Wat zoeken wij?

Ben jij op zoek naar een online marketing stage en wil je graag op verschillende vlakken van online marketing leren?

365 Dagen Succesvol zoekt een online marketing stagiair(e) die ons helpt om van Nederland het gelukkigste land ter wereld te maken!

Start: zo snel mogelijk/ in overleg – 32/40 uur

Interesse? Lees dan snel verder!

De functie

Als online marketing stagiaire ga je samen met het marketing team aan de slag om zoveel mogelijk mensen te bereiken zodat we nog meer mensen kunnen helpen naar een leuker leven. Je maakt onderdeel uit van een gedreven team met enthousiaste, ondernemende mensen. Onze missie? Om samen van Nederland het gelukkigste land ter wereld te maken.

Wat worden je werkzaamheden?

Omdat we een klein team zijn, krijg je de kans om kennis te maken met alle onderdelen van online marketing. Je denkt proactief mee over hoe we het aantal bezoekers op onze website kunnen verhogen, maar ook hoe we de conversie kunnen verbeteren. Hiervoor maak en verbeter je landingspagina’s op onze website en denk je actief mee over het verbeteren van onze campagnes.

 • Je gaat ondersteunen in het beter vindbaar maken van de website door middel van SEO optimalisaties in bijvoorbeeld artikelen en door linkbuilding;
 • Je schrijft, plant en verstuurt e-mails;
 • Je zet marketing automation campagnes op;
 • Je ondersteunt in het opzetten van marketing advertising campagnes en landingpages;
 • Je denkt mee over creatieve campagnes voor onze events en onze 365 Academy;
 • Je maakt rapportages en analyses om te zien of de marketinginspanningen resultaat opleveren.

Kortom, een veelzijdige functie waarin we je graag alle kneepjes van het vak leren!

De laatste info

Wat hebben we van jou nodig?

 • Je volgt een commerciële opleiding op HBO of WO niveau. Bijvoorbeeld Commerciële economie, marketing of bedrijfskunde, maar laat het ons weten als jij vindt dat jouw opleiding perfect aansluit!;
 • Je hebt een enorme interesse in de wereld van online marketing en wilt jezelf hier zoveel mogelijk in ontwikkelen;
 • Je bent enthousiast, kunt nauwkeurig werken en bent leergierig en analytisch;
 • Je vindt het tof om bij te dragen aan de missie om samen van Nederland het gelukkigste land te maken;
 • Je bent minimaal 4 dagen per week inzetbaar.

Handig om te weten!

Wij bieden je een superleuke stage van 32 of 40 uur per week met marktconforme stagevergoeding. Je krijgt de ruimte om eigen ideeën in te brengen en uit te voeren. Daarnaast staat er iedere dag een heerlijke lunch klaar op kantoor en sporten we 1 keer in de week samen met het team. En ook handig: ons kantoor ligt in Amsterdam-noord (op steenworp afstand van Centraal Station).

Heb jij bij het lezen van deze vacature al direct zin om te starten en ben jij die awesome stagiair(e) die wij zoeken? Stuur dan jouw creatieve motivatie + CV naar marketingteam@365dagensuccesvol.nl. Hopelijk zien we je dan snel bij ons op kantoor!

Wil ik!

Tof! Wil je als Online Marketing Stagiair(e) aan de slag bij 365 Dagen Succesvol? Stuur dan je CV en motivatie naar marketingteam@365dagensuccesvol.nl.