Direct starten?

Je volgt de training Stress de Baas in de Academy, een fijne plek waar al meer dan 10.000 anderen leden dagelijks werken aan hun persoonlijke groei.

Minder stress, fijner leven!

In deze online mini training delen we een aantal praktische tips en eye-openers waardoor je radicaal anders tegen stress aan zult kijken en uiteindelijk minder stress zult hebben.

In vijf praktische lessen leer je hoe je stress vermindert en meer energie krijgt. Met inzichtgevende video’s, inspirerende achtergrondinformatie en praktische oefeningen. Je rondt de training af met een concreet plan van aanpak. Zo zorg je dat je stappen zet en wat je leert meteen in de praktijk brengt.

De training Stress de Baas volg je in de 365 Academy. Iedereen die interesse heeft in persoonlijke ontwikkeling kan zich aansluiten bij de Academy. 

Ik zette mezelf altijd in de schaduw van anderen, afwachtend en op de 2e plek. Nu creëer ik mijn eigen werk, wereld, liefde en geluk!

Anna van der Wal

Van stresskip naar een vrouw die in balans is. En ik voel me vrij!

Antine Scherf

Ik durf nu mijn eigen regie te nemen en in mijn eigen kracht te geloven.

Ellen Brian

De training volgen in de 365 Academy

Hoe werkt dat?

De 365 Academy is dé plek waar al onze trainingen en programma’s gebundeld zijn op één plek. Het is de plek voor persoonlijke groei en verbinding. Je kunt hier dagelijks aan de slag met je eigen ontwikkeling door het volgen van programma’s en trainingen op allerlei gebieden zoals zelfvertrouwen, stress, relaties, werk, mindset en ondernemen. Maar je wordt ook onderdeel van onze levendige community van leuke mensen zoals jij, die hun leven niet aan het toeval over willen laten en die het maximale uit hun leven willen halen.

Wil je full speed doorpakken op je eigen ontwikkeling en wat meer de diepte in op specifieke thema’s? Ontdek dan de vele andere online mini-trainingen in de 365 Academy  

Online mini-training

Stress de Baas

Online training Direct starten
67,-
47,- Je bespaart 20 euro!
Dit krijg je
 • Onbeperkt toegang, 1 jaar lang
 • 14 dagen niet goed-geld terug garantie
 • Inclusief community met gelijkgestemden
Dit krijg je allemaal:
 • 5 videolessen van David & Arjan
 • Een werkboek vol met oefeningen en inzichten
 • Een bonusles over stresstypes
 • Extra bonus: ontspannende meditatie van David

Dit ga je allemaal ontdekken in de training:

Les 1 Waar krijg je stress van?
Les 2 Waar krijg je energie van?
Les 3 Waardoor ontstaat stress?
Les 4 Welke overtuigingen geven mij stress?
Les 5 Wat geeft mij energie?

In de training ga je jouw stress eens goed onder de loep nemen! Wellicht herken je het gevoel van drukte. Of dat je na een dag hard werken moet compenseren voor het energieverlies. Of misschien heb je zelfs symptomen van overspannenheid of burn-out. Dit is allemaal goed nieuws. Je lichaam probeert je namelijk iets te vertellen.

Misschien heb je in je leven al heel wat geprobeerd om van stress af te komen. Al die kortetermijnoplossingen kun je naast je neerleggen. Je hoeft ook niet meer te streven naar een stressvrij leven. Je richt je op iets anders: op energie toevoegen in plaats van stress weghalen.

Waarschijnlijk heb je het gevoel dat je stress voortkomt door iets wat momenteel speelt in je leven, bijvoorbeeld door die drukke baan of wankelende relatie. Maar stress ontstaat niet door de situatie maar door jezelf. Het is een voordeel als je kunt herkennen dat het jouw eigen gedachten zijn die de stress veroorzaken. Bij welke gebeurtenis dan ook.

Stress ontstaat door je eigen gedachten. Maar hierachter schuilen vaak drie basisovertuigingen die iedereen heeft. Om erachter te komen welke overuitingen jouw stress opleveren gaan we aan de slag met een aantal oefeningen. Ze zijn namelijk vaak moeilijk te vinden, ze verschuilen zich namelijk achter andere gedachten.

Meer energie betekent minder stress, het is dus fijn om inzicht te krijgen in wat jouw nou echt energie oplevert. Na deze les heb je zes concrete actiepunten die meteen voor meer energie zorgen.

Wat kun je verwachten?

 • 5 lessen met video’s, oefeningen en praktische tips;
 • Een uitgebreid werkboek met verdiepende vragen en inzichten;
 • Je behoudt een jaar lang toegang tot de training dus je kunt hem zo vaak herhalen als je wilt;
 • Toegang tot de levendige community in de 365-Academy met meer dan 10.000 deelnemers;
 • Een bonusmodule waarin je ontdekt welk stresstype jij bent;
 • En als extra bonus een fijne meditatie van meditatiemaster David de Kock.

Van €97,- nu voor slechts €47,-

Praktische info en veelgestelde vragen

 • Niveau: geen voorkennis nodig
 • Taal: Nederlands
 • Duur: 1,5 uur | gemiddeld 1 week

Staat je vraag er niet tussen? En wil je graag meer informatie over deze training of twijfel je nog? Stuur ons dan een berichtje via support@365dagensuccesvol.nl en we helpen je graag verder.

De training bestaat uit 5 (video) lessen en wordt gegeven door Arjan Vergeer en David de Kock. De videolessen, de community en de bonussen staan in onze online leeromgeving de 365 Academy. De 365 Academy is dé plek waar al onze trainingen en programma’s gebundeld zijn op één plek. Het is de plek voor persoonlijke groei en verbinding. De 365 Academy draait op het Huddle platform. Dit kun je via desktop of mobiele app gebruiken. Je krijgt hier persoonlijke inloggegevens van via e-mail. Zo heb je altijd toegang en kun je alles bekijken wanneer jij wilt.

Ondertussen bevinden zich al meer dan 50.000 deelnemers zich in de Academy. Dit is direct ook een fijne kans voor jou want je hebt hiermee direct toegang tot je eerste klanten. En daarnaast is het een fijn platform waar iedereen elkaar graag helpt.

Je hoeft geen examens te doen, wel krijg je worksheets en templates met vrijblijvende opdrachten en bonus programma’s zodat je de mogelijkheid hebt om je extra te verdiepen in de onderwerpen die je aanspreken.

Je krijgt een jaar toegang tot al het lesmateriaal en de community. Als de training vernieuwd wordt krijg je ook daar automatisch toegang toe zonder extra kosten.

Je volgt de training individueel en kunt hierover sparren in groepsvorm. Deze online training consumeer je in de 365 Academy. Dit is de plek voor verbinding en persoonlijke groei en biedt je naast het volgen van de training ook toegang tot de online 365 community. Hier vind je support, plezier en het samen doen. 

In het werkboek staat kort en bondig alle informatie en oefeningen die we in de videoles met je bespreken. In de werkboeken kun je aan de slag gaan met de oefeningen, ook is hier voldoende ruimte om aantekeningen in te maken

Ontdek ook deze 365-Academy trainingen:

Afscheid nemen van je stress
Direct beginnen Burn-out en stress

Leven zonder stress training

In deze online training leer je alles over omgaan met stress en het vergroten van je draagkracht. Omgaan met stress kun je leren!
Prijs € 397,-
Meer informatie
Zeg gedag tegen faalangst
Direct beginnen Mini training

Falen naar stralen training

In deze online audiotraining ontdek je hoe je jouw onzekerheid en faalangst kunt veranderen in aantrekkingskracht, energie en zichtbaarheid.
Prijs € 47,-
Meer informatie
Inzicht in je familiesysteem
Familieopstellingen Direct beginnen

Spoedcursus Familieopstellingen

In deze online training maak je kennis met de praktische en diepgaande kracht van Familieopstellingen.
Prijs € 397,-
Meer informatie