Wil je afscheid nemen van de ruis in je hoofd?

Meld je dan nu aan voor het gratis webinar ‘van Ruis naar Rust’ en ontdek de sleutel om veel meer innerlijke rust en vrede te voelen. We gaan het onder andere hebben over een aantal onmisbare stappen om je te bevrijden van belemmerende overtuigingen, twijfels en onzekerheid. Een gloednieuw webinar bomvol tips en inzichten, dit wil je niet missen!

Als gehypnotiseerd heb ik naar dit webinar gekeken en geluisterd. Geweldig gedaan, herkenbare en helder voorbeelden. Dank hiervoor!

Helene

Anna Miracle Roadmap

Bijna alles wat je op een dag denkt, is waardeloos

Wist je dat je gedachten helemaal niet zijn gemaakt om je te helpen? Misschien herken je dit wel, die constante innerlijke dialoog met je innerlijke criticus. Al die belemmerende overtuigingen, niet helpende gedachtes die je hersenen de hele tijd voor je verzinnen.

💭Ja maar kan ik dat wel?
💭Ja maar wat zullen ze wel niet denken?
💭Ja maar ben ik wel goed genoeg?
💭Ja maar wat als het niet lukt? 

Je hersenen zijn een slechte raadgever. Ze zijn bedoeld om je te laten overleven. En daarom willen ze elke spannende situatie uit de weg gaan. Gevolg? 

Er gebeurt niks. Je leven glijdt voorbij. Vol gepieker, vol getwijfel, vol frustratie, vol gedoe. Terwijl, wat wil je nou juist? Je veilig en verbonden voelen bij andere mensen. Voluit leven. 

Lijkt het jou nou ook zo fijn om jezelf te bevrijden van die eeuwige stroom aan negatieve gedachtes? Wil je verandering zien in je leven? Start dan met het veranderen van je mindset.

Grip krijgen op je eigen gedachten, kan zomaar eens de sleutel zijn tot meer ontspanning, plezier en energie in jouw leven! Heel graag vertellen we je er meer over tijdens het gratis webinar die we deze week organiseren.

Dank je wel Arjan voor dit webinar, voor alle aha momentjes en alle fijne inzichten. Tot snel!

Dafne

Ontmoet jouw Mindset Expert

Mijn naam is Arjan Vergeer en in dit webinar gaan we aan de slag met de kracht van je gedachten. Ik zeg ook wel eens: de kwaliteit van je leven wordt bepaald door de kwaliteit van je gedachten. Iets meer dan 10 jaar geleden zat ik zelf ook hopeloos vast in ‘hoe het hoort’ en durfde mezelf niet te vragen wat ik werkelijk wilde. Vol stress én verveling tegelijk – door me heel druk te maken over onbelangrijke dingen.

Inmiddels is het 10 jaar later en ziet mijn leven er radicaal anders uit. Al 10 jaar lang doe ik wat ik het allerliefste doe, met mensen waar ik heel graag bij ben. Ik voel me fit, geïnspireerd en vrij. Ik voel geen stress, geen verveling en geen gedoe. Nu ik weet hoe het werkt, gun ik dit iedereen. Meld je meteen even gratis aan en dan gaan we samen aan de slag met een krachtige mindset.

Dit heeft me meer inzichten gegeven dan 10 sessies bij een therapeut, overweldigend!

Monique

De missie van 365

Onze missie is wereldvrede. Wij geloven namelijk dat als iedereen in vrede leeft met zichzelf, er vanzelf wereldvrede is. Met innerlijke vrede bedoelen we dat je leven vrij is van onzekerheid, stress, angst, ontevredenheid, boosheid en belemmerende overtuigingen. Innerlijke vrede komt niet omdat je veel bereikt, je bereikt veel als je leeft in innerlijke vrede.

Om dat doel te bereiken schreven we samen 6 bestsellers, organiseerden we meer dan 700 evenementen en ontwikkelden we verschillende programma’s over het vinden van innerlijke rust en geluk in je leven.

Ons doel? Jou inspireren om op een andere manier te denken, kijken, voelen en leven. Wij geloven dat je een andere wereld gaat zien als jij anders in het leven staat. En om daar zo veel mogelijk mensen bij te helpen, maken we o.a. dit gratis webinar. Te gek als je erbij bent!

Potverdikkie wat zeg je de juiste dingen!!

Corina

“Een krachtige mindset = meer energie, flow en een leven waarin je dagelijks kunt doen wat je het allerliefste doet.”

Benieuwd naar de methodiek die je helpt om een krachtige mindset te krijgen? Doe dan mee met het gratis webinar deze week!