Wil je stress niet langer je geluk laten beïnvloeden?

Dan is dit je wake-up call: ook jij kunt weer op een ontspannen manier genieten van het leven, zonder stress. Wij geloven dat het voor iedereen mogelijk is om te doen wat je tof vindt én daarnaast vol energie te leven! Meld je nu aan voor het webinar Stop de Stress en ontdek hoe je meer ontspannen kunt leven.

Ik wil je bedanken voor het mooie webinar, ik snap nu veel beter waar mijn stress vandaan komt. De balans tussen draaglast en draagkracht is echt een eye-opener!

Jurinda

Het even niet meer zien zitten

Het blijkt dat slechts een kwart van de mensen die aangeeft stress te hebben, actief probeert om de situatie te veranderen. De belangrijkste reden voor de overige driekwart om er niets aan te doen is dat zij denken dat stress vanzelf wel weer overgaat. Zonde! Want stress gaat vaak niet vanzelf over, het blijft steeds terugkomen. En het heeft ook nog eens een grote invloed op hoe je leven eruitziet. Er is minder ruimte voor wie jij bent en je dromen. Kijk maar eens naar je leven: zijn er dingen die je liever anders zou zien? Maak je keuzes uit angst, verwachtingen van anderen en ben je constant druk? Of voel je je ontspannen, vrij en leef jij je leven zoals je dat graag ziet?

Veel mensen zijn gaan geloven dat het moe zijn er “gewoon bij hoort.” Dat keihard werken noodzakelijk is om vooruit te komen. Dat een leuk, ontspannen leven niet is weggelegd voor een normaal mens. Maar dat klopt helemaal niet! Er zijn namelijk een aantal dingen die je gewoon kunt leren en die je stressniveau verlagen. Ze gelden voor iedereen en maken je leven makkelijker.

In dit webinar delen we een aantal inzichten met je die je kijk op stress zomaar voor eens en altijd kunnen veranderen!

Bedankt Arjan voor je reactie en je mooie woorden. Tranen in mijn ogen!

Vivien

Ik ben Arjan Vergeer, mede-oprichter van 365 Dagen Succesvol. Tot een paar jaar geleden had ik ook zo’n gestrest leven. Constante druk, veel verantwoordelijkheid, altijd moe. Tot ik besloot het op een dag anders te doen. Inmiddels weet ik precies wat je kunt doen om stress voor eens en voor altijd achter je te laten. Het is niet moeilijk, iedereen kan het!

In dit webinar deel ik een aantal krachtige inzichten uit 10 jaar 365 waarvan we keer op keer hebben gezien dat ze helpen om je ontspannen en vol energie te voelen, minder gestresst te zijn en vanuit ontspanning je leven te leiden. 

Ik heb inmiddels gezien dat het werkelijk geldt voor iedereen die het probeert – dus kom erbij en laat je verrassen.

365 heeft mij al veel inzicht gegeven en sterke verbindingen met anderen opgeleverd. Ik heb minder last van negatieve gedachten en ben veel meer van mezelf gaan houden.

Ina Tanis

De missie van 365

365 Dagen Succesvol is tien jaar geleden opgericht met als missie om van Nederland het gelukkigste land van de wereld te maken. Om dat te bereiken maakt 365 al 10 jaar op rij trainingen, programma’s en events over alle thema’s rondom persoonlijke groei. Inmiddels hebben tienduizenden mensen geweldige resultaten bereikt met de programma’s, trainingen en seminars van 365.

Gemiddeld gaven 365-deelnemers hun leven een 5,5 bij de start van hun programma, aan het eind gaven ze hun leven een 8,8! Met Nederlands’ grootste en meest impactvolle live seminars in AFAS LIVE en de Ziggo Dome, de 365 Academy met meer dan 15.000 leden, de best bekeken online masterclasses en webinars en een miljoenenpubliek via social media en andere kanalen, veranderen we het leven van duizenden mensen en dit is pas het begin.

Ik heb geleerd om vaker dingen los te laten en te accepteren dat dit op het moment het goede is om te doen. Hierdoor leer ik meer in het moment leven!

Jeroen Rood

Ben jij klaar om stress te dumpen en te genieten van het leven?

Doe dan mee met het gratis webinar!