Ontdek hoe je kan leven van het internet

Ongetwijfeld zie je ook de verhalen van mensen die dankzij het internet een vrij leven kunnen leiden. Ze kunnen reizen, hun dagen inrichten exact zoals zij het willen en ervaren weinig stress. Ze kunnen elke dag creatief zijn en verdienen meer geld dan ze nodig hebben. Ze ervaren meer “flow” en barsten van de energie.

Misschien denk je dat dit niet voor jou is weggelegd. Of geloof je niet dat dit ‘echt’ kan. Niets is minder waar. Leven van internet kun je leren. Passief inkomen realiseren is voor iedereen weggelegd, ook voor jou.

Daarom hebben we internetondernemer Eelco de Boer gevraagd de mega succesvolle zoomcall eerder dit jaar, nog een keer te geven. Tijdens deze exclusieve sessie zal Eelco de Boer jou inspireren om ook te kunnen gaan “Leven van Internet”. In deze Zoomcall deelt hij zijn visie op hoe je een complete transformatie in je business en je leven kunt realiseren door het genereren van lange termijn, passieve inkomsten. 

Meld je hieronder gratis aan voor de Zoomcall met Eelco

Grondlegger van het internet ondernemen

Eelco, David en Arjan kennen elkaar al jaren. Regelmatig maakten ze samen lange wandelingen. Ze zijn nagenoeg buren en hun kinderen gaan naar dezelfde school. Tijdens deze wandelingen is het idee ontstaan voor “365 Dagen Inkomen”. 

Als 1 van de allereerste internetondernemers in Nederland verdiende Eelco de Boer nog geld via het internet in de guldentijd en zag vanaf dag 1 dat het mogelijk is om te kunnen ‘leven van internet’ 

Eelco zijn filosofie is altijd geweest om zijn lifestyle en geluk op de 1e plek te zetten en zijn business hierop aan te passen. Hij leidt deze “ideale lifestyle” terwijl hij op een relaxte manier zijn 9 internetbedrijven runt, de wereld rondreist, bijzondere mensen ontmoet en veel quality time heeft voor zijn vrienden en familie. Hij noemt dit ook wel “Ontspannen Winnen”.

Prijswinnaar Genius Network Annual Event

Eelco is begonnen met verkopen van 2e hands elpees op het internet in 1999, lanceerde zijn 1e webwinkel in 2000, is jarenlang 1 van de grootste verkopers geweest op eBay, verkocht in 2005 als eerste persoon in Nederland E-books, heeft honderden websites laten bouwen, was de allereerste in Nederland die online programma’s verkocht, is oprichter van meerdere softwarebedrijven zoals PayPro, Membirds, Enormail en Petje.af.

Hij is de absolute master wanneer het gaat om online marketing en heeft duizenden mensen geholpen om ook financieel vrij te worden dankzij het internet.

Eelco heeft meerdere weken gespendeerd met Richard Branson op Necker Island en zijn privé resort in Zuid Afrika. Verder heeft hij het podium gedeeld met grote internationale sprekers als Robert Kiyosaki en Les Brown. Tijdens het “Genius Network Annual Event” van 2021, het meest high level business evenement ter wereld, won hij de prijs voor de beste “10 minute talk”. Kortom: een marketingmaster waar je je nu gratis door kunt laten inspireren.

Meld je hieronder gratis aan voor de Zoomcall met Eelco