“Wow, dat wil ik ook…”

Je ziet ze vast regelmatig voorbij komen: mensen die hun dromen najagen. Die wereldreis maken. Voor zichzelf beginnen. Een gezin stichten. Een boek schrijven. Terwijl jij voor je gevoel geen stappen maakt en je afvraagt hoe ze dit doen. Je bewondert ze, en denkt: “Dat wil ik ook!

Je bent niet de enige. Iedereen heeft op een bepaald moment in zijn leven vragen over de toekomst. Moet ik dit werk nog blijven doen tot mijn pensioen? Ben ik eigenlijk wel gelukkig hoe ik nu mijn leven leef? Ben ik wel trots op de dingen die ik doe? Besteed ik tijd aan de dingen die ik het liefste doe? En met de mensen die ik het belangrijkst vindt? De kans is groot dat je nu op een punt in je leven zit waarop je er voor je gevoel niet alles uithaalt wat er in zit.

Hoe zou het zijn als je elke dag energie haalt uit de dingen die je doet? Als je de dingen doet waar JIJ blij van wordt? Als je helemaal vrij bent. Superveel liefde ervaart. Vol zelfvertrouwen in het leven staat. Een positieve mindset hebt. Geen stress of onzekerheid hebt. Werk doet waar je gelukkig van wordt. Je passie leeft. Meer dan genoeg geld hebt. Hoe zou je leven er dan uitzien? Wat zou het met je doen als elke droom uit kan komen, ook grote dromen die je onrealistisch vindt of die belachelijk klinken. Hoe zou je leven er dan uit zien?

Het leven is niet maakbaar. Wel stuurbaar. 

Wij geloven dat iedereen het leven kan creëren dat zij graag zou willen leiden. En begeleiden al jarenlang tienduizenden mensen om alles uit hun leven te halen. Vandaag nodigen we je uit om eindelijk op te staan en te doen wat je echt belangrijk vindt.  

“Ja, maar…..”

 • Dan moet ik zeker mijn hele leven overhoop gooien?
 • Ben ik niet veel te laat hiermee?
 • Ik heb allemaal ideeën in mijn hoofd, maar weet niet goed waar ik moet beginnen
 • Ik weet heel goed wat ik niet wil, maar niet zo goed wat ik wel wil
 • Wanneer ga ik dit dan doen? Ik heb ook gewoon een hypotheek en een gezin.
 • Ik vind het veel te spannend om voor mijzelf te kiezen
 • Moet je niet gewoon tevreden zijn met wat je hebt?

Allemaal goede redenen om niet in beweging te komen. En dat is precies wat je nu tegenhoudt.

Maar moet ik dan mijn hele leven omgooien?

We snappen heus wel dat je waarschijnlijk in hetzelfde tempo er allerlei redenen bij bedenkt waarom dit helemaal niet kan. Dat het niet realistisch is. Of niet voor je weggelegd. Dat hebben wij ook gehad. Het begint ermee dat je durft te kiezen.
Marjolein bijvoorbeeld noemde haar salaris wat ze verdiende met haar passie zelf een hobby-salaris. Ze kon er niet van rondkomen, moest er steeds naast blijven werken en leefde dus niet haar passie. Door de methodiek en de roadmap toe te passen die we met je delen, groeide ze naar wat ze zelf noemt ‘ruim modaal’ en dat was genoeg om met andere dingen te kunnen stoppen. Marjolein ging in een jaar tijd van ‘werken’ naar haar passie leven. Eén ding hebben onze programma’s de afgelopen jaren bewezen: als je iets echt graag wilt én je kiest een methodiek om er te komen, dan kan alles. Niet alleen in je hoofd, maar vooral in het echt.

Ik leer mee te bewegen met de obstakels en problemen in mijn leven, waardoor ik veel zorgelozer in het leven sta. Het is een fantastisch programma met een fijne afwisseling tussen humor, diepgang, ontspanning, spanning en directheid

Yvonne Snijders

Dat David en Arjan met zoveel mensen, zo’n persoonlijke en intieme sfeer weten te creëren heeft me enorm verrast. Het voelt alsof je met vrienden op een feestje bent. Verrassend is ook dat je met heel veel mensen, binnen een paar minuten het gevoel hebt van vertrouwen, respect en waardevol contact!

Esther van der Wijk

Het voelde niet altijd alsof ik de controle over mijn eigen leven had. Dankzij 365 heb ik niet alleen het vertrouwen, maar ook tools gekregen om hier mee aan de slag te gaan. De kracht ligt in het DOEN. Theoretisch gezien wist ik natuurlijk wel wat ik zou moeten/kunnen doen, maar dankzij 365 heb ik ook echt stappen ondernomen en dingen kunnen integreren in mijn leven.

Liesbeth Bargerbos

Het programma dat je leven zal veranderen

Miracle Roadmap is het meest effectieve programma van Nederland als het gaat over duurzame verandering. Samen maken we in 4 maanden een epische ontdekkingsreis langs de vier belangrijkste gebieden voor een gelukkig leven: je (mentale) gezondheid, je relaties, je werk én je financiële situatie. Door de unieke 365 formule combineer je een wetenschappelijk onderbouwde methodiek met de krachtigste coaching technieken ter wereld. Je wordt 4 maanden begeleid en leert zowel de theorie achter elk inzicht als de praktische toepassing ervan. Je wordt onderdeel van een betrokken online community die je helpt met de dagelijkse implementatie en hebt toegang tot een coach. Tijdens de spectaculaire live dagen ervaar je de kracht van werkelijke overvloed, energie en transformatie. Ga aan de slag met een methodiek die werkt en zich de afgelopen 10 jaar al bewezen heeft. Wat je droom ook is: Miracle Roadmap leert je hoe je het waarmaakt. En het is nog leuk ook.

Zij hebben de sprong in het diepe gewaagd en ervaren flow, vrijheid en halen het maximale uit het leven

 • Marsja was 38, ongelukkig, eenzaam, deed werk dat ze stom vond en had alle hoop op een gezin of inspirerend werk opgegeven. Tot ze besloot aan de slag te gaan hiermee en voelde: ik gun mezelf die next level. Nu woont ze op Ibiza, heeft ze een prachtig kindje gekregen en heeft ze het leven waar ze altijd van droomde.
 • Of Thijs en Esther, die waren elkaar echt kwijtgeraakt en stonden op het punt uit elkaar te gaan. Ze begrepen elkaar slecht, ze hadden ruzie over de kleinste dingen, intimiteit verdween bijna helemaal. Door te kiezen voor die Miracle Road in hun relatie, wel te gaan voor die 11, is dat helemaal veranderd.
 • Sam was alleenstaande moeder met geldproblemen en een passie voor spelletjes. Laat die stomme spelletjes nou eens los, zeiden mensen. Niet realistisch. Nu: 6-figure business met haar eigen pubquiz bedrijf.
 • Saskia wilde meer mensen bereiken dan alleen als psycholoog, nu tv-psycholoog bij Jinek en Beau.
 • Of Geert. Een doodnormale jongen, fit, goed in relaties, wel veel gedoe met geld. Meegekregen dat geld verdienen oppervlakkig was en onbelangrijk. 4 jaar later heeft hij onlangs zijn bedrijf verkocht voor 55 miljoen. Nu investeert hij in mooie groene projecten.

En zo hebben we nog honderden voorbeelden. 

Maar om zo ver te komen, moet je wel iets veranderen. Tijd voor actie dus!

Wij gaan 4 maanden all-in om je te helpen naar een geweldig leven op jouw voorwaarden, doe je mee? Dit kun je verwachten:

 • 4 indrukwekkende magische seminars onder leiding van David de Kock
  met mindblowing inzichten, live coaching, praktische oefeningen, life changing meditaties en familieopstellingen
 • 4 Online Roadmap Sessies met Arjan Vergeer zodat je zichtbaar en voelbaar resultaat manifesteert
 • Een persoonlijke Miracle Journal vol verrassende vragen
 • Kleine intieme groepjes met deelnemers bij jou uit de buurt
 • Een eigen 365 Coach
 • BONUS: Tijdelijk met het online Jaarprogramma (€5000 euro)
 • BONUS: Spoedcursus Familieopstellingen (€700)
 • BONUS: 6 bonus trainingen om je verder te verdiepen in je leven (€642)
 • BONUS: Magische Meditatie Pakket (€47)
 • BONUS: Iedere maand Live Q&A coachcall met David, Arjan of een andere 365-expert voor al je vragen over wat er op dat moment maar in jouw leven speelt (€397)
 • Tot slot: het programma heet niet voor niks Miracle Roadmap. Laat je vooral ook verrassen en verwonderen. Pas als je nog niet alles hebt bedacht, is er ruimte voor miracles en mogen de dingen ontstaan.

 Speciaal voor vroege beslissers doen we er een mega bonuspakket bij inclusief het online Jaarprogramma t.w.v. 5000 euro!
Zeker weten van een plek? Schrijf je in en krijg een seintje wanneer de verkoop start.

Ervaringen van andere 365'ers

Ik ben van een freelance producer de stap aan het maken naar een ondernemer met grootse plannen en grootse ambities.

Bart Veen

De methodiek van 365 helpt mij om weer zelf de route te bepalen waar ik heen wil. Ik kies weer zelf en laat het niet meer door anderen bepalen. Ik creëer stap voor stap het leven wat ik wil en wat bij me past.

Sieska Bervoets

Lees het hele verhaal
Ik heb tools gekregen om in mijn kracht te staan en te blijven staan.

Carina Voordenhout

Heerlijk, die nuchtere kijk van jullie op het leven. Eigenlijk is geluk zo eenvoudig; als je er maar voor openstaat. Ik raad het iedereen aan!

Chantal van Kuyen

Ik weet nu veel beter waar ik gelukkig van word en haal veel energie uit mijn nieuwe baan.

Mick

Ik durf nu mijn eigen regie te nemen en in mijn eigen kracht te geloven.

Ellen Brian

Ik kom tot de kern van mijn eigen kracht, drijfveren en energie. Meedoen aan dit programma is de beste beslissing in mijn leven.

Renate Koning

Ik heb mijn eigen waarden ontdekt: wie ben ik, wat doe ik en wat kan ik.

Roy Hazewinkel

Dit maakt Miracle Roadmap zo uniek en effectief

Magic Miracle Experiences

Spectulaire live seminardagen

Spectaculaire, impactvolle events is waar we bekend mee zijn geworden. De afgelopen 10 jaar hebben we aan de hand van live coaching, familie-opstellingen, cognitieve gedragspsychologie, NLP en spiritualiteit een unieke en rete-effectieve nieuwe mix gemaakt van de beste coaching ter wereld – en dat allemaal vertaalt naar een simpele methodiek om vandaag nog resultaat mee te behalen.

Verwacht 4 live dagen vol spectaculaire oefeningen waarin we aan de slag gaan met je Miracle Mindset, mindblowing inzichten, live coaching, praktische oefeningen, meditaties en familie-opstellingen. Vier magische dagen met David en andere 365 experts, waarbij je veel zult lachen, leren, dansen, genieten & verrast zult worden. 

Online Radiant Roadmap Sessies

Krachtige online sessies

Eén van de dingen die Miracle Roadmap zo uniek en effectief maakt, is dat we toewerken naar zichtbaar én duurzaam resultaat. Want dan pas kom je de echte obstakels tegen. Ontdek hoe je vanuit elke situatie jezelf bij elkaar kan rapen en opnieuw kunt beginnen. Hoe ruim je de obstakels op je pad op? En de beren op je weg? Leer dat doorzetten niet gaat over discipline, maar juist om iets heel anders. Wat doe je als niet alles lukt? En wat doe je als wel alles lukt? En hoe veroorzaak je ‘flow’ zodat die mooie resultaten er niet alleen nu zijn, maar vanaf nu moeiteloos in alle dagen hierna? We helpen je hier dagelijks mee via je Miracle Journal. We gaan aan de slag met het manifesteren van zichtbaar en voelbaar resultaat. Je Miracle Journal verrast je dagelijks met de 365 filosofie en verrassende opdrachten. Samen maken we de routekaart naar jouw next level living tijdens de Online Radiant Roadmap Sessies met Arjan. 

Maximale verbinding

Je doet het samen met gelijkgestemden

Wat Miracle Roadmap zo bijzonder maakt, is dat je het samen met anderen volgt. In veel andere coaching-programma’s ben je op jezelf aangewezen. Wij hebben de afgelopen jaren ontdekt dat de échte kracht van geluk en succes juist zit in het samen ontdekken daarvan. 

Beeld je in dat je je voor langere tijd omringt met mensen die in je geloven, open staan, oprecht zijn, geïnteresseerd zijn, kansen zien. Hoe voelt dat? Mensen die begrip hebben voor je dromen, die je helpen herinneren als je het zelf even vergeet, die je een liefdevolle schop onder de de kont geven en die je een spiegel voorhouden door de lessen van hun fouten met je te delen. Je bent al vaak genoeg op jezelf aangewezen. Daarom volg je Miracle Roadmap in je eigen cirkel met deelnemers bij jou uit de buurt en heb je toegang tot een ervaren 365 coach. Zo hoef je niet in je eentje aan te rommelen zonder resultaat, kun je leren van anderen en heb je een stok achter de deur om door te zetten.

3 bonussen die je er NU bij krijgt

Speciaal voor vroege beslissers doen we er een mega bonuspakket bij t.w.v. 6.086 euro!

Online Jaarprogramma (€5000)

Als je in één keer je doel wil bereiken, bereik je meestal helemaal niks. Die stap is namelijk véél te groot. De truc zit er in elke week een stapje te zetten, in een vast en fijn ritme. Daarom krijg je nu een jaar lang gratis toegang tot het populaire Online Jaarprogramma. Ga aan de slag met de bewezen 13 stappen methodiek en ontdek wie je bent, wat je wilt en hoe je jouw dromen kunt waarmaken.

6x extra mini-training (€642)

Krijg een jaar lang gratis toegang tot 6 mini-trainingen over liefde, relaties, stress, zelfvertrouwen, ondernemen en geld. Zo kun je het maximale uit jezelf halen op alle belangrijke gebieden in je leven.

Magische meditatie pakket (€47)

Krijg 5 diepgaande unieke 365-meditaties om jezelf beter te leren kennen en afscheid te nemen van je angsten. Begeleide meditaties zoals alleen David het kan.

Extra bonus t.w.v. 397 euro

Naast bovenstaande bonussen krijg je elke maand een live Q&A Coachcall met David, Arjan of een andere 365-expert voor al je vragen over wat er op dat moment maar in jouw leven speelt. Zo kun je altijd vooruit en kom je nooit vast te zitten.

Waarom is dit zo’n goede methode, ook vanuit een wetenschappelijk perspectief? Goede wetenschap brengt drie dingen samen. Ten eerste precisie en nauwkeurigheid, ten tweede grote ideeën die volstrekt logisch lijken maar toch nieuw zijn, en ten derde de mogelijkheid de opgedane kennis toe te passen. Arjan en David combineren alle aspecten en ze lijken dat ook nog eens moeiteloos te doen.

Hoogleraar psychologie Ap Dijksterhuis

Voor wie is het programma?

Bekijk hier voor wie we 't maken

Twintigers vol ambities

Tot nu toe lag het pad voor je klaar: school, studie en dan aan de slag. Maar nu? Je voelt de druk van het ‘echte leven’, maar weet niet wat je stem is en hoe je die ontdekt. Gelukkig kan een goede quarter-life-crisis het begin zijn van iets heel moois, als je er maar op tijd voor durft te kiezen.

Dertigers vol dromen

Het is nogal veel: een carrière die veel van je vraagt, leuke vrienden, grote financiële verplichtingen en nu ook het gehannes rondom een gezinnetje (of juist niet, omdat het op dat gebied allemaal niet zo lukt – terwijl je het echt probeert). Hoe houd je al die ballen in de lucht?

Veertigers vol verlangen

Daar zit je dan met je baan of je onderneming, die net geen vleugels krijgt, maar wel veel van je vraagt. In je relatie lijkt de sjeu er ook een beetje uit. Je bent allebei met andere dingen bezig en toevallig woon je in hetzelfde huis. Je bent continue druk, maar waar is de tijd voor jezelf? Je bent de veertig gepasseerd en toen je vroeger nadacht over ‘later’, was dat zo’n beetje nu. Is het gelukt? Is dit het nou?

Vijftigers vol leven

Vroeger begon je af te bouwen na je vijftigste. Tegenwoordig zien we gelukkig het tegenovergestelde. Kinderen gaan zo’n beetje het huis uit en het is NU. ECHT. TIJD. VOOR. JEZELF. Wie ben je ook alweer? Wat wilde je ook alweer? Een eigen onderneming? Een leuke relatie? Een beetje verdieping en balans?

Zestigers op zoek naar zingeving

Je bent gestopt met werken. Tijd en misschien wel geld in overvloed. Je bent nog vol leven en wil de tijd niet uitzitten, maar hoe geef je deze rest van je leven vorm? Hoe geef je het opnieuw richting? Meer zingeving en betekenis?

Waar en wanneer is het?

Het programma start op 14 september 2022.
De online Roadmap sessies vinden plaats op woensdag van 9:00 – 11:00 uur.
De live Live Magic Miracle Experience dagen vinden plaats in de Basiliek in Veenendaal van 10:00 – 17:00 uur.

Zet de volgende data vast in je agenda:

Gezondheid
Online Radiant Roadmap sessie: woensdag 14 september
Live Magic Miracle Experience: vrijdag 16 september

Relaties
Online Radiant Roadmap sessie: woensdag 5 oktober
Live Magic Miracle Experience: vrijdag 21 oktober

Werk
Online Radiant Roadmap sessie: woensdag 2 november
Live Magic Miracle Experience: woensdag 16 november

Geld
Online Radiant Roadmap sessie: woensdag 23 november
Live Magic Miracle Experience: vrijdag 2 december

Samen met je eigen cirkel bepaal je hoe vaak je elkaar tussendoor ziet. Je bepaalt zelf de hoeveelheid tijd die je investeert.

Is het niet te massaal?

De kracht van het in een groep doen is dat je heel veel inspirerende voorbeelden om je heen verzameld hebt. Wij noemen dit ook wel het zachte leren. Dat is het voordeel van zo’n grote groep; er zit altijd wel iemand in met een vergelijkbaar verhaal en die zie je er dan misschien in eerste instantie mee worstelen en dan vervolgens oplossen. En dan denk je, maar hee dat is eenvoudig, dat ga ik ook doen. Je hoeft helemaal niet zelf door al die dingen heen. Integendeel, het meeste is allang gedaan en dan kun je er zo op aanhaken. Onze ervaring is dat juist de mensen die het meeste tegen een grote groep hebben opgezien, er ook de meeste baat bij hebben gehad, omdat ze nu voor het eerst leren hoe ze zichzelf staande houden in zo’n grote groep door helemaal zichzelf te zijn.

Wat zeggen anderen?

Ik vond het vooraf nogal groots door de hoeveelheid mensen. Echter, door de aanpak en de energie van alle mensen heb je helemaal niet het gevoel dat het massaal is. Ik heb al zoveel mooie, lieve inspirerende mensen ontmoet. Mensen die allemaal willen groeien en zich verdiepen. Dat geeft een verbondenheid en positieve vibe en dan voel je je niet meer overdonderd door de hoeveelheid mensen.

Frederique Paardekooper

Met een bonkend hart begon ik aan 365 Dagen Succesvol. In zo’n grote groep aan mezelf werken leek me erg spannend. Ik voelde mij gelukkig gelijk thuis in de groep met zoveel fijne mensen die allemaal hetzelfde willen: het beste uit zichzelf en het leven halen.

Moniek Pronk

De snelheid, waarmee David of Arjan bij mensen binnenkomt en precies de vinger op de zere plek weet te leggen.En het gemak waarmee er een open en veilige sfeer wordt gecreëerd met zoveel mensen. Je voelt je gedragen door coaches en deelnemers. Dit geeft heel veel vertrouwen.

Kees Holtrigter

Ontmoet de experts

oprichter 365 Dagen Succesvol

David de Kock

Hoe meer mensen vrede in hun leven ervaren, hoe mooier de wereld is! 


Wanneer iedereen doet wat hem of haar echt goed doet, ontstaat er vrede voor iedereen. Hoe meer mensen vrede in hun leven ervaren, hoe mooier de wereld is! Visie of illusie? Mij geeft het in elk geval de energie en richting om telkens weer met mensen te willen werken die echt iets van hun leven maken.

oprichter 365 Dagen Succesvol

Arjan Vergeer

Wees jezelf, er zijn al zoveel anderen.

Het thema in mijn leven was duidelijk: pas wanneer je zó groot over jezelf denkt dat het je eigen waarden, dromen en talenten zijn die je koers bepalen (en niet wat anderen van je verwachten, wat je van jezelf moet of wat je alleen maar doet om geld mee te verdienen), ben je vrij.

Relatietherapeut en bestseller auteur

Emanuela Deyanova

Crisis is your biggest opportunity for a Breakthrough, not a break-up

We kunnen voor bijna alles een diploma behalen – behalve voor één van de belangrijkste vaardigheden van allemaal: op een liefdevolle manier met elkaar verbinden. Liefde is een thema in mijn leven waarin ik diep ben gekwetst, maar ook het meest heb geleerd en mijzelf in heb zien groeien. Nu is het mijn missie om anderen, zoals jij, te helpen hetzelfde te doen.

Senior 365 Systeem Opsteller

Erik Kuperus

Als ik ergens voor ga dan ook 100%

Ik duik in systemen en hoe alles met elkaar omgaat. Ik geloof in de kracht van ontmoeten en verbinden. Ik maak ruimte voor al die dingen die irrationeel zijn, maar super belangrijk en ik stel veel vragen. Uiteindelijk ben ik vooral mezelf. Ik ben druk bezig om de wereld een betere plek te maken, mezelf te ontwikkelen en veel plezier te hebben terwijl ik dat doe. Mijn levensdoel: leuke dingen doen met geweldige mensen!

Verlang jij er naar om je eigen pad te ontdekken en keuzes te maken die bij je passen?

Je kunt je op dit moment nog niet inschrijven. De Verkoop voor de 2023 groep start binnenkort. Laat je gegevens achter en je krijgt als eerste een seintje.

Miracle Roadmap 2022

Kies voor het grootste voordeel

Start 14 september
1678,-
Dit krijg je:
 • 4 indrukwekkende seminars (4000 euro)
 • 4 Online Radiant Roadmap Sessies (4000 euro)
 • Kleine intieme groepjes met deelnemers bij jou uit de buurt
 • Een eigen 365 Coach
 • Een persoonlijke Miracle Journal vol verrassende vragen
 • Een jaar lang toegang tot alle bonuscontent, inclusief alle updates
En krijg ook nog deze bonussen twv €6.786:
 • BONUS: het online Jaarprogramma (€5000 euro)
 • BONUS: Spoedcursus Familieopstellingen (€700)
 • BONUS: 6 mini trainingen om je verder te verdiepen in je leven (€642)
 • BONUS: Magische Meditatie Pakket (€47)
 • BONUS: Elk jaar 12x live coachcall met David, Arjan of een andere 365-expert (€397)
Uitverkocht

Miracle Roadmap 2022

Kies voor 4 termijnen

Start 14 september
461,-
Dit krijg je allemaal:
 • 4 indrukwekkende seminars (4000 euro)
 • 4 Online Radiant Roadmap Sessies (4000 euro)
 • Kleine intieme groepjes met deelnemers bij jou uit de buurt
 • Een eigen 365 Coach
 • Een persoonlijke Miracle Journal vol verrassende vragen
 • Een jaar lang toegang tot alle bonuscontent, inclusief alle updates
En krijg ook nog deze bonussen twv €6.786:
 • BONUS: het online Jaarprogramma (€5000 euro)
 • BONUS: Spoedcursus Familieopstellingen (€700)
 • BONUS: 6 mini trainingen om je verder te verdiepen in je leven (€642)
 • BONUS: Magische Meditatie Pakket (€47)
 • BONUS: Elk jaar 12x live coachcall met David, Arjan of een andere 365-expert (€397)
Uitverkocht

Iedereen die een droom heeft maar deze niet durft of kan realiseren vanwege wat voor reden dan ook, zou dit moeten doen. Je wordt de beste versie van jezelf en daar zit jij en de rest van de wereld echt op te wachten!

Sieska Biervoets

"Wij hadden ook eindeloos veel bezwaren toen we deze droom bedachten"

Toen Myke en ik kinderen kregen, namen we ons voor om óóit een tijdje met ze in de tropen te wonen. Toch was er altijd een reden om het niet te doen: opnieuw zwanger, zakelijke verplichtingen, duur, een pandemie…

Ergens vorig jaar voelden we: als we onze droom serieus willen nemen en later geen spijt willen krijgen van alle smoesjes, dan moeten we nu een knoop doorhakken.
Elk avontuur begint met een besluit. Dus dat hebben we gedaan.

Toen ik op sociale media deelde dat ik met mijn gezin een jaar naar Bali emigreer, wist ik niet wat me overkwam. Inmiddels hebben meer dan 400.000 mensen het ergens gezien en heb ik duizenden reacties gehad. Van mensen die ook hun dromen achterna willen gaan, maar zich laten remmen door alle bezwaren.

Misschien heb jij ook zo’n droom. En voel je in jezelf precies zo’n lading bezwaren. Ik snap dat dit niet vanzelf gaat. Als dit makkelijk was geweest, had iedereen flierefluitend een droomleven geleid. Mijn tip: als je ook maar een beetje twijfelt, doe het dan juist. Ergens in je hoofd gaat een luikje open over wat er allemaal mogelijk is. Dat ervaar je meteen en kan genoeg zijn om alles in beweging te zetten. Tijdens de Online Roadmap sessies leer ik je geen moeilijke theorie uit boekjes, maar de simpele praktische stappen die ik zelf de afgelopen jaren hebben gezet. Zodat ook jij durft te gaan voor je dromen.

– Arjan Vergeer

Mijn leven is eigenlijk al best wel leuk. Is dit dan iets voor mij?

Het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven, is een probleem. Want dan ben je genoodzaakt andere keuzes te maken. Het lastige bij mensen is dat ze liever kiezen voor bekende pijn dan voor onbekend geluk. Het gaat vaak wel okee, dus waarom zou je veranderen? Ga eens bij jezelf na hoe je je over 5 jaar voelt als er niets zou veranderen. Ben je dan gelukkig? Leef je een leven waar je energie van krijgt? Hoe zit het over 15 jaar? En 25 jaar? 

Voor veel mensen is dit inzicht pijnlijk. En dat is goed! Niet omdat we je pijn willen doen, maar omdat je pas echt in beweging komt als je verlangen naar iets anders groot genoeg is. Als het idee dat alles hetzelfde blijft je ongelukkig maakt. Als je voelt dat er meer is. Dat het beter kan. Bedenk dit goed: aan het einde van je leven leg je alleen verantwoording af aan jezelf. Ben je dan tevreden?

Mijn grootste eyeopener van het programma is: ‘Van klein denken is nooit iemand groot geworden’. Het 365 programma was de stok achter de deur om tijd vrij te maken voor mijn eigen groei en het verlangen om te schitteren. ik heb leuker werk met salarisverhoging, mijn tienjarig huwelijk heeft een fijne boost gekregen en ik ga mijn hervonden levensrichting met een dikke glimlach verder vorm geven.

Joyce van Drunen

Ja maar... wat als het nu niet als het juiste moment voelt?

Weet je wat het is, mensen zijn van nature uitstellers. Steeds weer gebeuren er dingen waardoor je van je voorgenomen pad afgebeukt wordt. Steeds weer stel je bij, stel je uit en stel je af. Dit is je wake-up call:Het leven heeft een deadline. Dit is geen generale repetitie voor het ‘echte leven’ dat straks begint. Dit is het. Laat je niet meer leiden door angst en leef je eigen leven!

Ja maar…ik weet niet of het financieel lukt.
Snappen we. Gelukkig zijn er altijd meer opties dan je nu denkt. We onderzoeken in een adviesgesprek hoe het voor jou mogelijk is. Maar voordat we dat doen, check eerst eens dit: is geld werkelijk het probleem? Bij heel veel mensen blijkt namelijk dat het wel te organiseren valt, maar dat het gewoon spannend is. Dat spannende gevoel zal nog wel even blijven en dat is precies goed. Bij mensen die het het meeste spannend vinden, is de doorbraak of transformatie vaak het grootst. Omdat er de meeste noodzaak is. Dus stel jezelf een andere vraag. Niet: kan ik het betalen? Maar: hoe ga ik het mogelijk maken? Want dat het zich dubbel en dwars terugverdient, hebben al je voorgangers al lang bewezen.

Gemiddeld gaven deelnemers aan het begin van een 365 programma hun leven een 5,5.
Aan het eind gaven deelnemers hun leven een 8,77. Dat is 3,2 punten hoger, een stijging van 60%!

Ja maar...ik weet nog niet of het iets voor me is

Misschien ben je bang om te verliezen wat je hebt opgebouwd. Dat het mislukt. Dat je egoïstisch overkomt als je voor jezelf kiest. Of, geloof je wel dat het kan, maar heb je geen idee hoe. Dat is allemaal normaal en menselijk. Maar weet dit: het hebben van een goed leven is het grootste gevaar voor het hebben van een geweldig leven. Goed is namelijk voor veel mensen goed genoeg.  Wij geloven dat er meer is dan “goed”. Een geweldig leven is voor iedereen weggelegd! De weg ernaartoe lijkt misschien ingewikkeld, onrealistisch of ronduit onmogelijk, maar niets is minder waar. Het is een kwestie van onderzoeken wie je nu werkelijk bent, wat je nu echt belangrijk vindt en erachter komen wat jou nu ECHT gelukkig maakt (en wat juist niet). En dat in een omgeving die precies zo is ingericht dat je maximaal tot je recht komt. Met onze coaches en ondersteuning. En de praktische oefeningen of spannende diepgang. Met de onvergetelijke ervaringen en waanzinnige intimiteit.

Voordat ik aan het programma begon had ik zo mijn twijfels in hoeverre dit voor mij zou werken en of er werkelijk iets nieuws onder de zon was voor mij. Ik kan nu zeggen “ja, dit werkt”.

Arnoud Baatsen

5 redenen waarom dit wél voor jou werkt

Tienduizenden tevreden deelnemers krijg je niet per ongeluk. Veel coaching is tijdelijk, te weinig inhoudelijk of te kort. En uit een zelfhulpboek leer je een hoop, maar daar blijft het dan vaak bij. Bij Miracle Roadmap gebruiken we een uitgebalanceerde techniek om je direct de resultaten te laten halen die je wilt. 

1. Je krijgt duurzame verandering
In Miracle Roadmap leer je niet alleen, je brengt het ook in de praktijk én past het duurzaam toe in je eigen leven. Na Miracle Roadmap heb je geen coach meer nodig.

2. We werken in een ritme
We geloven niet in radicale doorbraken. Het is zwaar, lukt zelden en is nooit blijvend. Wat beter werkt zijn kleine stapjes in een ritme. Miracle Roadmap is zo ingericht dat je het simpel toepast in je dagelijks leven, je niet opgeeft en je blijvende nieuwe gewoontes creëert.
3. Krachtige interventies op een podium
Het meeste kun je leren van de problemen van anderen. Daarom zorgen we tijdens de live dagen voor waanzinnig inspirerende live coaching op het podium, zodat je probleem opgelost wordt door te kijken naar een ander.
4. Je werkt aan alle gebieden die geluk bepalen
In Miracle Roadmap gaan we niet met slechts 1 gebied aan de slag, maar raken we alle gebieden aan die jouw levensgeluk beïnvloeden: gezondheid, relaties, werk en geld.
5. Je doet het samen
De echte kracht van geluk zit in het samen ontdekken daarvan. Daarom werken we expres met een grote groep omdat het een geweldige stok achter de deur is om nu echt te gaan doen wat je het allerliefste wilt. Door de hulp van de coaches is er veel persoonlijke aandacht tijdens de seminar-dagen. Ook werk je vaak in kleinere groepen of tweetallen. 

Dat klinkt top, maar wat als het niet voor mij blijkt te werken?

Dat kan natuurlijk. Maar stel je dit eens voor:
Wat als slechts één inzicht…je onmiddellijk helpt om te leven in ontspanning, vertrouwen en overvloed?
Wat als slechts één techniek …je leert hoe je elke dag betaald krijgt voor wat je het allerliefste doet (en met jouw droom miljoenen mensen kunt bereiken als je dat wilt)?
Wat als slechts één oefening…je leert om te leven met alles wat er is gebeurd – en daar juist de vruchten van te plukken.
Wat zouden die inzichten je opleveren als je er de rest van je leven van profiteert? Wat levert het je op in voldoening, liefde, energie, tijd en geld? Je hebt niks te verliezen en een leven te winnen. Ga ervoor.

Een leven leiden zoals je zelf wilt, is voor iedereen weggelegd. Ook voor jou!

Je kunt je op dit moment nog niet inschrijven. De Verkoop voor de 2023 groep start binnenkort. Laat je gegevens achter en je krijgt als eerste een seintje.

Miracle Roadmap 2022

Kies voor het grootste voordeel

Start 14 september
1678,-
Dit krijg je:
 • 4 indrukwekkende seminars (4000 euro)
 • 4 Online Radiant Roadmap Sessies (4000 euro)
 • Kleine intieme groepjes met deelnemers bij jou uit de buurt
 • Een eigen 365 Coach
 • Een persoonlijke Miracle Journal vol verrassende vragen
 • Een jaar lang toegang tot alle bonuscontent, inclusief alle updates
En krijg ook nog deze bonussen:
 • BONUS: het online Jaarprogramma (€5000 euro)
 • BONUS: Spoedcursus Familieopstellingen (€700)
 • BONUS: 6 mini trainingen om je verder te verdiepen in je leven (€642)
 • BONUS: Magische Meditatie Pakket (€47)
 • BONUS: Elk jaar 12x live coachcall met David, Arjan of een andere 365-expert (€397)
Uitverkocht

Miracle Roadmap 2022

Kies voor 4 termijnen

Start 14 september
461,-
Dit krijg je allemaal:
 • 4 indrukwekkende seminars (4000 euro)
 • 4 Online Radiant Roadmap Sessies (4000 euro)
 • Kleine intieme groepjes met deelnemers bij jou uit de buurt
 • Een eigen 365 Coach
 • Een persoonlijke Miracle Journal vol verrassende vragen
 • Een jaar lang toegang tot alle bonuscontent, inclusief alle updates
Schrijf je vandaag in en krijgt het Next Level Bonuspakket t.w.v. 7.419 euro cadeau
 • BONUS: het online Jaarprogramma (€5000 euro)
 • BONUS: Spoedcursus Familieopstellingen (€700)
 • BONUS: 6 mini trainingen om je verder te verdiepen in je leven (€642)
 • BONUS: Magische Meditatie Pakket (€47)
 • BONUS: Elk jaar 12x live coachcall met David, Arjan of een andere 365-expert (€397)
Uitverkocht

Liever eerst even bellen?
Ons team zit klaar voor je! We kijken graag samen met je of het programma bij je past in een persoonlijk gesprek. Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op! 

Wie je al voor gingen

En hoe 365 positieve verandering heeft gebracht

Het 365 programma maakte dat ik ging ontdekken wie ik ook alweer was. Wat mijn kernwaarden zijn en hoe ik in het leven sta. Wat ik wil en wat voor mij belangrijk is. Daardoor kreeg ik ruimte om steeds meer mezelf te worden en ging ik steeds meer van mijn hoofd naar mijn hart. Dat ik tijdens dat proces ontdekte dan ik HSP ben was alleen maar logisch en maakt nu dat ik besef dat ik op een veel mooier niveau contact kan hebben met mensen.

Maudy Kruiswijk

Ik zat tegen een burn-out aan en voelde weinig voldoening uit mijn werk. Ik twijfelde niet over de inhoud van het programma, maar wel over de kosten. Maar die investering in mijzelf is het nu al dubbel en dwars waard. Het is ongelofelijk wat dit programma allemaal teweeg brengt. Ik heb niet alleen mijn missie gevonden door het programma, maar ben zodra ik deze heb gevonden gelijk aan de slag gegaan met het opzetten van mijn eigen bedrijf.

Matty Karsten

Lees het hele verhaal

Ik vond het vooraf nogal groots door de hoeveelheid mensen. Echter, door de aanpak en de energie van alle mensen heb je helemaal niet het gevoel dat het massaal is. Ik heb al zoveel mooie, lieve inspirerende mensen ontmoet. Mensen die allemaal willen groeien en zich verdiepen. Dat geeft een verbondenheid en positieve vibe en dan voel je je niet meer overdonderd door de hoeveelheid mensen.

Frederique Paardekooper

Antwoord op de meest gestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? En wil je graag meer informatie over Miracle Roadmap of twijfel je nog? Bel naar 020 – 700 93 96 of vraag hier een persoonlijk 1 op 1 gesprek aan.  Of zet gewoon die eerste stap en ga ervoor. Het zal je ogen openen en je al meteen verlichting geven. Beloofd.

Miracle Roadmap is het meest impactvolle programma voor persoonlijke groei van Nederland. Je wordt 14 weken begeleid, zodat je niet alleen je eigen dromen kunt bepalen, maar ook een strategie maakt om ze te bereiken – en die vervolgens kunt uitvoeren. Deze combinatie van theorie en praktijk maakt het programma uniek en ontzettend effectief.

In Miracle Roadmap leer je onder andere:

 • krachtige keuzes maken
 • wat je grootste talent is en hoe je dat verzilvert
 • hoe je burn-out voorkomt en oplost
 • hoe je geld verdient met wat je het liefste doet
 • hoe je jezelf kunt helpen in plaats van saboteren
 • hoe je omgaat met mensen die je energie kosten
 • hoe je je droombaan creëert
 • hoe je meer zelfvertrouwen krijgt en assertiever wordt
 • hoe je een superrelatie krijgt
 • hoe je het verleden kunt omarmen (en zelf inzetten)
 • hoe je leeft in overvloed
 • hoe je doorzet in moeilijke tijden
 • hoe je eindelijk begint met wat je al heel lang wilt
 • hoe je een leven leidt vol voldoening, verbinding, plezier en overvloed.

Miracle Roadmap 2023 start op 15 februari 2023. Zet de volgende data vast in je agenda:

Gezondheid

Online Radiant Roadmap sessie: woensdag 15 februari
Magic Miracle Experience: vrijdag 17 februari


Relaties

Online Radiant Roadmap sessie: woensdag 8 maart
Magic Miracle Experience: vrijdag 17 maart * locatie volgt


Werk

Online Radiant Roadmap sessie: woensdag 19 april
Magic Miracle Experience: 
vrijdag 21 april

Geld

OnlineRadiant Roadmap sessie: woensdag 10 mei
Magic Miracle Experience: vrijdag 19 mei

De online Radiant Roadmap sessies vinden plaats op woensdag van 9:00 – 11:00 uur.
De live Magic Miracle Experience dagen vinden plaats in de Basiliek in Veenendaal van 10:00 – 17:00 uur.

We gaan aan de slag met de 4 belangrijkste gebieden in je leven: je (mentale) gezondheid, relaties, werk en je financiële situatie. Je volgt het programma individueel, in groepsvorm. Veel van de oefeningen pas je toe in je eigen leven en doe je zelf in je eigen tempo en op je eigen manier. Maar daarnaast wordt je onderdeel van een intieme betrokken community. Daarmee vind je de diepgang, het plezier en het samen doen.

Je krijgt:

 • 4 spectaculaire Live Magic Miracle Experience dagen met o.a. familie-opstellingen, live coaching, manifesteren en mindblowing inzichten met David en andere experts.
 • 4 Online Radiant Roadmap sessies voor maximale transformatie en verdieping met Arjan.
 • Een persoonlijk Miracle Roadmap Journal; elke dag een kleine oefening zorgt ervoor dat je het simpel toepast in je dagelijks leven, je niet opgeeft en je creëert blijvende nieuwe gewoontes.
 • Je wordt onderdeel van een kleine groep met deelnemers (max 25). Jouw vertrouwde cirkel onder leiding van een ervaren 365 Coach.
 • Het Next Level Bonuspakket zodat je nu al van start kunt.
 • En heel veel toffe tools en verrassingen om het maximale uit jezelf te halen.

Snappen we. Gelukkig zijn er altijd meer opties dan je nu denkt. We onderzoeken in een adviesgesprek hoe het voor jou mogelijk is. Maar voordat we dat doen, check eerst eens dit: is geld werkelijk het probleem? Bij heel veel mensen blijkt namelijk dat het wel te organiseren valt, maar dat het gewoon spannend is. Dat spannende gevoel zal nog wel even blijven en dat is precies goed. Bij mensen die het het meeste spannend vinden, is de doorbraak of transformatie vaak het grootst. Omdat er de meeste noodzaak is. Dus stel jezelf een andere vraag. Niet: kan ik het betalen? Maar: hoe ga ik het mogelijk maken? Want dat het zich dubbel en dwars terugverdient, hebben al je voorgangers al lang bewezen.

Ja, dat kan. Je kunt in 4 maandelijkse termijnen betalen en dan ontvang je nog steeds ALLE Vroege Beslisser bonussen.

Dat gebeurt heel vaak. Er zijn twee routes: je schiet de investering voor en regelt het zelf met je werkgever, of we sturen je werkgever een factuur. Wil je dat we je werkgever een factuur sturen? Neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar support@365dagensuccesvol.nl of bel naar 020 700 9396.

Je bent niet de enige die zo’n grote groep spannend vindt of lastig. We werken expres met veel mensen omdat het een geweldige stok achter de deur is om nu echt te gaan doen wat je het allerliefste wilt. Door de hulp van de coaches is er veel persoonlijke aandacht tijdens de seminar-dagen. Ook werk je vaak in kleinere groepen of tweetallen. Je wordt onderdeel van een kleine groep met deelnemers (max 25). Jouw vertrouwde cirkel. Je verdwijnt dus niet meer in de massa. Je ontmoet je cirkel tijdens de livedagen en in de 365 Academy. Er zijn binnen de cirkels al veel mooie nieuwe vriendschappen ontstaan! Onze ervaring is dat juist de mensen die het meeste tegen een grote groep hebben opgezien, er ook de meeste baat bij hebben gehad, omdat ze nu voor het eerst leren hoe ze zichzelf staande houden in zo’n grote groep door helemaal zichzelf te zijn.

Het is een programma waarin je leert het zelf te doen. Zo ben je niet afhankelijk van ons of het programma en kun je er na het programma zelf mee doorgaan. Toch bieden we je superveel ondersteuning:

Community-coaches
Elke community staat onder leiding en toezicht van een ervaren 365-coach: dat betekent ongeveer 1 coach per 25 deelnemers.

Live coaches
Op de seminarweekenden zijn 365 coaches beschikbaar om je overal mee te helpen.

Online coaches
In de online community zijn moderators en coaches actief.

Hosting Team
Op de seminars staat er een geweldig team van gastheren en gastvrouwen voor je klaar om je te helpen.

David en Arjan
Met regelmaat organiseren we vraag-en-antwoordsessies voor al je vragen.

Succes Team
Achter de schermen is een groot team bezig om jou maximale waarde te geven. Je kunt ze bereiken via support@365dagensuccesvol.nl

Bij Miracle Roadmap gebruiken we een uitgebalanceerde techniek om je direct de resultaten te laten halen die je wilt op basis van de 365 methodiek. Die zich de afgelopen 10 jaar al bij duizenden deelnemers heeft bewezen. De combinatie van online en offline op deze manier in 1 krachtig programma is uniek in Nederland. Het is niet in korte tijd theorie stampen, maar doen, beleven, voelen en elke dag in kleine stapjes met korte oefeningen langdurig resultaat halen.