Wil je een magneet worden voor rijkdom?

Doe dan mee met het gratis webinar Leven in Overvloed. Met rijkdom bedoelen we een rijk leven vol met mooie momenten, fijne mensen, leuk werk, veel energie en genoeg tijd en geld om te doen wat je het allerliefste zou willen doen. Het gaat over ‘ja’ zeggen tegen het leven en over dankbaarheid en waardering. Dit noemen we leven in overvloed. Het is een manier van denken en leven die voor altijd je leven zal veranderen. Nieuwsgierig? Meld je dan nu gratis aan voor het webinar!

Dank voor het inspirerende online webinar. Ik blijk een ernstig tekort-denker te zijn (daar was ik al een beetje bang voor). Met ingang van NU ga ik leven in overvloed.

Judith

Overal is overvloed

Leven in overvloed gaat over het weten dat er genoeg is van alles wat we nodig hebben, overal om ons heen.

Waarom voelt dat dan vaak niet zo?
Waarom zien we het vaak zelfs niet?
Omdat we zoeken op de verkeerde plek.

We kijken naar overvloed in de wereld om ons heen: we zoeken het in geld en in status, in spullen en in titels. We zoeken overvloed in conflicten met anderen: wie gaat er winnen? In meer bezitten, meer winnen, meer hebben. We zien overvloed als iets dat van buiten moet komen: pas als ik heel veel heb, zal er overvloed zijn in mijn leven.

En gek genoeg is het er dan nooit.

In werkelijkheid is het precies andersom. Je kunt heel arm zijn met heel veel geld, heel druk met heel veel tijd en heel moe met heel veel energie. Overvloed bestaat niet buiten jezelf, alles buiten jezelf is afleiding. Echte overvloed zit binnen in je. Als je wilt, kun je vandaag nog starten met leven in overvloed.

Het probleem zit hem in onze hersenen: deze denken standaard in ‘tekort’, maar er is een manier om die blokkade te omzeilen. In dit Webinar ontdek je precies welke gedachten ervoor zorgen dat je tekort ervaart – en hoe je die uit de weg ruimt.

“Het allermooiste is dat ik echt ben gaan leven en voelen. Ik heb nu zoveel meer vreugde en liefde in mijn leven, heerlijk! “

Sandra Hoving

Mijn naam is Arjan Vergeer en Leven in overvloed is misschien wel het belangrijkste wat ik in mijn leven heb geleerd. Ik verdiep me al sinds 2004 in persoonlijk leiderschap, spiritualiteit en psychologie. De afgelopen jaren heb ik tienduizenden mensen mogen begeleiden naar een leven vol overvloed. 

In dit webinar vertel ik je alles over het grote misverstand over overvloed. Overvloed kan er namelijk nú zijn, ongeacht wat je bezit. Echte overvloed gaat niet over wat je hebt, maar over hoeveel je vertrouwt. En vanaf deze plek van vertrouwen is er veel ruimte voor je dromen. Je kunt namelijk altijd 1000 redenen bedenken om iets niet te doen, maar soms is 1 reden om het wél te doen genoeg.

Mijn droom is dat iedereen dit leert en de paar simpele (maar krachtige) pijlers voor overvloed vandaag nog in z’n leven toelaat. Er zijn 2 routes naar een leven vol overvloed en ik kan niet wachten om deze met je te delen.

Ben zó blij dat ik voor mezelf gekozen heb, moet er gewoon een beetje van huilen

Femke

De missie van 365

365 Dagen Succesvol is tien jaar geleden opgericht met als missie om van Nederland het gelukkigste land van de wereld te maken. Om dat te bereiken maakt 365 al 10 jaar op rij trainingen, programma’s en events over alle thema’s rondom persoonlijke groei. Inmiddels hebben tienduizenden mensen geweldige resultaten bereikt met de programma’s, trainingen en seminars van 365.

Gemiddeld gaven 365-deelnemers hun leven een 5,5 bij de start van hun programma, aan het eind gaven ze hun leven een 8,8! Met Nederlands’ grootste en meest impactvolle live seminars in AFAS LIVE en de Ziggo Dome, de 365 Academy met meer dan 15.000 leden, de best bekeken online Masterclasses en webinars en een miljoenenpubliek via social media en andere kanalen, veranderen we het leven van duizenden mensen en dit is pas het begin.

Overvloed gaat over ‘ja’ zeggen tegen het leven, het gaat over liefhebben, over keuzes maken, over jezelf zijn, over verbinding, over het juiste werk doen en over geld verdienen. 

Benieuwd naar het geheim van leven in overvloed? Doe dan mee met het gratis webinar!