Wil je ontdekken waar het misgaat als we stress ervaren?

De signalen zoals stress, vermoeidheid en angst negeren we vaak, terwijl ze ons eigenlijk iets willen vertellen. Pas als je daar anders naar kunt kijken, zal er iets veranderen in je leven. In deze gloednieuwe kennissessie over leven zonder stress, ontdek je precies hoe je dat doet. Slechts eenmalig deze week, dit wil je niet missen!

Ik wil je bedanken voor het mooie webinar, ik snap nu veel beter waar mijn stress vandaan komt. De balans tussen draaglast en draagkracht is echt een eye-opener!

Jurinda

Het even niet meer zien zitten

Het blijkt dat slechts een kwart van de mensen die aangeeft stress te hebben, actief probeert om de situatie te veranderen. De belangrijkste reden voor de overige driekwart om er niets aan te doen is dat zij denken dat stress vanzelf wel weer overgaat. Zonde! Want stress gaat vaak niet vanzelf over, het blijft steeds terugkomen. En het heeft ook nog eens een grote invloed op hoe je leven eruitziet. Er is minder ruimte voor wie jij bent en je dromen. Kijk maar eens naar je leven: zijn er dingen die je liever anders zou zien? Maak je keuzes uit angst, verwachtingen van anderen en ben je constant druk? Of voel je je ontspannen, vrij en leef jij je leven zoals je dat graag ziet?

In deze kennissessie delen we een aantal inzichten met je die je kijk op stress zomaar voor eens en altijd kunnen veranderen!

Bedankt Arjan voor je reactie en je mooie woorden. Tranen in mijn ogen!

Vivien

Ik ben Arjan Vergeer, mede-oprichter van 365 Dagen Succesvol. Tot een paar jaar geleden had ik ook zo’n gestrest leven. Constante druk, veel verantwoordelijkheid, altijd moe. Tot ik besloot het op een dag anders te doen. Inmiddels weet ik precies wat je kunt doen om stress voor eens en voor altijd achter je te laten. Het is niet moeilijk, iedereen kan het!

In deze online kennissessie deel ik een aantal krachtige inzichten uit 10 jaar 365 waarvan we keer op keer hebben gezien dat ze helpen om je ontspannen en vol energie te voelen, minder gestresst te zijn en vanuit ontspanning je leven te leiden. 

Ik heb inmiddels gezien dat het werkelijk geldt voor iedereen die het probeert – dus kom erbij en laat je verrassen.

365 heeft mij al veel inzicht gegeven en sterke verbindingen met anderen opgeleverd. Ik heb minder last van negatieve gedachten en ben veel meer van mezelf gaan houden.

Ina Tanis

De missie van 365

365 Dagen Succesvol is tien jaar geleden opgericht door David de Kock en Arjan Vergeer. Ze schreven samen 6 bestellers, bereiken meer dan 2 miljoen mensen per week via social media en hielpen al meer dan 100.000 mensen naar innerlijke rust en geluk in hun leven.

Onze missie is wereldvrede. Wij geloven namelijk dat als iedereen in vrede leeft met zichzelf, er vanzelf wereldvrede is. Met innerlijke vrede bedoelen we dat je leven vrij is van onzekerheid, stress, angst, ontevredenheid, boosheid en belemmerende overtuigingen. Innerlijke vrede komt niet omdat je veel bereikt, je bereikt veel als je leeft in innerlijke vrede.

Ik heb geleerd om vaker dingen los te laten en te accepteren dat dit op het moment het goede is om te doen. Hierdoor leer ik meer in het moment leven!

Jeroen Rood

Ben jij klaar om stress te dumpen en te genieten van het leven?

Doe dan mee met het gratis webinar!