Dank je wel Arjan voor je mooie webinar, het heeft mij al veel gebracht!

Tom

Zin in een constante stroom aan nieuwe klanten?

Meld je dan nu aan voor het webinar Moeiteloos meer Klanten en ontdek hoe ook jij klanten kunt aantrekken voor je praktijk.

Mijn droom gaat uitkomen. Ik verdien dit zeker!

Marion

Ik geloof dat ik het verdien en dat het mooier wordt dan ik mij kan bedenken.

David

Yesss dat is wat ik nu nodig heb. Omringt door anderen die ook 100% committed zijn.

Emma

Heerlijke energie! JAAAAA, ik ga ervoor!!!

Daphne

Dit webinar is voor jou als je bereid bent om stappen te zetten...

…en je openstaat om nieuwe dingen te proberen. Dit webinar is voor jou als je niet een kopie wil worden van 1 of andere goeroe maar vooral jezelf wilt zijn. Als je graag je marketing wilt inrichten op een manier die bij jou past zodat je straks een stabiele stroom aan klanten voor je praktijk hebt. En je graag mensen helpt maar hier ook genoeg geld mee wilt verdienen.

Je zult in dit webinar niet horen dat je zonder iets te doen morgen 100.000 euro verdient. Of dat je supermakkelijk coachprogramma’s van 10.000 euro verkoopt. Of dat je zonder moeite een miljoen volgers krijgt op Instagram. Iedereen die dat zegt, vertelt niet het hele verhaal. Dit is geen ‘zo word je snel rijk’ webinar. Dit is het eerlijke verhaal. Voor mensen die graag andere mensen willen coachen.

Wil je op een moeiteloze manier goed kunnen leven van je praktijk? Mensen helpen én daarmee ook genoeg geld verdienen om van te leven? Dan is dit webinar voor jou!

Dankje voor die schop onder mijn kont!

Meike

Mijn naam is Arjan Vergeer en samen met David de Kock heb ik 365 Dagen Succesvol opgericht. Toen we een jaar of 13 geleden begonnen met het coachen van andere mensen, dachten we dat we er helemaal klaar voor waren. We hadden de kennis. We hadden de ervaring. We hadden de opleidingen. Maar toen: krekeltjes. Het bleef stil.

Wat ik toen leerde is dat succes van je coachingsbusiness niet afhangt van hoe goed je bent als coach. Het hangt niet af van je diploma’s of ervaring (ondanks dat ze natuurlijk wel relevant zijn). Niet van je logo of je bedrijfsnaam. Zelfs niet van wat je kunt en weet over coaching. Er speelt iets heel anders: ben je een magneet voor klanten? Ben je moeiteloos in staat om de juiste mensen aan te trekken die graag aan jou het juiste tarief betalen?

De afgelopen jaren hebben we ontdekt hoe je dit kunt doen op een moeiteloze manier. Er bestaat een formule die het mogelijk maakt om impact te maken én geld te verdienen. En deze succesformule voor een bloeiende coachpraktijk gaan we met je delen in dit webinar.

Dus meld je aan zodat je met al je kennis en wijsheid ook daadwerkelijk een ander kunt helpen. Tot snel!

Oprichters David & Arjan zijn de besten in hun vak als het gaat om authentiek, oprecht en transparant ondernemen vanuit menselijkheid en hun eigen persoonlijke missie.

Frankwatching

De missie van 365

365 Dagen Succesvol is tien jaar geleden opgericht met als missie om van Nederland het gelukkigste land van de wereld te maken. Om dat te bereiken maakt 365 al 10 jaar op rij trainingen, programma’s en events over alle thema’s rondom persoonlijke groei. Inmiddels hebben tienduizenden mensen geweldige resultaten bereikt met de programma’s, trainingen en seminars van 365.

Gemiddeld gaven 365-deelnemers hun leven een 5,5 bij de start van hun programma, aan het eind gaven ze hun leven een 8,8! Met Nederlands’ grootste en meest impactvolle live seminars in AFAS LIVE en de Ziggo Dome, de 365 Academy met meer dan 30.000 leden, de best bekeken online Masterclasses en webinars en een miljoenenpubliek via social media en andere kanalen, veranderen we het leven van duizenden mensen en dit is pas het begin.

Hoe we dit bereikt hebben? Daar vertellen we je meer over in dit gratis webinar.

Ik stel niet langer uit en ik weet dat ik het niet alleen kan. Ik heb me aangemeld!

Marieke

JA ik ga er echt voor! Ik wil dit, ik ben geboren om dit te doen en ga dit voluit leven!

Carolien

Yes!! We gaan SAMEN aan de slag!

Liselotte

Jaaaa ik ben erbij!! Blij blij blij!!!

Bas

Ik ben erbij!🤩 Super dankjewel!🙏

Sanne

Je verdient een succesvolle coachpraktijk!

Dus als je als coach wilt weten hoe je een bomvolle praktijk krijgt, meld je dan nu meteen even aan.