Wat is Miracle Roadmap?

Miracle Roadmap is een ontdekkingsreis van 16 weken langs de vier belangrijkste gebieden voor een gelukkig leven: gezondheid, relaties, werk en geld. Een magische reis die je kijk op het leven zal veranderen. Elk van deze thema’s werken we uit aan de hand van verschillende oefeningen tijdens de magische live seminars en krachtige online Roadmap sessies. Daarnaast ga je er thuis mee aan de slag door middel van de fijne mantra’s (audio’s) en je persoonlijke Journal. Dit alles onder leiding van David en Arjan en jouw persoonlijke coach. Daarnaast wordt je onderdeel van een betrokken community met wie je jouw reis kunt delen (als je daar behoefte aan hebt).

Ik leer mee te bewegen met de obstakels en problemen in mijn leven, waardoor ik veel zorgelozer in het leven sta. Het is een fantastisch programma met een fijne afwisseling tussen humor, diepgang, ontspanning, spanning en directheid

Yvonne Snijders

Voordat ik aan het programma begon had ik zo mijn twijfels in hoeverre dit voor mij zou werken en of er werkelijk iets nieuws onder de zon was voor mij. Ik kan nu zeggen “ja, dit werkt”.

Arnoud Baatsen

Wat maken die mannen van 365 hier toch weer een bijzondere ervaring van! Het online deel van Arjan en vooral de live dagen met David maken diepe indruk op me en geven echt inzichten waar je wat mee kunt. Bij mij komt steeds boven: “Ik wil meer!!!!”

Richard van der Hoek

Is Miracle Roadmap iets voor mij?

Check dit eens bij jezelf:

Leef jij je leven zoals je dat écht wilt? Sta je stevig in het leven of twijfel je veel aan jezelf? Krijg je nog energie van je werk, of kóst het je alleen maar energie? Hoe gaat het in de liefde, merk je nog sprankeling of staat je relatie onder druk? Voel je diep vanbinnen dat er méér in je zit, in jou en in je leven? Of misschien gaat alles juist wel goed maar mis je soms de diepgang in je leven? En ben je nieuwsgierig naar wat het leven nog meer te bieden heeft?

De kans is groot dat je wel eens ervaart dat het niet altijd gaat zoals jij wilt in je leven. En hoewel dat iets is wat bij het leven hoort, betekent dat niet dat je helemaal geen invloed hebt op hoe je jouw leven kunt inrichten. Miracle Roadmap is een magische reis die je kijk op het leven zal veranderen en daarmee ook de inrichting van je leven. Zonder belemmerende overtuigingen zijn we tot veel meer in staat.

Maar… hoe weet ik of dit ook voor mij werkt?

Miracle Roadmap is alleen bedoeld voor dappere mensen die daadwerkelijk een stap willen zetten in hun leven. Die zich niet neerleggen bij de routines van vroeger en de verwachtingen van anderen. Die het anders durven doen. Die durven af te wijken, durven op te staan en die zich uit durven spreken. Die ondanks tegenslag de moed hebben om te zeggen: ik ga ervoor. Bekijk hier reviews van deelnemers met ieder hun eigen verhaal en waarom zij voor Miracle Roadmap hebben gekozen.

Toen ik begon met Miracle Roadmap had ik als behoefte om meer inzicht te krijgen in m’n leven en wat dichter tot m’n zelf te kunnen komen. Ik ben nu 3 maanden verder dankzij het programma kom ik stap je voor stapje steeds meer tot de kern. Ik voel steeds meer dat ik de juiste richting loop in mijn leven.

Laura Roos

Het Miracle Roadmap programma is voor mij heel waardevol omdat ik in de verschillende gebieden in mijn leven aan het werk kan gaan. Het is een heel rijk en vol programma en daarin kan ik kiezen wat voor mij passend is.

Rob Renia

Miracle Roadmap heeft mijn leven veranderd. Ik straal, het voelt gewoon lekker. Het voelt vrij, samen, verbonden, ik heb geen angst meer om in verbinding te gaan. Dit gun ik iedereen!

Hille Obbels

Ik heb zelf ook getwijfeld om deel te nemen, is dit wel iets voor mij? Met zo veel mensen? Ik weet niet precies wat ik kan verwachten. Maar ik heb er nog geen seconde spijt van gehad. Omdat ik zo veel handvatten krijg om vervolgstappen te zetten in m’n persoonlijke groei. Dat is de investering dubbel en dwars waard.

Sander van Beek

Wat ik merkte dat ik mijn leven in een cirkeltje bleef lopen. Ik was niet echt bij de essentie van wat wil IK nou echt. Ik was eigenlijk meer het leven aan het leven zoals dat van mij verwacht werd. Toen kwam Miracle Roadmap op mijn pad.

Annelies van Berckel

Wanneer kan ik starten met Miracle Roadmap?

De volgende Miracle Roadmap groep start 14 februari 2024. Vervolgens gaan we 4 maanden met elkaar aan de slag en creëren een nieuwe kijk op het leven. Het 16 weekse programma begint met een online sessie, gevolgd door de eerste livedag waar je jouw persoonlijke coach en mede cirkelgenoten ontmoet.

Wat ga je leren?

Gedurende de 16 weken reizen we langs de vier belangrijkste gebieden voor een gelukkig leven: je (mentale) gezondheid, je relaties, je werk én je financiële situatie. Elke 4 weken staat 1 van de vier gebieden centraal. We reizen bewust langs alle 4 de gebieden omdat ze allemaal invloed op elkaar hebben. Bekijk hier per thema wat je zult leren en ervaren. Omdat het een programma gericht is op jou is dit vaak uiteindelijk voor iedereen weer iets anders. Het zal in ieder geval je kijk op het leven voorgoed veranderen!

Module 1: Gezondheid
jij in relatie met jezelf en je lijf

Stel je voor dat je elke dag wakker wordt vol energie, zelfvertrouwen en zin in het leven: wat kan er dan allemaal gebeuren? Gezondheid is méér dan ‘niet ziek zijn’. Wanneer je vertrouwt op je lijf, je intuïtie en je eigen (veer)kracht, is er niets meer dat je kan stoppen. Ontdek hoe je in no-time fitter, sterker en blijer wordt door heel anders naar je gezondheid te kijken dan je tot nu toe deed.

In module 1 leer je onder andere:

 • Een groter zelfbewustzijn te creëren
 • Het concreet onder woorden brengen waar je naar verlangt, waar je voor staat, wat van jou is en wat van anderen 
 • Afrekenen met angsten en onzekerheid
 • De sleutels tot meer zelfvertrouwen en zelfliefde
 • Vertrouwen op je intuïtie
 • De baas te zijn in je eigen leven en weet je hoe je daar (veer)kracht uit haalt
 • ‘Echt’ jezelf (durven) zijn

Module 2: Relaties
jij in relatie met de ander

Het mooiste leven is een gedeeld leven. Uiteindelijk zijn het de relaties die je hebt, die je mens maken. Het leven draait niet om wie je bent, het leven draait om met wie je bent. Sterker nog: je bent je omgeving. Ontdek de krachtige geheimen van een sprankelende liefdesrelatie, hoe je omgaat met pijn, welk verschil communicatie maakt, hoe je samen groter wordt dan 1 + 1 en hoe je nooit meer alleen bent.

In module 2 leer je onder andere:

 • De ontstopbare liefdestroom te activeren zonder dat je er zelf op leegloopt
 • Jezelf niet alleen als individu te zien maar als onderdeel van een groter geheel
 • Dealen met alles wat er in het verleden is gebeurd
 • Effectief communiceren zodat misverstanden, frustratie en gedoe tot het verleden behoort
 • Hoe je je op een dieper niveau kunt verbinden, dit gaat over je liefdesrelatie, maar ook de relaties met je ouders, kinderen of anderen.

 

Module 3: Werk
jij in relatie met de wereld om je heen – het verschil dat je maakt in de wereld

Het leven gaat niet om een doel; het leven draait om de bedoeling. Het gaat over je plek in de wereld – waar kun je het verschil maken? Als je wilt leven vanuit passie, je innerlijke vuur, wil je jezelf bevrijden van de sluier van vermoeidheid, onduidelijkheid, stress of verveling. Leer leven in je element en je zult nooit meer willen stoppen met werken.

In module 3 leer je onder andere:

 • Waar jij het verschil kunt maken, je ontdekt jouw plek in de wereld
 • Hoe je jouw innerlijke vuur (je passie) naar buiten kunt brengen
 • Hoe je jouw maximale potentie aan kunt boren
 • Jezelf bevrijden van de sluier van vermoeidheid, onduidelijkheid, stress of verveling

Module 4: Geld
hoe deze relaties jou weer voeden in overvloed

Er is meer dan genoeg geld in de wereld voor jou, net zoals er meer dan genoeg liefde of aandacht is. Doordat het soms voelt alsof het niet zo is, houden we de daadwerkelijke overvloed buiten de deur. Je denkt jezelf arm. Het goede nieuws is dat je kunt leren hoe je dit verandert. Niet door knokken voor overvloed, want dan zal het er nooit zijn. Maar door onmiddellijk, vandaag nog, te leven in overvloed. Het is makkelijker dan je denkt – en je zult jezelf rijker voelen dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden.

In module 4 leer je onder andere:

 • De vrijheid te voelen om te dromen en deze waar te maken
 • Dat overvloed niet alleen om geld draait (op het moment dat je overvloed nog steeds afhankelijk is van het geld dat op je bankrekening staat, doe je nog precies het tegenovergestelde)
 • Hoe je daadwerkelijk kunt leven in overvloed

Wie zit er achter Miracle Roadmap?

Miracle Roadmap wordt geleidt door David de Kock en Arjan Vergeer, oprichters van 365 Dagen Succesvol. Ze schreven samen 6 bestellers, bereiken meer dan 2 miljoen mensen per week via social media en hielpen al meer dan 100.000 mensen succesvol naar een leuker leven. Het is hun missie om met 365 Dagen Succesvol van Nederland het gelukkigste land van de wereld te maken.

Kan ik ervaringen van eerdere deelnemers lezen?

Wat je droom ook is en waar je ook staat in je leven, Miracle Roadmap gaat je leven positief veranderen. De resultaten van eerdere deelnemers laten zien dat het allemaal kan. We hebben een aantal bijzondere, ontroerende en inspirerende verhalen van eerdere deelnemers voor je verzameld.

Is Miracle Roadmap iets voor mij?

Miracle Roadmap is een programma dat aansluiting vindt bij vrijwel elke levensfase. Of je nu bezig bent met jouw carrière of eigen bedrijf, een gezin bent gestart, of gestopt bent met werken en op zoek bent naar zingeving. Net 25 of al 69, dat maakt niet uit, je bent nooit te vroeg of te laat in je eigen leven.

Meld je aan voor Miracle Roadmap

Starten op 13 september 2023

€1678
 • Je profiteert nog van het introductietarief!
 • Start op 13 september 2023
 • 4 magische live dagen in Veenendaal t.w.v. 4000 euro
 • 4 krachtige online kennissessies t.w.v. 4000 euro
 • Je wordt onderdeel van een klein groepje deelnemers bij jou uit de buurt onder leiding van een coach
 • Inclusief bonus: het jaarprogramma t.w.v. 5000
Uitverkocht

Starten op 14 februari 2024

€2700
 • Start op 14 februari 2024
 • 4 magische live dagen in Veenendaal t.w.v. 4000 euro
 • 4 krachtige online kennissessies t.w.v. 4000 euro
 • Je wordt onderdeel van een klein groepje deelnemers bij jou uit de buurt onder leiding van een coach
 • Inclusief bonus: het jaarprogramma t.w.v. 5000

He jij, ben je klaar voor Miracle Roadmap?

We snappen dat het een spannende stap kan zijn. Plan daarom een vrijblijvend gesprek in dan kijken we samen hoe het programma op dit moment in je leven, je agenda en je portemonnee past. Of stuur ons een berichtje via whatsapp.

Lees de verhalen van deelnemers

 • Geluk

Natasja: “Het voelde alsof ik alles kwijt was: mijn huis, werk, relatie en de kinderen.”

Lees meer

7585 Views

 • Geluk
 • Keuzes maken

Miracle Roadmap: ik maak nu keuzes die mij gelukkig maken

Lees meer

924 Views

 • Geluk

Yvonne: “Gezien worden vond ik vroeger doodeng. Nu ben ik juist blij dat ik gezien word.”

Lees meer

799 Views

Antwoord op de meest gestelde vragen

 • Niveau: geen voorkennis nodig
 • Taal: Nederlands
 • Duur: 36 uur | 16 weken
 • Certificaat van deelname

Wil je graag meer informatie over Miracle Roadmap of twijfel je nog? Stuur ons een berichtje via whatsapp of vraag hier een persoonlijk 1 op 1 gesprek aan.  Of zet gewoon die eerste stap en ga ervoor. Het zal je ogen openen en je al meteen verlichting geven. Beloofd.