantie
 • Inclusief community met gelijkgestemden
Dit krijg je allemaal:
 • 7 videolessen van David & Arjan
 • Een werkboek vol met oefeningen en inzichten
 • Extra bonus: ontspannende meditatie van David

Dit ga je allemaal ontdekken in de training:

Les 1 Het kledingskast-dilemma
Les 2 De Liefdescirkel
Les 3 Mama
Les 4 De Dans
Les 5 Stop de Dans
Les 6 De 5 niveaus
Les 7 Heb Lief

In de eerste les gaan we meteen de diepte in: wat is verlatingsangst nou werkelijk? En wat is bindingsangst? je onderzoekt de verschillende vormen die het in je leven kan hebben en je ontdekt uiteindelijk dat ze misschien minder ver van elkaar vandaan liggen dan je nu wellicht denkt.

Niet alleen het klimaat, maar ook de liefde kent seizoenen. Iedereen die wel eens langere relaties heeft gehad, herkent dat op verschillende momenten in je relatie, de liefde anders voelde. Soms ging het vanzelf, soms was het geploeter. Het helpt om dat te gaan herkennen en er taal aan te geven. Zo betrap je jezelf sneller op onhandig gedrag en onhandige gedachten. Daarom introduceren we de onvermijdelijke seizoenen van de liefde bij je – en de les die je er meteen uit leert.

Niks van wat we in deze les vertellen, is waar. Het zit waarschijnlijk helemaal anders. Er klopt niets van. Maar toch… vertellen we dit jou op deze manier. Je ontdekt vanzelf waarom we dat doen. We onderzoeken de bron van je diepere angsten en verlangens, dat wat je bent kwijtgeraakt en nooit meer zult vinden – en de gevolgen die dat nog elke dag heeft.

Het lastige van angst (niet alleen bindings- en verlatingsangst, maar feitelijk alle angsten), is dat het meestal niet zoveel te maken heeft met wat er op dit moment gebeurt. Vaak is het zo dat de reden waarom je angst voelt, primair reageert of niet meer helder kunt nadenken, er in gelegen dat je in een nieuwe situatie opeens oude angstpatronen wakker maakt. De heftigheid van je reactie in het nu, zegt niet zoveel over de situatie van het nu. Hoe ga je daarmee om?

Zo gauw je in een ruzie zit, ben je te laat. Zo gauw je in een sombere vlaag van eenzaamheid zit als je single bent, ben je ook te laat. Ergens eerder, vlak voordat je hier was, is er een escape voorbij gekomen. Het helpt om taal te kennen die je deze escape sneller laat zien. Zo kun je jezelf (en elkaar) bevrijden uit niet alleen de dans en de ruzie, maar ook de somberheid en de eenzaamheid.

De manier waarop je verbinding kunt maken met een ander, hangt af van de overtuigingen die je in jezelf meedraagt. Soms komen die overtuigingen door ervaringen in je vroegere leven, soms uit de maatschappij of van papa en mama, maar in alle gevallen ligt jouw liefdesscript al vast in je hoofd. Er zijn simpel gezegd vijf manieren waarop je kunt denken over liefde en relaties en pas wanneer je dat weet, kun je het script van jouw liefdesleven duurzaam veranderen.

Je stroomt inmiddels over van nieuwe taal: chimpansees en schildpadden, scheve liefde, de dans, de pauzeknop, de amygdala, de liefdescirkel, de schatzoeker en de schatvinder, de secundaire en primaire emoties, sacred space, de powerstruggle en de status quo. Nu is het tijd voor actie. We geven je vijf krachtige tips, die als je ze toepast je leven veranderen. Tijd voor Volwassen Liefde.

Wat kun je verwachten?

 • 7 lessen met video’s, oefeningen en praktische tips;
 • Een uitgebreid werkboek met verdiepende vragen en inzichten;
 • Je behoudt een jaar lang toegang tot de training dus je kunt hem zo vaak herhalen als je wilt;
 • Toegang tot de levendige community in de 365-Academy met meer dan 10.000 deelnemers;
 • En als extra bonus een fijne meditatie van meditatiemaster David de Kock.

Van €147,- nu voor slechts €67,-

Praktische info en veelgestelde vragen

 • Niveau: geen voorkennis nodig
 • Taal: Nederlands
 • Duur: 1,5 uur | gemiddeld 1 week

Staat je vraag er niet tussen? En wil je graag meer informatie over deze training of twijfel je nog? Stuur ons dan een berichtje via support@365dagensuccesvol.nl en we helpen je graag verder.

De training bestaat uit 7 (video) lessen en wordt gegeven door Arjan Vergeer en David de Kock. De videolessen, de community en de bonussen staan in onze online leeromgeving de 365 Academy. De 365 Academy is dé plek waar al onze trainingen en programma’s gebundeld zijn op één plek. Het is de plek voor persoonlijke groei en verbinding. De 365 Academy draait op het Huddle platform. Dit kun je via desktop of mobiele app gebruiken. Je krijgt hier persoonlijke inloggegevens van via e-mail. Zo heb je altijd toegang en kun je alles bekijken wanneer jij wilt.

Ondertussen bevinden zich al meer dan 50.000 deelnemers zich in de Academy. Dit is direct ook een fijne kans voor jou want je hebt hiermee direct toegang tot je eerste klanten. En daarnaast is het een fijn platform waar iedereen elkaar graag helpt.

Je hoeft geen examens te doen, wel krijg je worksheets en templates met vrijblijvende opdrachten en bonus programma’s zodat je de mogelijkheid hebt om je extra te verdiepen in de onderwerpen die je aanspreken.

Je krijgt een jaar toegang tot al het lesmateriaal en de community. Als de training vernieuwd wordt krijg je ook daar automatisch toegang toe zonder extra kosten.

Dit programma ervaar je in de 365 Academy. Dit is de plek voor verbinding en persoonlijke groei en biedt je naast het volgen van het programma ook toegang tot de online 365 community. Rouw kan vaak alleen voelen. Maar dat ben je niet! We zijn hier met zoveel. In het ontmoeten van gelijkgestemden, ervaar je meteen meer rust en vertrouwen in jezelf. Samen kunnen we zoveel.

 

In het werkboek staat kort en bondig alle informatie en oefeningen die we in de videoles met je bespreken. In de werkboeken kun je aan de slag gaan met de oefeningen, ook is hier voldoende ruimte om aantekeningen in te maken

Ontdek ook deze 365-Academy trainingen:

Afscheid nemen van je stress
Direct beginnen Burn-out en stress

Leven zonder stress training

In deze online training leer je alles over omgaan met stress en het vergroten van je draagkracht. Omgaan met stress kun je leren!
Prijs € 397,-
Meer informatie
Meer intimiteit in je relatie
Gratis voor premium leden Mini training

Meer intimiteit training

In deze training leer je alles over de ruimte tussen jou en je partner en hoe deze invloed heeft op jullie verbinding. Ga in 7 stappen van verhaal naar verbinding.
Prijs € 47,-
Meer informatie
Zeg gedag tegen faalangst
Direct beginnen Mini training

Falen naar stralen training

In deze online audiotraining ontdek je hoe je jouw onzekerheid en faalangst kunt veranderen in aantrekkingskracht, energie en zichtbaarheid.
Prijs € 47,-
Meer informatie