Hoe je een relatie vol passie en liefde behoudt

Mis jij ze ook weleens, die vlinders in je buik? Dat prille begin van je relatie, waarin je geen genoeg van elkaar kon krijgen? Als je verliefd bent, is alles leuk aan elkaar. Maar na verloop van tijd verandert er iets. Opeens zijn die eigenschappen van je partner die je eerder zo aantrekkelijk vond, eigenlijk helemaal niet meer zo leuk.

Je gaat je soms ergeren aan de kleinste dingen. Waarom komt ze nou nooit eens op tijd als we een afspraak maken? Waarom zegt hij niet meer zo vaak dat hij van me houdt? Of waarom ben ik altijd degene die de afwas moet doen?

Verliefd worden kan iedereen; de kunst is om het te blijven. Maar hoe doe je dat?!

Samen een fijne relatie creëren én behouden is een vaardigheid. Je kunt het dus leren. Ook als je relatie al in een sleur is geraakt, en zelfs als jullie je al middenin een crisis bevinden.

Het boek Oneindige liefde biedt je de tools en oefeningen die je daarvoor nodig hebt.


Emanuela beschrijft in haar boek in heldere stappen wat voor oefeningen je samen kunt doen, en deelt daarin ook haar persoonlijke ervaring. Een ontzettend fijn boek dat makkelijk leest en waarmee je direct aan de slag kunt.

Jennie

De leesbaarheid en de uiteenzetting van de te nemen stappen vind ik erg prettig en zeer helder! Ik werd meegenomen in zeer interessante theorie, mooie en kwetsbare privé ervaringen en ervaringen van andere stellen en fantastische oefeningen! Ik heb het boek in een keer uitgelezen en ga nu enthousiast aan de slag met de oefeningen! Emanuela en team 365: bedankt voor het schrijven en uitbrengen van dit geweldige boek!

Manon Hoogland

Heerlijk boek, vol met tips en inspiratie. Een aanrader voor iedereen die wil investeren in een relatie vol passie en liefde.

Esther

In elke relatie kom je uitdagingen tegen

In elke relatie kom je uitdagingen tegen. Logisch ook, want we hebben allemaal een andere opvoeding gehad, hebben andere behoeftes en spreken bovendien vaak een compleet andere liefdestaal. Zo voelt de een zich het meest verbonden door fysiek contact en heeft de ander juist meer behoefte aan een luisterend oor. Of mist de een spontaniteit en wenst de ander juist meer structuur. 

In Oneindige liefde deelt relatietherapeute Emanuela de praktische oefeningen en tools waarmee je een relatiecrisis kunt ombuigen tot een kans; een kans om elkaar beter te leren kennen, dichter tot elkaar te komen, en de liefde tussen jullie nieuw leven in te blazen. Het boek helpt je in zeven stappen naar een nieuwe balans tussen liefde, relatie en gezin.

Dit boek is voor jou. Als je het niet wilt houden bij dromen, maar er echt alles voor over hebt om de liefde tussen jullie weer te laten stromen.

Bestel nu het leukste boek voor meer verbinding, passie en plezier in je relatie!

“Wat een fantastisch boek heeft mijn collega relatietherapeut Emanuela geschreven. Ik raad het al mijn cliënten en iedereen die een relatie heeft en deze wil versterken aan. Emanuela heeft soms ingewikkelde theorieën heel toegankelijk gemaakt zodat je als koppel direct aan de slag kunt. Mooi ook dat zij haar eigen kwetsbaarheid deelt. We zijn allemaal mensen, en we kunnen samen meer dan we soms voor mogelijk houden.

Geesje

“Emanuela is wat mij betreft een fenomeen op het gebied van liefde en relaties. Ik heb het voorrecht gehad om bij haar in de leer te zijn geweest. Daarom is het geen verrassing voor me dat dit boek zo goed is. Relatietherapie met een prachtige cover en in heldere taal. Ook schuwt Emanuela het niet om met persoonlijke voorbeelden te illustreren. Geweldige oefeningen die superkrachtig zijn. Ook als je al een fijne relatie hebt is dit een aanrader.”

Sandra

Ik heb de enorme mazzel dat ik het script al mocht lezen. Ik heb het in één ruk uitgelezen en mijn hemel wat heb ik veel geleerd. Terwijl ik dacht al zoveel te weten 😉 Zoveel praktische tools, verhalen uit eigen ervaring, ervaringen uit de praktijk. Er valt zoveel te leren over de liefde en over het onderhouden van een relatie. Ik voorspel dat dit boek heel wat scheidingen gaat voorkomen. Ik beveel dit boek vanuit mijn tenen aan!

Majrim

Over Emanuela Deyanova

Emanuela Deyanova is oprichter van de School of Love, relatietherapeut, auteur, spreker en de expert op het gebied van liefde en relaties binnen 365 Dagen Succesvol.

Haar missie is ‘creating world peace, one couple at a time’. Van intieme seminars tot het uitverkochte Superrelatie Weekend in de Ziggo Dome, Emanuela heeft duizenden mensen geïnspireerd en geholpen. Ze is opgeleid in Emotionally Focused Therapy (EFT) en Imago Therapie en begeleid stellen al jaren in haar praktijk bij het versterken en verdiepen van hun relatie.

Emanuela woont met haar gezin in Amsterdam en is bijna dertien jaar samen met David. Aan de buitenkant heeft hun relatie er altijd sprookjesachtig uitgezien, maar achter de schermen heeft daar een enorme transformatie voor moeten plaatsvinden.

De belangrijkste lessen die zij hierbij zelf leerde deelt Emanuela in Oneindige liefde.

Bestel nu het leukste boek voor meer verbinding, passie en plezier in je relatie!