Tip: ben je in loondienst en wil jij je inschrijving voor dit programma via je werkgever regelen? Stuur deze pagina dan door.

Van stress en verzuim naar succes en resultaat

Stress, werkdruk en ziekteverzuim. Het is geen uitzondering op de Nederlandse werkvloer: één op de zeven werknemers is overspannen. Werknemers ervaren hoge druk, vinden hun baan niet leuk of hebben het gevoel dat er meer in zou moeten zitten. Ruim zestig procent van de werkenden ervaart onvoldoende steun van hun werkgever en zou willen dat er meer ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Misschien heb je het gevoel dat jij er – als werkgever – zo weinig invloed op hebt. Wat kun jij doen aan dat opgejaagde gevoel? Hoe kun jij zorgen voor een gelukkige werknemer die ook nog eens productiever is? 

Zo zorg je voor blije en effectieve werknemers

Niet voor niets heeft meer dan de helft van werkend Nederland als wens ‘een grotere investering van de werkgever in persoonlijke ontwikkeling’. Stress ontstaat vaak als een werknemer te weinig vrijheid ervaart, te weinig vooruit gaat of te weinig zichzelf kan zijn in de functie. De sleutel is dan persoonlijk leiderschap. Je werknemer kan namelijk pas echt effectief zijn op het werk als hij leert hoe hij de regie over zijn eigen leven krijgt. Privé en zakelijk. Help je werknemer om de krachtigste versie van zichzelf te worden en controle te krijgen over de stress. 

zelfvertrouwen werkvloer

Het programma voor meer werkgeluk

In de jaren dat we zelf leiding gaven of mede-eigenaar waren van een organisatie met meer dan 1000 mensen in dienst, leerden we hoe het anders kon. Niet door vóór de mensen te staan en te zeggen wat ze moesten doen, maar door achter ze te gaan staan en ze te vragen wat ze nodig hebben. Ieder mens is van nature gemotiveerd – alleen niet per se voor datgene wat ze op dat moment doen. We zagen dat organisaties die werkelijk het verschil maken, niet alleen investeren in de groei van het bedrijf, maar vooral investeren in de groei van de mensen die er werken. Groeiende, enthousiaste, effectieve en goed samenwerkende mensen, leiden tot geweldige, betekenisvolle en succesvolle bedrijven.

Door één keer te investeren in Miracle Roadmap van 365 Dagen Succesvol help je jouw werknemer elke dag te groeien, zowel in werk als privé. Zo haalt je werknemer het maximale uit zichzelf én uit het werk.

Miracle Roadmap

Blijvende verandering voor blijvend resultaat

Miracle Roadmap is het leukste en meest effectieve programma voor duurzame persoonlijke ontwikkeling van Nederland. De deelnemers leren gedurende de vier maanden de bewezen 365-methodiek. Het doel van de methode is dat deelnemers minder stress ervaren, meer innerlijke rust ervaren, meer in hun kracht staan, betere relaties aangaan en hun mentale weerbaarheid en potentie vergroten.

Deelnemers brengen dankzij het programma licht en lucht in hun organisatie, zijn creatiever en assertiever en kunnen beter omgaan met werkdruk en ambitieuze doelen. Stress neemt aantoonbaar af, werktevredenheid neemt toe. Werknemers worden daardoor productiever en verzuimen minder vaak. 

Het Miracle Roadmap programma is voor mij heel waardevol omdat ik in de verschillende gebieden in mijn leven aan het werk kan gaan. Het is een heel rijk en vol programma en daarin kan ik kiezen wat voor mij passend is.

Rob Renia

Miracle Roadmap heeft mijn leven veranderd. Ik straal, het voelt gewoon lekker. Het voelt vrij, samen, verbonden, ik heb geen angst meer om in verbinding te gaan. Dit gun ik iedereen!

Hille Obbels

Ik heb zelf ook getwijfeld om deel te nemen, is dit wel iets voor mij? Met zo veel mensen? Ik weet niet precies wat ik kan verwachten. Maar ik heb er nog geen seconde spijt van gehad. Omdat ik zo veel handvatten krijg om vervolgstappen te zetten in m’n persoonlijke groei. Dat is de investering dubbel en dwars waard.

Sander van Beek

Wat leert mijn werknemer?

Werken met plezier, vol voldoening en resultaat

Het programma behandelt de vier stress-gebieden in een mensenleven: mentale gezondheid, relaties, werk en de financiële situatie. Daardoor zorgt het voor meer energie en helpt in het voorkomen en herstellen van burn-out. Een deelnemer leert onder andere: 

 • In zijn/haar kracht staan, omdat dit de belangrijkste skill is voor elke situatie.
 • Sterkere keuzes maken en bewaken van persoonlijke grenzen. Pas als je als werknemer weet wie je bent, kun je ergens voor staan en je rol pakken binnen het team en de organisatie.
 • Effectief omgaan met werkdruk en daarmee het verminderen van stress, zodat verzuim daalt en werkplezier groeit
 • Eigen talenten (her)ontdekken en beter inzetten, zodat werknemers meer zelfvertrouwen voelen en krachtiger optreden.
 • Oude patronen en niet helpende overtuigingen doorbreken. Belemmerende overtuigingen kunnen hardnekkig zijn en je werknemer dagelijks remmen in de samenwerking met collega’s, de communicatie binnen het team en bij het maken van concrete (vervolg)stappen.
 • Een heldere visie vormen voor de toekomst. Het helpt je werknemer om zijn/haar ambities voor de toekomst helder te krijgen en hier vervolgens een plan op te maken.

Nicole kreeg Miracle Roadmap volledig vergoed door haar werkgever. Ze werkt als beleidsadviseur bij een gemeente. De tools die ze bij Miracle Roadmap leert, komen in haar dagelijkse werk goed van pas. “Ik gaf op mijn werk aan dat ik verwachtte dat het programma helpend zou zijn voor waar ik sta als persoon en dat dat ook een positieve invloed heeft op mijn werk.” Hoe Miracle Roadmap Nicoles werk beïnvloedt? “Ik merk dat ik vooral steviger sta in alles wat ik doe. Ik word ook meer gehoord. Dat is een thema in alle aspecten van mijn leven, maar ik zie het ook in werk. Wat ik doe en zeg, heeft meer impact.

Wat krijgt mijn werknemer?

Dit is waar het programma allemaal uit bestaat:

 

 

 

 • Het gloednieuwe 100 dagen Miracle Roadmap programma in de 365 Academy met elke dag een superkorte videoles met een inspirerend inzicht of krachtige oefening om nog sneller tot de essentie te komen en om het makkelijk te integreren in je dagelijkse en werkende leven t.w.v. 2000 euro
 • 4 live seminars in Veenendaal onder leiding van David de Kock met live coaching, krachtige oefeningen, life changing inzichten en leerzame interventies t.w.v. 4000 euro
 • 5 Online Roadmap Sessies met Arjan Vergeer met de nieuwste inzichten, theorieën, methoden en praktische oefeningen zodat je zichtbaar en voelbaar resultaat bewerkstelligt t.w.v. 2500 euro
 • Een persoonlijke 365 Miracle Journal (werkboek)
 • Toegang tot een 365 Cirkel bestaande uit een groepje met deelnemers uit de buurt + toegang tot een ervaren 365 Coach t.w.v. 1000 euro
 • BONUS: Toegang tot het populaire programma Deal with it met de krachtigste technieken om om te gaan met tegenslag en (werk)druk. Ook leer je hoe je dit kunt toepassen op anderen, zodat je er je collega’s of cliënten mee kunt helpen t.w.v. 1000 euro

Wat kost het in tijd en geld?

Een eenmalige investering

Miracle Roadmap vraagt een eenmalige investering van € 2479,- exclusief btw. Het kost je werknemer slechts 1,5 werkdag per maand. Het vraagt daarnaast geen tijd van jou; je werknemer krijgt steun uit alle hoeken vanuit het programma. Het is dus één keer investeren in een medewerker die vervolgens elke dag op een duurzame manier groeit. 

De online kennissessies worden gegeven op:

 • Woensdag 11 september 9.00 – 11.00 uur
 • Woensdag 2 oktober 9.00 – 11.00 uur
 • Woensdag 6 november 9.00 – 11.00 uur
 • Woensdag 27 november 9.00 – 11.00 uur
 • Woensdag 18 december 9.00 – 11.00 uur

Deze sessies zijn terug te kijken.

De live dagen in Veenendaal vinden plaats op:

 • Vrijdag 13 september 10.00 – 18.30 uur
 • Vrijdag 11 oktober 10.00 – 18.30 uur
 • Vrijdag 15 november 10.00 – 18.30 uur
 • Vrijdag 13 december 10.00 – 18.30 uur

Voorgaande deelnemers gaven hun werk gemiddeld een 5,6.
Na Miracle Roadmap groeide dat naar een 7,2.

Waarom dit wél werkt

Miracle Roadmap is anders dan coaching en zelfhulpboeken. Veel coaching is tijdelijk, te weinig inhoudelijk of te kort. En uit een zelfhulpboek leer je een hoop, maar daar blijft het dan vaak bij. De sleutel is doen

 • Je werknemer ontwikkelt zich duurzaam
  In Miracle Roadmap leert je werknemer niet alleen, hij brengt het ook in de praktijk én past het duurzaam toe in zijn eigen werk en leven. Zo profiteren jullie er allebei jarenlang van.
 • Je werknemer werkt aan alle gebieden die geluk bepalen
  In Miracle Roadmap raken we alle gebieden aan die het levensgeluk beïnvloeden: werk, relaties, financiën en mentale gezondheid. Een valkuil bij veel mensen is dat ze alleen het gebied van werk aanpakken. Het onderscheid tussen wat ‘werk’ is en wat ‘privé’ is, verdwijnt. Werknemers nemen hun werk mee naar huis en daarmee ook de stress die daarbij hoort. Maar ook nemen ze ‘thuis’ mee naar het werk: emotionele en relationele problematiek beïnvloedt de effectiviteit van werknemers. De sleutel is dan persoonlijk leiderschap. Je werknemer kan namelijk pas echt effectief zijn op het werk als hij leert hoe hij de regie over zijn eigen leven krijgt. Privé en zakelijk.
 • Je werknemer doet het samen
  Het kost jou als werkgever geen tijd. Je werknemer krijgt hulp van coaches en cirkelgenoten die ook aan hun persoonlijke ontwikkeling werken.

Waarom 365?

David en Arjan horen bij de invloedrijkste denkers van Nederland over geluk en succes. Hun boeken zijn meer dan 100.000 keer verkocht. Het Parool plaatste David en Arjan in het rijtje Paulo Coelho, Deepak Chopra en Brene Brown als het gaat om mensen die je het beste helpen jouw leven krachtig en plezierig te leiden. Hun social media kanalen met een wekelijks bereik van een miljoen mensen, hoort bij de grootste platforms in Nederland op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Hun Superrelatie Weekend in de Ziggo Dome trok meer dan 5000 deelnemers.

David en Arjan werkten de afgelopen jaren samen met onder andere IZZ, ING, Monsterboard, KLM, Douwe Egberts, Rabobank, Belastingdienst, Achmea, Lead Healthcare en vele andere aan werknemersgeluk en -effectiviteit.  

365 heeft het NRTO keurmerk

We zijn trots dat we het NRTO keurmerk mogen dragen. We werken aan continue verbetering, om onze deelnemers het best mogelijke onderwijs te kunnen garanderen.

Ik leer mee te bewegen met de obstakels en problemen in mijn leven, waardoor ik veel zorgelozer in het leven sta. Het is een fantastisch programma met een fijne afwisseling tussen humor, diepgang, ontspanning, spanning en directheid

Yvonne Snijders

Voordat ik aan het programma begon had ik zo mijn twijfels in hoeverre dit voor mij zou werken en of er werkelijk iets nieuws onder de zon was voor mij. Ik kan nu zeggen “ja, dit werkt”.

Arnoud Baatsen

Wat maken die mannen van 365 hier toch weer een bijzondere ervaring van! Het online deel van Arjan en vooral de live dagen met David maken diepe indruk op me en geven echt inzichten waar je wat mee kunt. Bij mij komt steeds boven: “Ik wil meer!!!!”

Richard van der Hoek

Hoe werkt dat inschrijven?

Het is snel geregeld

Inschrijven voor Miracle Roadmap gaat heel makkelijk door onderstaand formulier in te vullen of door contact met ons op te nemen via mail of Whatsapp.

Voor de betaling zijn twee routes mogelijk. Je werknemer schiet de investering voor en regelt het zelf met jou, of wij sturen de factuur rechtstreeks aan jouw organisatie. Als je dat wenst, verschaffen we met plezier een werkgeversverklaring over de waarde van de opleiding. Klik op de ‘Inschrijving starten’ button hieronder.

In dagelijkse groei

De eenmalige investering

2479,- excl. btw
 • Meer zelfvertrouwen
 • Minder stress
 • Hogere productiviteit
 • Minder verzuim

Start de inschrijving voor jouw werknemer

Vul dit formulier in en we nemen zsm contact met je op om de inschrijving te voltooien.

De beste investering voor een werkgever

Effectieve mensen maken effectieve bedrijven

Het is zeer gebruikelijk dat werkgevers Miracle Roadmap geheel of gedeeltelijk vergoeden, vanwege onder andere:

 • De vernieuwde en opgefriste mentaliteit die de deelnemer leert, zorgt voor meer creativiteit, lichtheid, plezier en zelfvertrouwen.
 • Het programma helpt in het voorkomen en herstellen van een burn-out.
 • De deelnemer maakt sterkere keuzes en neemt duidelijk de leiding.
 • Veel grotere oplossingsgerichtheid bij deelnemers.
 • De deelnemer ervaart veel meer zelfvertrouwen, rust en creativiteit.
 • De deelnemer leert zijn/haar eigen talenten kennen en inzetten.

Ik ben super dankbaar voor 365 in m’n leven. Het is een verrijking om te leren over mezelf. Een stok achter de deur te hebben om stappen te zetten die soms spannend zijn, maar die me helpen groeien.

Gabor Hendriks

Blog-auteur-Gabor-Hendriks-Deelnemer-Doorbraakdagen-365-JPG

Antwoord op de meest gestelde vragen

 • Niveau: geen voorkennis nodig
 • Taal: Nederlands
 • Duur: 60 uur | 100 dagen
 • Certificaat van deelname

Wil je graag meer informatie over Miracle Roadmap of wil je het verder met ons bespreken? Mail ons via support@365dagensuccesvol.nl of stuur ons een berichtje via Whatsapp.

We bespreken graag de mogelijkheden om meer medewerkers tegelijk in te schrijven. Neem contact met ons op door te mailen naar support@365dagensuccesvol.nl, door ons te bellen op 020 – 700 93 96 of stuur ons een berichtje via Whatsapp.

Deelnemers zaten veel lekkerder in hun vel: gemiddeld gaven ze hun leven een 5,5 voordat ze begonnen. Aan het eind van het programma was dit veranderd in gemiddeld maar liefst een 8,77. De grootste winsten waren volgens deelnemers meer zelfvertrouwen en minder stress. Een winst voor elke organisatie!

Houd rekening met de volgende data:

De online Roadmap sessies worden gegeven op:

 • Woensdag 11 september 9.00 – 11.00 uur
 • Woensdag 2 oktober 9.00 – 11.00 uur
 • Woensdag 6 november 9.00 – 11.00 uur
 • Woensdag 27 november 9.00 – 11.00 uur
 • Woensdag 18 december 9.00 – 11.00 uur

Deze sessies zijn je gehele programma terug te kijken.

De magische live dagen in Veenendaal vinden plaats op:

 • Vrijdag 13 september 10.00 – 18.30 uur
 • Vrijdag 11 oktober 10.00 – 18.30 uur
 • Vrijdag 15 november 10.00 – 18.30 uur
 • Vrijdag 13 december 10.00 – 18.30 uur

De magische live dagen vinden altijd plaats in de Basiliek in Veenendaal. Dit is een fijne locatie, is goed bereikbaar met het OV en biedt daarnaast voldoende gratis parkeergelegenheid.

Wil je graag meer informatie over Miracle Roadmap of wil je het verder met ons bespreken? Mail ons via support@365dagensuccesvol.nl of stuur ons een berichtje via Whatsapp. We kijken vrijblijvend met je mee.