Leef je het leven van een ander?

En weet je niet meer waarom je de dingen doet die je doet? Misschien wordt het tijd om meer naar je eigen gevoel te gaan luisteren. Meld je nu aan voor het webinar Stoppen met Pleasen en ontdek hoe je krachtige keuzes kunt maken voor jezelf.

Dankjewel voor dit webinar. Het is een mooie realiteitscheck, die mooi aanzet tot het creëren van noodzaak. Dat is wat ik nodig heb!

Auke

Mijn naam is Arjan Vergeer en als ik eerlijk ben, liet ik de keuzes in mijn leven lange tijd bepalen door anderen. In zo’n mate dat ik er zelfs compleet op vastliep. Ik wilde wel najagen wat me gelukkig zou maken, maar ik wilde de mensen om me heen niet kwetsen. Ik wilde wel iets veranderen, maar ik vond het idee te spannend. Ik wilde wel meer op mezelf vertrouwen, maar ik wist simpelweg niet waar ik moest beginnen.

Helaas is dit herkenbaar voor veel mensen. Zonder dat je het in de gaten hebt, ben je misschien wel het leven van een ander aan het leiden. Dat klinkt misschien gek, maar misschien herken je je hierin: tóch maar die vriendin helpen terwijl je uitgeblust bent, tóch maar dat project van een collega overnemen terwijl je al tot in je oren in het werk zit. Je bent aan het people pleasen en bepaalt je keuzes op basis van wat anderen vinden of waarvan anderen denken dat het ‘normaal’ is.

Het gevolg is dat je steeds minder goed naar je eigen gevoel luistert waardoor je leven er op dit moment misschien niet zo uit ziet als je diep van binnen zou willen. En da’s zonde, want je hebt zelf veel invloed op hoe je leven eruit ziet. Wees niet ongerust: het is nooit te laat om opnieuw de verbinding met jezelf op te zoeken.

In dit gratis webinar vertel ik je mijn eigen verhaal en deel ik praktische tips die je direct kunt toepassen zodat je kunt stoppen met pleasen en je jouw leven weer volgens je eigen plan kunt inrichten.

Dankjewel!! Op naar een fijner leven 🙂

Margriet

Een "nee" tegen een ander, is "ja" tegen jezelf!

Pleasen kan vermoeiend zijn en kan leiden tot onzekerheid en stress. Tijd dus om te Stoppen Met Pleasen.
Daar help ik graag je bij in dit gratis webinar. Enkele blije gevolgen van Stoppen Met Pleasen zijn:

  • meer zelfvertrouwen,
  • betere relaties,
  • meer tijd voor jezelf,
  • minder stress
  • en meer innerlijke rust.

En je verwacht het niet, maar vaak als je stopt met pleasen, gaan mensen je aardiger en betrouwbaarder vinden. Ik geef dit webinar alleen deze week dus ik hoop dat je even tijd wilt maken voor zoiets belangrijks, zodat je er de rest van je leven profijt van hebt!

Potsiedikkie dit is wel confronterend hoor… precies wat er in mij om gaat…

Ninus

De missie van 365

365 Dagen Succesvol is tien jaar geleden opgericht met als missie om van Nederland het gelukkigste land van de wereld te maken. Om dat te bereiken maakt 365 al 10 jaar op rij trainingen, programma’s en events over alle thema’s rondom persoonlijke groei. Inmiddels hebben tienduizenden mensen geweldige resultaten bereikt met de programma’s, trainingen en seminars van 365.

Gemiddeld gaven 365-deelnemers hun leven een 5,5 bij de start van hun programma, aan het eind gaven ze hun leven een 8,8! Met Nederlands’ grootste en meest impactvolle live seminars in AFAS LIVE en de Ziggo Dome, de 365 Academy met meer dan 15.000 leden, de best bekeken online Masterclasses en webinars en een miljoenenpubliek via social media en andere kanalen, veranderen we het leven van duizenden mensen en dit is pas het begin.

Dankjewel voor je enthousiasme, duidelijke uitleg en openheid!

Trudie

“De keuze om toekomstige spijt te veranderen in dankbaarheid, kun je NU maken.”

Benieuwd naar de methodiek die je helpt om een krachtige keuzes te maken voor jezelf?
Doe dan mee met het gratis webinar!