Meer klanten als coach, maar hoe dan?

Je bent waarschijnlijk coach geworden omdat je mensen wilt helpen. Je wilt impact maken in het leven van anderen, doorgeven wat jou zo heeft geholpen. Een verschil maken in de wereld.

En hoewel de wereld op je zit te wachten, zit niet ieder mens dat (laat staan op ieder moment). Alleen een goede coach zijn is niet genoeg om eenvoudig en ontspannen je praktijk te vullen met blije klanten. Daarvoor is meer nodig (daar ben je misschien zelf ook al wel achtergekomen). Marketing hoort erbij. Geld vragen voor je diensten hoort er bij. Jezelf laten opvallen tussen alle coaches ook. 

Je bent niet de eerste die denkt een hekel te hebben aan alles wat ruikt naar commercie, geld verdienen of sales en marketing. Het goede nieuws: je hebt er geen hekel aan, ook al denk je nu van wel. Waar het misgaat, is dat veel beginnende coaches niet weten wat marketing en sales werkelijk is en ze niet weten hoe je het in kunt zetten op een manier die bij je past.

In dit webinar laten we je zien hoe je dit op een manier kunt aanpakken die goed bij jou past én je meer klanten als coach gaan opleveren (zodat je meer mensen kunt helpen en je jouw impact kunt vergroten).

Dankzij 365 dagen succesvol bouw ik het bedrijf waar ik van droom en heb ik geen financiële zorgen meer.

Wilma Leppers

Mijn naam is Arjan Vergeer en tot 10 jaar geleden had ik nooit zo door dat de dingen die ik weet of kan, voor anderen waardevol konden zijn. Tot op een dag een leidinggevende naar me toe kwam en zei: “wil jij niet eens wat collega’s coachen Arjan? Ik denk dat je ze wat kunt leren.” Hij heeft een lichtje bij me aangezet dat nooit meer is uitgegaan. Samen met David ben ik toen 365 Dagen Succesvol begonnen.

Nu bereiken we wekelijks 2 miljoen mensen op sociale media, zijn er meer dan 150.000 boeken verkocht en hebben we al meer dan 100.000 mensen mogen coachen in de afgelopen 10 jaar. We hebben een formule ontdekt die het mogelijk maakt om impact te maken én geld te verdienen. En deze succesformule voor een bloeiende coachpraktijk gaan we met je delen.

Waarom? Omdat het onze missie is om van Nederland het gelukkigste land ter wereld te maken en daar hebben wij ook jou als coach bij nodig.

Dus ben je klaar om je coachpraktijk next level te brengen? Doe dan mee met mijn gratis webinar en ik vertel je alles over het vinden van de juiste klanten, geld vragen en jezelf positioneren.

Ik geloof dat ik het verdien en dat het mooier wordt dan ik mij kan bedenken.

David

Mijn droom gaat uitkomen. Ik verdien dit zeker!

Marion

Yesss dat is wat ik nu nodig heb. Omringt door anderen die ook 100% committed zijn.

Emma

Heerlijke energie! JAAAAA, ik ga ervoor!!!

Daphne

Dankje voor die schop onder mijn kont!

Meike

Oprichters David & Arjan zijn de besten in hun vak als het gaat om authentiek, oprecht en transparant ondernemen vanuit menselijkheid en hun eigen persoonlijke missie.

Frankwatching

De missie van 365

365 Dagen Succesvol is tien jaar geleden opgericht met als missie om van Nederland het gelukkigste land van de wereld te maken. Om dat te bereiken maakt 365 al 10 jaar op rij trainingen, programma’s en events over alle thema’s rondom persoonlijke groei. Inmiddels hebben tienduizenden mensen geweldige resultaten bereikt met de programma’s, trainingen en seminars van 365.

Gemiddeld gaven 365-deelnemers hun leven een 5,5 bij de start van hun programma, aan het eind gaven ze hun leven een 8,8! Met Nederlands’ grootste en meest impactvolle live seminars in AFAS LIVE en de Ziggo Dome, de 365 Academy met meer dan 30.000 leden, de best bekeken online Masterclasses en webinars en een miljoenenpubliek via social media en andere kanalen, veranderen we het leven van duizenden mensen en dit is pas het begin.

Hoe we dit bereikt hebben? Daar vertellen we je meer over in dit gratis webinar.

Ik stel niet langer uit en ik weet dat ik het niet alleen kan. Ik heb me aangemeld!

Marieke

Yes!! We gaan SAMEN aan de slag!

Liselotte

JA ik ga er echt voor! Ik wil dit, ik ben geboren om dit te doen en ga dit voluit leven!

Carolien

Ik ben erbij!🤩 Super dankjewel!🙏

Sanne

Jaaaa ik ben erbij!! Blij blij blij!!!

Bas

Je verdient een succesvolle coachpraktijk!

Dus als je als coach wilt weten hoe je een bomvolle praktijk krijgt, meld je dan nu meteen even aan.