Wil jij meer mensen helpen als coach?

Met 365 begeleiden we al 12 jaar lang honderdduizenden mensen en we hebben sinds kort besloten om onze succes strategie met de wereld te delen!

Het geheim zit hem in een goedwerkende methode. Wij noemen dat ook wel; je succesformule. Als je een succesvolle methode volgt, dan wordt het veel makkelijker om klanten aan te trekken die goed bij je passen en ook nog eens goede prijzen betalen. En dit allemaal op een fijne manier (geen overdreven marketing en keiharde sales). In dit webinar delen we een stukje van ons verhaal en de methodiek die wij al 12 jaar lang gebruiken. Nieuwsgierig? Meld je dan snel aan!

Ik voel me een stuk zekerder over mijn missie als coach en mijn coachpraktijk en weet nu hoe ik hiervan een succes kan maken.

Ardo

Dit webinar is voor jou als je bereid bent om stappen te zetten...

…en je openstaat om nieuwe dingen te proberen. Dit webinar is voor jou als je niet een kopie wil worden van 1 of andere goeroe maar vooral jezelf wilt zijn. Als je graag je marketing wilt inrichten op een manier die bij jou past zodat je straks een stabiele stroom aan klanten voor je praktijk hebt. En je graag mensen helpt maar hier ook genoeg geld mee wilt verdienen.

Je zult in dit webinar niet horen dat je zonder iets te doen morgen 100.000 euro verdient. Of dat je supermakkelijk coachprogramma’s van 10.000 euro verkoopt. Of dat je zonder moeite een miljoen volgers krijgt op Instagram. Iedereen die dat zegt, vertelt niet het hele verhaal. Dit is geen ‘zo word je snel rijk’ webinar. Dit is het eerlijke verhaal. Voor mensen die graag andere mensen willen coachen.

Wil je op een moeiteloze manier goed kunnen leven van je praktijk? Mensen helpen én daarmee ook genoeg geld verdienen om van te leven? Dan is dit webinar voor jou!

Dankje voor die schop onder mijn kont!

Meike

Ik ben Arjan en je kent mij en David de Kock van 365 Dagen Succesvol. We hebben de afgelopen 12 jaar met 365 al honderdduizenden mensen mogen coachen. Onze missie? Wereldvrede. Wij geloven namelijk dat als iedereen in vrede leeft met zichzelf, er vanzelf wereldvrede is. Met innerlijke vrede bedoelen we dat je leven vrij is van onzekerheid, stress, angst, ontevredenheid, boosheid en belemmerende overtuigingen. Innerlijke vrede komt niet omdat je veel bereikt, je bereikt veel als je leeft in innerlijke vrede.

Om meer innerlijke vrede te creëren hebben we coaches nodig. 

Ik geloof namelijk dat de wereld niet te veel coaches heeft, maar er juist méér nodig heeft. Liefdevolle, betrokken, talentvolle en succesvolle coaches, die op ontspannen wijze veel fijne nieuwe klanten vinden, zichzelf helder profileren en die royaal kunnen leven van wat ze doen.

In dit webinar zal ik je een simpele methodiek onthullen die wij bij 365 Dagen Succesvol al 12 jaar met succes gebruiken. Deze methodiek kan ook jou helpen om te groeien in klanten, omzet en impact. Dus meld je aan zodat je met al je kennis en wijsheid ook daadwerkelijk een ander kunt helpen. Tot snel!

Oprichters David & Arjan zijn de besten in hun vak als het gaat om authentiek, oprecht en transparant ondernemen vanuit menselijkheid en hun eigen persoonlijke missie.

Frankwatching

Je verdient een succesvolle coachpraktijk!

Dus als je als coach wilt weten hoe je een bomvolle praktijk krijgt, meld je dan nu meteen even aan.