Over de functie...

Word jij blij van klantcontact om mensen verder te helpen met de meest uiteenlopende vragen?

Ben jij handig om je verschillende systemen snel eigen te maken en vind jij het leuk om van onze support afdeling je eigen ‘winkeltje’ te maken?

Dan word jij onze nieuwe Customer Support collega….dat weten we zeker! 

Over 365 Dagen Succesvol

Wil je mensen helpen een leuker leven te leiden? Terwijl je doet waar jij goed in bent? Bij 365 Dagen Succesvol werk je in een missie gedreven organisatie. Je maakt onderdeel uit van een klein gedreven team met slimme, ondernemende mensen. Onze missie? Om samen van Nederland het gelukkigste land ter wereld te maken.

Om onze missie te bereiken, schrijven we boeken, bieden we trainingen en programma’s aan en organiseren we zowel online- als offline events. Dit allemaal voor mensen die graag bezig zijn met zelfontwikkeling en meer uit het leven willen halen.

Wij geloven dat in ieder mens een licht zit. Wanneer je je eigen licht ontdekt en durft te laten zien, ben je van veel meer betekenis voor anderen. Dat geeft je voldoening, verbinding, ontspanning en overvloed.

Door support lever je een directe en belangrijke bijdrage aan onze missie dus we kunnen niet wachten tot jij ons team komt versterken!

 

Je taken en verantwoordelijkheden

Jij gaat (potentiële) klanten zo goed mogelijk helpen met allerlei soorten vragen over onze trainingen, programma’s, events en merchandise op het gebied van zelfontwikkeling. Je staat onze klanten zowel telefonisch als per mail te woord via ons ticketsysteem Zendesk.

Bij 365 zijn we volop in beweging en jij beweegt hierin lekker mee! Hierdoor ben jij goed op de hoogte en bent daardoor in staat om met veel plezier en geduld onze (10.000+) klanten snel verder helpen te helpen.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Hierdoor weet je wat er bij hen leeft en help je ons deze belangrijke signalen door te geven. Als team werken we samen aan het continu verbeteren van onze dienstverlening.

Daarnaast vervul je ook een aantal HR-gerelateerde en office management gerelateerde werkzaamheden zoals het maken van overeenkomsten en contracten en het bestellen van boodschappen en kantoorartikelen.

Al met al ben je dus een hele belangrijke spil binnen ons team.Wie ben jij?

 • Je hebt interesse en affiniteit met customer service, je vindt het leuk mensen verder te helpen
 • Je bent handig om met verschillende systemen te werken
 • Je hebt een klantvriendelijke houding en werkt secuur
 • Je pakt snel dingen op, bent flexibel en denkt in oplossingen
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden (goede beheersing van de Nederlandse taal is een must)
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar!
 • Je bent per september (of eerder) beschikbaar

Wat bieden we jou?

 • Geld, groei en plezier
 • Iedere dag een lekkere lunch
 • MacBook
 • Ongekend goede werksfeer in een klein jong team waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan
 • We runnen het bedrijf als een start-up, je krijgt dus veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid, oneindige groeimogelijkheden en kunt hierdoor ontzettend veel leren
 • Je komt terecht in een team met collega’s die altijd bereid zijn je te helpen, ook buiten team Customer Support. Zo blijven we leren van elkaars ervaring en kennis
 • Je mag al onze trainingen onbeperkt volgen, zodat je zelf ook volop bezig kan zijn met je persoonlijke groei en tegelijkertijd meer leert over ons aanbod
 • Bepaal zelf je werkdag. Je krijgt de ruimte om te bepalen waar je werkt. Je bent altijd welkom op ons fijne kantoor in Amsterdam, maar wanneer je thuis wilt werken, is dat ook prima
 • Je draagt bij aan de missie om van Nederland het gelukkigste land te maken  en maakt hiermee het verschil in het leven van duizenden mensen.

Solliciteren?

Enthousiast geworden en klaar om samen met ons van Nederland het gelukkigste land van de wereld te maken? Stuur ons je CV en motivatie voor 1 augustus naar kimbakker@365dagensuccesvol.nl. Heb je vragen? Bel dan gerust met Kim op 06-30897574.

We kijken uit naar je reactie en wie weet tot snel!