Verlang je naar meer rust in je hoofd?

Meld je dan nu aan voor de gratis Mindset Kennissessie ‘van Ruis naar Rust’ en ontdek een krachtige manier van denken die je leven voor altijd zal veranderen. We gaan het uitgebreid hebben over de kunst van het loslaten van verwachtingen en hoe je het NU kunt omarmen. Slechts eenmalig deze week, dit wil je niet missen!

De methodiek van 365 helpt mij om weer zelf de route te bepalen waar ik heen wil. Ik kies weer zelf en laat het niet meer door anderen bepalen. Ik creëer stap voor stap het leven wat ik wil en wat bij me past.

Sieska Bervoets

Het is makkelijk om jezelf te laten meeslepen door de dagelijkse sleur en het gevoel dat je geen controle hebt over je eigen leven. Maar geloof ons, dat is een leugen. Je hebt veel meer kracht om te veranderen wat je niet bevalt dan je nu denktHet zijn vooral onze gedachten die onszelf in de weg zitten.

Misschien heb je dit al wel eens vaker gehoord, of ergens gelezen. Door grip te krijgen op je gedachten wordt het leven leuker en mooier. Niet alleen omdat je meer mooie dingen gaat zien die er altijd al waren. Maar je zult ook meer mooie dingen aantrekken in je eigen leven. Dus wil je verandering zien in je leven? Start dan met het veranderen van je mindset.

Grip krijgen op je eigen gedachten, kan zomaar eens de sleutel zijn tot meer ontspanning, plezier en energie in jouw leven! Heel graag vertellen we je er meer over tijdens de gratis kennissessie die we deze week organiseren.

Heerlijk, die nuchtere kijk van jullie op het leven. Eigenlijk is geluk zo eenvoudig; als je er maar voor openstaat. Ik raad het iedereen aan!

Chantal van Kuyen

Ontmoet jouw Mindset Expert

Mijn naam is Arjan Vergeer en in deze kennissessie gaan we aan de slag met de kracht van je gedachten. Ik zeg ook wel eens: de kwaliteit van je leven wordt bepaald door de kwaliteit van je gedachten. Iets meer dan 10 jaar geleden zat ik zelf ook hopeloos vast in ‘hoe het hoort’ en durfde mezelf niet te vragen wat ik werkelijk wilde. Vol stress én verveling tegelijk – door me heel druk te maken over onbelangrijke dingen.

Inmiddels is het 10 jaar later en ziet mijn leven er radicaal anders uit. Al 10 jaar lang doe ik wat ik het allerliefste doe, met mensen waar ik heel graag bij ben. Ik voel me fit, geïnspireerd en vrij. Ik voel geen stress, geen verveling en geen gedoe. Nu ik weet hoe het werkt, gun ik dit iedereen. Meld je meteen even gratis aan en dan gaan we samen aan de slag met een krachtige mindset.

De missie van 365

365 Dagen Succesvol is tien jaar geleden opgericht met als missie om van Nederland het gelukkigste land van de wereld te maken. Om dat te bereiken maakt 365 al 10 jaar op rij trainingen, programma’s en events over alle thema’s rondom persoonlijke groei. Inmiddels hebben tienduizenden mensen geweldige resultaten bereikt met de programma’s, trainingen en seminars van 365.

Gemiddeld gaven 365-deelnemers hun leven een 5,5 bij de start van hun programma, aan het eind gaven ze hun leven een 8,8! Met Nederlands’ grootste en meest impactvolle live seminars in AFAS LIVE en de Ziggo Dome, de 365 Academy met meer dan 15.000 leden, de best bekeken online Masterclasses en webinars en een miljoenenpubliek via social media en andere kanalen, veranderen we het leven van duizenden mensen en dit is pas het begin.

David en Arjan zijn de absolute geluks-experts van Nederland.

Psychologie Magazine

“Een krachtige mindset = meer energie, flow en een leven waarin je dagelijks kunt doen wat je het allerliefste doet.”

Benieuwd naar de methodiek die je helpt om een krachtige mindset te krijgen? Doe dan mee met de gratis Mindset kennissessie deze week!