Heb je daadwerkelijk het gevoel dat je groeit in de richting van je dromen?

Misschien hoor je ‘m wel eens fluisteren, dat stemmetje in je hoofd: is dit nu alles dat er is? Veel mensen herkennen dit: aan de buitenkant ziet je leven er goed uit en heb je alles voor elkaar. Maar aan de binnenkant voelt het anders. Je hebt het idee dat er meer in je zit dan je er nu uithaalt. Dat het leven wat je nu leeft niet het maximaal haalbare is. Je bent druk met werk, je kinderen of andere verantwoordelijkheden. Je vraagt je af: waar ben ik zelf gebleven in dit hele verhaal?

Met lichte – of zware – jaloezie kijk je naar mensen die je links en rechts voorbij schieten op de ladders van geluk en succes. Die wereldreis maken. Voor zichzelf beginnen. Een gezin stichten. Een boek schrijven. Terwijl jij voor je gevoel geen stappen maakt en je afvraagt hoe ze dit doen. Je bent niet de enige!

De keuzes die je vandaag maakt bepalen wie jij morgen bent

Stel je voor dat het je wél lukt om te luisteren naar jezelf. Dat je al die mooie inzichten omzet in daden. Ervoor kiest om maximaal te leven. Weer durft te vertrouwen op je intuïtie. Dat je een inspiratie bent voor je kinderen en vrienden. Dat je eindelijk het leven gaat leiden waar je stiekem al die tijd al naar verlangt? Hoe zou het er dan uitzien?

Als je wacht tot de omstandigheden perfect zijn, zullen ze dit nooit zijn. Daarom ontwikkelden we het krachtigste en meest impactvolle programma van Nederland om jouw dromen waar te maken: Miracle Roadmap. Voor mensen zoals jij: open, dapper, geïnteresseerd en diep gemotiveerd om een Miracle Masterpiece van het leven te maken.

 

Miracle Roadmap: jouw routekaart naar je mooiste leven

Ons legendarische Jaarprogramma in een nieuw en verbeterd jasje

Al 10 jaar op rij organiseren wij met ons team het grootste en meest krachtige persoonlijk leiderschapsprogramma van Nederland. Eén ding hebben onze programma’s de afgelopen jaren bewezen: als je iets echt graag wilt en je kiest een methodiek om er te komen, dan kan alles. Niet alleen in je hoofd, maar vooral in het echt. Miracle Roadmap is jouw routekaart naar je mooiste leven. 

Samen maken we in 4 maanden een epische ontdekkingsreis langs de vier belangrijkste gebieden voor een gelukkig leven: je (mentale) gezondheid, je relaties, je werk én je financiële situatie. Pas als je nog niet alles hebt bedacht, is er ruimte voor miracles en mogen de dingen ontstaan. De combinatie van online en offline op deze manier in 1 programma is uniek in Nederland. Kies voor een leven in overvloed, vol verbinding, impact, ontspanning en voldoening. Jouw leven – in z’n allermooiste vorm. De resultaten van eerdere deelnemers laten zien dat het allemaal kan.

De methodiek van 365 helpt mij om weer zelf de route te bepalen waar ik heen wil. Ik kies weer zelf en laat het niet meer door anderen bepalen. Ik creëer stap voor stap het leven wat ik wil en wat bij me past.

Sieska Bervoets

Een leven leiden zoals je zelf wilt, is voor iedereen weggelegd. Ook voor jou!

Wil je graag:

 • Jezelf voldaan voelen en trots zijn op wat je doet en bereikt?
 • Liefdevolle en duurzame relaties met mensen om je heen?
 • Jezelf ontspannen en zelfverzekerd voelen?
 • Werk doen waar je helemaal in je element bent?
 • Minder stress en meer energie?
 • Een relatie die net zo leuk is als aan het begin?
 • Krachtige keuzes maken die bij je passen?
 • Leren omgaan met tegenspoed, óók als je er geen invloed op hebt?
 • Het maximale uit jezelf halen op een manier die goed bij je past?

Dan is dit programma 100 procent iets voor jou! Al tienduizenden Nederlanders leven dankzij 365 een gelukkiger leven. Jij straks ook? Wij helpen je graag!

Wat zeggen anderen?

365 is een van mijn beste investeringen geweest. Zo’n moment waaraan je terugdenkt en weet, dat was een keerpunt. De inhoud, het vakmanschap, de combinatie van persoonlijke ontwikkeling/ bewustzijnswerk en business, de afwerking, allemaal van top-niveau. Voor deze prijs ongekend.

Alijne Verhaar

Lees het hele verhaal

De snelheid, waarmee David of Arjan bij mensen binnenkomt en precies de vinger op de zere plek weet te leggen. En dan ook direct de juiste woorden weet te vinden om iemand in staat te stellen een andere kijk op de situatie te krijgen. En de wijze waarop het hele programma tot in de puntjes geregeld is. Het gemak waarmee er een open en veilige sfeer wordt gecreëerd met zoveel mensen. Sommige oefeningen zijn echt verrassend en gedurfd. Daar hou ik van!

Je voelt je gedragen door coaches en deelnemers. Dit geeft heel veel vertrouwen. Je krijgt weer zin in het leven. Sterker nog. Je wordt er weer echt verliefd op!

Kees Holtrigter

Ik leer mezelf, op 51-jarige leeftijd nu pas echt goed kennen, ik kan m’n hart volgen en risico’s nemen. Ik voel me gezonder, vrolijker, heb meer vertrouwen. Ik krijg zomaar nieuwe uitdagingen op mijn werk. De relaties met de mensen om me heen zijn beter, intensiever en waardevoller. Ik voel me rijk dat ik mag doen wat ik graag doe, zoals reizen en er op vertrouwen dat ik de (financiële) ruimte heb om dat te doen. Dat David en Arjan met zoveel mensen, zo’n persoonlijke en intieme sfeer weten te creëren heeft me enorm verrast. Het voelt alsof je met vrienden op een feestje bent. Verrassend is ook dat je met heel veel mensen, binnen een paar minuten het gevoel hebt van vertrouwen, respect en waardevol contact! Ik raad dit enorm aan iedereen aan die meer inzicht wil in zichzelf en hoe je kan leren anders met situaties en gebeurtenissen in je leven om te gaan en weer zelf de regie en verantwoordelijkheid te nemen over je leven.

Esther van der Wijk

Ik was eigenlijk wel gelukkig, alleen mijn bedrijf liep niet zo lekker als ik wilde…. kortom, ik dacht ‘dat ik er wel was’. Ik zag op tegen kwetsbaarheid in een groep en steeds nieuwe contacten aangaan. Ik leer het te doen en dat werkt enorm door in het dagelijkse leven. Het programma zit niet alleen goed doordacht in elkaar, daarnaast is er ongelooflijk veel zorgvuldigheid en liefdevolle aandacht gegaan in de uitvoering ervan. Daardoor zijn de seminardagen echt een cadeautje, waarin kwaliteit en aandacht zorgen voor een open, prettige sfeer. Dit programma raad ik aan iedereen aan die benieuwd is waar hij/zij staat en wil kijken waar groei te behalen is.Of je nu op een dieptepunt zit in je leven of juist eigenlijk best succesvol bent, het is een prachtige investering om jezelf beter te leren kennen en verder te reiken

Marjolein Boeren

Ik ben mee gaan doen om meer zelfvertrouwen te krijgen. Dit is enorm verbeterd door aan het programma mee te doen.

Rob Hendriks

Zo ontdek je jouw dromen en zorg je ervoor dat ze werkelijkheid worden

Je reist langs de vier belangrijkste gebieden voor een gelukkig leven. Samen nemen we daar 4 maanden de tijd voor, want je wilt graag blijvende oplossingen. Elke 4 weken staat 1 van de vier gebieden centraal. Doordat we elkaar goed leren kennen en we tijd hebben om je stappen helemaal uit te werken, weet je zeker dat het zich ook ECHT manifesteert. 

Reken af met je mentale blokkades en ontwaak je innerlijke energiebron. Word fitter in je lijf en helderder in je hoofd.

Liefde kun je leren. Stel je opnieuw open in vriendschappen, familie en in je intieme relaties. Oefen met vertrouwen, verbinding en een diep niveau van overgave.

Ontdek je eindeloze potentieel en creëer een carrière waarin je jezelf kunt  zijn, moeiteloos geld verdient, vrijheid ervaart en maximaal betekenisvol kunt zijn voor anderen. 

Bevrijd je van oude financiële blokkades en je innerlijke saboteurs. Ontdek nieuwe manieren om naar geld te kijken en op een ontspannen manier een magneet te worden voor veel meer dan je nodig hebt. 

Dit ga je beleven tijdens Miracle Roadmap

 • Elke 4 weken gaan we tijdens de Online Radiant Roadmap Sessie met Arjan aan de slag met het manifesteren van zichtbaar en voelbaar resultaat. Samen maken we de routekaart naar jouw next level living.
 • Vervolgens ontmoeten we elkaar elke 4 weken voor een live Magic Miracle Experience onder leiding van David. Denk aan magische livedagen vol spectaculaire oefeningen waarin we aan de slag gaan met je Miracle Mindset, mindblowing inzichten, live coaching, praktische oefeningen, meditaties en familieopstellingen.
 • Je Miracle Journal verrast je dagelijks met de 365 filosofie en verrassende opdrachten.
 • Je wordt onderdeel van een kleine community (jouw cirkel) met mensen die begrip hebben voor je dromen, die je helpen herinneren als je het zelf even vergeet, die je een liefdevolle schop onder de kont geven.
 • Jouw ervaren 365 Coach gidst je door het programma. Zo hoef je niet in je eentje aan te rommelen zonder resultaat en heb je een stok achter de deur om door te zetten.

Tot slot: het programma heet niet voor niks Miracle Roadmap. Laat je vooral ook verrassen en verwonderen. Pas als je nog niet alles hebt bedacht, is er ruimte voor miracles en mogen de dingen ontstaan.

Dit is wat je krijgt

T.w.v. 4000 euro

Online Radiant Roadmap Sessies

Eén van de dingen die Miracle Roadmap uniek maken, is dat we toewerken naar zichtbaar resultaat. Want dan pas kom je de echte obstakels tegen. Ontdek hoe je vanuit elke situatie jezelf bij elkaar kan rapen en opnieuw kunt beginnen. Hoe ruim je de obstakels op je pad op? En de beren op je weg? Leer dat doorzetten niet gaat over discipline, maar juist om iets heel anders. Wat doe je als niet alles lukt? En wat doe je als wel alles lukt? En hoe veroorzaak je ‘flow’ zodat die mooie resultaten er niet alleen nu zijn, maar vanaf nu moeiteloos in alle dagen hierna? We gaan aan de slag met het manifesteren van zichtbaar en voelbaar resultaat. Samen maken we de routekaart naar jouw next level living tijdens de Online Radiant Roadmap Sessies met Arjan. 

t.w.v. 4000 euro

Magic Miracle Experiences

Spectaculaire, impactvolle events is waar we bekend mee zijn geworden. De afgelopen 10 jaar hebben we aan de hand van live coaching, familie-opstellingen, cognitieve gedragspsychologie, NLP en spiritualiteit een unieke en rete-effectieve nieuwe mix gemaakt van de beste coaching ter wereld – en dat allemaal vertaalt naar een simpele methodiek om vandaag nog resultaat mee te behalen.

Verwacht 4 live dagen vol spectaculaire oefeningen waarin we aan de slag gaan met je Miracle Mindset, mindblowing inzichten, live coaching, praktische oefeningen, meditaties en familie-opstellingen. Vier magische dagen met David en andere 365 experts, waarbij je veel zult lachen, leren, dansen, genieten & verrast zult worden. 

Onbetaalbaar

Maximale Verbinding

Beeld je in dat je je omringt voor langere tijd met mensen die geloven, zin er in hebben, oprecht zijn, geïnteresseerd zijn, kansen zien. Hoe voelt dat? Mensen die begrip hebben voor je dromen, die je helpen herinneren als je het zelf even vergeet, die je een liefdevolle schop onder de de kont geven. Je bent al vaak genoeg op jezelf aangewezen. Daarom volg je Miracle Roadmap in je eigen cirkel met toegang tot een ervaren 365 coach. Zo hoef je niet in je eentje aan te rommelen zonder resultaat en heb je een stok achter de deur om door te zetten.

Schrijf je vandaag in en ontvang het Next Level Bonuspakket

Totale waarde 7.419 euro

Bonus #1 t.w.v. 5000 euro

Het Online Jaarprogramma

De basis van de 365 methodiek in 13 overzichtelijke stappen. Een jaar lang toegankelijk voor je zodat je hier op elk moment mee aan de slag kunt in je eigen tempo.

Bonus #2 t.w.v. 700 euro

Spoedcursus Familieopstellingen

De Familieopstellingen van 365 horen bij de beroemdste en krachtigste van Nederland. Al bijna 20 jaar helpt Masteropsteller David de Kock duizenden mensen in grote zalen naar diepgaande doorbraken in hun mindset, relatie en familie. Nu voor het eerst, komen deze magische opstellingen bij je thuis: je leert zelf stap-voor-stap 10 geweldige opstellingen te doen terwijl David je via een koptelefoontje begeleidt.

Bonus #3 t.w.v. 30 euro

Miracle Roadmap Journal

Geen saai werkboek, maar een Miracle Roadmap Journal. Elke dag een kleine oefening zorgt ervoor dat je het simpel toepast in je dagelijks leven, je niet opgeeft en je creëert blijvende nieuwe gewoontes.

Bonus #4 t.w.v. 642 euro

Premium 365 Academy lidmaatschap

Krijg een jaar lang gratis toegang tot het premium lidmaatschap in de 365 Academy. Hiermee krijg je toegang tot 6 mini-trainingen over liefde, relaties, stress, zelfvertrouwen, ondernemen en geld. Zo kun je op elk moment een extra online training doen op jouw aandachtsgebied. 

Bonus #5 t.w.v. 47 euro

Magische meditatie pakket

Krijg 5 diepgaande unieke 365-meditaties om jezelf beter te leren kennen en afscheid te nemen van je angsten. Begeleide meditaties zoals alleen David het kan.

Bonus #6 twv 1000 euro

Maandelijkse Live Coaching Calls

Tijdens de 365 Academy Live Coaching calls kun je alles vragen over Miracle Roadmap en andere thema’s die op dat moment in jouw leven spelen. De Q&A’s worden afgewisseld door David, Arjan of een andere 365 expert. Zo kun je altijd vooruit en kom je nooit vast te zitten.

Ben je klaar voor Next Level Living en heb je zin om alles uit je leven te halen?

Schrijf je dan nu in en wees verzekerd van een plek. Wij openen dit programma slechts één keer per jaar, de eerstvolgende groep is pas weer in 2023.

Inschrijving sluit over: Helaas! De inschrijving voor Miracle Roadmap is gesloten.
dagen
uren
minuten
seconden

Miracle Roadmap 2022

Kies voor het grootste voordeel

Start 14 september
1678,-
Dit krijg je:
 • Bewezen effectieve methodiek (al 10 jaar op rij)
 • 4 Magic Miracle Experiences twv 4000 euro
 • 4 Online Radiant Roadmap Sessies twv 4000 euro
 • Online Jaarprogramma twv 5000 euro
 • Krachtige cirkel onder leiding van ervaren 365 coach
 • Direct toegang tot je Next Level Bonuspakket
Schrijf je vandaag in en krijgt het Next Level Bonuspakket t.w.v. 7.419 euro cadeau

Miracle Roadmap 2022

Kies voor 4 termijnen

Start 14 september
461,-
Dit krijg je allemaal:
 • Bewezen effectieve methodiek (al 10 jaar op rij!)
 • 4 Magic Miracle Experiences twv 4000 euro
 • 4 Online Radiant Roadmap Sessies twv 4000 euro
 • Krachtige cirkel onder leiding van ervaren 365 coach
 • Direct toegang tot je Next Level Bonuspakket
Schrijf je vandaag in en krijgt het Next Level Bonuspakket t.w.v. 7.419 euro cadeau

Wat is dit maandelijks een feest. De opdrachten geven hele mooie inzichten, de community is altijd beschikbaar om dingen te delen. Ik kom maandelijks vol energie thuis, loop af en toe tegen minder leuke dingen van mezelf aan maar krijg genoeg handvatten aangereikt om hiermee om te gaan!

Frederique Paardekooper

Hoe ziet jouw leven eruit na Miracle Roadmap?

Na een fantastische ontdekkingsreis met Miracle Roadmap weet jij wie je écht bent, wat je wilt en hoe je dat bereikt.

Niet eenmalig, maar voor de rest van je leven.

 • Je weet eindelijk hoe je in elkaar zit (en waarom!);
 • Je hebt je diepste dromen ontdekt (die misschien wel zo ver verstopt zitten dat je niet eens wist dat je ze had);
 • Je hebt (her)ontdekt wat je belangrijk vindt en hoe je jouw leven vormt zoals jij het wilt;
 • Je voelt waar je passie voor hebt en heb je verborgen talent leren kennen;
 • Je hebt ontdekt welke belemmeringen je altijd klein hebben gehouden;
 • Je luistert weer naar jezelf en durft te vertrouwen op je intuïtie;
 • Je zit weer vol energie, haalt voldoening uit wat je doet, voelt liefde en leeft in overvloed;
 • Je waardeert je (mentale) gezondheid, je (liefdes-)relaties, je werk en je financiële situatie meer dan ooit.

Voor wie is het programma?

Bekijk hier voor wie we 't maken

Twintigers vol ambities

Tot nu toe lag het pad voor je klaar: school, studie en dan aan de slag. Maar nu? Je voelt de druk van het ‘echte leven’, maar weet niet wat je stem is en hoe je die ontdekt. Gelukkig kan een goede quarter-life-crisis het begin zijn van iets heel moois, als je er maar op tijd voor durft te kiezen.

Dertigers vol dromen

Het is nogal veel: een carrière die veel van je vraagt, leuke vrienden, grote financiële verplichtingen en nu ook het gehannes rondom een gezinnetje (of juist niet, omdat het op dat gebied allemaal niet zo lukt – terwijl je het echt probeert). Hoe houd je al die ballen in de lucht?

Veertigers vol verlangen

Daar zit je dan met je baan of je onderneming, die net geen vleugels krijgt, maar wel veel van je vraagt. In je relatie lijkt de sjeu er ook een beetje uit. Je bent allebei met andere dingen bezig en toevallig woon je in hetzelfde huis. Je bent continue druk, maar waar is de tijd voor jezelf? Je bent de veertig gepasseerd en toen je vroeger nadacht over ‘later’, was dat zo’n beetje nu. Is het gelukt? Is dit het nou?

Vijftigers vol leven

Vroeger begon je af te bouwen na je vijftigste. Tegenwoordig zien we gelukkig het tegenovergestelde. Kinderen gaan zo’n beetje het huis uit en het is NU. ECHT. TIJD. VOOR. JEZELF. Wie ben je ook alweer? Wat wilde je ook alweer? Een eigen onderneming? Een leuke relatie? Een beetje verdieping en balans?

Zestigers op zoek naar zingeving

Je bent gestopt met werken. Tijd en misschien wel geld in overvloed. Je bent nog vol leven en wil de tijd niet uitzitten, maar hoe geef je deze rest van je leven vorm? Hoe geef je het opnieuw richting? Meer zingeving en betekenis?

Wie je al voor gingen

En hoe het positieve verandering heeft gebracht

Met een bonkend hart begon ik aan 365 Dagen Succesvol. In zo’n grote groep aan mezelf werken leek me erg spannend. Ik voelde mij gelukkig gelijk thuis in de groep met zoveel fijne mensen die allemaal hetzelfde willen: het beste uit zichzelf en het leven halen. Gelijk al tijdens de allereerste dag veegde mijn gevoel alle verstandelijke argumenten van tafel om door te gaan met mijn toenmalige baan. Binnen een paar weken had ik ander werk. Ik heb mijn verlangens omgezet naar dromen en een plan, mijn relatie met familie en belangrijkste vrienden is veel puurder geworden, en ik ben veel bewuster, gezonder en fitter gaan leven. Daardoor durf ik nog meer mijzelf te zijn, pas ik me veel minder aan en voel ik me veel vrijer. Ik neem veel meer tijd voor mijzelf en durf me kwetsbaar op te stellen. En ik ben mijn dromen echt aan het waar maken.

Moniek Pronk

Mijn grootste eyeopener van het programma is: ‘Van klein denken is nooit iemand groot geworden’. Het 365 programma was de stok achter de deur om tijd vrij te maken voor mijn eigen groei en het verlangen om te schitteren. Ik merkte dat vooral mijn gedachten me klein hielden. Ik leerde het creëren van ‘me-time. En ik leerde ook om niet in gevecht met mezelf te zijn. Het boze en verdrietige kon ik steeds meer opzij zetten en het twijfelen aan mijn eigen capaciteiten en kwaliteiten liet ik los. Het was fantastisch toen dát kwartje na veertig jaar viel. Eindelijk kon ik zien en accepteren dat het een gevoel was en dat dit gevoel tijdelijk was. Ik ga nu zelfbewuster door het leven met mijn kernwaarden – groei, plezier en gevoel – onder de arm, ik heb ander leuker werk met salarisverhoging, mijn tienjarig huwelijk heeft een fijne boost gekregen en ik ga mijn hervonden levensrichting met een dikke glimlach verder vorm geven.

Joyce van Drunen

Het 365 programma maakte dat ik ging ontdekken wie ik ook alweer was. Wat mijn kernwaarden zijn en hoe ik in het leven sta. Wat ik wil en wat voor mij belangrijk is. Daardoor kreeg ik ruimte om steeds meer mezelf te worden en ging ik steeds meer van mijn hoofd naar mijn hart. Dat ik tijdens dat proces ontdekte dan ik HSP ben was alleen maar logisch en maakt nu dat ik besef dat ik op een veel mooier niveau contact kan hebben met mensen.

Maudy Kruiswijk

De reden dat ik besloten heb om mee te doen was het vinden van mijn missie in dit leven. Waarom ben ik hier op aarde? Ik zat tegen een burn-out aan en voelde weinig voldoening uit mijn werk. Ik twijfelde niet over de inhoud van het programma, maar wel over de kosten. Maar die investering in mijzelf is het nu al dubbel en dwars waard. Het is ongelofelijk wat dit programma allemaal teweeg brengt. Ik heb niet alleen mijn missie gevonden door het programma, maar ben zodra ik deze heb gevonden gelijk aan de slag gegaan met het opzetten van mijn eigen bedrijf. Alles wordt zo concreet, gaat in sneltreinvaart en ik ben laaiend enthousiast! Ik kan het zelf nog niet helemaal bevatten wat in gang wordt gezet als je echt gaat leven waar je naar verlangt, maar het bewijs is er in overvloed!
Mijn relaties met vrienden en familie zijn verbeterd. Ik neem ze niet alleen mee in mijn groei, maar zeg ook gewoon precies waar het op staat. Ik verwacht minder en breng meer. Ook heb ik besloten dat sommige mensen niet bijdragen aan mijn groei en zie hen daarom niet meer of minder. Ik ben mijn omgeving dus ga om met mensen die mij verder helpen en inspireren. Ik voel mij een stuk rijker.

Matty Karsten

Ik zat op een punt in m’n leven waarop ik er voor mijn gevoel alles uitgehaald had wat er in zit, maar helemaal niet zo gelukkig was met wat ik bereikt had. Voordat ik aan het programma begon had ik zo mijn twijfels in hoeverre dit voor mij zou werken en of er werkelijk iets nieuws onder de zon was voor mij. Ik kan nu zeggen “ja, dit werkt”. Ik ben opener geworden, kijk heel anders naar mezelf en realiseer ik me heel snel wanneer mijn gedachten me in een neerwaartse spiraal dreigen te brengen. Door daar vrijwel direct grip op te krijgen, ben ik nu in staat om mijn gedachten en gevoelens een andere richting te geven. Hierdoor kan ik mijn tijd en energie stoppen in dingen die ik echt belangrijk vind en voel ik me vrolijker en energieker. Door het programma heb ik een positiever beeld van mezelf en de wereld om me heen gekregen. Ik merk dit in mijn liefdesrelatie, maar bijvoorbeeld ook op mijn werk. Ik geniet nu al zoveel meer van het leven dan een half jaar geleden. Ik was bang dat het programma misschien “zweverig” zou zijn. Maar niets is minder waar, alles is juist heel concreet en David en Arjan staan met 4 voeten aan de grond. Het enige zweverige is misschien wel dat je langzaam het gevoel krijgt dat je boven jezelf uitstijgt en het geweldige gevoel wat dit geeft.

Arnoud Baatsen

Wie geven Miracle Roadmap?

Ontmoet de experts waarmee je op reis gaat

oprichter 365 Dagen Succesvol

David de Kock

Hoe meer mensen vrede in hun leven ervaren, hoe mooier de wereld is! 


Wanneer iedereen doet wat hem of haar echt goed doet, ontstaat er vrede voor iedereen. Hoe meer mensen vrede in hun leven ervaren, hoe mooier de wereld is! Visie of illusie? Mij geeft het in elk geval de energie en richting om telkens weer met mensen te willen werken die echt iets van hun leven maken.

oprichter 365 Dagen Succesvol

Arjan Vergeer

Wees jezelf, er zijn al zoveel anderen.

Het thema in mijn leven was duidelijk: pas wanneer je zó groot over jezelf denkt dat het je eigen waarden, dromen en talenten zijn die je koers bepalen (en niet wat anderen van je verwachten, wat je van jezelf moet of wat je alleen maar doet om geld mee te verdienen), ben je vrij.

Relatietherapeut en bestseller auteur

Emanuela Deyanova

Crisis is your biggest opportunity for a Breakthrough, not a break-up

We kunnen voor bijna alles een diploma behalen – behalve voor één van de belangrijkste vaardigheden van allemaal: op een liefdevolle manier met elkaar verbinden. Liefde is een thema in mijn leven waarin ik diep ben gekwetst, maar ook het meest heb geleerd en mijzelf in heb zien groeien. Nu is het mijn missie om anderen, zoals jij, te helpen hetzelfde te doen.

Senior 365 Systeem Opsteller

Erik Kuperus

Instead of complaining about the dark, light a candle

Met zijn humor en no-nonsense aanpak weet Erik mensen te ontwapenen en in beweging te krijgen.

5 redenen waarom dit wél voor jou werkt

Tienduizenden tevreden deelnemers krijg je niet per ongeluk. Veel coaching is tijdelijk, te weinig inhoudelijk of te kort. En uit een zelfhulpboek leer je een hoop, maar daar blijft het dan vaak bij. Bij Miracle Roadmap gebruiken we een uitgebalanceerde techniek om je direct de resultaten te laten halen die je wilt. 

1. Je krijgt duurzame verandering
In Miracle Roadmap leer je niet alleen, je brengt het ook in de praktijk én past het duurzaam toe in je eigen leven. Na Miracle Roadmap heb je geen coach meer nodig.

2. We werken in een ritme
We geloven niet in radicale doorbraken. Het is zwaar, lukt zelden en is nooit blijvend. Wat beter werkt zijn kleine stapjes in een ritme. Miracle Roadmap is zo ingericht dat je het simpel toepast in je dagelijks leven, je niet opgeeft en je blijvende nieuwe gewoontes creëert.
3. Krachtige interventies op een podium
Het meeste kun je leren van de problemen van anderen. Daarom zorgen we tijdens de live dagen voor waanzinnig inspirerende live coaching op het podium, zodat je probleem opgelost wordt door te kijken naar een ander.
4. Je werkt aan alle gebieden die geluk bepalen
In Miracle Roadmap gaan we niet met slechts 1 gebied aan de slag, maar raken we alle gebieden aan die jouw levensgeluk beïnvloeden: gezondheid, relaties, werk en geld.
5. Je doet het samen
De echte kracht van geluk zit in het samen ontdekken daarvan. Daarom werken we expres met een grote groep omdat het een geweldige stok achter de deur is om nu echt te gaan doen wat je het allerliefste wilt. Door de hulp van de coaches is er veel persoonlijke aandacht tijdens de seminar-dagen. Ook werk je vaak in kleinere groepen of tweetallen. 

Waarom jij dit waard bent

Je hebt misschien al een heel leven achter je, maar ook nog een heel leven voor je. Of je nou 30, 40 of 60 bent.
Vraag jezelf eens af. Wat is het jou waard als jouw levensgeluk net als dat van andere deelnemers ook met gemiddeld 60% stijgt?  Gemiddeld gaven deelnemers an het begin van een 365 programma hun leven een 5,5. Aan het eind gaven deelnemers hun leven een 8,77. Dat is 3,2 punten hoger, een stijging van 60%! Geen zelfhulpboeken, geen tijdelijke coaching. Miracle Roadmap is de beste investering in jezelf voor lange termijn. Na dit programma sta jij zelf aan het stuur van je leven. Dat merk jij, maar ook je omgeving. Je wordt een nóg betere ouder, vriend of vriendin, collega en partner. JUIST doordat je jezelf op 1 hebt gezet.

 

Nu is het tijd voor de echte jij. Laat je verrassen en verwonderen. En ga ervoor!

Er is slechts beperkt plek en we verwachten dat het programma snel vol zit. Wil je meedoen? Schrijf je vandaag in en wees verzekerd van een plek.

Inschrijving sluit over: Helaas! De inschrijving voor Miracle Roadmap is gesloten.
dagen
uren
minuten
seconden

Miracle Roadmap 2022

Kies voor het grootste voordeel

Start 14 september
1678,-
Dit krijg je:
 • Bewezen effectieve methodiek (al 10 jaar op rij!)
 • 4 Magic Miracle Experiences twv 4000 euro
 • 4 Online Radiant Roadmap Sessies twv 4000 euro
 • Online Jaarprogramma twv 5000 euro
 • Krachtige cirkel onder leiding van ervaren 365 coach
 • Direct toegang tot je Next Level Bonuspakket
Schrijf je vandaag in en krijgt het Next Level Bonuspakket t.w.v. 7.419 euro cadeau

Miracle Roadmap 2022

Kies voor 4 termijnen

Start 14 september
461,-
Dit krijg je allemaal:
 • Bewezen effectieve methodiek (al 10 jaar op rij!)
 • 4 Magic Miracle Experiences twv 4000 euro
 • 4 Online Radiant Roadmap Sessies twv 4000 euro
 • Krachtige cirkel onder leiding van ervaren 365 coach
 • Besloten cirkel met deelnemers + ervaren coach
 • Direct toegang tot je Next Level Bonuspakket
 • 100% doorgangs-garantie
Schrijf je vandaag in en krijgt het Next Level Bonuspakket t.w.v. 8413 cadeau

Liever eerst even bellen?
Ons team zit klaar voor je! We kijken graag samen met je of het programma bij je past in een persoonlijk gesprek. Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op! 

Ervaringen van eerdere deelnemers

Ik ben van een freelance producer de stap aan het maken naar een ondernemer met grootse plannen en grootse ambities.

Bart Veen

Ik heb tools gekregen om in mijn kracht te staan en te blijven staan.

Carina Voordenhout

Heerlijk, die nuchtere kijk van jullie op het leven. Eigenlijk is geluk zo eenvoudig; als je er maar voor openstaat. Ik raad het iedereen aan!

Chantal van Kuyen

Ik weet nu veel beter waar ik gelukkig van word en haal veel energie uit mijn nieuwe baan.

Mick

Ik durf nu mijn eigen regie te nemen en in mijn eigen kracht te geloven.

Ellen Brian

Ik kom tot de kern van mijn eigen kracht, drijfveren en energie. Meedoen aan dit programma is de beste beslissing in mijn leven.

Renate Koning

Ik heb mijn eigen waarden ontdekt: wie ben ik, wat doe ik en wat kan ik.

Roy Hazewinkel

Al het goede kan vandaag beginnen. Durf jij voor jezelf te kiezen?

Je bent nog op tijd om in te stappen en je dromen waar te maken. Als je wacht tot je er klaar voor bent, wacht je heel je leven

Inschrijving sluit over: Helaas! De inschrijving voor Miracle Roadmap is gesloten.
dagen
uren
minuten
seconden

Miracle Roadmap 2022

Kies voor het grootste voordeel

Start 14 september
1678,-
Dit krijg je:
 • Bewezen effectieve methodiek (al 10 jaar op rij!)
 • 4 Magic Miracle Experiences twv 4000 euro
 • 4 Online Radiant Roadmap Sessies twv 4000 euro
 • Online Jaarprogramma twv 5000 euro
 • Krachtige cirkel onder leiding van ervaren 365 coach
 • Direct toegang tot je Next Level Bonuspakket
Schrijf je vandaag in en krijgt het Next Level Bonuspakket t.w.v. 7.419 euro cadeau

Miracle Roadmap 2022

Kies voor 4 termijnen

Start 14 september
461,-
Dit krijg je allemaal:
 • Bewezen effectieve methodiek (al 10 jaar op rij!)
 • 4 Magic Miracle Experiences twv 4000 euro
 • 4 Online Radiant Roadmap Sessies twv 4000 euro
 • Krachtige cirkel onder leiding van ervaren 365 coach
 • Direct toegang tot je Next Level Bonuspakket
 • 100% doorgangs-garantie
Schrijf je vandaag in en krijgt het Next Level Bonuspakket t.w.v. 8413 cadeau

Eerst even bellen?
Vraag vrijblijvend een gesprek aan en we bespreken aan de hand van jouw verlangen en thema of Miracle Roadmap bij je past. Laat je gegevens achter en we bellen je snel! 

Het verhaal van 365

Onze missie

Het is onze missie om van Nederland het gelukkigste land van de wereld te maken. Om dat te bereiken, schrijven we boeken en organiseren we cursussen & programma’s over zelfvertrouwen, mindset, relaties, werk en geld. Allemaal gebaseerd op onze unieke 365 methodiek en de 365 Filosofie.

Van droom naar succes

Van onze boeken over succes, geluk en relaties zijn meer dan 120.000 exemplaren verkocht. Onze social communities met meer dan 291.000 leden, horen bij de grootste platformen in Nederland op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Bewezen 365-methodiek

Die bewezen methodiek voor een gelukkiger leven krijg jij nu aangereikt in één superkrachtige programma. We hebben de afgelopen jaren het geluk gehad al honderdduizenden mensen te mogen helpen naar een mooier en positiever leven. Jij straks ook? Wij helpen je graag.

Antwoord op de meest gestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? En wil je graag meer informatie over Miracle Roadmap of twijfel je nog? Bel naar 020 – 700 93 96 of vraag hier een persoonlijk 1 op 1 gesprek aan.  Of zet gewoon die eerste stap en ga ervoor. Het zal je ogen openen en je al meteen verlichting geven. Beloofd.

Miracle Roadmap is het meest impactvolle programma voor persoonlijke groei van Nederland. Je wordt 14 weken begeleid, zodat je niet alleen je eigen dromen kunt bepalen, maar ook een strategie maakt om ze te bereiken – en die vervolgens kunt uitvoeren. Deze combinatie van theorie en praktijk maakt het programma uniek en ontzettend effectief.

In Miracle Roadmap leer je onder andere:

 • krachtige keuzes maken
 • wat je grootste talent is en hoe je dat verzilvert
 • hoe je burn-out voorkomt en oplost
 • hoe je geld verdient met wat je het liefste doet
 • hoe je jezelf kunt helpen in plaats van saboteren
 • hoe je omgaat met mensen die je energie kosten
 • hoe je je droombaan creëert
 • hoe je meer zelfvertrouwen krijgt en assertiever wordt
 • hoe je een superrelatie krijgt
 • hoe je het verleden kunt omarmen (en zelf inzetten)
 • hoe je leeft in overvloed
 • hoe je doorzet in moeilijke tijden
 • hoe je eindelijk begint met wat je al heel lang wilt
 • hoe je een leven leidt vol voldoening, verbinding, plezier en overvloed.

We gaan aan de slag met de 4 belangrijkste gebieden in je leven: je (mentale) gezondheid, relaties, werk en je financiële situatie. Je volgt het programma individueel, in groepsvorm. Veel van de oefeningen pas je toe in je eigen leven en doe je zelf in je eigen tempo en op je eigen manier. Maar daarnaast wordt je onderdeel van een intieme betrokken community. Daarmee vind je de diepgang, het plezier en het samen doen.

Je krijgt:

 • 4 spectaculaire Live Magic Miracle Experience dagen met o.a. familie-opstellingen, live coaching, manifesteren en mindblowing inzichten met David en andere experts.
 • 4 Online Radiant Roadmap sessies voor maximale transformatie en verdieping met Arjan.
 • Een persoonlijk Miracle Roadmap Journal; elke dag een kleine oefening zorgt ervoor dat je het simpel toepast in je dagelijks leven, je niet opgeeft en je creëert blijvende nieuwe gewoontes.
 • Je wordt onderdeel van een kleine groep met deelnemers (max 25). Jouw vertrouwde cirkel onder leiding van een ervaren 365 Coach.
 • Het Next Level Bonuspakket zodat je nu al van start kunt.
 • En heel veel toffe tools en verrassingen om het maximale uit jezelf te halen.

Het programma start op 14 september 2022.
Zet de volgende data vast in je agenda:

Gezondheid
Online Radiant Roadmap sessie: woensdag 14 september
Live Magic Miracle Experience: vrijdag 16 september

Relaties
Online Radiant Roadmap sessie: woensdag 5 oktober
Live Magic Miracle Experience: vrijdag 21 oktober

Werk
Online Radiant Roadmap sessie: woensdag 2 november
Live Magic Miracle Experience: woensdag 16 november

Geld
Online Radiant Roadmap sessie: woensdag 23 november
Live Magic Miracle Experience: vrijdag 2 december

De online Roadmap sessies vinden plaats op woensdag van 9:00 – 11:00 uur.
De live Live Magic Miracle Experience dagen vinden plaats in de Basiliek in Veenendaal van 10:00 – 17:00 uur.

Samen met je eigen community bepaal je hoe vaak je elkaar tussendoor ziet. Je bepaalt zelf de hoeveelheid tijd die je investeert.

Snappen we. Gelukkig zijn er altijd meer opties dan je nu denkt. We onderzoeken in een adviesgesprek hoe het voor jou mogelijk is. Maar voordat we dat doen, check eerst eens dit: is geld werkelijk het probleem? Bij heel veel mensen blijkt namelijk dat het wel te organiseren valt, maar dat het gewoon spannend is. Dat spannende gevoel zal nog wel even blijven en dat is precies goed. Bij mensen die het het meeste spannend vinden, is de doorbraak of transformatie vaak het grootst. Omdat er de meeste noodzaak is. Dus stel jezelf een andere vraag. Niet: kan ik het betalen? Maar: hoe ga ik het mogelijk maken? Want dat het zich dubbel en dwars terugverdient, hebben al je voorgangers al lang bewezen.

Ja, dat kan. Je kunt in 4 maandelijkse termijnen betalen en dan ontvang je nog steeds ALLE Vroege Beslisser bonussen.

Dat gebeurt heel vaak. Er zijn twee routes: je schiet de investering voor en regelt het zelf met je werkgever, of we sturen je werkgever een factuur. Wil je dat we je werkgever een factuur sturen? Neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar support@365dagensuccesvol.nl of bel naar 020 700 9396.

Je bent niet de enige die zo’n grote groep spannend vindt of lastig. We werken expres met veel mensen omdat het een geweldige stok achter de deur is om nu echt te gaan doen wat je het allerliefste wilt. Door de hulp van de coaches is er veel persoonlijke aandacht tijdens de seminar-dagen. Ook werk je vaak in kleinere groepen of tweetallen. Je wordt onderdeel van een kleine groep met deelnemers (max 25). Jouw vertrouwde cirkel. Je verdwijnt dus niet meer in de massa. Je ontmoet je cirkel tijdens de livedagen en in de 365 Academy. Er zijn binnen de cirkels al veel mooie nieuwe vriendschappen ontstaan! Onze ervaring is dat juist de mensen die het meeste tegen een grote groep hebben opgezien, er ook de meeste baat bij hebben gehad, omdat ze nu voor het eerst leren hoe ze zichzelf staande houden in zo’n grote groep door helemaal zichzelf te zijn.

Het is een programma waarin je leert het zelf te doen. Zo ben je niet afhankelijk van ons of het programma en kun je er na het programma zelf mee doorgaan. Toch bieden we je superveel ondersteuning:

Community-coaches
Elke community staat onder leiding en toezicht van een ervaren 365-coach: dat betekent ongeveer 1 coach per 25 deelnemers.

Live coaches
Op de seminarweekenden zijn 365 coaches beschikbaar om je overal mee te helpen.

Online coaches
In de online community zijn moderators en coaches actief.

Hosting Team
Op de seminars staat er een geweldig team van gastheren en gastvrouwen voor je klaar om je te helpen.

David en Arjan
Met regelmaat organiseren we vraag-en-antwoordsessies voor al je vragen.

Succes Team
Achter de schermen is een groot team bezig om jou maximale waarde te geven. Je kunt ze bereiken via support@365dagensuccesvol.nl

Dat is superslim. We weten uit ervaring dat het programma al voor je begint op het moment dat je je inschrijft, simpelweg doordat je deze keuze voor jezelf maakt. Daarnaast openen wij dit programma slechts één keer per jaar en we verwachten dat het programma snel vol zit. De eerstvolgende groep is pas weer in 2023.Wil je meedoen? Schrijf je vandaag in en wees verzekerd van een plek.

Bij Miracle Roadmap gebruiken we een uitgebalanceerde techniek om je direct de resultaten te laten halen die je wilt op basis van de 365 methodiek. Die zich de afgelopen 10 jaar al bij duizenden deelnemers heeft bewezen. De combinatie van online en offline op deze manier in 1 krachtig programma is uniek in Nederland. Het is niet in korte tijd theorie stampen, maar doen, beleven, voelen en elke dag in kleine stapjes met korte oefeningen langdurig resultaat halen.