Zelfliefde is weten wat jij écht wilt en daarvoor durven gaan

We kunnen niet vaak genoeg benadrukken hoe belangrijk zelfliefde is voor iedereen. Want als iedereen keuzes zou maken waar hij/zij blij van wordt, dan hebben we veel meer gelukkige mensen op aarde rondlopen. Er denkt dan altijd in elk geval één persoon aan jou: jijzelf. Door te doen wat jij echt wilt, maak je jezelf gelukkiger. En vaak is dat voor de mensen om je heen ook gelukkigmakend.

Keuzes maak je vanuit het vertrouwen dat het wel goed komt. Maar wat als je dat vertrouwen in jezelf, maar ook in de wereld en de mensen om je heen, niet hebt? Dan blijf je eindeloos piekeren, twijfelen en uitstellen. Het resultaat? Verkeerde keuzes maken, jezelf overschreeuwen, veel te lang afwachten, slecht slapen, over je grenzen gaan, leven naar de verwachtingen van anderen en ga zo maar door. 

Terwijl dat helemaal niet hoeft. Want meer liefde hebben voor jezelf kun je gewoon leren. De juiste keuzes maken vanuit vertrouwen ook. Stel je voor wat er allemaal zou kunnen als je niet meer bang hoeft te zijn, of onzeker. In dit webinar vertellen we je hoe ook jij hier direct mee kunt starten.

Bedankt voor de waardevolle tips! Heel wat om mee te gaan oefenen en een positieve verandering teweeg te brengen in mijn leven.

Sandra

Mijn naam is Arjan Vergeer en in dit webinar deel ik met je hoe je kunt stoppen angst en onzekerheid in de weg te laten staan van je dromen. Zelf liet ik onzekerheid ook lange tijd mijn droom om te verhuizen naar Bali in de weg te staan. Waarom laten we onze keuzes zoveel afhangen van onzekerheid? 

85 procent van de mensen op aarde voelt zich onzeker, blijkt uit onderzoek. En bij 47 procent van die mensen, gaat het zover dat hun onzekerheid bepaalt welke dingen ze wel en niet doen. En dat vind ik zonde. Want nu ik ondertussen op Bali woon weet ik dat uiteindelijk een keuze maken, juíst een boost is voor je zelfvertrouwen. Je vertrouwt letterlijk op jezelf. Op je gevoel, intuïtie of welke naam je het ook wilt geven. En dat is het grootste cadeau aan jezelf. 

In dit webinar verklap ik de snelste route naar meer zelfliefde en minder onzekerheid. We gaan het hebben over twijfelen, uitstellen, JA zeggen en de kracht van durven nee zeggen. Je ontdekt hoe je veel sneller en makkelijker kunt leven vol zelfvertrouwen, dan je nu misschien denkt. En ik vertel je mijn verhaal. Over angsten overwinnen en ergens toch voor gaan. Doe je mee? Ik geef het webinar de komende tijd slechte enkele keren.

Wat webinar deelnemers zeggen

Super scary om mee te doen maar het wordt tijd voor de grote verandering

Arjan

Heel spannend, heb er zin in!

Lex

Aangemeld! Heb er zin in!! Gaaf gevoel om iets nieuws aan te gaan en vooral mijn sleur in het werk te gaan doorbreken!

Lobke

Hoppa, ik ben erbij;)

Femke

HELP! Ga ik dit echt doen?

2 minuten later:

IK BEN ERBIJ!!!!

Jitka

Ik heb mijn eerste stap gezet en ga er voor. Dit programma zal zo vol zijn! Heel veel succes, al zullen jullie dat niet niet nodig hebben.

Anneke

Ben zó blij dat ik voor mezelf gekozen heb, moet er gewoon een beetje van huilen

Femke

De missie van 365

365 Dagen Succesvol is tien jaar geleden opgericht met als missie om van Nederland het gelukkigste land van de wereld te maken. Om dat te bereiken maakt 365 al 10 jaar op rij trainingen, programma’s en events over alle thema’s rondom persoonlijke groei. Inmiddels hebben tienduizenden mensen geweldige resultaten bereikt met de programma’s, trainingen en seminars van 365.

Gemiddeld gaven 365-deelnemers hun leven een 5,5 bij de start van hun programma, aan het eind gaven ze hun leven een 8,8! Met Nederlands’ grootste en meest impactvolle live seminars in AFAS LIVE en de Ziggo Dome, de 365 Academy met meer dan 15.000 leden, de best bekeken online Masterclasses en webinars en een miljoenenpubliek via social media en andere kanalen, veranderen we het leven van duizenden mensen en dit is pas het begin.

Het raakt me… Ik wil zo graag echt gelukkig zijn!

Ewout

Mensen met meer zelfvertrouwen zijn gelukkiger, zorgen beter voor anderen, zijn minder vaak ziek en verdienen meer geld.

Benieuwd naar hoe zelfvertrouwen jouw leven kan verbeteren? Doe dan mee met het gratis webinar!