Let op: al 74% van alle tickets zijn verkocht dus wacht niet te lang!

Heb je wel eens last van piekeren, stress en negatieve gedachten? Grote kans dat dit invloed heeft op je dagelijkse leven. Minder plezier, minder energie en een onrustig gevoel. Herkenbaar?
Dan is dit seminar voor jou!

Je hebt namelijk veel meer kracht om te veranderen wat je niet bevalt dan je nu denkt. De eerste stap naar verandering begint bij jezelf: bij je mindset. En dat is precies waar we je bij gaan helpen op dit 1-daagse seminar. Weg met de angst om voor je dromen te gaan, de stress en het gepieker. En op naar een leven vol vrijheid, rust en energie! Doe je mee?

Praktische informatie op een rij:

Wanneer is het?
Zaterdag 14 oktober van 10.00 uur tot 17.00 uur

Waar is het?
In de Basiliek in Veenendaal (goed bereikbaar met de auto & OV)

Is er een andere datum?
Nee, dit is je enige kans om erbij te zijn!
En de tickets gaan hard, al 74% van alle tickets zijn ondertussen verkocht.

Voor wie is dit seminar?

Dit seminar is voor mensen die hun mindset willen verbeteren en meer vrijheid in hun leven willen ervaren. Voor iedereen die klaar is met piekeren, negativiteit en stress. Tijdens het Free Your Mind seminar ontdek je in 1 dag hoe je meer rust kunt vinden in de wirwar aan gedachten in je hoofdNeem afscheid van angst, vermoeidheid, onzekerheid en gedoe en maak ruimte voor meer plezier, energie, innerlijke rust en vrijheid in je leven! Voel je een ‘JA’ als je dit leest? Dan is dit seminar voor jou.

Wat ga je leren?

 • Je leert hoe je jezelf vrijmaakt van angst, vermoeidheid, onzekerheid en gedoe zodat dit niet langer je leven belemmert en je kunt leven zoals jij het het liefste wilt.
 • Je gaat aan de slag met een krachtige methode om je gepieker en gedachtestromen de baas te worden. En je ontdekt waarom alle methodes die je misschien al hebt geprobeerd helemaal niet werken – en deze wel;
 • Je leert effectieve strategieën om tegenslagen die ongetwijfeld op je pad komen om te zetten tot kansen zodat je je hierdoor niet langer uit het veld laat slaan en je kunt ‘zijn’ met dat wat er is.
 • Je ontwikkelt de vaardigheid om positieve veranderingen in je leven aan te brengen, zodat je een leven vol plezier, energie innerlijke rust en vrijheid tegemoet gaat.

Dit zeiden deelnemers over eerdere seminars

Ik vond het een hele mooie en inspirerende dag. Aan het eind van de dag voelde ik mij licht en vol energie. Dit heb ik de laatste jaren niet gevoeld. Na werk of studie ben ik meestal leeg en op. Nu had ik na een hele dag nog energie.

Nienke Reitsma

Wat hebben jullie het geweldig gebracht vandaag. Was erg inspirerend, ook de nieuwe kennismaking met andere mensen. Veel om over na te denken en om mee aan de slag te gaan.

Jacqueline Polman

Met een bonkend hart begon ik aan 365 Dagen Succesvol. In zo’n grote groep aan mezelf werken leek me erg spannend. Ik voelde mij gelukkig gelijk thuis in de groep met zoveel fijne mensen die allemaal hetzelfde willen: het beste uit zichzelf en het leven halen.

Moniek Pronk

Waarom je dit seminar niet wilt missen?

👉 Je gaat een volle dag de diepte in (van 10.00 tot 17.00 uur)

👉 We gaan het hebben over een onderwerp dat je leven kan veranderen (je mindset)

👉 Je doet het niet alleen, maar samen met vele anderen (je ontmoet leuke mensen en leert van elkaar)

👉 We delen een aantal kernoefeningen uit ons Miracle Roadmap programma (een unieke kans)

👉 En… David én Arjan staan weer samen op het podium (extra veel kennis voor jou!)

En je gaat sowieso de deur uit met minimaal:

✅ één goed inzicht

✅ één nieuw contact

✅ één concrete actie

Overtuigd? Schrijf je dan nu in!

Scoor nu tijdelijk je ticket met korting

Let op: al voor 74% uitverkocht dus wacht niet te lang!

Vroege Vogel Ticket

Tijdelijk 31% korting Vol = Vol (eenmalige kans) 14 oktober 10.00 tot 17.00 uur
€97
€67 Tijdelijk 31% korting!
Dit krijg je:
 • Een ervaring die je niet snel meer zult vergeten
 • De hele dag van 10.00 tot 17.00 uur toegang tot het seminar
 • Een dag vol met meditaties, oefeningen, interventies en ook veel plezier!
 • Inclusief gratis worksheet om al je inzichten van de dag op te schrijven en voor altijd bij je te houden

Is dit seminar iets voor mij?

Dat kun jij zelf natuurlijk het beste beoordelen! Maar om je te helpen, hebben we de volgende 5 vragen voor je:

 1. Heb je het gevoel “vast” te zitten in je leven? Alsof je niet verder komt?
 2. Heb je weleens te maken gehad met tegenslag in je leven?
 3. Vind je het leuk om jezelf te blijven ontwikkelen en te groeien?
 4. Wil je verandering zien in je leven?
 5. Heb je behoefte aan nieuwe energie, nieuwe inzichten en nieuwe contacten?

Minimaal 2x JA geantwoord? Dan is dit seminar voor jou!

Wat als ik al veel weet over mindset?

Ook dan is dit seminar voor jou! Het gaat tijdens het Free Your Mind Seminar over horen, zien, voelen en doen. De kennis die je al hebt, krijgt gegarandeerd weer een nieuwe lading. Omdat je niet alleen iets wilt weten en snappen, maar vooral ook wilt voelen en ervaren. Omdat je niet alleen een hoofd bent, maar ook een hart en ook een lijf. En omdat je wilt leren hoe je kunt toepassen en experimenteren. 

Hoe ziet de dag eruit?

Je gaat aan de slag met verschillende oefeningen die je inzicht geven in je gedachten en overtuigingen. Allemaal zodat je inzicht krijgt in waar je staat, waar je heen wilt en welke stappen je kan zetten. Dit ontdek je via individuele opdrachten, via oefeningen met andere deelnemers of door wat je ziet op het podium.

Dit ga je in ieder geval beleven op 14 oktober:

We doen verschillende oefeningen en meditaties om jezelf en je eigen binnenwereld beter te leren kennen. We geloven dat het vanuit die plek makkelijker is om krachtige keuzes te maken en op een veel liefdevollere manier naar jezelf en naar de rest van de wereld te kijken.

Oftewel het stemmetje dat je vertelt dat je dromen om welke reden dan ook niet haalbaar zijn of tegen je zegt dat je niet goed genoeg bent. Je ontmoet je ‘hogere zelf’ en leert te varen op je intuïtie, kiest welke aanpak jou precies brengt wat je wilt, leert kansen vroeg te herkennen en je vindt je eindeloze innerlijke bron van energie.

Een belangrijk onderdeel van onze live evenementen zijn Familieopstellingen. Ook tijdens dit seminar gaan we hiermee aan de slag omdat denkwijzen en gedachten vaak niet op zichzelf staan, maar patronen zijn uit je familielijn/verleden. Je ontdekt hoe je je los kunt maken van deze hardnekkige patronen.

De technieken en kernoefeningen die we gebruiken, zijn afkomstig uit ons Miracle Roadmap programma. Je hebt tijdens dit seminar de unieke kans om hier kennis mee te maken én een klein stukje mee te krijgen van wat onze deelnemers in het programma ontdekken.

Ontmoet gelijkgestemde mensen die ook bezig zijn met hun persoonlijke groei en ontwikkeling. Samen is het niet alleen leuker, maar ook makkelijker. Je kunt van elkaar leren, elkaar inspireren en motiveren als dat even nodig is. We weten ondertussen na 10 jaar dat dit als meest waardevol wordt gezien.

Aan je mindset werken in een grote zaal, hoe werkt dat dan?

Die vraag krijgen we vaak. En dat is ook direct wat dit seminar zo uniek maakt. Wij geloven ontzettend in de kracht van samen. We zien in onze programma’s al jaren de enorme resultaten van werken met groepen – en de resultaten van de deelnemers geven ons gelijk. Het geeft je namelijk de mogelijkheid om te leren van de verhalen van anderen. Waardoor je niet elke fout zelf hoeft te maken. Waardoor je kunt afkijken. Waardoor je op elkaar kunt leunen. Deze zachte manier van werken is ontzettend fijn, juist als je het spannend vindt.

Hoewel ik vooraf erg terughoudend was, ben ik blij dat de gehanteerde formule ook mensen, die net als ik terughoudend en sceptisch zijn voor “massa seminars”, uit hebben kunnen dagen je open te stellen voor deelname.

Erwin Houtzager

Een seminar onder leiding van David & Arjan

Het Free Your Mind seminar wordt geleid door David de Kock en Arjan Vergeer, oprichters van 365 Dagen Succesvol. Ze schreven samen 6 bestsellers, bereiken meer dan 2 miljoen mensen per week via social media en hielpen al meer dan 100.000 mensen naar een leuker leven. Het is hun missie om met 365 Dagen Succesvol van Nederland het gelukkigste land van de wereld te maken.

In dit seminar delen ze beide hun eigen verhaal. Ze kregen 10 jaar geleden allebei te maken met een vastzittende mindset. Een tijd vol stress én verveling tegelijk – door zich heel druk te maken over onbelangrijke dingen. Hoe kan het dat ze van een leven vol angst en gepieker het leven hebben gebouwd naar het leven wat ze nu leiden? Vol vrijheid, energie en plezier. Zo woonde Arjan tot voor kort een jaar lang met zijn gezin op Bali en durfde David de stap te zetten naar de plek waar zijn hart écht ligt.

Het wordt een ervaring die je niet snel zult vergeten!

Ben jij bij dit bijzondere 1-daagse seminar op 14 oktober? Scoor dan snel je ticket want vol = ook echt vol en ondertussen zijn al 74% van alle tickets verkocht. Dit wil je niet missen!

Praktische info en veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? En wil je graag meer informatie over het seminar of twijfel je nog? Stuur ons een berichtje via whatsapp. Of zet gewoon die eerste stap. Het zal je ogen openen en je al meteen verlichting geven. Beloofd.

Praktische informatie op een rij:

Wanneer is het? zaterdag 14 oktober van 10.00 uur tot 17.00 uur

Waar is het? In de Basiliek in Veenendaal (goed bereikbaar met de auto & OV)

Is er een andere datum? Nee, dit is je enige kans om erbij te zijn!

Dit seminar is voor mensen die hun mindset willen verbeteren en meer vrijheid in hun leven willen ervaren. Reken af met angst, vermoeidheid, onzekerheid en gedoe en leer hoe je opgewassen bent tegen negativiteit en tegenslag in je leven. Verlang jij naar meer plezier, energie, innerlijke rust en vrijheid in je leven? Dan is dit seminar voor jou!

Op onze evenementen komen mensen van alle leeftijden (van 20 t/m 80 jaar) en alle achtergronden (van mensen die al jaren bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling tot mensen die voor het eerst zoiets doen). Je bent welkom, wie je ook bent en wat je achtergrond ook is!

In 2023 geven we dit seminar alleen op 14 oktober en daarna niet meer. Dus: maak je agenda leeg en zorg dat je erbij bent. Dit wil je niet missen!

Tijdens het Free your Mind Seminar bieden we een heerlijke lunch aan dat je kunt bijboeken bij je ticket. Het is een gezonde, gevarieerde en mega uitgebreide lunch en je kunt het bijboeken voor €15,- per persoon. Wanneer je een ticket koopt krijg je na het afrekenen de optie om deze lunch bij te boeken.

Heb je intoleranties of allergieën? Geen zorgen! We kunnen een passende lunch bieden en zorgen dat de lunch gluten- en/of notenvrij is. Vegetarisch, vegan of koolhydraatarm is ook geen probleem!

Heb je al een ticket gekocht? Boek hier de lunch erbij.

Benieuwd naar het menu?
• Gevulde linzensoep boordevol groenten en verse kruiden
• Stokbroodje oude kaas, pesto, tomaat en rucola
• Quiche met groenten en gegratineerde kaas
• Eenvoudige salade

Ja zeker! Dit seminar is de perfecte aanvulling op de mindset challenge van eerder dit jaar. Het gaat tijdens het Free Your Mind Seminar over horen, zien, voelen en doen. De kennis die je al hebt krijgt dan misschien weer een hele nieuwe lading. Daarnaast gaan we op het seminar aan de slag met nieuwe oefeningen en nog meer de diepte in!