Wat zoeken wij?

Doe jij niets liever dan het maken van content? Ken jij alle ins en outs van social media? Ben jij een ster in het schrijven van ijzersterke teksten met af en toe een knipoog?

En ben je op zoek naar content marketing stage in 2023? 365 Dagen Succesvol zoekt een content marketing stagiair(e)e die ons helpt om van Nederland het gelukkigste land ter wereld te maken!

Start: zo snel mogelijk/ in overleg – 32/40 uur

De functie

Als content marketing stagiair(e) ben je samen met onze content manager dagelijks aan het bedenken, creëren en verspreiden van verschillende vormen van content. Het doel? Zo veel mogelijk mensen bereiken zodat we nog meer mensen kunnen helpen naar een leuker leven. Deze functie is helemaal iets voor jou als je graag creatief bezig bent, op de hoogte bent van de laatste ins & outs op het gebied van content en social media én ook nog eens steengoede teksten kunt schrijven (of dat graag wil leren!).

Wat worden je werkzaamheden?

Omdat we een klein team zijn, krijg je de kans om op de verschillende vlakken van content en social media marketing te ondersteunen. Je denkt proactief mee over nieuwe pakkende social media posts, onze nieuwsbrief en artikelen op de website. Vervolgens werk je jouw nieuwe ideeën uit in Canva, schrijft teksten en plant deze in op onze social kanalen.

 • Je bedenkt, maakt en plant social posts om onze actieve social community (250.000+ volgers op Facebook en bijna 60.000 op Instagram) dagelijks te inspireren en tot actie aan te zetten;
 • Je schrijft inspirerende teksten voor social media, de nieuwsbrief en voor onze website (o.a. voor SEO);
 • Je vergroot, behoudt en optimaliseert onze social community door creatieve campagnes op te zetten en de dialoog aan te gaan;
 • Je denkt mee over creatieve concepten (video en foto);
 • Je rapporteert wekelijks de meest relevante KPI’s en de best presterende content aan de rest van het team.

Kortom, een toffe functie met veel mogelijkheden!

De laatste info

Wat hebben we van jou nodig?

 • Je volgt een (creatieve) communicatie opleiding op HBO of WO niveau. Bijvoorbeeld Communicatie, Media, Informatie en Communicatie of Commerciële Economie, maar laat het ons weten als jij vindt dat jouw opleiding perfect aansluit!;
 • Je kunt leuk schrijven en de Nederlandse taal kent voor jou geen geheimen (Je schrijft foutloos Nederlands);
 • Je hebt een goed gevoel voor beeld en taal;
 • Je bent enthousiast, leergierig en creatief;
 • Je vindt het tof om bij te dragen aan de missie om samen van Nederland het gelukkigste land ter wereld te maken;
 • Je bent minimaal 4 dagen per week inzetbaar.

Handig om te weten!

Wij bieden je een superleuke stage van 32 of 40 uur per week met marktconforme stagevergoeding. Je krijgt de ruimte om eigen ideeën in te brengen en uit te voeren. Daarnaast staat er iedere dag een heerlijke lunch klaar op kantoor!

En ook handig: ons kantoor ligt in Amsterdam noord (op loopafstand van Centraal Station en het metrostation).

Heb jij bij het lezen van deze vacature al direct zin om te starten en ben jij die awesome stagiair(e) die wij zoeken? Stuur dan jouw creatieve motivatie + CV naar marketingteam@365dagensuccesvol.nl. Hopelijk zien we je dan snel bij ons op kantoor!

Wil ik!

Tof! Wil je als content en social media stagiair(e) aan de slag bij 365 Dagen Succesvol? Stuur dan je CV en motivatie naar marketingteam@365dagensuccesvol.nl.