Daar zit je dan: in de sleur.

Het voelt alsof je honderd jaar samen bent en het vuur is er helemaal uit. De mooiste dromen liggen achter je en de toekomst is wel zo’n beetje geweest. Je relatie is lang niet meer zo leuk als in het begin. En misschien ontstaan er zelfs grote relatieproblemen. Toch ga je gewoon door. En zo verstrijken er rustig maanden of misschien wel jaren. Je doet nog wel leuke dingen samen, maar de momenten worden steeds schaarser. En de passie is er ook wel een beetje van af. 

Zie dit dan als je wake-up call: het is tijd om weer te investeren in je relatie. Liefde is namelijk een vaardigheid en die kun je leren. Doe mee met dit webinar en ontdek hoe je de verbinding, diepgang en passie weer terugbrengt in je relatie. En geloof ons: dit is minder ingewikkeld dan je nu misschien denkt!
En oja: je hoeft het webinar niet samen te volgen om er alsnog de vruchten van te plukken, je kunt ‘m prima alleen volgen.

Het brengt niet alleen fijne inzichten, het heeft werkelijk meer verbinding en verdieping in mijn relatie gegeven.

Rob

Je relatie leuk houden is niet altijd makkelijk...

Weet je nog hoe het vroeger was in je relatie? Toen je elkaar moeiteloos leek te vinden? Je hart maakte een sprongetje als je elkaar zag, je wilde eindeloos blijven praten en elkaar overal aanraken. Het was vol dromen en avontuur – het was elke dag lente. Maar ergens werd het vlammetje zachter.

Je maakt opeens ruzie over kleine dingen. Begrijpt elkaar veel te vaak niet. Je raakt elkaar niet meer aan zoals toen. Je mist de verbinding, de diepgang, het lachen met elkaar. Je dacht dat je het samen zou doen, maar voelt je stiekem vaak alleen.

Misschien helpt het als je dan dit leest: je bent niet de enige. Bijna iedereen met een relatie loopt een keer tegen dat punt aan. Je vraagt je af: hoe nu verder? Hoe maken we het weer leuk samen? Is er eigenlijk wel een toekomst voor ons? Hoe vinden we elkaar terug – in alle drukte en gedoe? Het goede nieuws is: het kan.

Als jij weer terug wilt naar een liefdevolle relatie en vooral meer verbinding met je partner, meld je dan snel even gratis aan.

Mijn grootste inzicht is dat het mogelijk is om weer echt samen verbinding te krijgen op een moment dat je zo ver uit elkaar bent.

Natasja

Mijn naam is Arjan Vergeer en in dit webinar gaan we het hebben over waarom de meeste relaties mislukken – en wat je eraan kunt doen om die van jou wel te laten slagen. Ik ben al zo’n 20 jaar samen met mijn liefje en ik kan je verklappen: het is niet altijd allemaal vanzelf gegaan. Tussen de liefde en verbinding door, was er gedoe. Er waren twijfels en ruzies, onzekerheden en sleur. Er was eenzaamheid en afstand. Ongetwijfeld herken je die fases.

Toen de kinderen in het spel kwamen, nam ik mij voor om van mijn liefdesrelaties de absolute #1 prioriteit te maken. Ze begon ik een onderzoek naar hoe liefde en relaties werken – en dat onderzoek houdt nooit meer op. Het heeft alles veranderd. Over deze bevindingen schreef ik samen met David het boek In de Liefde (15.000 keer verkocht) en organiseerden we samen zo’n 10 jaar op rij het grootste en leukste relatie-seminar van Nederland. 

In dit gloednieuwe webinar geef ik je graag een aantal nuttige inzichten die mij in de afgelopen jaren onwijs geholpen hebben en waarmee je hopelijk ook jouw relatie een fijne boost kunt geven! Tof als je erbij bent.

De missie van 365

365 Dagen Succesvol is tien jaar geleden opgericht door David de Kock en Arjan Vergeer. De afgelopen 10 jaar schreven we samen 6 boeken, organiseerde we meer dan 700 evenementen en ontwikkelde we verschillende programma’s over het vinden van innerlijke rust en geluk in je leven. 

Onze missie is wereldvrede. Wij geloven namelijk dat als iedereen in vrede leeft met zichzelf, er vanzelf wereldvrede is. Met innerlijke vrede bedoelen we dat je leven vrij is van onzekerheid, stress, angst, ontevredenheid, boosheid en belemmerende overtuigingen. Innerlijke vrede komt niet omdat je veel bereikt, je bereikt veel als je leeft in innerlijke vrede.

Om dat doel te bereiken hebben we het Miracle Roadmap programma gemaakt. Miracle Roadmap is een persoonlijk ontwikkelingsprogramma waarin je in 16 weken een andere manier van denken, kijken, voelen en leven gaat ontwikkelen. Wij geloven dat je een andere wereld gaat zien als jij anders in het leven staat.

365 heeft ervoor gezorgd dat we elkaar weer mogen en kunnen zien. Dat we elkaar weer opnieuw stap voor stap mogen en kunnen ontmoeten. Het geeft bevrijding van irritaties en verbinding door begrip.

Esther Buijs

 Over relaties bestaat het misverstand dat iedereen dit uit zichzelf zou moeten kunnen.

Die aanname klopt niet – kijk maar hoeveel gedoe er is in relaties. In werkelijkheid is ‘liefde’ een vaardigheid. Ofwel: je kunt het leren. Lang niet iedereen durft dat, omdat het alles kan veranderen. De vraag is: wat doe jij?

Heb je zin om hiermee aan de slag te gaan? Dan zie ik je vast snel online tijdens het webinar!