Dit webinar is precies voor jou als je:

  • heldere antwoorden wilt op wie je bent, wat je wilt en hoe je dat bereikt in het leven – in je werk of op andere manieren
  • graag wilt stoppen met piekeren of twijfelen of afwachten en op een snelle lichte manier krachtige keuzes wilt maken waar je je meteen beter door voelt
  • geen zin meer hebt in stress of onzekerheid of negativiteit in je leven en juist veel meer plezier, optimisme en vertrouwen wilt voelen bij alles wat je doet
  • als je 100% je intuïtie wilt horen, wilt volgen en maximaal van betekenis te zijn door helemaal jezelf te zijn

Een gloednieuw webinar bomvol tips en inzichten die je niet wilt missen! 

Bedankt Arjan. Wauw. Een wonder dat jij nu al 2 uur de tijd neemt om ons deze kennis te geven. Het is zó ongelofelijk waardevol. Het zou op televisie moeten komen! Dank dank.

Yoriam ⭐⭐⭐⭐⭐

Hester Miracle Roadmap

Niet weten wat je wilt

Hoe komt het dat we het zo moeilijk vinden om te weten wie we zijn en wat we willen? Soms laten we de macht der gewoonte, de maatschappij en omgeving voor ons beslissen. ‘Zo hoort het toch? Zo gaat het gewoon. Je maakt je school af, kiest een opleiding, gaat aan het werk, om je gaandeweg te settelen met een leuke partner en dan naar alle waarschijnlijkheid kinderen te krijgen.’ Maar in hoeverre is dit alles ónze keuze? Hoe weten we of het een keuze is die echt bij ons als uniek individu past, en ook aansluit bij het punt in ons leven?

Er is zoveel te doen, de tijd gaat zo snel, en voor we het weten, zijn er jaren van werk, wonen, relaties en gezinsuitbreiding voorbij. Het is onvermijdelijk dat na al die jaren deze vraag regelmatig voorbij komt: ‘Is dit alles?’. Liever laat dan nooit: het is mooi dat die vraag opkomt. Want het is een kans, een gelegenheid om bloedeerlijk naar onszelf te worden. Om onszelf eindelijk die wezenlijke vragen te stellen: ‘Wat wil ik nu écht? Waar ligt mijn hart? Wat past helemaal bij míj? Wat zou ik het liefste willen doen? Wat wil ik achterlaten op deze aarde? 

Dit webinar is voor jou als je graag wilt stoppen met piekeren of twijfelen of afwachten en op een snelle lichte manier krachtige keuzes wilt maken waar je je meteen beter door voelt. Simpel gezegd: eindelijk helderheid over waarom je hier bent en wat je hier te doen hebt. Meld je snel even gratis aan en dan gaan we binnenkort met elkaar aan de slag!

Hartelijk dank voor deze onwijze eye-openers. Het was heel fijn!

Jantine ⭐⭐⭐⭐⭐

Mijn naam is Arjan Vergeer...

…en in dit webinar gaan we het hebben over zingeving. Ik deel tijdens het webinar het eerlijke verhaal. Voor mensen die graag op een heel diep niveau antwoorden willen hebben over waarom je hier bent en wat je te doen hebt in het leven – en die ook bereid zijn om daar het werk voor te doen. Iets meer dan 10 jaar geleden zat ik zelf ook hopeloos vast in ‘hoe het hoort’ en durfde mezelf niet te vragen wat ik werkelijk wilde. Vol stress én verveling tegelijk – door me heel druk te maken over onbelangrijke dingen.

Inmiddels is het 10 jaar later en ziet mijn leven er radicaal anders uit. Al 10 jaar lang doe ik wat ik het allerliefste doe, met mensen waar ik heel graag bij ben. Ik voel me fit, geïnspireerd en vrij. Ik voel geen stress, geen verveling en geen gedoe. Nu ik weet hoe het werkt, gun ik dit iedereen. Meld je meteen even gratis aan en dan gaan we samen aan de slag met een het thema zingeving.

Je bent een geweldige leermeester Arjan! Wow 🙏

Heleen ⭐⭐⭐⭐⭐

De missie van 365

Onze missie is wereldvrede. Wij geloven namelijk dat als iedereen in vrede leeft met zichzelf, er vanzelf wereldvrede is. Met innerlijke vrede bedoelen we dat je leven vrij is van onzekerheid, stress, angst, ontevredenheid, boosheid en belemmerende overtuigingen. Innerlijke vrede komt niet omdat je veel bereikt, je bereikt veel als je leeft in innerlijke vrede.

Om dat doel te bereiken schreven we samen 6 bestsellers, organiseerden we meer dan 700 evenementen en ontwikkelden we verschillende programma’s over het vinden van innerlijke rust en geluk in je leven.

Ons doel? Jou inspireren om op een andere manier te denken, kijken, voelen en leven. Wij geloven dat je een andere wereld gaat zien als jij anders in het leven staat. En om daar zo veel mogelijk mensen bij te helpen, maken we o.a. dit gratis webinar. Te gek als je erbij bent!

Ik vond het een hele leerzame sessie en ben me veel meer bewust van dat we eigenlijk veel beslissingen met ons hoofd nemen zonder daarbij aan je gevoel te denken. Dank je wel!

Kelly ⭐⭐⭐⭐⭐

Hoe zou het zijn als je 100% helderheid hebt over wat je wilt en hoe je dat bereikt?

 Hoe zou het zijn als je met veel meer zelfvertrouwen en optimisme in je leven kunt staan zodat je moeiteloosheid en maximale vrijheid voelt terwijl je al je dromen waar maakt en je ondertussen gewoon helemaal jezelf bent. Hoe lekker is dat? Dat is precies waarmee Arjan je tijdens het webinar mee gaat helpen. Doe je mee?