De inschrijving voor de startgroep van september start binnenkort. Heb je vragen hierover of wil je vast zeker zijn van een plek in deze startgroep? Mail naar support@365dagensuccesvol.nl

“Ga je leven eens na”

De kans is groot dat je wel eens ervaart dat het niet altijd gaat zoals jij wilt in je leven. Weer een dag vol geploeter, stress, onzekerheid of gedoe. Je vóelt hoe de tijd tussen je vingers doorglijdt. Ga je leven eens na.

Leef jij je leven zoals je dat écht wilt?
Hoe gaat het op dit moment? Sta je stevig in het leven of twijfel je veel aan jezelf? Krijg je nog energie van je werk, of kóst het je alleen maar energie? Hoe gaat het in de liefde, merk je nog sprankeling of staat je relatie onder druk? Je voelt diep vanbinnen dat er méér in zit, in jou en in je leven. Je weet dat je méér kunt, méér verdient misschien zelfs. Maar waar begin je?

Het leven is niet maakbaar. Wel stuurbaar. 

Wij geloven dat iedereen het leven kan creëren dat zij graag zou willen leiden. En begeleiden al jarenlang tienduizenden mensen om alles uit hun leven te halen. Vandaag nodigen we je uit om eindelijk op te staan en te doen wat je echt belangrijk vindt.  

Doe mee met Miracle Roadmap en maak de reis van je leven!

“Ja, maar…..”

 • Dan moet ik zeker mijn hele leven overhoop gooien?
 • Ben ik niet veel te laat hiermee?
 • Ik heb allemaal ideeën in mijn hoofd, maar weet niet goed waar ik moet beginnen
 • Ik weet heel goed wat ik niet wil, maar niet zo goed wat ik wel wil
 • Wanneer ga ik dit dan doen? Ik heb ook gewoon een hypotheek en een gezin.
 • Ik vind het veel te spannend om voor mijzelf te kiezen
 • Moet je niet gewoon tevreden zijn met wat je hebt?

Allemaal goede redenen om niet in beweging te komen. En dat is precies wat je nu tegenhoudt.

Miracle Roadmap is meer dan een programma.
Het is een way of life

Miracle Roadmap is geen programma van a naar b met een concreet stappenplan. Een leven dat precies gaat volgens plan, hoeft eigenlijk niet meer geleefd te worden. Dus laten we samen op reis gaan, een onderzoek, een ontdekkingstocht, voorbij alles wat we weten of denken te weten. Juist daar gebeuren de wonderen.

Met een bonkend hart begon ik aan 365 Dagen Succesvol. In zo’n grote groep aan mezelf werken leek me erg spannend. Ik voelde mij gelukkig gelijk thuis in de groep met zoveel fijne mensen die allemaal hetzelfde willen: het beste uit zichzelf en het leven halen.

Moniek Pronk

Sinds ik besloot aan de Miracle Roadmap deel te nemen zijn de miracles al begonnen. Vanuit het niets komt alles op mijn pad, ik sta er zelf versteld van wat er allemaal al is veranderd in 2 maanden. De sessies met Arjan zijn helder en inspirerend, ik krijg duidelijke inzichten in mijn gedrag en oude patronen en doordat er echt iets ‘klikt’ ben ik in staat het te doorzien en te veranderen. Ook de live-dag met David was als een thuiskomen, een veilige omgeving met gelijkgestemden waar ik me kwetsbaar mag en durf op te stellen, wat een transformatie teweeg brengt waar ik via andere wegen veel langer over zou doen. Waar ik voorheen opzag tegen ‘werken aan mezelf’ is deze manier laagdrempelig, fijn en leuk! I want more! 🙂

Annet Jansen

Ik leer mee te bewegen met de obstakels en problemen in mijn leven, waardoor ik veel zorgelozer in het leven sta. Het is een fantastisch programma met een fijne afwisseling tussen humor, diepgang, ontspanning, spanning en directheid

Yvonne Snijders

Op dit moment volg ik de Miracle Roadmap en het is een prachtige combi voor verbinding met anderen en verdieping in jezelf. De Miracle Roadmap is heel fijn omdat er ook live-dagen bij zitten waar je echt blij wordt. Online met Arjan is ook altijd heel interessant en leerzaam. Kortom ik ben nu al een gelukkiger mens en zie ook echt de miracles langskomen in mijn leven.

Paula Grotendorst

Hoe ziet het programma eruit?

Miracle Roadmap is een ontdekkingsreis van 16 weken langs de vier belangrijkste gebieden voor een gelukkig leven: gezondheid, relaties, werk en geld. Een magische reis die je kijk op het leven zal veranderen. Elk van deze thema’s werken we uit aan de hand van verschillende oefeningen tijdens de magische live seminars, krachtige online Roadmap sessies, Miracle Mantra’s en je persoonlijke Miracle Journal. Dit alles onder leiding van David en Arjan. Je wordt onderdeel van een betrokken community (je Cirkel) onder leiding van een ervaren 365 Coach. Het is een omgeving met gelijkgestemden waarin je je veilig voelt en jezelf kunt zijn. Je vindt hier fijne gesprekken, diepgang en humor. Daarnaast is het je stok achter de deur om stappen te zetten die soms spannend zijn.

In deze video zetten we het nog even allemaal voor je op een rijtje:

Druk op play en ontdek!

En wat Miracle Roadmap is vertellen deze deelnemers je in 1 zin:

Ik sta er zelf versteld van wat er allemaal al is veranderd in 2 maanden

Annet

Geweldige ervaring.. veel insight en prachtig samenspel. Kortom een magische dans met vele lagen

Harmien

Ik geniet van de wonderen die om me heen plaatsvinden en in mezelf!

Joan Wery

Een mooie, liefdevole, praktische en vaak ook humoristische reis

Ronald

Erg blij dat ik de stap heb gezet om dit te volgen

Bettina

Mijn leven ziet er hierdoor totaal anders uit. Veel meer rust, ruimte en eigenaarschap in mijn leven.

Floris Lem

Zij hebben de sprong in het diepe gewaagd en ervaren liefde, vrijheid en halen het maximale uit het leven

 • Marsja was 38, ongelukkig, eenzaam, deed werk dat ze stom vond en had alle hoop op een gezin of inspirerend werk opgegeven. Tot ze besloot aan de slag te gaan hiermee en voelde: ik gun mezelf die next level. Nu woont ze op Ibiza, heeft ze een prachtig kindje gekregen en heeft ze het leven waar ze altijd van droomde.
 • Of Thijs en Esther, die waren elkaar echt kwijtgeraakt en stonden op het punt uit elkaar te gaan. Ze begrepen elkaar slecht, ze hadden ruzie over de kleinste dingen, intimiteit verdween bijna helemaal. Door te kiezen voor die Miracle Road in hun relatie, wel te gaan voor die 11, is dat helemaal veranderd.
 • Sam was alleenstaande moeder met geldproblemen en een passie voor spelletjes. Laat die stomme spelletjes nou eens los, zeiden mensen. Niet realistisch. Nu: 6-figure business met haar eigen pubquiz bedrijf.
 • Saskia wilde meer mensen bereiken dan alleen als psycholoog, nu tv-psycholoog bij Jinek en Beau.
 • Of Geert. Een doodnormale jongen, fit, goed in relaties, wel veel gedoe met geld. Meegekregen dat geld verdienen oppervlakkig was en onbelangrijk. 4 jaar later heeft hij onlangs zijn bedrijf verkocht voor 55 miljoen. Nu investeert hij in mooie groene projecten.

En zo hebben we nog honderden voorbeelden. 

Maar om zo ver te komen, moet je wel iets veranderen. Tijd voor actie dus!

Wij gaan 16 weken op reis: de reis van je leven, doe je mee?

 • 4 indrukwekkende magische seminars onder leiding van David de Kock
  met live coaching, indrukwekkende oefeningen, life changing meditaties en familieopstellingen 
 • 4 Online Roadmap Sessies met Arjan Vergeer met de nieuwste mindblowing inzichten en praktische oefeningen zodat je zichtbaar en voelbaar resultaat manifesteert
 • Een persoonlijke 365 Miracle Journal (dagboek) vol verrassende vragen
 • Toegang tot je eigen 365 Cirkel bestaande uit een groepje met deelnemers bij jou uit de buurt 
 • Toegang tot een ervaren 365 Coach
 • BONUS: Tijdelijk met het online Jaarprogramma (€5000)
 • BONUS: 6 bonus trainingen om je verder te verdiepen in je leven (€642)
 • BONUS: Iedere maand Live Q&A coachcall met David, Arjan of een andere 365-expert voor al je vragen over wat er op dat moment maar in jouw leven speelt (€397)
 • Tot slot: het programma heet niet voor niks Miracle Roadmap. Laat je vooral ook verrassen en verwonderen. Pas als je nog niet alles hebt bedacht, is er ruimte voor miracles en mogen de dingen ontstaan.

Nu €1687

 Speciaal voor vroege beslissers doen we er een mega bonuspakket bij inclusief het online Jaarprogramma t.w.v. 5000 euro! Dus wil je zeker zijn van een plekje en profiteren van een fijne prijs + mega bonuspakket? Schrijf je dan nu in!

Altijd 14 dagen niet goed, geld terug garantie

Na aankoop van je programma krijg je altijd 14 dagen bedenktijd. Het kan fijn zijn om er gewoon voor te gaan en te voelen wat het met je doet als je 100% voor jezelf kiest. Toch niet overtuigd? Dan krijg je altijd je geld terug.

Ja maar... wat als het nu niet als het juiste moment voelt?

Weet je wat het is, mensen zijn van nature uitstellers. Steeds weer gebeuren er dingen waardoor je van je voorgenomen pad afgebeukt wordt. Steeds weer stel je bij, stel je uit en stel je af. Dit is je wake-up call: het leven heeft een deadline. Dit is geen generale repetitie voor het ‘echte leven’ dat straks begint. Dit is het. Laat je niet meer leiden door angst en leef je eigen leven!

Spiritueel teacher Byron Katie zei ooit tegen ons:
“The sky isn’t the limit.
The mind that sees the sky is the limit”

Ofwel: de beperking of begrenzing die je ervaart, is een constructie van je mind. Je zou het kunnen zien als een trucje van het ego, dat er op uit is om je te beschermen en je te laten overleven: je mind creëert grenzen, zodat je daarbinnen blijft en veilig bent. Alleen: boten zijn het veiligst in de haven, maar daar zijn ze niet voor gebouwd. De miracles zijn out there.

Ga er gewoon voor en voel eens 14 dagen hoe het is als je kiest voor je eigen leven! 

Dit ga je ontdekken tijdens de reis van je leven

Het is geen quick fixes programma waar je een tijdelijke energie boost van krijgt. We gaan 16 weken met elkaar aan de slag en creëren daarmee een nieuwe kijk op het leven: the miracle way of life. 

Elke vier weken staat één van de vier gebieden centraal zodat je direct impact ziet in je leven en stap voor stap toewerkt naar je mooiste leven.

Gezondheid
jij in relatie met jezelf en je lijf

Stel je voor dat je elke dag wakker wordt vol energie, zelfvertrouwen en zin in het leven: wat kan er dan allemaal gebeuren? Gezondheid is méér dan ‘niet ziek zijn’. Wanneer je vertrouwt op je lijf, je intuïtie en je eigen (veer)kracht, is er niets meer dat je kan stoppen. Ontdek hoe je in no-time fitter, sterker en blijer wordt door heel anders naar je gezondheid te kijken dan je tot nu toe deed.

Tijdens de eerste vier weken leer je onder andere:

 • Een groter zelfbewustzijn te creëren
 • Het concreet onder woorden brengen waar je naar verlangt, waar je voor staat, wat van jou is en wat van anderen 
 • Afrekenen met angsten en onzekerheid
 • De sleutels tot meer zelfvertrouwen en zelfliefde
 • Vertrouwen op je intuïtie
 • De baas te zijn in je eigen leven en weet je hoe je daar (veer)kracht uit haalt
 • ‘Echt’ jezelf (durven) zijn

Relaties
jij in relatie met de ander

Het mooiste leven is een gedeeld leven. Uiteindelijk zijn het de relaties die je hebt, die je mens maken. Het leven draait niet om wie je bent, het leven draait om met wie je bent. Sterker nog: je bent je omgeving. Ontdek de krachtige geheimen van een sprankelende liefdesrelatie, hoe je omgaat met pijn, welk verschil communicatie maakt, hoe je samen groter wordt dan 1 + 1 en hoe je nooit meer alleen bent.

Tijdens de tweede vier weken leer je onder andere:

 • De ontstopbare liefdestroom te activeren zonder dat je er zelf op leegloopt
 • Jezelf niet alleen als individu te zien maar als onderdeel van een groter geheel
 • Dealen met alles wat er in het verleden is gebeurd
 • Effectief communiceren zodat misverstanden, frustratie en gedoe tot het verleden behoort
 • Hoe je je op een dieper niveau kunt verbinden, dit gaat over je liefdesrelatie, maar ook de relaties met je ouders, kinderen of anderen.

 

Werk
jij in relatie met de wereld om je heen – het verschil dat je maakt in de wereld

Het leven gaat niet om een doel; het leven draait om de bedoeling. Het gaat over je plek in de wereld – waar kun je het verschil maken? Als je wilt leven vanuit passie, je innerlijke vuur, wil je jezelf bevrijden van de sluier van vermoeidheid, onduidelijkheid, stress of verveling. Leer leven in je element en je zult nooit meer willen stoppen met werken.

Tijdens de derde vier weken leer je onder andere:

 • Waar jij het verschil kunt maken, je ontdekt jouw plek in de wereld
 • Hoe je jouw innerlijke vuur (je passie) naar buiten kunt brengen
 • Hoe je jouw maximale potentie aan kunt boren
 • Jezelf bevrijden van de sluier van vermoeidheid, onduidelijkheid, stress of verveling

Geld
hoe deze relaties jou weer voeden in overvloed

Er is meer dan genoeg geld in de wereld voor jou, net zoals er meer dan genoeg liefde of aandacht is. Doordat het soms voelt alsof het niet zo is, houden we de daadwerkelijke overvloed buiten de deur. Je denkt jezelf arm. Het goede nieuws is dat je kunt leren hoe je dit verandert. Niet door knokken voor overvloed, want dan zal het er nooit zijn. Maar door onmiddellijk, vandaag nog, te leven in overvloed. Het is makkelijker dan je denkt – en je zult jezelf rijker voelen dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden.

Tijdens de laatste vier weken leer je onder andere:

 • De vrijheid te voelen om te dromen en deze waar te maken
 • Dat overvloed niet alleen om geld draait (op het moment dat je overvloed nog steeds afhankelijk is van het geld dat op je bankrekening staat, doe je nog precies het tegenovergestelde)
 • Hoe je daadwerkelijk kunt leven in overvloed

Ga aan de slag met de filosofie die zich de afgelopen 10 jaar al bewezen heeft. Wat je verlangen ook is, met Miracle Roadmap maak je het onmogelijke waar: miracles happen. We kunnen niet wachten om het samen met jou te doen.

Toen ik begon met Miracle Roadmap had ik als behoefte om meer inzicht te krijgen in m’n leven en wat dichter tot m’n zelf te kunnen komen. Ik ben nu 3 maanden verder dankzij het programma kom ik stap je voor stapje steeds meer tot de kern. Ik voel steeds meer dat ik de juiste richting loop in mijn leven.

Laura Roos

Het Miracle Roadmap programma is voor mij heel waardevol omdat ik in de verschillende gebieden in mijn leven aan het werk kan gaan. Het is een heel rijk en vol programma en daarin kan ik kiezen wat voor mij passend is.

Rob Renia

Miracle Roadmap heeft mijn leven veranderd. Ik straal, het voelt gewoon lekker. Het voelt vrij, samen, verbonden, ik heb geen angst meer om in verbinding te gaan. Dit gun ik iedereen!

Hille Obbels

Ik heb zelf ook getwijfeld om deel te nemen, is dit wel iets voor mij? Met zo veel mensen? Ik weet niet precies wat ik kan verwachten. Maar ik heb er nog geen seconde spijt van gehad. Omdat ik zo veel handvatten krijg om vervolgstappen te zetten in m’n persoonlijke groei. Dat is de investering dubbel en dwars waard.

Sander van Beek

Wat ik merkte dat ik mijn leven in een cirkeltje bleef lopen. Ik was niet echt bij de essentie van wat wil IK nou echt. Ik was eigenlijk meer het leven aan het leven zoals dat van mij verwacht werd. Toen kwam Miracle Roadmap op mijn pad.

Annelies van Berckel

Iedereen die een droom heeft maar deze niet durft of kan realiseren vanwege wat voor reden dan ook, zou dit moeten doen. Je wordt de beste versie van jezelf en daar zit jij en de rest van de wereld echt op te wachten!

Sieska Biervoets

Dit maakt het programma zo uniek en effectief

Waanzinnige live events

Onder leiding van David de Kock

We ontmoeten elkaar elke vier weken voor een live Magic Miracle Experience onder leiding van David. Deze dagen staan in het teken van diepgang en verbinding, voelen en ervaren. Denk aan magische live events vol verrassende en uitdagende oefeningen, mindblowing inzichten, live coaching, meditaties en familieopstellingen. Intieme momenten. Manifesteren en visualiseren. Glitters en verrassingen. 

Ook heb je contact met je cirkelgenoten en andere deelnemers, je 365 coach en de mogelijkheid live je vragen aan David te stellen.

Krachtige online sessies

Onder leiding van Arjan Vergeer

Tijdens deze live sessies gaan we aan de slag met je Miracle Mindset. Als je je eigen gedachten leert onderzoeken, krijg je vanzelf door wat je handig doet en wat niet. En hoe je dat kunt veranderen. De vrijheid die dat oplevert is pure magie. Door de praktische en inspirerende combinatie van live coaching, diepgaande psychologie en toepasbare filosofie kun je na afloop direct aan de slag. Ook heb je tijdens de break out sessies contact met andere deelnemers en heb je de mogelijkheid live je vragen aan Arjan te stellen. BONUS: je krijgt tijdens jouw programma onbeperkt toegang tot de opnames van de Roadmap sessies zodat je ze wanneer je wilt of keer op keer kunt bekijken.

Je doet het samen met gelijkgestemden

Onder leiding van een ervaren 365 Coach

Wat Miracle Roadmap zo bijzonder maakt, is dat je het samen met anderen volgt. In veel andere coaching-programma’s ben je op jezelf aangewezen. Wij hebben de afgelopen jaren ontdekt dat de échte kracht van geluk en succes juist zit in het samen ontdekken daarvan. 

Beeld je in dat je je voor langere tijd omringt met mensen die in je geloven, open staan, oprecht zijn, geïnteresseerd zijn, kansen zien. Hoe voelt dat? Mensen die begrip hebben voor je verlangens, die je helpen herinneren als je het zelf even vergeet, die je een liefdevolle schop onder de de kont geven en die je een spiegel voorhouden door de lessen van hun fouten met je te delen. Je bent al vaak genoeg op jezelf aangewezen. Daarom volg je Miracle Roadmap in je eigen cirkel met deelnemers bij jou uit de buurt en heb je toegang tot een ervaren 365 coach. Zo hoef je niet in je eentje aan te rommelen zonder resultaat, kun je leren van anderen en heb je een stok achter de deur om door te zetten. Oja en het is nog eens veel leuker ook!

Wat maken die mannen van 365 hier toch weer een bijzondere ervaring van! Het online deel van Arjan en vooral de live dagen met David maken diepe indruk op me en geven echt inzichten waar je wat mee kunt. Bij mij komt steeds boven: “Ik wil meer!!!!”

Richard van der Hoek

Mijn leven is eigenlijk al best wel leuk. Is dit dan iets voor mij?

Het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven, is een probleem. Want dan ben je genoodzaakt andere keuzes te maken. Het lastige bij mensen is dat ze liever kiezen voor bekende pijn dan voor onbekend geluk. Het gaat vaak wel okee, dus waarom zou je veranderen? Ga eens bij jezelf na hoe je je over 5 jaar voelt als er niets zou veranderen. Ben je dan gelukkig? Leef je een leven waar je energie van krijgt? Hoe zit het over 15 jaar? En 25 jaar? 

Voor veel mensen is dit inzicht pijnlijk. En dat is goed! Niet omdat we je pijn willen doen, maar omdat je pas echt in beweging komt als je verlangen naar iets anders groot genoeg is. Als het idee dat alles hetzelfde blijft je ongelukkig maakt. Als je voelt dat er meer is. Dat het beter kan. Bedenk dit goed: aan het einde van je leven leg je alleen verantwoording af aan jezelf. Ben je dan tevreden?

"Wij hadden ook eindeloos veel bezwaren toen we deze droom bedachten"

Toen Myke en ik kinderen kregen, namen we ons voor om óóit een tijdje met ze in de tropen te wonen. Toch was er altijd een reden om het niet te doen: opnieuw zwanger, zakelijke verplichtingen, duur, een pandemie…

Ergens vorig jaar voelden we: als we onze droom serieus willen nemen en later geen spijt willen krijgen van alle smoesjes, dan moeten we nu een knoop doorhakken.
Elk avontuur begint met een besluit. Dus dat hebben we gedaan.

Toen ik op sociale media deelde dat ik met mijn gezin een jaar naar Bali emigreer, wist ik niet wat me overkwam. Inmiddels hebben meer dan 400.000 mensen het ergens gezien en heb ik duizenden reacties gehad. Van mensen die ook hun dromen achterna willen gaan, maar zich laten remmen door alle bezwaren.

Misschien heb jij ook zo’n droom. En voel je in jezelf precies zo’n lading bezwaren. Ik snap dat dit niet vanzelf gaat. Als dit makkelijk was geweest, had iedereen flierefluitend een droomleven geleid. Mijn tip: als je ook maar een beetje twijfelt, doe het dan juist. Ergens in je hoofd gaat een luikje open over wat er allemaal mogelijk is. Dat ervaar je meteen en kan genoeg zijn om alles in beweging te zetten. Tijdens de Online Roadmap sessies leer ik je geen moeilijke theorie uit boekjes, maar de simpele praktische stappen die ik zelf de afgelopen jaren hebben gezet. Zodat ook jij durft te gaan voor je dromen.

– Arjan Vergeer

Voor wie is het programma?

Je bent nooit te vroeg of te laat in je eigen leven.

Miracle Roadmap is een programma dat aansluiting vindt bij vrijwel elke levensfase. Of je nu bezig bent met jouw carrière of eigen bedrijf, een gezin bent gestart, of gestopt bent met werken en op zoek bent naar zingeving. Net 25 of al 69, dat maakt niet uit!

Tot nu toe lag het pad voor je klaar: school, studie en dan aan de slag. Maar nu? Je voelt de druk van het ‘echte leven’, maar weet niet wat je stem is en hoe je die ontdekt. Gelukkig kan een goede quarter-life-crisis het begin zijn van iets heel moois, als je er maar op tijd voor durft te kiezen.

Het is nogal veel: een carrière die veel van je vraagt, leuke vrienden, grote financiële verplichtingen en nu ook het gehannes rondom een gezinnetje (of juist niet, omdat het op dat gebied allemaal niet zo lukt – terwijl je het echt probeert). Hoe houd je al die ballen in de lucht?

Daar zit je dan met je baan of je onderneming, die net geen vleugels krijgt, maar wel veel van je vraagt. In je relatie lijkt de sjeu er ook een beetje uit. Je bent allebei met andere dingen bezig en toevallig woon je in hetzelfde huis. Je bent continue druk, maar waar is de tijd voor jezelf? Je bent de veertig gepasseerd en toen je vroeger nadacht over ‘later’, was dat zo’n beetje nu. Is het gelukt? Is dit het nou?

Vroeger begon je af te bouwen na je vijftigste. Tegenwoordig zien we gelukkig het tegenovergestelde. Kinderen gaan zo’n beetje het huis uit en het is NU. ECHT. TIJD. VOOR. JEZELF. Wie ben je ook alweer? Wat wilde je ook alweer? Een eigen onderneming? Een leuke relatie? Een beetje verdieping en balans?

Je bent gestopt met werken. Tijd en misschien wel geld in overvloed. Je bent nog vol leven en wil de tijd niet uitzitten, maar hoe geef je deze rest van je leven vorm? Hoe geef je het opnieuw richting? Meer zingeving en betekenis?

Waar en wanneer is het?

De volgende Miracle Roadmap startgroep start op 13 september 2023.
De online Roadmap sessies vinden plaats op woensdag van 9:00 – 11:00 uur.
De live Magic Miracle Experience dagen vinden plaats op vrijdag in de Basiliek in Veenendaal van 10:00 – 17:00 uur.

Zet de volgende data in je agenda:

Gezondheid
Online Radiant Roadmap sessie: woensdag 13 september
Magic Miracle Experience: vrijdag 15 september

Relaties
Online Radiant Roadmap sessie: woensdag 4 oktober
Magic Miracle Experience: vrijdag 6 oktober

Werk
Online Radiant Roadmap sessie: woensdag 1 november
Magic Miracle Experience: 
vrijdag 10 november

Geld
OnlineRadiant Roadmap sessie: woensdag 22 november
Magic Miracle Experience: vrijdag 8 december

Samen met je eigen cirkel bepaal je hoe vaak je elkaar tussendoor ziet. Je bepaalt zelf de hoeveelheid tijd die je investeert.

3x waarom je vandaag nog wilt starten

Speciaal voor vroege beslissers doen we er een mega bonuspakket bij t.w.v. 6.039 euro!

1. Online Jaarprogramma (€5000)

Als je in één keer je doel wil bereiken, bereik je meestal helemaal niks. Die stap is namelijk véél te groot. De truc zit er in elke week een stapje te zetten, in een vast en fijn ritme. Daarom krijg je na jouw aanmelding direct gratis toegang tot het populaire Online Jaarprogramma. Je behoudt toegang tot aan het eind van het Miracle Roadmap programma. Ga aan de slag met de bewezen 13 stappen methodiek en ontdek wie je bent, wat je wilt en hoe je jouw dromen kunt waarmaken.

2. Iedere maand Live Q&A coachcall met David, Arjan of een andere 365-expert (€397)

Naast bovenstaande bonussen krijg je elke maand een live Q&A Coachcall met David, Arjan of een andere 365-expert voor al je vragen over wat er op dat moment maar in jouw leven speelt. Zo kun je altijd vooruit en kom je nooit vast te zitten.

3. Bonuspakket mini-trainingen (€642)

Tot slot krijg je direct gratis toegang tot 6 mini-trainingen over liefde, relaties, stress, zelfvertrouwen, ondernemen en geld. Zo kun je het maximale uit jezelf halen op alle belangrijke gebieden in je leven. Kortom: je krijgt te veel om op te noemen. Alles bij elkaar heeft een totale waarde van €6039, nu voor €1678,-. Je behoudt toegang tot deze trainingen tot het einde van het Miracle Roadmap programma.

Mijn grootste eyeopener van het programma is: ‘Van klein denken is nooit iemand groot geworden’. Het 365 programma was de stok achter de deur om tijd vrij te maken voor mijn eigen groei en het verlangen om te schitteren. ik heb leuker werk met salarisverhoging, mijn tienjarig huwelijk heeft een fijne boost gekregen en ik ga mijn hervonden levensrichting met een dikke glimlach verder vorm geven.

Joyce van Drunen

Verlang jij er naar om je eigen pad te ontdekken en keuzes te maken die bij je passen?

Miracle Roadmap september 2023

Kies voor het grootste voordeel

Start 13 september
1678,-
Dit krijg je:
 • 4 indrukwekkende seminars
 • 4 Online Radiant Roadmap Sessies
 • Kleine intieme groepjes met deelnemers bij jou uit de buurt
 • Een eigen 365 Coach
 • Een persoonlijke Miracle Journal vol verrassende vragen
 • Toegang tot alle bonuscontent, inclusief alle updates
En krijg ook nog deze bonussen twv €6039:
 • BONUS: het online Jaarprogramma (€5000 euro)
 • BONUS: 6 mini trainingen om je verder te verdiepen in je leven (€642)
 • BONUS: Elke maand een coachcall met David, Arjan of een andere 365-expert (€397)
Inschrijving start binnenkort

Miracle Roadmap september 2023

Kies voor 4 termijnen

Start 13 september
461,-
Dit krijg je allemaal:
 • 4 indrukwekkende seminars
 • 4 Online Radiant Roadmap Sessies
 • Kleine intieme groepjes met deelnemers bij jou uit de buurt
 • Een eigen 365 Coach
 • Een persoonlijke Miracle Journal vol verrassende vragen
 • Toegang tot alle bonuscontent, inclusief alle updates
En krijg ook nog deze bonussen twv €6039:
 • BONUS: het online Jaarprogramma (€5000 euro)
 • BONUS: 6 mini trainingen om je verder te verdiepen in je leven (€642)
 • BONUS: Elke maand een coachcall met David, Arjan of een andere 365-expert (€397)
Inschrijving start binnenkort

De inschrijving voor de startgroep van 13 september start binnenkort. Heb je vragen hierover of wil je vast zeker zijn van een plek in deze startgroep? Mail naar support@365dagensuccesvol.nl

Altijd 14 dagen niet goed, geld terug garantie

Na aankoop van je programma krijg je altijd 14 dagen bedenktijd. Het kan fijn zijn om er gewoon voor te gaan en te voelen wat het met je doet als je 100% voor jezelf kiest. Toch niet overtuigd? Dan krijg je altijd je geld terug.

Is het niet te massaal?

Wij geloven in de energie van mensen die met elkaar hun schouders ergens onder zetten. Omdat samen aan je persoonlijke groei werken niet alleen veel effectiever, maar vooral veel leuker is. Waarom moeilijk doen als het samen kan? De kracht van het in een groep doen is dat je heel veel inspirerende voorbeelden om je heen verzameld hebt. Wij noemen dit ook wel het zachte leren. Dat is het voordeel van zo’n grote groep; er zit altijd wel iemand in met een vergelijkbaar verhaal en die zie je er dan misschien in eerste instantie mee worstelen en dan vervolgens oplossen. En dan denk je, maar hee dat is eenvoudig, dat ga ik ook doen. Je hoeft helemaal niet zelf door al die dingen heen. Integendeel, het meeste is allang gedaan en dan kun je er zo op aanhaken. Onze ervaring is dat juist de mensen die het meeste tegen een grote groep hebben opgezien, er ook de meeste baat bij hebben gehad, omdat ze nu voor het eerst leren hoe ze zichzelf staande houden in zo’n grote groep door helemaal zichzelf te zijn.

 

Wat zeggen anderen

Gemiddeld gaven deelnemers aan het begin van een 365 programma hun leven een 5,5.
Aan het eind gaven deelnemers hun leven een 8,77. Dat is 3,2 punten hoger, een stijging van 60%!

Ja maar...ik weet nog niet of het iets voor me is

Misschien ben je bang om te verliezen wat je hebt opgebouwd. Dat het mislukt. Dat je egoïstisch overkomt als je voor jezelf kiest. Of, geloof je wel dat het kan, maar heb je geen idee hoe. Dat is allemaal normaal en menselijk. Maar weet dit: het hebben van een goed leven is het grootste gevaar voor het hebben van een geweldig leven. Goed is namelijk voor veel mensen goed genoeg.  Wij geloven dat er meer is dan “goed”. Een geweldig leven is voor iedereen weggelegd! De weg ernaartoe lijkt misschien ingewikkeld, onrealistisch of ronduit onmogelijk, maar niets is minder waar. Het is een kwestie van onderzoeken wie je nu werkelijk bent, wat je nu echt belangrijk vindt en erachter komen wat jou nu ECHT gelukkig maakt (en wat juist niet). En dat in een omgeving die precies zo is ingericht dat je maximaal tot je recht komt. Met onze coaches en ondersteuning. En de praktische oefeningen of spannende diepgang. Met de onvergetelijke ervaringen en waanzinnige intimiteit.

Voordat ik aan het programma begon had ik zo mijn twijfels in hoeverre dit voor mij zou werken en of er werkelijk iets nieuws onder de zon was voor mij. Ik kan nu zeggen “ja, dit werkt”.

Arnoud Baatsen

Dat klinkt top, maar wat als het niet voor mij blijkt te werken?

Dat kan natuurlijk. Maar stel je dit eens voor:
Wat als slechts één inzicht… je onmiddellijk helpt om te leven in ontspanning, vertrouwen en overvloed?
Wat als slechts één techniek … je leert hoe je elke dag betaald krijgt voor wat je het allerliefste doet (en met jouw droom miljoenen mensen kunt bereiken als je dat wilt)?
Wat als slechts één oefening… je leert om te leven met alles wat er is gebeurd – en daar juist de vruchten van te plukken.
Wat zouden die inzichten je opleveren als je er de rest van je leven van profiteert? Wat levert het je op in voldoening, liefde, energie, tijd en geld? Je hebt niks te verliezen en een leven te winnen. Ga ervoor.

Daarnaast loop je geen enkel risico, we geven je namelijk een 14 dagen niet goed, geld terug garantie. Denk je dus na 14 dagen na aankoop: “het voelt toch niet goed om 100% voor mezelf te kiezen”, dan laat je het ons gewoon weten. Maar we kunnen je verklappen dat minder dan 0,5% van al onze deelnemers hier gebruik van maakt.

Het is een mooi programma waar ik veel dingen heb geleerd en mooie mensen heb ontmoet. Veel liefde heb ontvangen van mensen die ik niet eens ken. Erg blij dat ik de stap heb gezet om dit te volgen 😊😘

Bettina

Ga voor de reis van je leven!

Miracle Roadmap september 2023

Kies voor het grootste voordeel

Start 13 september
1678,-
Dit krijg je:
 • 4 indrukwekkende seminars
 • 4 Online Radiant Roadmap Sessies
 • Kleine intieme groepjes met deelnemers bij jou uit de buurt
 • Een eigen 365 Coach
 • Een persoonlijke Miracle Journal vol verrassende vragen
 • Toegang tot alle bonuscontent, inclusief alle updates
En krijg ook nog deze bonussen twv €6039:
 • BONUS: het online Jaarprogramma (€5000 euro)
 • BONUS: 6 mini trainingen om je verder te verdiepen in je leven (€642)
 • BONUS: Elke maand een coachcall met David, Arjan of een andere 365-expert (€397)
Inschrijving start binnenkort

Miracle Roadmap september 2023

Kies voor 4 termijnen

Start 13 september
461,-
Dit krijg je allemaal:
 • 4 indrukwekkende seminars
 • 4 Online Radiant Roadmap Sessies
 • Kleine intieme groepjes met deelnemers bij jou uit de buurt
 • Een eigen 365 Coach
 • Een persoonlijke Miracle Journal vol verrassende vragen
 • Toegang tot alle bonuscontent, inclusief alle updates
En krijg ook nog deze bonussen twv €6039:
 • BONUS: het online Jaarprogramma (€5000 euro)
 • BONUS: 6 mini trainingen om je verder te verdiepen in je leven (€642)
 • BONUS: Elke maand een coachcall met David, Arjan of een andere 365-expert (€397)
Inschrijving start binnenkort

De inschrijving voor de startgroep van 13 september start binnenkort. Heb je vragen hierover of wil je vast zeker zijn van een plek in deze volgende startgroep? Mail naar support@365dagensuccesvol.nl

Altijd 14 dagen niet goed, geld terug garantie

Na aankoop van je programma krijg je altijd 14 dagen bedenktijd. Het kan fijn zijn om er gewoon voor te gaan en te voelen wat het met je doet als je 100% voor jezelf kiest. Toch niet overtuigd? Dan krijg je altijd je geld terug.

Wie je al voor gingen

En hoe 365 positieve verandering heeft gebracht

Het 365 programma maakte dat ik ging ontdekken wie ik ook alweer was. Wat mijn kernwaarden zijn en hoe ik in het leven sta. Wat ik wil en wat voor mij belangrijk is. Daardoor kreeg ik ruimte om steeds meer mezelf te worden en ging ik steeds meer van mijn hoofd naar mijn hart. Dat ik tijdens dat proces ontdekte dan ik HSP ben was alleen maar logisch en maakt nu dat ik besef dat ik op een veel mooier niveau contact kan hebben met mensen.

Maudy Kruiswijk

Ik zat tegen een burn-out aan en voelde weinig voldoening uit mijn werk. Ik twijfelde niet over de inhoud van het programma, maar wel over de kosten. Maar die investering in mijzelf is het nu al dubbel en dwars waard. Het is ongelofelijk wat dit programma allemaal teweeg brengt. Ik heb niet alleen mijn missie gevonden door het programma, maar ben zodra ik deze heb gevonden gelijk aan de slag gegaan met het opzetten van mijn eigen bedrijf.

Matty Karsten

Lees het hele verhaal

Ik vond het vooraf nogal groots door de hoeveelheid mensen. Echter, door de aanpak en de energie van alle mensen heb je helemaal niet het gevoel dat het massaal is. Ik heb al zoveel mooie, lieve inspirerende mensen ontmoet. Mensen die allemaal willen groeien en zich verdiepen. Dat geeft een verbondenheid en positieve vibe en dan voel je je niet meer overdonderd door de hoeveelheid mensen.

Frederique Paardekooper

Antwoord op de meest gestelde vragen

 • Niveau: geen voorkennis nodig
 • Taal: Nederlands
 • Duur: 36 uur | 16 weken
 • Certificaat van deelname

Staat je vraag er niet tussen? En wil je graag meer informatie over Miracle Roadmap of twijfel je nog? Stuur ons een Whatsapp bericht of vraag hier een persoonlijk 1 op 1 gesprek aan.  Of zet gewoon die eerste stap en ga ervoor. Het zal je ogen openen en je al meteen verlichting geven. Beloofd.

Miracle Roadmap is geen programma van a naar b met een concreet stappenplan. Een leven dat precies gaat volgens plan, hoeft eigenlijk niet meer geleefd te worden. Dus laten we samen op reis gaan, een onderzoek, een ontdekkingstocht, voorbij alles wat we weten of denken te weten. Juist daar gebeuren de wonderen.

Samen maken we in 16 weken een ontdekkingsreis langs de vier belangrijkste gebieden voor een gelukkig leven: gezondheid, relaties, werk en geld. Een magische reis die je kijk op het leven zal veranderen. Elk van deze thema’s werken we uit aan de hand van verschillende oefeningen tijdens de magische live seminars, krachtige online Roadmap sessies, Miracle Mantra’s en je persoonlijke Miracle Journal. Dit alles onder leiding van David en Arjan. Je wordt onderdeel van een betrokken community (je Cirkel) onder leiding van een ervaren 365 Coach. Het is een omgeving met gelijkgestemden waarin je je veilig voelt en jezelf kunt zijn. Je vindt hier fijne gesprekken, diepgang en humor. Daarnaast is het je stok achter de deur om stappen te zetten die soms spannend zijn.

De volgende Miracle Roadmap startgroep start op 13 september 2023.
De online Roadmap sessies vinden plaats op woensdag van 9:00 – 11:00 uur.
De live Magic Miracle Experience dagen vinden plaats op vrijdag in de Basiliek in Veenendaal van 10:00 – 17:00 uur.

Zet de volgende data in je agenda:

Gezondheid
Online Radiant Roadmap sessie: woensdag 13 september
Magic Miracle Experience: vrijdag 15 september

Relaties
Online Radiant Roadmap sessie: woensdag 4 oktober
Magic Miracle Experience: vrijdag 6 oktober

Werk
Online Radiant Roadmap sessie: woensdag 1 november
Magic Miracle Experience: 
vrijdag 10 november

Geld
OnlineRadiant Roadmap sessie: woensdag 22 november
Magic Miracle Experience: vrijdag 8 december

Samen met je eigen cirkel bepaal je hoe vaak je elkaar tussendoor ziet. Je bepaalt zelf de hoeveelheid tijd die je investeert.

De training bestaat uit 4 online Roadmap sessies met Arjan Vergeer en 4 live Magic Miracle Experience dagen in de Basiliek in Veenendaal onder leiding van David de Kock. De videolessen, de community en de bonussen staan in onze online leeromgeving de 365 Academy. De 365 Academy is dé plek waar al onze trainingen en programma’s gebundeld zijn op één plek. Het is de plek voor persoonlijke groei en verbinding. Je krijgt hier persoonlijke inloggegevens van. Zo heb je altijd toegang en kun je alles bekijken wanneer jij wilt.

Ondertussen bevinden zich al meer dan 30.000 deelnemers zich in de Academy. Dit is direct ook een fijne kans voor jou want je hebt hiermee direct toegang tot je eerste klanten. En daarnaast is het een fijn platform waar iedereen elkaar graag helpt.

Je hoeft geen examens te doen, wel krijg je worksheets en templates met vrijblijvende opdrachten en bonus programma’s zodat je de mogelijkheid hebt om je extra te verdiepen in de onderwerpen die je aanspreken. Na afronding van de training krijg je een certificaat. Elke maand kun je via Zoom meedoen aan een live Q&A gegeven door een van de 365 trainers. Deze Q&A’s zijn optioneel. Voorafgaand aan deze sessies sturen we je instructies over hoe je via Zoom kunt meedoen.

We gaan aan de slag met de 4 belangrijkste gebieden in je leven: je (mentale) gezondheid, relaties, werk en je financiële situatie. Je volgt het programma individueel, in groepsvorm. Veel van de oefeningen pas je toe in je eigen leven en doe je zelf in je eigen tempo en op je eigen manier. Maar daarnaast wordt je onderdeel van een intieme betrokken community. Daarmee vind je de diepgang, het plezier en het samen doen.

Je krijgt:

 • 4 spectaculaire Live Magic Miracle Experience dagen met o.a. familie-opstellingen, live coaching, manifesteren en mindblowing inzichten met David en andere experts.
 • 4 Online Radiant Roadmap sessies voor maximale transformatie en verdieping met Arjan.
 • Een persoonlijk Miracle Roadmap Journal; elke dag een kleine oefening zorgt ervoor dat je het simpel toepast in je dagelijks leven, je niet opgeeft en je creëert blijvende nieuwe gewoontes.
 • Je wordt onderdeel van een kleine groep met deelnemers (max 25). Jouw vertrouwde cirkel onder leiding van een ervaren 365 Coach.
 • Het Next Level Bonuspakket zodat je nu al van start kunt.
 • En heel veel toffe tools en verrassingen om het maximale uit jezelf te halen.

Snappen we. Gelukkig zijn er altijd meer opties dan je nu denkt. We onderzoeken in een adviesgesprek hoe het voor jou mogelijk is. Maar voordat we dat doen, check eerst eens dit: is geld werkelijk het probleem? Bij heel veel mensen blijkt namelijk dat het wel te organiseren valt, maar dat het gewoon spannend is. Dat spannende gevoel zal nog wel even blijven en dat is precies goed. Bij mensen die het het meeste spannend vinden, is de doorbraak of transformatie vaak het grootst. Omdat er de meeste noodzaak is. Dus stel jezelf een andere vraag. Niet: kan ik het betalen? Maar: hoe ga ik het mogelijk maken? Want dat het zich dubbel en dwars terugverdient, hebben al je voorgangers al lang bewezen.

Ja, dat kan. Je kunt in 4 maandelijkse termijnen betalen en dan ontvang je nog steeds ALLE Vroege Beslisser bonussen.

Dat gebeurt heel vaak. Er zijn twee routes: je schiet de investering voor en regelt het zelf met je werkgever, of we sturen je werkgever een factuur. Wil je dat we je werkgever een factuur sturen? Neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar support@365dagensuccesvol.nl of bel naar 020 700 9396.

Je bent niet de enige die zo’n grote groep spannend vindt of lastig. We werken expres met veel mensen omdat het een geweldige stok achter de deur is om nu echt te gaan doen wat je het allerliefste wilt. Door de hulp van de coaches is er veel persoonlijke aandacht tijdens de seminar-dagen. Ook werk je vaak in kleinere groepen of tweetallen. Je wordt onderdeel van een kleine groep met deelnemers (max 25). Jouw vertrouwde cirkel. Je verdwijnt dus niet meer in de massa. Je ontmoet je cirkel tijdens de livedagen en in de 365 Academy. Er zijn binnen de cirkels al veel mooie nieuwe vriendschappen ontstaan! Onze ervaring is dat juist de mensen die het meeste tegen een grote groep hebben opgezien, er ook de meeste baat bij hebben gehad, omdat ze nu voor het eerst leren hoe ze zichzelf staande houden in zo’n grote groep door helemaal zichzelf te zijn.

In het programma leer je de bewezen filosofie van 365. Het is namelijk geen toeval dat we 30 keer voor een volle AFAS Live hebben gestaan. Het is ook geen toeval dat we de afgelopen jaren honderdduizenden tevreden deelnemers hebben geholpen naar een fijner en gelukkiger leven. Het is ook geen toeval dat we op Facebook ruim 750 beoordelingen hebben met een gemiddelde beoordeling van 4,5 ster (van de 5). Het is geen toeval dat het levensgeluk van deelnemers gemiddeld van een 5,5 naar een 8,8 stijgt na het volgen van het programma. 

Dat is allemaal geen toeval, want dit komt omdat er een bewezen filosofie achter zit. En die filosofie leren we jou ook graag. Het programma is gericht op het ontdekken wie je écht bent, wat jouw wensen zijn en hoe je de keuzes maakt die bij je passen. Rond deze vragen zijn de 4 praktische modules van Miracle Roadmap ontwikkeld. Daarbij komen alle zaken die in je leven spelen voorbij. Van je (mentale) gezondheid, tot je (liefdes-)relaties, je werk en je financiële situatie. Je ervaart stap voor stap hoe je jouw persoonlijke dromen en doelen bereikt. 

Zo leer je onder andere: 

 • om sterker, meer ontspannen en meer jezelf te zijn
 • om je niet langer te laten leiden door meningen van anderen of negatieve gedachten
 • wat je passie is en hoe je je passie kunt leven
 • je persoonlijke plan maken
 • de moed te ontwikkelen om risico’s te nemen en nieuwe manieren uit te proberen 
 • hoe je doelen en dromen bereikt zonder stress
 • te leven vanuit moeiteloosheid
 • je veerkracht vergroten zodat je opgewassen bent tegen hoge druk en kritiek

Na het programma:

 • Heb je meer inzicht in jezelf, je dromen en je doelen
 • Ken je verschillende tools en technieken om je zelfvertrouwen en draagkracht te vergroten zodat je sterker, meer ontspannen en meer jezelf kunt zijn
 • Heb je belemmerende overtuigingen geïdentificeerd en weet je deze om te zetten in positieve overtuigingen die je zelfvertrouwen versterken.
 • Laat je je niet langer leiden door meningen van anderen of negatieve gedachten
 • Ken je verschillende technieken en oefeningen voor stressvermindering, zoals mindfullness, ademhalingsoefeningen en meditatie
 • Ben je in staat om beter om te gaan met uitdagingen en kansen in je persoonlijke en professionele leven

Het is een programma waarin je leert het zelf te doen. Zo ben je niet afhankelijk van ons of het programma en kun je er na het programma zelf mee doorgaan. Toch bieden we je superveel ondersteuning:

Community-coaches
Elke community staat onder leiding en toezicht van een ervaren 365-coach: dat betekent ongeveer 1 coach per 25 deelnemers.

Live coaches
Op de seminarweekenden zijn 365 coaches beschikbaar om je overal mee te helpen.

Online coaches
In de online community zijn moderators en coaches actief.

Hosting Team
Op de seminars staat er een geweldig team van gastheren en gastvrouwen voor je klaar om je te helpen.

David en Arjan
Met regelmaat organiseren we vraag-en-antwoordsessies voor al je vragen.

Succes Team
Achter de schermen is een groot team bezig om jou maximale waarde te geven. Je kunt ze bereiken via support@365dagensuccesvol.nl

Bij Miracle Roadmap gebruiken we een uitgebalanceerde techniek om je direct de resultaten te laten halen die je wilt op basis van de 365 methodiek. Die zich de afgelopen 10 jaar al bij duizenden deelnemers heeft bewezen. De combinatie van online en offline op deze manier in 1 krachtig programma is uniek in Nederland. Het is niet in korte tijd theorie stampen, maar doen, beleven, voelen en elke dag in kleine stapjes met korte oefeningen langdurig resultaat halen.