Klaar voor een dosis zelfvertrouwen?

Zelfvertrouwen is weten wat jij écht wilt en daarvoor durven gaan, ondanks de meningen van anderen en tetterende stemmetjes in je hoofd. Weten wie je bent en vanuit die wetenschap keuzes maken voor jezelf en daar ook volledig in geloven. Het gevolg? Een zelfverzekerde jij! Want voelen we ons niet allemaal veel meer zelfverzekerd als we doen wat we graag willen. Hoe fijn zou dat zijn? Heel graag vertellen we je er meer over tijdens het gratis webinar dat we deze week organiseren.

Bedankt voor de waardevolle tips! Heel wat om mee te gaan oefenen en een positieve verandering teweeg te brengen in mijn leven.

Sandra

Mensen met meer zelfvertrouwen zijn gelukkiger

Bij 365 zeggen we zelfs dat zelfvertrouwen zo’n beetje de belangrijkste voorspeller is van geluk, goede relaties, passievol werk en goed inkomen. Dat komt omdat we onze onzekerheid laten bepalen welke dingen we wel en niet doen: die knappe man/vrouw uit eten vragen, voor jezelf beginnen, verhuizen naar de andere kant van het land (of de wereld).

Keuzes maak je vanuit het vertrouwen dat het wel goed komt. Maar wat als je dat vertrouwen in jezelf, maar ook in de wereld en de mensen om je heen, niet hebt? Dan blijf je eindeloos piekeren, twijfelen en uitstellen. Het resultaat? Verkeerde keuzes maken, jezelf overschreeuwen, veel te lang afwachten, slecht slapen, over je grenzen gaan, leven naar de verwachtingen van anderen en ga zo maar door. 

Terwijl dat helemaal niet hoeft. 

Want zelfvertrouwen kun je gewoon leren. De juiste keuzes maken vanuit vertrouwen ook. Stel je voor wat er allemaal zou kunnen als je niet meer bang hoeft te zijn, of onzeker. In dit webinar vertellen we je hoe ook jij hier direct mee kunt starten.

Het raakt me… Ik wil zo graag echt gelukkig zijn!

Ewout

Mijn naam is Arjan Vergeer en in dit webinar deel ik met je hoe je kunt stoppen angst en onzekerheid in de weg te laten staan van je dromen. Zelf liet ik onzekerheid ook lange tijd mijn droom om te verhuizen naar Bali in de weg te staan. Waarom laten we onze keuzes zoveel afhangen van onzekerheid? 

85 procent van de mensen op aarde voelt zich onzeker, blijkt uit onderzoek. En bij 47 procent van die mensen, gaat het zover dat hun onzekerheid bepaalt welke dingen ze wel en niet doen. En dat vind ik zonde. Want nu ik ondertussen op Bali woon weet ik dat uiteindelijk een keuze maken, juíst een boost is voor je zelfvertrouwen. Je vertrouwt letterlijk op jezelf. Op je gevoel, intuïtie of welke naam je het ook wilt geven. En dat is het grootste cadeau aan jezelf. 

In dit webinar verklap ik de snelste route naar meer zelfliefde en minder onzekerheid. We gaan het hebben over twijfelen, uitstellen, JA zeggen en de kracht van durven nee zeggen. Je ontdekt hoe je veel sneller en makkelijker kunt leven vol zelfvertrouwen, dan je nu misschien denkt. En ik vertel je mijn verhaal. Over angsten overwinnen en ergens toch voor gaan. Doe je mee? Ik geef het webinar de komende tijd slechte enkele keren.

365 heeft mij al veel inzicht gegeven en sterke verbindingen met anderen opgeleverd. Ik heb minder last van negatieve gedachten en ben veel meer van mezelf gaan houden.

Ina Tanis

De missie van 365

365 Dagen Succesvol is tien jaar geleden opgericht door David de Kock en Arjan Vergeer. De afgelopen 10 jaar schreven we samen 6 boeken, organiseerde we meer dan 700 evenementen en ontwikkelde we verschillende programma’s over het vinden van innerlijke rust en geluk in je leven.

Onze missie is wereldvrede. Wij geloven namelijk dat als iedereen in vrede leeft met zichzelf, er vanzelf wereldvrede is. Met innerlijke vrede bedoelen we dat je leven vrij is van onzekerheid, stress, angst, ontevredenheid, boosheid en belemmerende overtuigingen. Innerlijke vrede komt niet omdat je veel bereikt, je bereikt veel als je leeft in innerlijke vrede.

Om dat doel te bereiken hebben we het Miracle Roadmap programma gemaakt. Miracle Roadmap is een persoonlijk ontwikkelingsprogramma waarin je in 16 weken een andere manier van denken, kijken, voelen en leven gaat ontwikkelen. Wij geloven dat je een andere wereld gaat zien als jij anders in het leven staat.

Met deze methode is voor iedereen geluk weggelegd.

Telegraaf

Mensen met meer zelfvertrouwen zijn gelukkiger, zorgen beter voor anderen, zijn minder vaak ziek en verdienen meer geld.

Benieuwd naar hoe zelfvertrouwen jouw leven kan verbeteren? Doe dan mee met het gratis webinar!