Direct starten met de 13 stappen training? Word dan nu gratis lid van de 365 Academy.

Glimlachende vrouw in publiek

Meer grip op je leven met de 13 stappen methode van 365

Deze impactvolle training bestaat uit 13 stappen en is gericht op de vier universele gebieden in je leven waar je stress van kunt krijgen en die het meest bepalend zijn voor een gelukkig leven. Die vier gebieden zijn je (fysieke en mentale) gezondheid, je relaties, je werk en je bankrekening. Je doet deze training helemaal op je eigen tempo en in kleine stappen. Door aan dit programma te beginnen, zet je de eerste stap in het ontdekken hoe jouw beste leven eruit gaat zien.

De 13 stappen training volg je helemaal gratis in de 365 Academy. Iedereen die interesse heeft in persoonlijke ontwikkeling kan zich aansluiten bij de Academy. 

De academy ziet er fantastisch uit. De programma’s staan heel overzichtelijk bij elkaar en je kunt gemakkelijk contact maken met andere deelnemers.

Richard van der Hoek

De training volgen in de 365 Academy: hoe werkt dat?

De 365 Academy is dé plek waar al onze trainingen en programma’s gebundeld zijn op één plek. Het is de plek voor persoonlijke groei en verbinding. Je kunt hier dagelijks aan de slag met je eigen ontwikkeling door het volgen van programma’s en trainingen op allerlei gebieden zoals zelfvertrouwen, stress, relaties, werk, mindset en ondernemen. Maar je wordt ook onderdeel van onze levendige community van leuke mensen zoals jij, die hun leven niet aan het toeval over willen laten en die het maximale uit hun leven willen halen.

Je kunt gratis onderdeel worden van de 365 Academy. Je krijgt dan direct toegang tot onze community, de 13 stappen training en exclusieve content.

Direct starten met de 13 stappen training? Word dan nu premium lid van de 365 Academy.