Zo kun je starten:

Er zijn 2 opties om de digitale affirmatiekaarten op je telefoon te plaatsen:

 1. Open deze mail op je mobiele telefoon en download de kaarten vervolgens op je telefoon
  >> Klik hier om de kaarten te downloaden <<

  1. Het is een ZIP. bestand dus deze dien je eerst uit te pakken door erop te klikken.
  2. Open de map en sla iedere afbeelding op in je foto’s door hem aan te klikken en te kiezen voor “bewaren” of “opslaan”.
  3. De afbeeldingen staan nu tussen je foto’s.
 1. Open deze mail op je computer en download de kaarten.
  >> Klik hier om de kaarten te downloaden <<

  1. Pak het ZIP. bestand uit door erop te klikken
  2. Open de map met afbeeldingen en plaats deze vanaf je computer op je telefoon via een kabeltje of door de gewenste afbeeldingen naar jezelf te versturen.

Hoe werkt 365 affirmeren?

Affirmeren is een simpele tool die je kunt gebruiken om je gedachten op een positieve manier te beïnvloeden. Iets wat we o.a. gebruiken in het Miracle Roadmap programma. Omdat we zo enthousiast zijn hierover, willen we je graag op een laagdrempelige manier kennis laten maken met affirmeren. De afbeeldingen zijn speciaal gemaakt om als achtergrond op je telefoon in te stellen (zodat je ze meerdere keren per dag ziet). Je kunt de afbeeldingen ook uitprinten en ophangen als dit beter voor je werkt.

Selecteer de affirmatie die op dat moment het meeste resoneert óf waar je de meeste weerstand op voelt. Vaak zegt dit genoeg. Denk er niet teveel over na, maar volg je intuïtie. Stel de gekozen afbeelding in als achtergrond op je telefoon, zodat je ‘m elke dag ziet. Neem regelmatig een moment om de affirmatie in je hoofd of hardop uit te spreken. Hierdoor vergroot je het effect. Wissel na een aantal weken van affirmatie en volg hierbij weer je gevoel.

Veel plezier met affirmeren! ✨