Zelfvertrouwen, je wordt ermee geboren of niet. Laten we het grootste misverstand maar meteen van tafel vegen. Dat is dus niet waar. Uiteraard hebben sommige mensen en voorsprong omdat ze in hun eerste levensjaren een beter gevoel van veiligheid konden ontwikkelen. Maar ook als je dat niet hebt kun je een hoop doen om je zelfvertrouwen te verbeteren. We hebben de meest gelezen artikelen en video’s over zelfvertrouwen voor je op een rij gezet. Want een ding is zeker: zelfvertrouwen kun leren!

5 zelfvertrouwen tips die alle andere tips overbodig maken

David & Arjan delen vijf beproefde tips om je zelfvertrouwen te vergroten. Ze gebruiken deze methodes ook in hun Jaarprogramma en hebben al veel deelnemers zien veranderen. Mensen die zichzelf in het begin niet de moeite waard vinden, vertrekken vol levensenergie, vertrouwen en kracht. Alsof er een dekentje van af is. In dit artikel lees je welke vijf technieken zij toepassen om hun zelfvertrouwen blijvend te verbeteren.

Omdat je het waard bent

In deze video beantwoorden David en Arjan de vraag van Heleen: hoe krijg ik meer eigenwaarde? “Begin om in jezelf te investeren,” adviseert David. “Daarmee zeg je tegen jezelf, ik ben het waard.” Dat kan op heel veel manieren en de eerste stapjes zijn misschien klein maar ze worden steeds groter. En dat gaat doorwerken want je eigenwaarde gaat groeien. Denk niet dat je iets eerst moet verdienen, gun het jezelf vol overgave! Lees het artikel

Vergroot je zelfvertrouwen in 10 stappen

Waarom is zelfvertrouwen eigenlijk zo belangrijk? Hoezo is het de beslissende factor voor een succesvol en gelukkig leven? En misschien wel de belangrijkste vraag: hoe krijg je meer zelfvertrouwen?? We hebben de belangrijkste tips voor je verzameld. Dus geef je zelfvertrouwen een boost met deze tien praktische stappen.

Zelfvertrouwen verbeteren voor dummies

De wereld ligt aan je voeten als je voldoende zelfvertrouwen hebt. Maar hoe doe je dat dan, zelfvertrouwen ontwikkelen? In deze blog legt Sophie uit hoe je omgaat met angst en onzekerheid. Hoe je dingen wel doet die jij belangrijk vindt ook al vind je het eng of denk je dat je het niet kunt. Want des te vaker je dat doet des te vaker zal je zelfvertrouwen om de hoek komen kijken.

Stop met deze zelfvertrouwen-killer. Nu.

Last but not least een zelfvertrouwen-killer. Meet je jezelf steeds aan anderen en voel jedan minder dan de rest? Minder leuk, minder slim, minder geslaagd, minder mooi… Niet doen!! Echt niet, het ondermijnt namelijk je zelfvertrouwen. Je bent natuurlijk niet de enige die dat doet. Maar hoe stop je jezelf te vergelijken met anderen? David en Arjan hebben een idee. In deze video leggen ze uit hoe je anders naar jezelf kunt kijken.

Wat is jouw belangrijkste eye-opener in deze blog? Laat het ons hieronder weten! Zo kunnen we steeds betere artikelen maken waar je steeds méér aan hebt. Dankjewel!

Groet van David en Arjan

365 Event AIA 3455 Photo by All Is Amazing 1

Wil jij werken aan een duurzame relatie?

Ontdek in 2 dagen het bewezen recept voor en fijne relatie –
óók als je nu nog geen relatie hebt!

Vertel me meer!