In dit meditatie pakket vind je de volgende 5 fijne meditaties:

1. Oefenen met aanwezigheid
Deze krachtige meditatie helpt je om voor de volle 100% aanwezig te zijn bij jezelf. Doe deze meditatie wanneer je het gevoel hebt te veel meegesleurd te worden in de orde van de dag. Na de meditatie zul je merken dat je weer meer in contact staat met je innerlijke zelf.

2. Vergroot je dankbaarheid
Deze meditatie gaat over dankbaarheid. Hoe meer je vanuit de kwaliteit van “dankbaarheid” de wereld tegemoet kan treden, hoe mooier de wereld zal zijn. David begeleidt je naar een plek van dankbaarheid binnen in jezelf. Na deze meditatie voel je de positieve energie stromen.

3. Zenmeditatie: het observeren van je binnenwereld
Het observeren van je binnenwereld zal je helpen om stress te laten afnemen, je gedachtenstroom te laten stoppen en uiteindelijk de stilte te vinden. Een zen meditatie wordt vaak gezien als een moeilijke vorm van mediteren, want hoe stop je nou je gedachten? Oefening baart kunst! Deze vorm van mediteren kan je uiteindelijk helpen om betere keuzes te maken vanuit je innerlijke zelf.

4. De stroom van overvloed: 4 windrichtingen
Een meditatie waarin je jezelf in het centrum zet van alle mogelijkheden van creatie. En daarmee ook in de stroom van overvloed. Onder begeleiding van David onderzoek je jouw gedachten en lichaam wanneer je afreist naar een plek van overvloed. Het beoefenen van overvloed helpt je bij het waarmaken van je dromen en verlangens.

5. Observator van de observator
Mediteren helpt om op een onbewust niveau met jezelf aan de slag te gaan. Deze meditatie helpt je om af te dalen in je bewustzijn en jezelf te leren kennen op een dieper niveau. Tijdens de meditatie observeer je jouw eigen innerlijke zelf. Geef al je zintuigen even rust en focus je alleen maar op jezelf.

 

Laat hier je gegevens achter en we sturen het Magische Meditatie Pakket naar je toe