Let op! Dit seminar is uitverkocht.

Ik wil niet langer single zijn

Janet had er genoeg van, vertelde ze ons. Ze weet: ik ben een leuk mens. Ze weet ook: ik kan prima voor mezelf zorgen. Maar toch: ze zou zo graag een fijne vent vinden. Jammer genoeg zijn alle leuke mannen op. En is daten ook vaak zo’n stressvolle teleurstelling.
Terwijl ondertussen de klok maar doortikt: tik tak tik tak. Straks ben ik oud, bedacht Janet, en ben ik nog steeds alleen.Je mag best weten: die gedachte kwam ons bekend voor. Want iedereen wil graag worden vastgehouden, en iedereen wil het gevoel dat je het samen kunt doen. Uiteindelijk verlangt bijna iedereen naar die fijne ander, bij wie je jezelf kunt zijn, met wie je kunt dromen en lachen en vrijen. Bij wie je thuis kunt komen. 

Maar waar verstopt ‘ie (m/v) zich?

We zijn ons er lang en grondig in gaan verdiepen en we ontdekten een paar wonderbaarlijke patronen:
 • Over hoe de meeste vrijgezellen eigenlijk niet echt vrij zijn.
 • Hoe veel mensen zichzelf te veel aanpassen om maar leuk gevonden te worden.
 • Dat daten eigenlijk heel anders werkt dan je denkt – en je het heel leuk kunt maken.
 • Dat je simpelweg kunt leren hoe je de stappen zet van single naar samen.

Daarom zijn we een heel bijzonder seminar voor je aan het maken – het van Single naar Samen Seminar op 22 oktober. Een avond speciaal voor leuke singles die zich willen verbinden met een ander. Deze avond is uniek, inspirerend, zit vol met eye-openers én brengt je in contact met gelijkgestemde singles.

Dit intieme seminar is bedoeld voor iedereen die voelt dat het tijd is voor liefde.

En heb je daarnaast gewoon zin om een heleboel andere singles te ontmoeten in real-life (in plaats van alleen maar online)? Zorg dan dat je erbij bent!

Wij kunnen niet wachten om live met je aan de slag te gaan

Wij zijn David de Kock en Emanuela Deyanova en tijdens het van Single naar Samen seminar aan we samen met jou een volledige avond de diepte in op het thema liefde en relaties. Zo leren we je hoe je (weer) in verbinding komt met jezelf, hoe je je los kunt maken van oude patronen en hoe je jezelf klaar kunt stomen voor een nieuwe relatie. Dit gaan we doen door je niet alleen de nieuwste inzichten en fijnste tips en tricks met je te delen, maar ook door echt met elkaar aan de slag te gaan.

We zijn vastberaden om je te confronteren met de belangrijkste lessen over jezelf en je liefdesleven. Hiervoor gebruiken we technieken zoals systematisch werken, live coaching (Emotionally Focused Therapy) en meditatie. Stuk voor stuk fijne methodes die al duizenden singles hebben geholpen

En wie weet ontmoet je zelfs je nieuwe vlam! Wij gaan je in ieder geval goed op weg helpen ;). Gedurende de avond zullen we een aantal leuke oefeningen doen om singles in de zaal op een laagdrempelige manier beter te leren kennen (denk aan coffee-next, matchen op basis van kernwaarden en nog veel meer!).

Liefs, David & Emanuela

Het was magisch mooi. Zoveel openheid en verbinding, eerlijkheid. Echte gesprekken met én zonder woorden. Ik ben vrij!! Het wordt tijd om eens te gaan daten!

Anita Bink

Profiteer nu van hoge korting met het Super Single ticket!

Wat houdt een Super Single ticket in?

 • Toegang tot het volledige avondprogramma + alle activiteiten om nieuwe singles te ontmoeten
 • Je betaalt nu slechts €67,00 euro!
 • Krijg als BONUS: toegang tot de 365 dating app (geen vleeskeuring, maar matchen op basis van kernwaarden)
 • BONUS: een maand lang toegang tot het verdiepende online programma Love Quest boordevol met inzichten, oefeningen en meditaties om jezelf klaar te stomen voor die relatie (t.w.v. €397,00)
 • BONUS: het boek “Oneindige Liefde” van Emanuela Deyanova krijg je gratis cadeau (t.w.v. €22,99)

De totale waarde van een ticket is dus meer dan €550,00. Jij betaalt nu slecht €67,00. Let op, deze actie is dus tijdelijk en op=op.

Dat klinkt allemaal fantastisch… maar ik heb het eigelijk helemaal gehad met de liefde.

Dat snappen we goed. Gekwetst worden, weer een slechte date, iemand afwijzen. Het is allemaal niet altijd even leuk en makkelijk. Maar we denken dat je hier toch niet zonder reden bent. Ergens diep vanbinnen verlangen we namelijk allemaal maar naar 1 ding: verbinding. Verbinding met de mensen om je heen. Met je familie, je vrienden, je collega’s. Maar bovenal ook: je verbinden met die ene (je liefdesrelatie). Het is zelfs zo dat we ontdekte dat dit hét cruciale element is voor een gelukkig leven. Misschien voelt dat niet zo voor jou, voel je zelf veel weerstand hierop. Het enige wat we kunnen zeggen: kom dan juist! 

Wat zeggen anderen?

Veel humor, tips, liefde, emoties en inzichten en ook nog leuke mensen ontmoet. Het was fantastisch

Manuela Melkert

Heel inspirerend, veel mooie inzichten. En jullie meditaties vind ik magisch. Die raakten me stuk voor stuk ♥

Chantal

Super, veel eyeopeners gehad. Ik kon reflecteren op mijn deel in de relatie wat ik anders had kunnen doen.

Veronique

Hoe ziet de avond eruit?

 • Op een lichte, praktische manier kijken we naar een paar valkuilen op weg naar een relatie. 
 • Je ontdekt aan de hand van de Kernwaarden oefening wat jij echt belangrijk vindt in de liefde en wat jouw diepste kernwaarden zijn. Nog leuker, op basis daarvan kun je gematched worden met singles met dezelfde kernwaarden! Zo ontmoet je singles die naar hetzelfde verlangen in een relatie.
 • Ook doen we de krachtige ‘I belong here’ oefening die voor veel mensen hun ogen heeft geopend.
 • We gaan aan de slag met systeemwerk. Hiermee krijg je inzicht in je familiesysteem en de invloed hiervan op je liefdesleven. Veel relaties zijn namelijk al mislukt voordat beide partners elkaar hebben ontmoet. Simpelweg door de manier waarop ze in hun jeugd zijn ‘geprogrammeerd.’
 • Een belangrijk thema van avond zal ‘vergeving’ zijn. Zo ontdek je hoe je de plek naast je weer vrij kunt maken.
 • En nog veel meer!

Een ding is zeker: Dit wordt een complete beleving!  Wil je nu echt een keer een leuke partner tegen het lijf lopen? Schrijf je dan nu in en ontmoet straks een heleboel leuke singles die bereid zijn om met zichzelf en hun liefdesleven aan de slag te gaan! 

Dit seminar wordt gegeven door:

David de Kock

David is (samen met Arjan Vergeer) oprichter van 365 Dagen Succesvol. Samen hebben ze het hun missie gemaakt om van Nederland het gelukkigste land ter wereld te maken. Om dat te bereiken, schrijven ze boeken en organiseren ze programma’s over goed leven, betekenisvol ondernemen en geweldige relaties. Allemaal gebaseerd op onze unieke 365 methodiek en de 365 Filosofie. Een belangrijk element uit deze filosofie is voor David “verbinding”. Verbinding is namelijk een onmisbaar ingrediënt in de weg naar geluk. Verbinding met de mensen om je heen. Met je familie, je vrienden, je collega’s. Maar bovenal ook: je verbinden met die ene (je liefdesrelatie).

Daarnaast is David binnen 365 de meditatiemaster en weet hij alles over systematisch werken, familieopstellingen en het effect hiervan op je liefdesleven. Laat je vooral verwonderen tijdens het seminar, dat kan hij als de beste!

Emanuela Deyanova

Emanuela is, naast gewild relatietherapeute, oprichter van het online platform School of Love, auteur van het in vijf talen verschenen boek ‘Oneindige Liefde’, spreker en de expert op het gebied van liefde en relaties binnen 365 Dagen Succesvol.

Vanuit haar ervaring als relatietherapeut weet Emanuela als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om je te (blijvend) te verbinden met een ander. Van intieme seminars tot het uitverkochte Superrelatie Weekend in de Ziggo Dome, Emanuela heeft duizenden mensen geïnspireerd en geholpen. Ze is opgeleid in Emotionally Focused Therapy (EFT) en Imago Therapie.

Eerst heb ik jaren zelf geprobeerd om aan mezelf te werken, omdat ik dacht dat dat was wat ik wilde en nodig had. Maar heb mij toch opengesteld voor andere manieren en wegen en dat heeft me in korte tijd meer opgeleverd dan al die jaren vruchteloos geworstel!

Mirjam Hoogenboezem

Nog even de praktische dingen op een rijtje....

 • Wat? Het single naar samen seminar is een magische avond vol herkenning, verdieping en verbinding.
 • Waar? Het event is live en vindt plaats in De Basiliek in Veenendaal.
 • Wanneer? 22 oktober van 19.00 tot 22.00 uur.

En het fijne is dat je op dit moment kunt profiteren van een voordelig Super Single ticket met een extra voordelig aanbod. Speciaal voor iedereen die snel beslist én direct zeker wil zijn van een plekje. Onze events verkopen altijd snel uit dus nu je ticket scoren is een win-win ;). 

Grijp niet mis! Scoor nu je Super Single ticket

Wat houdt een Super single ticket in?

 • Toegang tot het volledige avondprogramma + alle activiteiten om nieuwe singles te ontmoeten
 • Je betaalt nu slechts €67,00 euro
 • Toegang tot de 365 dating app (geen vleeskeuring, maar matchen op basis van kernwaarden)
 • Een maand lang toegang tot het verdiepende online programma Love Quest boordevol met inzichten, oefeningen en meditaties om jezelf klaar te stomen voor die relatie (t.w.v. €397,00)
 • Krijg het boek “Oneindige Liefde” van Emanuela Deyanova cadeau (t.w.v. €22,99)

De totale waarde van een ticket is dus meer dan €550,00. Jij betaalt nu slecht €67,00. Let op, deze actie is dus tijdelijk en op=op.

Dit kun je verwachten:

Verrassende oefeningen en inzichten

Je beleeft een spetterend avond met oefeningen die je nog niet kende. Zo leer je niet alleen jezelf beter kennen, maar ook andere singles in de zaal. Een fijne afwisseling van zelfontdekking en plezier.

Live coaching en interventies

Dit is precies waarom onze live dagen zo populair zijn! Je hebt hier namelijk de mogelijkheid om te leren van anderen (het zachte leren zoals wij dat noemen). Dit doen we door live coaching en interventies op het podium (no worries je mag ook gewoon lekker op je plekje blijven zitten en dus leren van anderen).

Inspirerende sessies met David en Emanuela

Het Single naar Samen Seminar wordt begeleidt door David de Kock en Emanuela Deyanova. Zij zullen je tijdens deze dag inspireren met hun eigen verhaal, belangrijkste lessen en fijnste inzichten.

Toegang tot 365 Dating App

De 365 Dating app is onze gloednieuwe datingapp met meer dan 2500 singles. Dit is jouw kans om andere leuke singles te ontmoeten die bereid zijn om met zichzelf en hun liefdesleven aan de slag te gaan en open staan voor een relatie.

Oei, ik vind dit allemaal maar spannend klinken.

We kunnen je dit alvast verklappen: bijna iedereen vindt het wel spannend. Je bent dus niet alleen. Het is nou eenmaal een tikkeltje buiten onze comfortzone. Maar dat is wel precies de plek waar ruimte is voor groei en de magie kan ontstaan. En omdat je je bevindt in een groep gelijkgestemden zul je zien dat je al snel nieuwe fijne mensen ontmoet. Hoe leuk is dat? En wie weet zit die nieuwe vlam er wel tussen ;). Je zou niet de eerste zijn!

Het was helemaal geweldig! Ik ben wat blokkades kwijt, ik heb oude relaties tegen het licht kunnen houden en heb gezien dat het écht niet persé allemaal aan mij lag. Ik voel me verrijkt! En ik heb weer nieuwe energie!

Bert Kamps

Wat een eenheid, openheid en verbinding tussen al die mensen!! Echt praten met onbekenden en contact maken.

Edith Kuiper

Wat doen jullie de oefeningen op een gave inspirerende manier, regelmatig was ik ontroerd en biggelden er tranen. Vind het ontzettend knap hoe jullie de intieme sfeer neer weten te zetten!

Jolanda

Ik lig nu in mijn bed en ben nog vol energie! Heel Nederland moet dit ervaren. Dit doet zoveel moois met een mens!

Nel Teunissen

Wat een heerlijk seminar vol emotie, warmte en verbondenheid! Lachen en huilen, net zoals t leven!

Nicolette

Wat was het geweldig om dit samen met mijn dochter van 20 te doen. Mooie inzichten. Dank jullie wel!

Marjon van Dalen

Ben jij klaar voor een liefdevolle relatie en een diepere verbinding met jezelf en een ander?

Single naar Samen Seminar

Super Single Ticket (beperkt beschikbaar)

Eenmalig seminar OP=OP
€67,-
Dit krijg je:
 • Uniek avondprogramma vol met inzichten en oefeningen
 • De kans om gelijkgestemden singles te ontmoeten die net als jij openstaan voor de liefde
 • Een freemium lidmaatschap in de 365 Dating App om direct te connecten met andere leuke singles
 • 1 maand gratis toegang tot het programma: Love Quest Singles
 • Het boek “Oneindige Liefde” van Emanuela Deyanova krijg je gratis cadeau
Uitverkocht

Het was bijzonder om het te ervaren samen. Een seminar om nooit te vergeten. Geweldig gedaan!

John Titaheluw

Wil je niet langer het eenzame gevoel de boventoon laten voeren? En ben je toe aan die leuke partner?

Antwoord op de meest gestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? En wil je graag meer informatie over het van Single naar Samen seminar of twijfel je nog? Stuur ons dan een mailtje op support@365dagensuccesvol.nl met je vragen of zet gewoon die eerste stap. Het zal je ogen openen en je al meteen verlichting geven. Beloofd.

Het van Single naar Samen seminar vindt plaats op 22 oktober in de Basiliek in Veenendaal. De avond zal beginnen om 19.00 uur en eindigt om 22.00 uur. De deuren zullen open gaan om 18.00 uur.

Het van Single naar Samen seminar is écht iets voor jou als jij:

 • Graag een liefdevolle relatie wilt, maar niet weet hoe je dat voor elkaar krijgt
 • Al een tijdje happy single bent en voelt dat het fijn zou zijn je (opnieuw) te verbinden
 • Gelooft dat de liefde voor jou misschien niet is weggelegd en je soms eenzaam voelt
 • Verlangt naar meer verbinding, passie en plezier
 • Graag live aan de slag wilt en echte stappen wilt zetten in jouw liefdesleven

Zeker! Je leert ontzettend veel over jezelf, over relaties in het verleden en je bent geweldig voorbereid als jouw droompartner zich onverwachts aandient. En misschien loop je hem of haar op deze avond wel tegen het lijf. Het gaat om verbinden, samen zijn en vooral een leuke avond hebben. Je bent dus van harte welkom, ook als je al onwijs happy bent.

Het online programma Love Quest vindt je terug in de 365 Academy en volg je waar je wilt, wanneer je wilt. In deze training nemen wij je mee op ontdekkingsreis naar jezelf en jouw verlangens. Van (un)happy single naar authentieke liefde! Het single naar samen seminar is live in Veenendaal en samen met honderden andere singles gaan we ons een dag lang onderdompelen in alles over liefde en relaties. Daarnaast heb je de kans om je real-life te verbinden met anderen singles. Live dagen zijn vaak super waardevol omdat je hier de mogelijkheid hebt om te leren van anderen (het zachte leren zoals wij dat noemen).

Daarnaast krijg je bij je ticket voor het Single naar Seminar seminar als bonus een maand lang toegang tot het online programma Love Quest. Zo kun je dus beide uitproberen! 😉